Unde s-a ajuns in Belgia: EUTANASIERE DUPA OPERATIE DE SCHIMBARE DE SEX NEREUSITA. Oribilul eveniment este prezentat in TERMENI ELOGIOSI

1-10-2013 1 minut Sublinieri

nathan

Un belgian în vârstă de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, după ce medicul a apreciat că suferinţele sale fizice, rezultate în urma unei operaţii de schimbare de sex eşuate, au devenit “insuportabile”, a anunţat marţi presa belgiană.

Nathan Verhelst a murit într-un spital din Bruxelles, înconjurat de mai mulţi prieteni, la sfârşitul unei lungi proceduri în vederea obţinerii acordului lumii medicale într-o ţară, Belgia, unde eutanasia este legală din 2002.

“A murit împăcat”, a declarat medicul care l-a asistat, Wim Distlemans, de la spitalul universitar flamand VUB. Toate condiţiile efectuării eutanasiei au fost întrunite, pacientul reuşind, “în acest caz, să vorbească clar despre suferinţele sale fizice insuportabile“, a precizat el pentru cotidianul Het Laaste Nieuws.

Nathan avea sexul feminin la naştere, într-o familie de trei băieţi, şi purta prenumele Nancy. El a fost respins de părinţi, care şi-au dorit din nou un băiat, potrivit cotidianului, care l-a intervievat cu o zi înainte să moară.

Visând încă din adolescenţă să devină bărbat, Nathan a suferit succesiv trei operaţii, în perioada 2009-iunie 2012, dar nu a rămas mulţumit.

“Am pregătit dulciuri pentru a sărbători noua mea naştere, dar, prima dată când m-am văzut în oglindă, am avut o aversiune faţă de noul meu corp”, a relatat Nathan.

Pentru a fi efectuată eutanasia, o “persoană trebuie să prezinte o afecţiune gravă şi incurabilă care i-ar cauza suferinţe (…) de ordin psihic sau fizic“, a explicat Jacqueline Herremans, membră a Comisiei naţionale privind eutanasia.

Dezbaterea pe tema eutanasiei continuă în Belgia, unde Parlamentul urmează să examineze aplicarea acesteia pentru minori “capabili de discernământ” şi pentru adulţi care suferă de Alzheimer. Marea majoritate a belgienilor sunt de acord cu noile modificări, potrivit unui sondaj apărut miercuri în Libre Belgique.

Un post de televiziune flamand, TV Oost, va difuza în curând un reportaj consacrat vieţii lui Nathan.


Categorii

1. DIVERSE, Eutanasie, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Unde s-a ajuns in Belgia: EUTANASIERE DUPA OPERATIE DE SCHIMBARE DE SEX NEREUSITA. Oribilul eveniment este prezentat in TERMENI ELOGIOSI

 1. O combinatie oribila intre sinucidere si crima

 2. El o fi murit impacat, dar cei care l-au omorat, si care se presupune ca trebuia sa faca bine, au facut-o tot cu constiinta impacata?

 3. Sa-nteleg ca belgienii astia au primit sa tina taierea-mprejur a 8-a zi, cand le pune nume de-astea, de-ale lor, neaose.
  Cred ca circumcizia durea, dar putea sa-i dea calmante, in loc sa-l eutanasieze.

 4. @Dan:

  Probabil asta inseamna la ei impacare:

  “Am pregătit dulciuri pentru a sărbători noua mea naştere, dar, prima dată când m-am văzut în oglindă, am avut o aversiune faţă de noul meu corp. Nu vreau să fiu un monstru”, a relatat Nathan.

  http://www.antena3.ro/externe/nu-vreau-sa-fiu-un-monstru-belgian-eutanasiat-in-urma-unei-operatii-de-schimbare-de-sex-nereusita-229612.html

 5. si televiziunile “noastre”preiau aceste stiri…si o prezinta in ce mod? este rusinos si dureros faptul ca pervertirile sufletesti si fizice sunt prezentate in mod ostentativ, in loc sa predomine frumosul, armonia. ma rog la bunul Dumnezeu sa ne tina tari si treji!

 6. Pingback: Franta: siteurile PRO-VITA, intrate in COLIMATORUL promotorilor institutionali ai AVORTULUI/ Experimentul norvegian sau CUM SE DISTRUG FAMILIA SI COPILARIA PE ALTARUL DIVERSITATII SEXUALE/ Cafenelele mortii. EUTANASIEREA OBLIGATORIE este deja o tendinta?
 7. Pingback: STOPATI EXPERIMENTELE DE TIP TