Acapararea discursului public despre VACCINURILE COVID pe bază de ARN de către Big Tech, agenții guvernamentale precum CDC și FDA și companii farmaceutice. Cazul biologului BRET WEINSTEIN/ Știința și MAFIILE din domeniul cercetării

10-07-2021 9 minute Sublinieri

Matt Taibbi:

Dacă platformele private utilizează instrucțiuni guvernamentale pentru filtrarea conținuturilor, este aceasta o cenzură de stat?

Decizia YouTube de a-l împiedica pe Bret Weinstein să obțină venituri prin monetizarea podcast-urilor sale ridică serioase întrebări, atât cu privire la respectarea Primului Amendament, cât și privind acapararea prin reglementare.

Cu doar trei ani în urmă, Alex Jones, prezentatorul Infowars, a fost dat afară de pe Facebook, Apple, YouTube și Spotify, marcându-se astfel lansarea neoficială a erei „moderării conținutului”. De atunci, plasa cenzurii s-a lărgit dramatic folosindu-se de o serie de incidente de mare vizibilitate: Facebook și Twitter suprimând povestea laptop-ului lui Hunter Biden, suspendarea profilurilor sociale ale lui Donald Trump, îngenuncherea lui Parler de către Apple și Amazon, eliminarea filmărilor brute ale revoltelor din 6 ianuarie ș.a.

Decizia din această săptămână a YouTube de a demonetiza canalul lui Bret Weinstein de podcast aparține acestei liste și este un caz care trebuie pus în capul listei sau undeva pe acolo, reprezentând o problemă legată de libertatea de exprimare poate mai deranjantă decât toate celelalte episoade.

Pe un profil creat în acest spațiu în urmă cu două săptămâni, Weinstein și soția sa, Heather Heying – ambii biologi – găzduiesc podcast-ul DarkHorse, care, după orice criteriu, se numără printre cele mai de succes inițiative media independente din țară. Au două canale YouTube, un canal principal cu episoade întregi și fluxuri live și un canal de „clipuri” cu extrase din acele emisiuni.

Pe cele două canale au fost notificați de 11 ori în ultima lună. YouTube a țintit, în mod special, două domenii de discuție despre care consideră că promovează „dezinformarea medicală”. Primul este eficacitatea potențială ca tratament Covid-19 a ivermectinei create inițial cu alt scop. A doua direcție de atac a fost una paralelă, ce a privit posibilele neajunsuri ale vaccinurilor ARNm produse de companii precum Moderna și Pfizer.

Weinstein, care a fost criticat și pentru că a argumentat în favoarea teoriei scurgerii din laborator a virusului înainte ca părerea majoritară să se schimbe pe acest subiect, spune că decizia YouTube va duce la pierderea a unei jumătăți din veniturile sale și ale lui Heying. Cu toate acestea, spune el, YouTube i-a spus că poate cere din nou redobândirea accesului la monetizare peste o lună.

Notificarea YouTube arată după cum urmează: „Modificați-vă conținutul canalul și solicitați din nou aprobare pentru generarea de profit … Faceți modificări asupra canalului dvs. pe baza indicațiilor noastre. Modificările pot include editarea sau ștergerea videoclipurilor și actualizarea detaliilor videoclipurilor.

„Vor să mă autocenzurez”, spune el. „Dacă nu opresc difuzarea informațiilor care încalcă discursul lor bazat pe poziția CDC, nu voi mai putea realiza profit”.

Discuția dintre Weinstein și YouTube sună ca o secvență dintr-un episod Star Trek, în care echipajul Enterprise încearcă și nu reușește să comunice cu o inteligență artificială malefică ce atacă nava. În ultimele două săptămâni, a schimat mesaje e-mail cu YouTube, la un moment dat primind un mesaj e-mail de la cineva care s-a identificat doar după prenumele „Christopher”, indicând dorința de a iniția o discuție între Weinstein și diferitele părți implicate de partea YouTube.

De-a lungul acestor comunicări, Weinstein a întrebat dacă ar putea afla numele și numărul de contact al persoanei cu care interacționează. „Am spus:„ Uite, mai întâi trebuie să știu cu cine vorbesc, dacă ești o persoană reală, care sunt numele și prenumele tale reale, care este numărul tău de telefon și așa mai departe ”, povestește Weinstein. „Dar la aceste întrebări au dat înapoi”. După această cerere, în loc să-i ofere date de contact reale, YouTube i-a trimis notificări de demonetizare și mai puțin personalizate.

https://youtu.be/Mw3zzMWOIvk

Așa cum s-a remarcat aici de mai multe ori, aceasta este o temă recurentă în aproape toate aceste povești, dar povestea lui Weinstein este simultan mai ciudată și mai revelatorie, deoarece majoritatea oamenilor nu trece niciodată de stadiul de notificare formală. YouTube a răspuns de-a lungul timpului la întrebările mass-media despre cazul lui Weinstein, lăsând să se înțeleagă că iau cazul în serios.

Decizia YouTube cu privire la Weinstein și Heying pare a face parte dintr-un efect general de domino, deoarece numeroase alte persoane, legate fie de subiect, fie de DarkHorse, au fost cenzurate de diferite platforme. Invitatul lui Weinstein, Dr. Robert Malone, fost cercetător al Institutului Salk, recunoscut adesea drept contribuitor la dezvoltarea tehnologiei vaccinului ARNm, a fost suspendat din LinkedIn, iar alt invitat al lui Weinstein, Dr. Pierre Kory, de la Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) și-a văzut aparițiile eliminate de YouTube. Chiar și Satoshi Ōmura, care a câștigat Premiul Nobel în 2015 pentru munca sa asupra ivermectinei, se pare că a avut un videoclip eliminat de YouTube săptămâna aceasta.

Există mai mulți factori care fac ca incidentul DarkHorse să fie diferit de alte decizii majore de moderare venite din Silicon Valley, inclusiv faptul că acest conținut în cauză nu implică politică electorală, intervenții străine sau vreo formă de incitare. Problema principală este posibila estompare a liniilor dintre cenzura publică și cea privată.

Când am contactat YouTube despre cazul Weinstein în urmă cu două săptămâni, mi s-a spus: „În general, ne bazăm pe îndrumările autorităților locale și mondiale din domeniul sănătății (FDA, CDC, OMS, NHS etc.) în elaborarea politicilor noastre de prevenire a dezinformării pe tema COVID-19”.

Întrebarea este cât de orientată este acea „îndrumare”? Acționează YouTube în consultare cu aceste organisme în elaborarea acestor politici de moderare? După cum remarcă Weinstein, un răspuns afirmativ ar transforma această situație într-o adevărată problemă privind aplicarea Primului Amendament, având o agenție precum CDC stabilind nu numai politicile de sănătate publică, ci și stabilind direct îndrumare adresate discuțiilor private despre acele politici. „Dacă sunt stabilite în consultare cu guvernul”, spune el, „avem o problemă cu totul diferită”.

Întrebat în mod specific după demonetizarea profilului lui Weinstein dacă „îndrumarul” include consultarea cu autoritățile, YouTube a răspuns practic că da, trimițând la anunțurile sale anterioare potrivit cărora consultă diverse autorități și adăugând: „Când ne elaborăm politicile, consultăm experți externi și creatori YouTube. În cazul politicilor noastre de combatere a dezinformării pe tema COVID-19, solicităm îndrumare de la autoritățile locale și mondiale de sănătate.”

Weinstein și Heying ar putea fi cea mai proeminentă inițiativă media ne-conservatoare care să se fi plasat pe poziții atât de diferite față de o platformă precum YouTube. Spre deosebire de, să zicem, Alex Jones, măsurile luate împotriva conținutului emisiunii nu au fost primite cu aplauze. De fapt, ele au stărnit un val de reacții din tot spectrul mass-media, reflectat de toți de la Bill Maher la Joe Rogan și Tucker Carlson.

„L-au aruncat pe Bret Weinstein afară de pe YouTube, sau aproape”, a spus Maher la Real Time săptămâna trecută. „YouTube nu ar trebui să-mi spună ce pot vedea despre ivermectină. Ivermectina nu este un membru al Partidului Republican. Este un medicament!”

https://youtu.be/TJ0nn3ABECc

Din perspectiva YouTube, argumentul „dezinformării medicale” din videoclipurile DarkHorse se reduce probabil la câteva teme abordate în emisiunile lui Weinstein. Luați, de exemplu, un schimb de opinii între Weinstein și Malone dintr-un videoclip despre vaccinurile ARNm produse de companii precum Moderna și Pfizer:

Weinstein: O altă problemă este că ceea ce fac aceste vaccinuri este că ele codifică proteina spike … dar știm acum că proteina spike în sine este foarte periculoasă, este citotoxică, este aceasta o descriere corectă?

Malone: Mai mult decât corectă și am alertat FDA despre acest risc cu luni și luni și luni în urmă.

Într-un alt moment, antreprenorul și finanțatorul studiilor cu fluvoxamină, Steve Kirsch, a menționat că omul care îi curăța covoarele a avut un atac de cord la câteva minute după administrarea vaccinului Pfizer și a citat imunologul canadian Byram Bridle spunând că vaccinul COVID-19 nu rămâne localizat la locul injecției, ci „trece prin tot corpul, merge spre creier și către inimă”.

Politifact a calificat afirmația că proteina spike este citotoxică drept „falsă”, citând CDC care descrie proteina spike drept „inofensivă”. În ceea ce privește afirmația că proteina dăunează altor părți ale corpului, inclusiv inimii, au citat un purtător de cuvânt al FDA care a spus că nu există dovezi că proteina spike „persistă la vreun nivel toxic în organism”.

Ar argumenta, oare, mulți medici că cele 226 de cazuri de miocardită identificate până acum sunt puține în contextul a 130 de milioane de doze de vaccin administrate și, în general, că pericolul miocarditei asociate vaccinului este mult mai mic decât pericolul miocarditei la pacienții cu Covid-19?

Cu siguranță. Este, de asemenea, adevărat că chiar CDC-ul a avut o întâlnire pe 18 iunie pentru a discuta cazurile de inflamație a inimii raportate în rândul persoanelor care au primit vaccinul. Cu alte cuvinte, CDC spune simultan unor pagini de știri precum Politifact că proteina spike este „inofensivă” și are, de asemenea, întâlniri ad-hoc pentru a discuta posibilitatea, oricât de îndepărtată din punctul lor de vedere, de a nu fi inofensivă. Li se dă doar reprezentanților CDC dreptul să discute despre aceste chestiuni?

Cea mai mare problemă cu acțiunea YouTube este că se bazează pe acele linii directoare guvernamentale, care la rândul lor depind în mod semnificativ de informațiile furnizate de companiile farmaceutice, care au o experiență îndelungată în a fi mai puțin transparente cu publicul.

În ultimul deceniu, de exemplu, guvernul SUA a cheltuit peste 1,5 miliarde de dolari pentru stocarea Tamiflu, un medicament produs de firma farmaceutică elvețiană Roche. Ulterior, a ieșit la iveală – datorită eforturilor unui medic pediatru japonez care a lăsat un comentariu pe un forum online – că Roche a împiedicat difuzarea către cumpărătorii britanici și americani a unor informații importante privind testarea, ceea ce a dus la un proces de fraudă masiv. Controverse similare care privesc medicamentul Vioxx împotriva artritei și medicamentul Avandia împotriva diabetului au fost declanșate de investigații efectuate de medici privați și cadre universitare independente.

La fel ca în cazul serviciilor financiare, al contractelor militare, al protecției mediului și al altor domenii, fenomenul acaparării prin reglementare este real și demonstrabil în lumea farmaceutică. Acest lucru face problematică bazarea oricărei politici de moderare pe îndrumările oficiale. Dacă politica vaccinală corectă este X, dar politica reală ajunge să fie X plus o considerație comercială necunoscută Y, o politică mai mult sau mai puțin automată precum cea aplicată de YouTube împiedică discuția despre Y.

Unele emisiuni ale lui Weinstein implică exact astfel de întrebări despre necesitatea administrării vaccinurilor Covid-19 copiilor, femeilor însărcinate și persoanelor care au avut deja Covid-19 și dacă poziția oficială cu privire la aceste probleme este sau nu influențată de considerente ce țin de profit. Alte probleme, cum ar fi folosirea sau nu a boosterelor, au nevoie de o privire atentă în lumina stimulentelor comerciale.

Acestea sunt discuții legitime, după cum o arată și comportamentul OMS. Pe 8 aprilie, site-ul OMS a spus categoric: „Copiii nu ar trebui vaccinați pentru moment”. O lună și jumătate mai târziu, OMS a emis o nouă orientare, spunând că vaccinul Pfizer este „potrivit pentru utilizarea persoanelor cu vârsta de peste 12 ani”.

OMS a arătat clar că prima sa recomandarea se bazează pe lipsa de date și pe incertitudinea cu privire la faptul dacă copiii cu probabilitate redusă de infecție ar trebui să reprezinte o „prioritate”, iar nu pe vreo convingere clară că vaccinul nu este sigur. Și, din nou, o verificare din partea Politifact privind opinia conform căreia OMS „și-a inversat abordarea” asupra copiilor a concluzionat că afirmația ar fi falsă, arătând că OMS doar „și-a actualizat” îndrumările privind copiii. Totuși, întreaga poveste din jurul recomandării OMS ar sugera că acesta ar trebui să fie cel puțin un subiect permis de discuție.

Cu siguranță există critici ai lui Weinstein care se schimbă la față când sunt utilizați termeni SF ca „pastila roșie” (derivat din pastila adevărului care modifică viziunea asupra lumii în The Matrix), când sunt folosite expresii ca „foarte periculoase” pentru a descrie vaccinurile ARNm și când ivermectina  e descrisă ca fiind un medicament care „aproape sigur te va face mai vindeca”.

Cu toate acestea, chiar și pentru acei critici, problema mai amplă pe care o pune în evidență cazul lui Weinstein ar trebui să fie evidentă. Dacă platforme precum YouTube își bazează politicile de reglementare a libertății de expresie pe instrucțiuni guvernamentale, iar agențiile guvernamentale pot fi în mod demonstrabil acaparate de industrie, există potențialul pentru o nouă formă de acaparare – acapararea prin reglementare, în care banii corporațiilor pot cumpăra teoretic nu doar scutiri de reglementare, ci și capacitatea mai largă de a preveni criticile publice. Astăzi avem vaccinurile, o problemă suficient de importantă, dar ce se întâmplă dacă în viitor întrebările vor viza realizarea unui program scump de înarmare sau o companie de finanțare angajată să gestioneze fondurile de salvare (bailout) sau riscurile de sănătate pe care le prezintă un poluator privat?

Weinstein consideră că acapararea joacă un rol relevant în cazul său. „Este singura explicație posibilă”, spune el. El speră că presiunea din partea publicului și a presei va împinge platforme precum YouTube să dezvăluie exact cum și cu cine stabilesc normele privind libertatea de expresie. „Există ceva putere industrială în cenzură”, spune el, adăugând: „Trebuie să existe o campanie publică pentru a o respinge”.

Al Jazeera | Omar Al-Ubaidly:

Combaterea gangsterilor științei poate avea loc doar atunci când comunitatea științifică se împotrivește

Știința este greşit întrebuinţată din ce în ce mai mult de mafiile din domeniul cercetării. Acești gangsteri ai științei distorsionează procesul de evaluare și certificare a cercetării în timp ce caută un ciolan cât mai mare. Promovarea științei rele în defavoarea celei bune ne face rău tuturor, deoarece oamenii încep să respingă concepţia că experții pot contribui la elaborarea politicilor.

Felul în care știința ar trebui să lucreze este cel în care experții produc noi cercetări și apoi își revizuiesc în mod obiectiv munca unul celuilalt. Cercetările pe care le iau în calcul în mod colectiv ajung, dacă sunt cele mai bune, a fi publicate în revistele academice de vârf și devin citate frecvent, în timp ce cercetările de calitate inferioară sunt prezentate în publicaţiile cu rang inferior. Publicarea și înregistrarea numărului de citate din lucrarea unui cercetător sunt utilizate pentru luarea deciziilor legate de angajare, promovare și – cel mai important – finanțare din subvenții. Scopul sistemului este să se asigure că cele mai bune cercetări primesc expunere maximă și că cei mai buni cercetători obțin cele mai multe resurse. Acest lucru oferă factorilor de decizie politici un puternic stimulent pentru a solicita sfatul savanților de elită, deoarece aceștia posedă cele mai avansate cunoștințe în domeniul lor.

Din păcate, escrocii academici subminează acest sistem prin „altruism reciproc”, care este termenul științific pentru „trafic de interese”.

Începe cu un om de ştiinţă fără scrupule care îşi asigură sprijinul unei persoane aflate într-o poziție de putere, cum ar fi editorul unei reviste de prestigiu. În loc să evalueze obiectiv lucrările pe care le primește revista, editorul promovează cercetări de calitate inferioară ca o favoare pentru alții, cum ar fi foștii lor studenți și prietenii lor care editează alte reviste de vârf, stabilind astfel o mafie a cercetării.

Distorsiunea este accentuată de practicile necinstite legate de citare: membrii mafiei își vor cita în mod exagerat cercetările unul altuia, marginalizând sistematic în acelaşi timp cercetările realizate de persoane din afara grupului, atât prin respingerea lucrărilor lor din revistele de top, cât și prin refuzul corupt de a le cita.

Pe lângă faptul că această practică determină răspândirea cercetării sub-standard în detrimentul muncii de înaltă calitate, acest afacerism academic îi motivează și pe cercetători să cheltuiască timp și bani pentru a câștiga favorurile cercetătorilor influenți, în loc să facă, de fapt, știință. De exemplu, în loc să desfășoare un experiment important, ajung să participe la o conferință confortabilă pentru a se pune bine slugarnic cu influentul vorbitor principal.

Sistemul se defectează cu adevărat atunci când apar două sau mai multe mafii concurente, pe măsură ce procesul de publicare se transformă într-o versiune academică a războiului de tranșee: grosolan, murdar și, în cele din urmă, infructuos. Toți plătim prețul pentru această corupție, căci ea duce la o proastă guvernare. Factorii de decizie politică trebuie să asculte experții pentru a lua decizii importante cu privire la pandemii, crize economice, războaie etc. Dacă cei mai renumiți oameni de ştiinţă ai unui domeniu sunt doar nişte impostori bine conectaţi care stau deasupra unei ierarhii mafiote, vor da sfaturi de calitate redusă. Când guvernele și publicul își dau seama în cele din urmă că „a urmări știința” este contraproductiv, acest lucru deschide ușa liderilor populişti care evită în mod deschis cunoștințele științifice, iar mai departe tirania este de obicei la doar câțiva pași distanță.

Mafiile apar de fiecare dată când oamenii se întrec pentru resurse și influență, mai ales atunci când este dificil să fie aplicate regulile în mod obiectiv și acolo unde cei care dețin puterea au multă libertate de a decide. În cazul domeniului științific, această problemă a existat întotdeauna și se înrăutățește deoarece fondurile publice pentru cercetare sunt în scădere. Mai mult, un număr tot mai mare de absolvenți de doctorat urmăresc un număr tot mai scăzut de locuri de muncă în cercetare academică. Oamenii se pricep destul de bine să susţină comportamentul etic atunci când ciolanul este în creștere, dar atunci când un ciolan care se micșorează generează conflicte, ei revin la trăsăturile lor cele mai primitive, inclusiv altruismul reciproc, rezultând mafii distructive.

În timp ce supravegherea guvernului asupra domeniului academic este o propunere sensibilă, este în general ineficientă, deoarece singurele persoane calificate să judece cercetări de ultimă generație sunt cercetători de ultimă generație, astfel încât guvernul este obligat să ceară lupului să fie paznic la oi.

Singurii oameni care pot rezolva această problemă sunt cei a căror lăcomie și miopie au creat-o: comunitatea științifică. Aceste circumstanțe necesită o bună conducere: oamenii de ştiinţă virtuoși trebuie să se alăture și să creeze o mafie cinstită care trebuie să lucreze pentru a-i submina pe cei corupţi. Cea mai puternică armă a lor este faptul că, dacă nu reușesc, publicul larg poate decide să taie conducta de miliarde de dolari alocați anual de către guverne pentru cercetarea științifică. După cum vă va spune orice bun om de știință, paraziții trebuie să-și controleze apetitul pentru a nu-și ucide gazda.


Categorii

Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Studii, oameni de stiinta, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Acapararea discursului public despre VACCINURILE COVID pe bază de ARN de către Big Tech, agenții guvernamentale precum CDC și FDA și companii farmaceutice. Cazul biologului BRET WEINSTEIN/ Știința și MAFIILE din domeniul cercetării

 1. O NOUA PREDICA A PĂRINTELUI ELPIDIE https://youtu.be/8fBYWDflHNM!! ROG PE CINEVA BINEVOITOR SA NE TRADUCĂ PREDICA PĂRINTELUI! DOAMNE AJUTĂ!

 2. ACASĂ
  Bună ziua
  INTERNAŢIONAL
  NAŢIONAL
  BISERICĂ
  GREC-TURCĂ
  FORTE ARMATE
  ENERGIE
  REVELAȚII
  SĂNĂTATE
  vederi
  ARTICOLE
  RINGER

  P. Elpidios: Previzionarea anticristului (fragmente

  În textul care urmează am transferat părți selectate ale videoclipului.
  Cei care au fost vaccinați au nevoie de pocăință imediată, iar cei care nu au fost vaccinați ar trebui să fie informați cu siguranță. Lucrurile sunt foarte, foarte grave, după cum veți vedea din chitanțele pentru luciferază, hidrogel, nanoparticule și brevetul 666 pe care vi le-am trimis acum câteva zile. Iar timpul rămas înainte de mânia lui Dumnezeu este foarte, foarte puțin. Te rog cu căldură, te rog, cad la picioarele tale, nu trec și nu resping, pur și simplu pentru că nu este încă timpul anticristului final. „Să nu fim sigilați fără să ne dăm seama și nu se întâmplă nimic după aceea!”
  (Agiou Paisios Logoi, Volumul B ‘, p.181, SPITALUL SFÂNT “EVANGELISTIS IOANNIS THEOLOGUL” SOUROTI THESSALONIKI 2001).

  Anestis D.

  Interviu al pr. Elpidiou cu Stefanos Damianidis pe Focus Fm 2-7-2021

  Γεγονός Este un fapt copilul meu că toată lumea se ocupă acum de vaccinuri și fiul. Deoarece fiul este ceva care ne afectează corpul, ne îmbolnăvește și pe noi toți, pentru că de obicei ne dorim „să avem sănătatea mai întâi”, acest lucru arată și dorințele sale unice … ca omul modern să fie bun numai în sănătatea sa. Desigur, acest lucru este foarte ușor de utilizat și apoi realizează ceea ce dorești.

  Al doilea este că există un vaccin la mijloc, care a promis multe și a devenit un eveniment controversat, pentru că da spune că se vindecă, dar în același timp s-au auzit decese, efecte secundare puternice … înfricoșătoare etc. Aș vrea să spun altceva Sau subiectul vaccinului are doi parametri: Unul pur și simplu atinge problema, corpul nostru. …

  Deci, acum depinde de modul în care toată lumea abordează vaccinul pentru a înțelege ce se întâmplă și ce se va întâmpla. Dacă vorbim acum din partea specifică a subiectului, s-a spus destul de clar despre faimosul anticrist, lucru pe care îl pot spune, deși pentru prima dată oficial și ferm, că acest vaccin, sau mai bine zis această serie de pre-vaccinuri, este înaintașul, ceea ce noi în Biserică numim înaintașul anticristului. Este un preludiu, deoarece ne pregătește corpul, codul nostru genetic, corpul nostru pentru a accepta un număr cu care ne putem prinde cu ușurință la telefon, … la aeroport, peste tot. Avem o crestătură, avem un număr. Fără zgârieturi, zgârieturi, lasă-mă să subliniez acest lucru.

  … Imaginați-vă că nepoata mea a mers la Jumbo și … și-a luat telefonul mobil cu ea: … Am pus bluetooth-ul și am prins pe toți cei care aveau un vaccin și care nu! Și cu numărul lor, codul. Un număr de 12 cifre care a fost împărțit în două numere cu două puncte. Cu alte cuvinte, era o formă de 6 cifre a unui număr “. Deci îți dai seama că un număr a început să intre în om. Dar toate acestea nu spun nimic dacă nu știm de ce vor să pună acest număr în noi. Sau să știți că vaccinul va fi un mijloc terifiant de comunicare între toți oamenii cu o conducere mondială.

  Aceasta este considerată baza tuturor celor pe care doresc să le reducă lumea, pentru că am fost supraevaluate …… sunt preocupate în principal de modul de control al lumii. Am ajuns la punctul cu progresul înfricoșător al științei, am găsit acele elemente pe care le putem controla. … Așa cum un om este ghidat de mintea sa, dacă controlezi mintea, îl controlezi pe om, dacă controlezi întreaga minte a umanității, controlezi întreaga omenire. Desigur, umanitatea este atât trup, cât și suflet λοιπόν λοιπόν, așa că această elită, „pentarhia întunericului”, vrea să controleze lumea˙ (1) cu probleme materiale (hrană etc.) și (2) direcția, logica , mintea oamenilor. Au găsit acest truc. Pentru a realiza acest lucru, totuși, nu se va face într-un mod simplu. Trebuie să intre în codul genetic uman pentru al controla. Codul genetic conține două lucruri: Unul este înțelepciunea naturală care există în interiorul membrelor noastre (cum să ne mișcăm brațele, picioarele, foamea, somnolența etc.); Adică eu decid, alegerile, acestea sunt deciziile noastre. Liderul mondial … în mod ecleziastic, antihristul vrea să controleze lumea în locul lui Hristos. … Vrea să-și controleze emoțiile … cu progresul științei.

  Satana, când a decis să-și diferențieze poziția de Dumnezeu, a spus: „Vreau să devin un zeu. Câți mă vor urma? ” Cei care l-au urmat știu ce s-a întâmplat … demoni și diavoli. Dar ei, din momentul în care au căzut, nu mai pot fi restaurați; Dumnezeu le respectă suveranitatea. Când Dumnezeu, în locul binefăcătorului căzut și al diavolilor săi, a decis să facă o altă creație, perfectă, cea mai desăvârșită creație, El i-a dat exact același lucru: autonomia Sa. Și i-a spus să decidă singur ce vrei să faci. Dacă vrei să mă iubești acum ca pe Dumnezeul tău sau dacă vrei să urmezi răul. De aceea permite, chiar dacă era Paradisul, să vadă răul în formă așa cum a fost prima … și să dea mesajul: Ce vrei? Și omul a făcut din nou această greșeală catastrofală pentru a auzi demonul. Acest lucru a dus la cădere, pentru a ieși din Paradis. Acum ce? Satana nu are abilitatea de a restabili. Omul are capacitatea de a-și reveni cu pocăința. Cu pocăință, … și fiind în cătușele diavolului, el este imediat restaurat. Satana nu poate face nimic în acest sens (oprește omul să nu se pocăiască).

  Tot ce poate face este să intervină în codul genetic al omului controlat de Dumnezeu, să-l schimbe și să-l urmeze. Pentru că oricât de mult ar putea spune omul scuze, diavolul nu ar putea câștiga niciun om. Pentru a-l priva de această posibilitate, a trebuit să intervină în codul genetic și să schimbe „mintea” codului genetic … astfel încât omul să nu poată spune scuze. Căderea omului este dublă: Cel care a ieșit din Paradis, dar care poate reveni cu scuze, și această distrugere finală care nu a început încă, începe acum. Și acolo merită să comentăm acum valoarea vaccinului din punct de vedere ecleziastic. Pentru că dacă diavolul reușește să-l facă pe om să nu se pocăiască, să-și controleze mintea, emoțiile, acele elemente care îl pregătesc pentru întoarcerea sa la Dumnezeu, vor avea lumea. Așa că a trebuit să folosească înțelepciunea lui Dumnezeu în oameni prin știință. Sau pentru că înțelepciunea Sa era asupra medicilor, a medicamentelor.

  Satana nu poate produce nimic singur, dar ce face? Se schimbă, se schimbă. Acum folosește înțelepciunea lui Dumnezeu … pentru a-și face propriul om, omul mutant. Și ar face acest lucru în cea mai puternică formă din știință de astăzi: nanoparticulele. Sau acestea, ca înțelepciunea lui Dumnezeu, ca lucrători buni vor fi folosiți în viitor pentru a vindeca omul. Această știință, care există deja, este acum încercată să fie folosită în scopuri proprii de către toți acești doctori științifici, care sunt subordonați satanic elitei centrale a „pentarhiei întunericului”, adică modul în care vor fi impuse asupra lume. Sau vaccinul, dacă nu îl vedeți așa, nu veți înțelege nimic mai mult. Vor să folosească nanoparticulele, nu ca muncitori buni pentru a se vindeca, ca muncitori răi … pentru a reduce populația. Sau un genocid global are loc chiar acum. Sau va fi intervenția umană asupra înțelepciunii divine a genomului genetic, cu rezultatul că reacțiile naturale ale ADN-ului nostru vor provoca un rău atât de teribil încât … oamenii de știință își vor freca ochii atunci când vedeți oameni mergând și brusc, boom, vor cădea jos. Ei vor muri. De aceea am spus de multe ori că preoții nu vor putea îngropa! Sau pentru că toți sunt făcuți să nu-și arate rezultatele acum. Sau atunci vor înțelege ce spune Biblia în Apocalipsa, Hristos Însuși, despre urâciunea pustiirii. ca rezultat, reacțiile naturale ale ADN-ului nostru vor provoca un rău atât de îngrozitor încât … oamenii de știință își vor freca ochii atunci când vedeți oameni mergând și brusc, boom, vor cădea în jos. Ei vor muri. De aceea am spus de multe ori că preoții nu vor putea îngropa! Sau pentru că toți sunt făcuți să nu-și arate rezultatele acum. Sau atunci vor înțelege ce spune Biblia în Apocalipsa, Hristos Însuși, despre urâciunea pustiirii. ca rezultat, reacțiile naturale ale ADN-ului nostru vor provoca un rău atât de îngrozitor încât … oamenii de știință își vor freca ochii atunci când vedeți oameni mergând și brusc, boom, vor cădea în jos. Ei vor muri. De aceea am spus de multe ori că preoții nu vor putea îngropa! Sau pentru că toți sunt făcuți să nu-și arate rezultatele acum. Sau atunci vor înțelege ce spune Biblia în Apocalipsa, Hristos Însuși, despre urâciunea pustiirii.

  Știi ce va spune asta? În timp de pace, nu de război, … miliarde de oameni vor muri! Sau cu construcții care vor mărturisi venirea lui Satan ca criminal, dar și intenția sa de a deveni lider mondial. De exemplu, când s-a născut Hristos împăratul (Caesar Augustus) a ordonat înregistrarea tuturor oamenilor. Au avut consecințe dacă nu merg. Și apoi am avut nașterea lui Hristos. În același mod, pentru că Satana copiază faptele lui Hristos, el face al doilea recensământ, recensământul satanic acum … cu ceea ce vreau (obligatoriu). Spui „dar de ce să le pun copiilor?” Dar nu le-ai înțeles scopul! Nu le pasă să te salveze de fiul tău. Vor să vă treacă un număr, un preludiu care vă va controla, care vă va prinde, 5G vă va prinde. De ce crezi că iese 5G, pentru distractie iese? De ce nu am avut viteza de a face ceva până acum? Toate acestea te vor prinde.

  Aici nepoata mea cu un simplu telefon mobil care are (vezi mai sus) …… Conducerea Bisericii Vreau să cred că probabil nu și-a dat seama ce se întâmplă. Există mulți oameni care nu își pot da seama că astăzi trăim în timpurile anticristului și în evenimentele anticreștine precreștine. Sau cel rău este că se amestecă acolo unde nu sunt semănate. Ar fi mai bine să ne rugăm și să ne rugăm lui Dumnezeu. Dar cum să ne rugăm lui Dumnezeu? În ce spirit al lui Dumnezeu se vor ruga, când chiar Hristos însuși, care este imaculat, L-a „infectat”! Μετα a pulveriza cu o lingură de plastic pentru a nu fi infectat, … este lipsa de respect supremă. O secunda. De ce îi spui mascare? Spălarea gurii trebuie să spui. Sau puneți o mască pe ochi. Sau punem asta pentru a nu vorbi. Trebuie să luăm în considerare clerul din toate gradele; știm, Biblia spune că vor veni lupi grei, adică clerici! Cei care nu își vor sufla turma, anxietatea nu va fi să-și salveze turma. Sau oamenii evlavioși care îl iubesc pe Dumnezeu vor înțelege că nu sunt păstori, nu îi vor urma. … Cele trei lucruri pe care Satana le luptă sunt Bobotează, Învierea lui Hristos și sărbătoarea Duhului Sfânt, Rusaliile. Preventν a împiedicat Învierea lui Hristos, să nu fie duminică … a lovit sărbătoarea înfrângerii lui Satana. Sau știi ce înseamnă ca o ierarhie să fie revocată chiar de clerici („A treia zi după Scripturi”)? Sau își fac propriile scripturi? Înțelegi în ce epocă ecleziastică trăim și ce începe? Numele meu este Elpidios din Elpida, o fetiță de 9-10 ani. Știi ce înseamnă să fii o fetiță cu sora ei, 9 și 12 ani, ca să spunem Nu, suntem creștini? Nu vrem să ne sacrificăm idolilor. Și ce a spus Cezar? Bine, aruncă niște tămâie asupra idolilor pentru a păcăli lumea acum și apoi a reveni la Hristos. Și au spus că nu. Credem în Hristos. Și au fost sacrificați și sunt sfinți.

  Acum trebuie să ne întrebăm pe toți clerul, marii preoți, preoți, diaconi, avem această credință a copiilor mici, care cu iubire divină s-au închinat lui Hristos și a strălucit ortodoxia? Γίνονται tot ceea ce se întâmplă are legătură cu fulgerul ortodoxiei … Ce înseamnă blițul? Înseamnă că evenimentele care vor urma și care vor fi oribile și sper că nu va trebui niciodată să comentez ce vine de aici înainte pentru infidelitatea și oligarhia clerului și a mirenilor … înseamnă că, dacă nu ne schimbăm, vom face a fi pierdut. Dar blițul se va întâmpla. Sau vrem să spunem că ceva se stinge și flacăra apare din nou. Acum ce înțelegi? Că Biserica, așa cum trăim cu toții, este cea care îl exprimă pe Hristos? Și ne dăm seama noi înșine. Deci, Dumnezeu va permite tuturor națiunilor să devină ortodocși în întreaga lume. Deci, fulgerul va veni după ce se va întâmpla marele eveniment … Va deveni o astfel de inundație spirituală care va lua pe toată lumea. … Ce se va întâmpla va fi astfel încât cei care rămân vor căuta adevărul în starea sa inițială, adică ca atunci când a fost scris „Cred”. … În întreaga lume îi va uni pe toți creștinii care vor iubi adevăratul Dumnezeu Triun cu iubirea divină, așa cum a iubit-o micuța mea Elpidoula…

  Toți acești sfinți, Catherine, Marina, Christina, Barbara, despre ce era vorba? Fete de 15, 16, 17, 18 ani. Aceste fete, copilul meu, acești băieți mici, George, Demetrios, toți, îl vor prinde într-o bună zi, lideri ecleziastici jucându-se cu băieți înaintea lui Dumnezeu și fără să-și dea seama că l-au întinat pe Hristos însuși, Biserica, l-au făcut pe Hristos imaculat ” Contaminat “, … sunt de acord cu standardele politice ghidate de spiritul satanic și închid bisericile. Au mers atât de departe încât să interzică spiritualilor să exercite dreptul de mărturisire, să se căsătorească, să boteze. Cine are acest drept? Credeți că bisericile ne aparțin ecleziasticilor? Ele aparțin lui Hristos … Și când spunem Biserică nu ne referim la ecleziastici, ne referim la Hristos și la oameni. Dacă nu au înțeles acest lucru de atât de mult timp, acum ce va urma τ τοια vor avea loc astfel de evenimente încât tot ceea ce vedeți edificiul putred, ca Ilie … va fi dărâmat. … Pe vremea lui Elias, copilul meu, știi ce s-a întâmplat? Numai Elias a fost aproape cel care a crezut cu adevărat. Atât conducătorii lor, cât și bisericii lor au mers cu toții la idoli (Baal). Știi ce poruncă i-a dat lui Ilie să facă atunci când acea minune s-a întâmplat acolo sus că acum a fost obligat să admită că unul este adevăratul Dumnezeu …

  Dumnezeu i-a poruncit lui Ilie să omoare 400 de preoți. I-a decapitat … Ai senzația că bătrânul Paisios a spus că Ilie își ascute cuțitele și că va începe de sus, de la Arhiepiscopi, va coborî, preoți, călugări etc. De ce? Pentru că toți au devenit cei mai lipsiți de respect dintre toți, așa cum spune Patrocosma. Sau a spus că în ultimii ani cei mai nelegiuiți dintre toți vor fi preoții. Nu înseamnă păcatul pe care l-au avut, toți suntem păcătoși. Înseamnă lipsă de respect, … ceea ce îl jignește pe adevăratul Dumnezeu. Trebuie să ne întrebăm, mari preoți, preoți, preoți, călugări, toți, avem dreptate înaintea lui Dumnezeu? Avem iubire și închinare la Dumnezeu? Sau ar trebui să recitim viața acestor fete sfinte? și doar să te gândești la asta te dezgustă. Spune-mi dacă avem dragoste în Hristos. Nu avem dragostea copilului meu. De aceea mi-e frică de ceea ce urmează. Sau vei vedea o bucată din cele 5 răni mari care vin în patria ta. Sau le vor lua case, mâncare, apă, electricitate, petrol. … Încă două ciume între musulmani, război în curtea casei tale … În acel moment, m-am speriat că oamenii vor face ceva copiilor și în acel moment Dumnezeu va fi atât de furios încât nu va permite și va aduce o mare distrugere, atât de grozav încât, mi-e teamă să o spun, Grecia va rămâne pe jumătate. Sau dacă ne pocăim se vor schimba, dar ne vom pocăi copilul meu? Sau le vor lua case, mâncare, apă, electricitate, petrol. … Încă două ciume între musulmani, război în curtea casei tale … În acel moment, m-am speriat că oamenii vor face ceva copiilor și în acel moment Dumnezeu va fi atât de furios încât nu va permite și va aduce o mare distrugere, atât de grozav încât, mi-e teamă să o spun, Grecia va rămâne pe jumătate. Sau dacă ne pocăim se vor schimba, dar ne vom pocăi copilul meu? Sau le vor lua case, mâncare, apă, electricitate, petrol. … Încă două ciume între musulmani, război în curtea casei tale … În acel moment, m-am speriat că oamenii vor face ceva copiilor și în acel moment Dumnezeu va fi atât de furios încât nu va permite și va aduce o mare distrugere, atât de grozav încât, mi-e teamă să o spun, Grecia va rămâne pe jumătate. Sau dacă ne pocăim se vor schimba, dar ne vom pocăi copilul meu?

  … Să aibă dragoste în Dumnezeu și să facă un lanț de rugăciune pentru că ceea ce va veni oamenii nu vor putea suporta. Și ceea ce va începe acum cu sănătatea umană va fi minunat … [Videoclipul menționează acum viziunea oribilă a părintelui Elpidios despre casa familiei sale de copii spirituali vaccinați – o tornadă satanică și imaginile de pe pereți le-au dat spatele, și Iată o altă viziune cu doi preoți cunoscuți și un avertisment de la Hristos despre consecințele oribile ale acțiunilor lor de a-și promova copiii spirituali la vaccinare.] Copilul meu, nu văd ce fac aceste vaccinuri. Veți vedea ce se va întâmpla în continuare. Îmi pare rău pentru acești oameni, vă rog să vă lumineze Dumnezeu, pentru că încep zilele …… după sărbătoarea Duhului Sfânt. Ρίς Fără dragoste divină, cum vom suporta martiriile viitoare? …

 3. MULȚUMESC DIN TOT SUFLETUL!

 4. Pingback: Cunoscutul și controversatul medic VLADIMIR ZELENKO critică vehement vaccinarea Covid. „Treziți-vă! Este al treilea război mondial, ESTE UN NIVEL DE RĂUTATE ȘI DE REA INTENȚIE pe care nu l-am mai văzut probabil în istoria omenirii”/ „Este
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare