DEZVĂLUIRI CRUCIALE (video, text): ROBERT W. MALONE (inventatorul vaccinurilor mARN) și alți savanți de prestigiu avertizează: PROTEINA SPIKE DIN VACCINURILE care conțin ARN Mesager ESTE FOARTE PERICULOASĂ, TOXICĂ. De ce mulți tineri fac MIOCARDITĂ după “imunizarea” cu Pfizer sau Moderna? CE SPUNEA Kary Mullis, INVENTATORUL TESTELOR RT-PCR despre ANTHONY FAUCI: “Nu știe nimic despre nimic, nu înțelege medicina. Tipii ăștia au o agendă personală” (VIDEO)

17-06-2021 9 minute Sublinieri

Luju.ro/ Valentin Busuioc:

PRODUCATORII DE OTRAVA – Dezvaluiri cutremuratoare privind riscurile vaccinurilor mARN, tinute la secret de autoritati: „Din primele date oficiale, pe baza a 70% din raportarile trimise de spitale, se pare ca exista o legatura intre vaccinuri si miocardita. Sunt mai multe cazuri raportate cu privire la tineri intre 16 si 30 de ani vaccinati, comparativ cu cei nevaccinati”. Presa a insistat ca vaccinurile mARN sunt sigure, ignorand avertismentele cercetatorilor privind toxicitatea proteinei spike

De peste un an incoace, presa a insistat ca vaccinurile impotriva COVID-19 care contin ARN mesager (mARN) sunt sigure, ignorand semnalele de alarma lansate de cercetatori privind toxicitatea proteinei spike pe care se bazeaza aceste substante despre care chiar producatorii lor recunosc ca sunt experimentale, testarile fiind programate sa se incheie abia in 2022-2023.

In editia de duminica, 13 iunie 2021, a emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3, jurnalistul Razvan Dumitrescu a prezentat numeroase secvente din emisiuni in principal din SUA (dar si una din Israel), care avertizeaza asupra problemelor de sanatate aparute la oamenii injectati cu serurile mARN – in special la tineri.

Razvan Dumitrescu a pus in oglinda aceste semnale de alarma trase intr-o parte a presei internationale cu ceea ce a propagat alta parte a mass media – si anume: insistenta suspecta, cvasi-religioasa, asupra asa-zisei sigurante a vaccinurilor mARN (repetam: seruri experimentale).

Iar originea raului se afla in China, tara care a ascuns caracterul nociv al proteinei spike, acuza cercetatorii americani ale caror declaratii au fost prezentate in emisiunea „Subiectiv”.

Iata declaratiile prezentate impreuna cu comentariile celor de la Antena 3:

1. Kan 11 (televiziune de stat din Israel):

Asteptam informatii cu privire la legatura dintre vaccinare si miocardita. Din primele date oficiale, pe baza a 70% din raportarile trimise de spitale, se pare ca exista o legatura intre vaccinuri si miocardita. Sunt mai multe cazuri raportate cu privire la tineri intre 16 si 30 de ani vaccinati, comparativ cu cei nevaccinati. Boala apare la 1 din 3.000 – 6.000 de oameni vaccinati, pe cand la cei nevaccinati frecventa e mult mai mica. Un oficial din Ministerul Sanatatii mi-a spus: ‘Frecventa excesiva de miocardita va fi luata in considerare cand vom decide cu privire la vaccinarea copiilor si va submina astfel de recomandari’”.

2. KCTV5:

CDC (n.r. Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA) a primit alerte ca la tinerii vaccinati au aparut probleme cu inima. Au aparut inflamatii ale inimii la adolescenti si la adulti tineri”.

3. ABC News:

CDC vrea sa vada daca inflamarea inimii in cazul a sute de tineri are legatura cu vaccinurile. Expertii au primit raportari ca adolescentii vaccinati cu Pizer si Moderna sufera de inflamatii ale inimii”.

4. USA Today:

CDC are informari ca a crescut neobisnuit numarul celor intre 16 si 24 de ani care au primit vaccinuri Pfizer sau Moderna si care sufera de miocardita – o inflamare a muschiului inimii. Simptomele includ frisoane, extenuare, respiratie greoaie. CDC spune ca cele mai multe cazuri apar la baieti dupa a doua doza a unui vaccin mARN.

Medic: ‘Miocardita apare la 2-3 zile dupa a doua doza a vaccinului, cu dureri in piept, respiratie greoaie si intoleranta la miscare fizica’”.

5. KCTV:

Cercetator: ‘Acestea sunt complicatii la care ne asteptam’.

Peste jumatate de milion de copii intre 12 si 17 ani au fost deja vaccinati cu prima doza a vaccinului Covid”.

[Comentariu Antena 3:]

Vaccinurile folosesc proteina spike din virus, pentru ca de sine statatoare ar fi inofensiva. Aceasta e linia oficiala de prezentare a vaccinurilor COVID. Iata ce li s-a spus oamenilor”.

6. Associated Press, 21 martie 2020:

Vaccinurile ne antreneaza corpul sa lupte cu microbii, pentru ca acestia sa nu ne imbolnaveasca. Nu exista niciun risc ca oamenii sa fie infectati de catre vaccinuri, pentru ca ele nu contin virusul in sine. Tinta lor e proteina spike care acopera coronavirusul. Acea proteina ii permite virusului sa invadeze celulele umane. Daca sistemul imunitar recunoaste proteina spike si o blocheaza, oamenii nu vor fi infectati. Daca acel ARN mesager (mARN) e introdus intr-un vaccin, atunci propriile celule ale individului vor produce inofensiva proteina”.

7. Vox, 2 februarie 2021:

Foloseste doar o parte din virusul SARS-CoV-2 – si anume: proteina spike. Aceasta proteina ii permite coronavirusului sa patrunda in celule. Cand iti este injectata in corp de una singura, e inovensiva”.

8. Telegraph, 16 noiembrie 2020:

Folosesti informatia de la virus si o administrezi direct pacientului. In esenta, pacientul isi produce singur vaccinul”.

9. SCRIPPS, 18 decembrie 2020:

Candidatele cu cele mai mari sanse la a fi desemnate cele mai bune vaccinuri Covid sunt cele mARN. Ele contin amprenta genetica a proteinei spike, pe care o transforma intr-o formula care, odata injectata in oameni, ne instruieste celulele sa-si produca propria proteina spike. La randul lui, corpul produce anticorpi impotriva proteinei spike si ne protejeaza de o infectie virala”.

[Comentariu Antena 3:]

Problema e ca acea proteina reprodusa de celulele umane nu e deloc inofensiva. Inventatorul tehnologiei mARN a explicat, intr-o discutie cu biologul Bret Weinstein, ca vaccinurile impotriva Covid au plecat de la informatia eronata ca spike-ul patogenului in sine nu ar fi infectios. S-a spus ca spike-ul produs prin vaccinare nu ar fi infectios, pentru ca nici spike-ul din virus in sine nu ar fi infectios”.

10. Podcastul Blackhorse de pe Youtube:

Bret Weinstein: Proteina spike pe care o cunoastem este in sine foarte periculoasa, este toxica. Este corecta aceasta descriere?

Robert W. Malone (inventatorul vaccinurilor mARN): Mai mult decat corecta. Am avertizat FDA (n.r. Administratia Alimentelor si Medicamentelor din SUA) cu privire la acest risc acum multe luni.

Steve Kirsch (om de afaceri IT-ist): Deci FDA nu a crezut ca subunitatea S1 din proteina spike este toxica.

Robert Malone: Ba stiau, dar au zis ca nu sunt destule dovezi ca proteina spike este activa din punct de vedere biologic.

Bret Weinstein: O mare greseala.

Steve Kirsch: Acum stim ca proteina spike este foarte periculoasa.

Robert Malone: Cei care au facut aceste clone de spike erau constienti ca exista riscul ca proteina spike sa fie activa din punct de vedere biologic si sa aiba efecte adverse daca nu statea prinsa de celulele care au primit ARN si au produs-o. Si au folosit o metoda de inginerie genetica inversata ca sa se asigure ca proteina spike sta prinsa de celule. Fireste ca ar fi trebuit sa se stie si sa se inteleaga ca proteina spike se desprinde de celule si circula de capul ei cu mult inainte ca vaccinurile sa ajunga la oameni”.

[Comentariu Antena 3:]

Aceasta informatie s-a bazat pe secventa prezentata de chinezi. Din secventa lipsea exact portiunea care arata ca spike-ul e patogenic, produce mutatii si infecteaza”.

11. Telegraph, 16 noiembrie 2020:

Totul a inceput cu izolarea virusului de la un pacient infectat in China. Coronavirusul a fost tradus intr-o secventa genomica, iar aceasta a fost incarcata intr-o baza de date publica. NIH (n.r. Institutele Nationale din SUA) si Moderna au identificat o proteina-cheie din virus (denumita ‘proteina spike’), in calitatea ei de element din care se poate elabora un vaccin”.

12. Congresul SUA, audierea sefului FBI:

Senatorul republican de Florida Matt Gaetz: Veti oferi comisiei analize stiintifice facute de FBI cu privire la incercarile Chinei de a oferi lumii o secventa genomica falsa?

Christopher A. Wray (directorul FBI): Vreau sa fiu atent la informatiile pe care le putem oferi public cu privire la o investigatie in derulare”.

Tucker Carlson Today (Fox Nation) si alte emisiuni:

Dr. Steven Quay: Locul de insertie a furinei (FCS) ii permite coronavirusului SARS-CoV-2 sa-si injecteze materialul genetic in celule. Asta inseamna ca poate infecta mai multe tipuri de celule. Infecteaza plamanii, la fel ca SARS-CoV-1 (n.r. virusul care a cauzat epidemia asiatica din 2003), dar si creierul, inima si vasele de sange. De aceea apar mereu cheaguri de sange. Asta face FCS.

Deci intrebarea mea pentru Shi Zhengli (n.r. virolog chinez, directoarea Centrului pentru Noile Boli Infectioase din cadrul Institutului de Virologie din Wuhan): de ce nu a mentionat FCS in celebrul ei studiu?

In februarie 2020, ea publica un studiu (continand prima descriere detaliata a virusului) in revista Nature. Este cel mai citit material din Nature din ultimii 10 ani – 1 milion de oameni l-au citit. In studiu, Shi Zhengli arata aceste trei insertii, dar se opreste la pozitia 675. De ce? Pentru ca dupa sase litere genetice, se gaseste locul de insertie al furinei (FCS), pe care ea l-a ascuns. Daca s-ar fi stiut despre FCS din timp, multe vieti ar fi putut fi salvate.

Un grup franco-canadian a fost primul care mai tarziu a descris FCS, afirmand ca locul de insertie al furinei ar putea fi rezultatul unei modificari genetice pentru a face virusul sa se raspandeasca cu virulenta in populatie. De aceea Shi Zhengli a ascuns locul de insertie al furinei”.

Dr. Peter McCollough (cardiolog, Texas): Proteina spike provoaca coagulare sau cheaguri de sange – un anumit fel unic de coagulare. Celulele rosii se unesc, iar in acelasi timp si trombocitele se unesc. Deci acesta este un tip de coagulare foarte diferit de ceea ce am vedea in artere sau in vene, de cheagurile care provoaca atacuri cerebrale sau infarct.

Italienii au fost curajosi si au facut autopsii, gasind micro-cheaguri in plamani. Asa am inteles ca plamanii sunt distrusi nu neaparat de virus, ci de micro-cheaguri. Toate vaccinurile Covid produc proteina virala. Mai precis, produc un anumit tip: cel din Wuhan, care nu mai exista in SUA. Avem 14 tipuri, dar originalul din Wuhan nu mai exista. Dar produci spike-ul in cantitati mari in corp. Spike-ul este patogenic in mod direct. Provoaca cheaguri de sange, distrugeri ale vaselor de sange, febra”.

Dr. Byram Bridle (Universitatea Guelph, Ontario): Proteina spike patrunde in sange, circula prin sangele oamenilor timp de cateva zile dupa vaccinare si se acumuleaza in mai multe tesuturi, cum ar fi: splina, maduva osoasa, ficat, se acumuleaza in concentratii mari in ovare. Stiam de multa vreme ca proteina spike este patogenica si ca ar putea produce distrugeri in corp daca ajunge in sange. Acum avem dovezi clare ca proteina spike, produsa de celule dupa vaccinare, intra in sange. In concluzie: am facut o mare greseala, nu ne-am dat seama pana acum, ne-am gandit ca proteina spike este o tinta foarte buna pentru anticorpi, nu am stiut niciodata ca ea in sine este o toxina, ca e o proteina patogenica.

Deci vaccinarea inseamna inocularea oamenilor cu o toxina care, la unii oameni, poate ajunge in sange si poate cauza distrugeri in sistemul cardio-vascular. Daca se acumuleaza in ovare, inseamna ca unele femei vor fi infertile.

[Comentariu Antena 3:]

La cateva saptamani dupa declaratiile medicului canadian, Associated Press a publicat un material in care spune ca afirmatiile acestuia sunt contestate de alti medici, care sustin ca spike-ul produs de vaccinuri nu e toxic. Acestia nu explica de ce oamenii vaccinati se imbolnavesc si nici de ce la adolescenti apar inflamatii ale inimii. Acest material nu mentioneaza nici studiile validate si publicate deja, care trag numeroase semnale de alarma cu privire la spike. Ultimul – publicat intr-o revista specializata in vaccinuri (n.r. International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research – IJVTPR) – spune ca frenezia cu care presa prezinta aceste vaccinuri ar trebui sa se potoleasca.

Intitulat ‘Mai rau decat boala? Consecintele nedorite ale vaccinurilor mARN impotriva COVID‘, studiul mentioneaza ca e prima data cand oficialii din sanatate le-au spus oamenilor sa plece de la premisa ca vor avea reactii adverse si ca e prima data cand niste vaccinuri nu isi propun cu claritate sa reduca infectiile, transmisibilitatea sau riscul de moarte.

Studiul analizeaza tehnologia vaccinurilor ARN mesager: cum a fost selectat si analizat materialul ARN; cum a fost construita membrana in care e transportat; precum si cum anume biologia celulelor e deturnata pentru a produce acest ARN; ce este si ce face proteina spike; si ce riscuri imunitare prezinta. Aici e discutat riscul ca spike sa infecteze si riscul de afectiuni autoimunitare.

Autorii explica de ce splina, trombocitele si celulele rosii sunt afectate de Spike, pe unde ajunge spike-ul vaccinului in corpul uman si insista asupra rolului critic al splinei – un organ-cheie in mecanismul de echilibrare a sistemului imunitar.

Studiul analizeaza si toxicitatea proteinei spike – in special pericolul spargerii barierei de protectie pe care sangele o asigura creierului. Si aici sunt analizate legaturile dintre distrugerea acestei protectii si bolile provocate de prioni si cele neurologice.

In studiu sunt analizate si riscurile ca cel vaccinat sa raspandeasca virusul celorlalti, precum si legatura dintre aparitia variantelor si vaccinuri. Dupa cum se stie deja, variantele deriva din mutatiile care apar exact la nivelul spike-ului virusului. E discutat si pericolul ca genele din proteina spike sa fie incorporate in ADN-ul uman.

In concluzie: guvernele sunt criticate pentru graba cu care au permis vaccinarea – fara suficiente elemente de siguranta – si li se cere explicit sa incurajeze populatia sa-si intareasca sistemul imunitar: prin plimbari in aer liber (la soare, pentru a acumula vitamina D) si sa se hraneasca cu alimente bogate in vitamina A, C si K2.

***

Stiri pe surse:

Autoritățile din Israel confirmă legătura între vaccinurile ARNm și cazurile de miocardită acută la bărbații tineri

Autoritățile din Israel au identificat o legătură cauzală între vaccinare și un risc crescut de miocardită acută la bărbații tineri (sub 30 de ani). Primele cazuri au apărut în aprilie și au făcut obiectul unui raport al Centrului Medical Hadassah, predat Ministerului israelian al Sănătății pe 2 iunie. Un articol pe aceasta temă a fost publicat în revista Science.

Cercetătorii intervievați de Science sunt convinși de existența unei legături și estimează frecvența cazurilor de miocardită la 1 sau 2 din 6.000 la bărbații vaccinați, cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani – o rată mult mai mare decât cea estimată anterior. Conținutul raportului nu a fost făcut public până în prezent.

Miocardita este inflamația mușchiului inimii, în general de origine infecțioasă (virusuri, bacterii etc.), care se manifestă în principal prin durere toracică. În funcție de caz, formele bolii pot fi ușoare.

***

Active News:

Inventatorul testelor PCR denunță farsa mondială: „Nu îți spun dacă ești bolnav…”:

[…]

Iată ce declara Mullis:

Tipi ca Fauci se urcă acolo sus și încep să vorbească… Nu știe nimic despre nimic, i-aș spune asta drept în față. Nimic. Omul ăsta crede că poți lua o probă de sânge, să o pui într-un microscop electronic, și dacă înăuntru este un virus, îți dai seama.”

Și doctorul Mullis a continuat:

„Nu înțelege microscopia electronică, nu înțelege medicina și nu ar trebui să se afle într-o poziție ca aceea în care este. Majoritatea tipilor de acolo, de sus, nu sunt decât niște administratori și nu știu nimic din ce se petrece în corpul omului.”

Iar rechizitoriul laureatului Nobel la adresa politrucilor medicali ca Fauci sau Arafat, a urmat astfel:

„Știi, tipii ăștia au o agendă, lucru pe care nu ni l-am dori, dat fiind că îi plătim pentru a avea grijă de sănătatea noastră, într-un fel sau altul. Ei au o agendă personală. Își stabilesc propriile lor reguli, văzând și făcând. Le schimbă după bunul plac și sunt foarte plini de ei. Tony Fauci nu se sfiește să iasă la televiziune în fața oamenilor care îi plătesc leafa și să-i mintă privind direct înspre cameră.”

Mullis a subliniat că „principala problemă cu știința în acest secol” este că „știința este judecată de oameni și este finanțată de oameni care nu o înțeleg”.

„În cine să avem încredere? În Fauci?”, a adăugat disprețuitor savantul.

Mullis a murit în august 2019, în mod ciudat, cu doar câteva luni înainte ca invenția sa să fie folosită ca test pentru COVID, iar rezultatele acestor teste pentru carantinarea și izolarea populației, în lumea întreagă.

Totuși, înainte de a muri, el s-a pronunțat împotriva folosirii testelor PCR așa cum au ajuns să fie utilizate, la doar câteva luni după dispariția sa.

Într-un alt clip video, Mullis a subliniat cum testele PCR pot fi amplificate atât de mult încât să le facă nefiabile pentru diagnosticare:

„Cu PCR, dacă o faci cum trebuie, poți descoperi aproape orice în oricine.”

Și Mullis a adăugat:

Deoarece, dacă poți amplifica o singură moleculă până la un nivel la care să poți cu adevărat măsura, ceea ce PCR poate face, atunci există foarte puține molecule din care să nu ai câteva în corpul tău. Astfel încât îl poți folosi în mod impropriu pentru a susține că este reprezentantiv.”

Laureatul Nobel a conchis apoi:

„Îți permite să iei o cantitate minusculă de orice și să o faci măsurabilă și apoi să o prezinți ca și când ar fi ceva important… Deși este doar o interpretare greșită.”

Inventatorul testelor PCR le-a descris ca pe un „proces utilizat să se poată face multe lucruri pornind de la ceva. Iată despre ce este vorba. Nu îți spune dacă ești bolnav și nu îți spune dacă chestia care ți s-a găsit îți va face rău sau ceva de genul ăsta”.

Cum Mullis nu mai este în viață pentru a-și repeta argumentația, testul PCR a fost promovat de politruci medicali ca Fauci, pe care el îi disprețuia.

În ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri la adresa populației.

Totuși, afirmațiile lui Mullis au fost sprijinite de un grup de 22 de oameni de știință, numit International Consortium for Scientists in Life Sciences (ICSLS), care a identificat „zece probleme fatale” la articolul publicat de Corman și Droster, folosit încă din ianuarie 2020 pentru a promova testele PCR ca instrumente de diagnosticare a COVID.

Fiecare dintre aceste vicii de argumentație este suficient pentru a face testul „inutil ca instrument de diagnosticare pentru a identifica virusul SARS-CoV-2”, iar grupul a arătat cu degetul spre „falsele diagnostice de infecții din lumea întreagă” rezultate de pe urma testelor PCR pentru COVID.

Așa cum Mullis însuși nota, grupul ICSLS a observat că testele PCR sunt incapabile să distingă între „virusul întreg și fragmente virale”.

Aceasta înseamnă că un așa-zis test pozitiv nu poate determina dacă cineva este infectat cu virusul, ci „mai degrabă, indică prezența moleculelor ARN virale”.

La fel cum spunea și Mullis, ICSLS a arătat că testele PCR pot fi amplificate până la un nivel care face rezultatele „total nefiabile”. Cei 22 de oameni de știință l-au citat pe Mullis, potrivit căruia „produsele amplificate PCR pot fi orice”.

Într-un articol de anul trecut, The New York Times recunoștea că testele PCR pot amplifica o cantitate mică de virus până la un asemenea nivel încât să-l considere semnificativ.

***

Jurnalul:

Celebrul imunolog Anthony Fauci, contestat de congresmani republicani

Celebrul consilier medical al Casei Albe, Anthony Fauci, este contestat acum de unii congresmani republicani care cer demiterea sa din cauza gestionării pandemiei de coronavirus, scrie AFP.

“Dr. Fauci nu a fost ales de americani. El nu a fost ales să conducă economia noastră. El nu a fost ales să decidă cu privire la educaţia copiilor ignorând părinţii şi, totuşi, dr. Fauci ne controlează practic viaţa de un an”,a spus Marjorie Taylor Greene, ccare a prezentat un proiect prin care solicită demiterea acestuia.

Imunologul a activat sub șapte președinți americani, însă a căzut în dizgrație la sfârșitul mandatului fostului șef al Casei Albe, Donald Trump.

Însă demersul republicanilor este destul de probabil să nu aibă succes întrucât Congresul american este controlat de democrați.

“Dr. Fauci a minţit luni întregi despre originile virusului din Wuhan. A făcut recomandări contradictorii cu privire la sursa virusului, transmiterea virusului, virulenţa virusului, eficacitatea măştilor şi vaccinurilor, eficacitatea distanţării sociale”, l-a acuzat Paul Gosar.

Deși pandemia de COVID-19 a făcut 600.000 de victime în SUA, noul președinte democrat, Joe Biden, și-a exprimat încrederea în Fauci, după ce au fost făcute publice mai multe mailuri ale doctorului din care reiese că virusul ar fi pornit de la modificarea codului genetic al unei molecule într-un laborator al Institutului de Virusologie din Wuhan. 

“Există un cuvânt pentru asta: o armă biologică”,a subliniat Marjorie Taylor Greene. “Am fost cu toţii victime ale unei arme biologice? Cerem răspunsuri şi dr. Fauci trebuie să le dea“, a spus senatoarea republicană Majorie Taylor Greene.

FAUCI INFAILIBILUL, invocat deseori și de Arafat, dovedit ca mincinos și manipulator. Ce spun emailurile sale publicate despre originea Covid-19, eficiența măștilor și imunizare/ Teza originării SARS-COV-2 în laborator NU mai este „conspiraționism”. Ce ne spune asta?

ANTHONY FAUCI acuzat de finanțarea experimentelor din laboratorul WUHAN care au provocat PANDEMIA DE COVID-19 (Video). Jurnalistul Carlson Tucker: „Fauci pedepsește țara – voi, noi, toată lumea. Întrebarea este: de ce face asta?”

TUCKER CARLSON despre efectele potențial fatale ale miocarditei dezvoltate în urma VACCINĂRII ANTI-COVID a tinerilor și lipsa de transparență a autorităților. „Care este rata de vătămare ca urmare a vaccinurilor anti-COVID? Nu ai voie să întrebi. Ți se urlă în față dacă îndrăznești să întrebi”

VACCINAREA ANTI-COVID A COPIILOR: autoritățile române o aplică fără rețineri. Scepticism și proteste din partea unor medici în Germania și Marea Britanie. „Considerăm că este IRESPONSABILĂ, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare pentru COVID-19”

„Dr. Fauci spune clar”. Cum DEZINFORMEAZĂ CNN – dar și „purtătorii de mesaj” autohtoni – cu privire la transmiterea ASIMPTOMATICĂ a SARS-CoV-2. Manufacturarea consensului pentru lockdown, măști obligatorii și alte restricții prin informări false, parțiale sau distorsionate

Alexandra HENRION-CAUDE, genetician și specialist în ARN: „A utiliza această moleculă la indivizi sănătoși, din punctul meu de vedere, este NEBUNIE curată”. Despre VACCINUL GENIC EXPERIMENTAL și efectele secundare de termen lung: „Suntem într-un experiment total!”

Tribune Juive: geneticiana ALEXANDRA HENRION-CAUDE și strigătul său de alarmă cu privire la VACCINAREA din ISRAEL: „Poporul israelian nu a fost consultat de guvernul său cu privire la acest mare experiment asupra sa”

GEERT VANDER BOSCHE, virusolog și expert in vaccinuri belgian, ex-coordonator al programului de vaccinare Ebola: “DACĂ NU OPRIM VACCINAREA ÎN MASĂ VA FI UN DEZASTRU! Vaccinurile au scop profilactic, o spune orice manual de vaccinologie: nu inoculezi populația în timp ce este expusă unei presiuni infecțioase severe! CEL MAI DRAMATIC LUCRU AR FI CA PERSOANELE TINERE SĂ SE VACCINEZE!”

Tezele lui MICHAEL YEADON, fost vicepreședinte al PFIZER, despre propaganda generalizată despre COVID-19 și potențialul TOTALITAR al pașapoartelor de vaccinare. „Eugeniștii au pus mâna pe pârghiile puterii”/ „Avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în ​​orice moment de la Al Doilea Război Mondial încoace”

MOTIVELE SIMPLE ȘI CLARE PENTRU CARE NU VOI PRIMI VACCINUL COVID. Opinia antropologului Jacques Pollini despre vaccinul ARN, încrederea în autorități și producători farmaceutici

„Ceea ce facem este FUNDAMENTAL DIFERIT de vaccinare”. Tehnica vaccinurilor cu ARNm era descrisă de New York Times, în 2015, drept o INGINERIE GENETICĂ ce MODIFICĂ ADN-ul. David Baltimore, premiat Nobel și pionier al noii tehnologii, despre vaccinurile Covid pe bază de ARNm: „într-o situație pandemică precum aceasta, a folosi o nouă modalitate NU ESTE O IDEE GROZAVĂ pentru că se pot ivi surprize”

„UN EXPERIMENT CUM NU S-A MAI VĂZUT PÂNĂ ACUM”. Comentariul unui neurolog olandez pe datele oficiale ale VACCINULUI PFIZER. Ce NU ne spun autoritățile și producătorul despre NOUL VACCIN COVID bazat pe tehnica ARNm/ Peter Doshi, editor la British Medical Journal, pune la îndoială EFICIENȚA vaccinului Pfizer

VACCINURILE ANTI-COVID-19 ARNm de la Pfizer și Moderna se bazează pe o tehnologie cu totul nouă și comportă „RISCURI UNICE ȘI NECUNOSCUTE”. Compendiu de texte din Jerusalem Post, The Lancet, Nature, Independent

EFECTE ADVERSE ALE VACCINURILOR COVID. Raport CDC (SUA): 55 decese la 3 milioane de vaccinați + alte efecte grave/ Decese și în NORVEGIA și GERMANIA, îndeosebi la populația vârstnică și bolnavă/ CEO-ul PFIZER admite: NU ȘTIE cât durează imunizarea presupusă de vaccin și dacă împiedică transmiterea virusului/ LE MONDE: EMA a autorizat vaccinurile Pfizer la presiunile Comisiei Europene. Vaccinurile în masă ale Pfizer, diferite calitativ de cele din teste!/ VACCINARE și INFECTARE în Israel, UK și Franța

 

***

ANA IORDĂNESCU: Adevărul, regele exilat. DEMISTIFICAREA METODELOR DE DECLANȘARE ȘI ÎNTREȚINERE A PANDEMIEI COVID19: “Singura pandemie sau boală din istoria medicinei și a logicii în care vaccinul și testul pentru depistarea bolii/pandemiei au apărut ÎNAINTE de infectarea oamenilor…”. URMEAZĂ PLANDEMIA CLIMATICĂ? ȘI MAI CE?

The Lancet: TESTELE RT-PCR pentru detectarea infecției cu SARS-CoV-2 NU POT FI FOLOSITE CA STANDARD adecvat în luarea de decizii de SĂNĂTATE PUBLICĂ. “Un medic trebuie să fie cel care pune un diagnostic și nu un test”! Toate deciziile dramatice pentru viețile și societățile noastre au la bază o INTERPRETARE FRAUDULOASĂ A SEMNIFICAȚIEI TESTELOR (dezvăluirea lui Răzvan Dumitrescu -VIDEO)

SUPRAESTIMARE PRIN TESTARE? Epidemiologul Carl Heneghan de la Oxford critică actualul sistem de testare PCR. „Pozitiv” poate însemna și când încărcătura virală e prea mică pentru ca virusul să fie transmis/ NYT: majoritatea persoanelor care au fost testate POZITIV pentru COVID-19 au cantități INSIGNIFIANTE de virus/ Covid-19 și moartea medicinei clinice așa cum o știm

„ACESTA NU ESTE UN COMPLOT. Cum povestește massmedia Covidul” (Video) – documentar excepțional de Bernard Crutzen. Despre noul regim al „adevărului” unic sanitar, interesele maculate ale „experților” și mediei finanțate de oligarhi și docilizarea prin frică a oamenilor. „Presa ar trebui să fie gardianul libertății, dar acum este invers, susține puterea în acest delir”


Categorii

Florin Zamfirescu, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Studii, oameni de stiinta, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “DEZVĂLUIRI CRUCIALE (video, text): ROBERT W. MALONE (inventatorul vaccinurilor mARN) și alți savanți de prestigiu avertizează: PROTEINA SPIKE DIN VACCINURILE care conțin ARN Mesager ESTE FOARTE PERICULOASĂ, TOXICĂ. De ce mulți tineri fac MIOCARDITĂ după “imunizarea” cu Pfizer sau Moderna? CE SPUNEA Kary Mullis, INVENTATORUL TESTELOR RT-PCR despre ANTHONY FAUCI: “Nu știe nimic despre nimic, nu înțelege medicina. Tipii ăștia au o agendă personală” (VIDEO)

 1. Doamne ajuta,
  aveti cumva referinta exacta a acestui articol: “(n.r. International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research – IJVTPR)”, eventual si doi-number?
  Sanatate multa,
  Iulian

 2. Multumesc de informatii. Am incercat sa raspindesc pe la cunoscuti si prieteni care stau in cumpana apropos de vaccin – pentru ca cei care si-au facut deja vaccinul….asta e!

  Pina una alta astia au lasat-o moarta cu India si ii trag cu varianta Delta. Ar fi trebuit s-o ia cu varianta alfa, beta gama! In conditii normale probabil ca ne-am indoi de ras! Din pacate chestia cu rasul nu prea mai tine. Toate inventiile astea de tulpini noi, visate peste noapte, sint acolo ca sa se tina pedala pe “masuri” si introducerea lor oricand la orice moment. Pentru ca de acum incolo asa va fi. Si, evident presiunea pe cei care nu-si fac vaccinul va creste – pe masura ce cu vaccinul vor fi o majoritate iar cei fara vor intra in minoritate… atunci sa te tii!

  Si,da, ce se intimpla acum in SUA este important. Pentru ca acolo este pe foarte, foarte repede inainte marea resetare – inclusiv deposedarea de proprietati. Se pare ca daca iti vinzi casa – este din ce in ce mai greu sa mai cumperi. Asta pentru ca marile firme imobiliare cumpara la greu casele oamenilor dar NU pentru a le revinde ci pentru a le inchiria! “N-am nimic si sint fericit”.

  Presupun ca la noi deposedarea se va face, cum s-a facut si in 47 (prin cote) – prin marirea taxelor de proprietate in asa fel incat sa forteze populatia sa vanda sau ceva genu’.

  But all the best!

 3. Pingback: Acapararea discursului public despre VACCINURILE COVID pe bază de ARN de către Big Tech, agenții guvernamentale precum CDC și FDA și companii farmaceutice. Cazul biologului BRET WEINSTEIN/ Știința și MAFIILE din domeniul cercetării
 4. Pingback: Între “circ” și “război” – de la arenele arhipline de la “EURO” sau WIMBLEDON la “TULPINA DELTA” și IMPERATIVUL VACCINĂRII infailibile și culpabilizante. CINE ȘI ÎN CE SCOP NE MINTE ȘI NE ÎNG
 5. Pingback: Între “circ” și “război” – de la arenele arhipline de la “EURO” sau WIMBLEDON la “TULPINA DELTA” și IMPERATIVUL VACCINĂRII “infailibile” și culpabilizante. CINE ȘI ÎN CE SCOP NE MIN
 6. CRED CA ACEASTA BOALA CORONAVIRUS A PORNIT DE LA GRIPA AVIARA DIN CHINA.

 7. Pingback: Cunoscutul și controversatul medic VLADIMIR ZELENKO critică vehement vaccinarea Covid. „Treziți-vă! Este al treilea război mondial, ESTE UN NIVEL DE RĂUTATE ȘI DE REA INTENȚIE pe care nu l-am mai văzut probabil în istoria omenirii”/ „Este
 8. Pingback: Covid 1984 – p(l)andemie – vaccipare – Internet of Bodies – Great Reset – Brave New World | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare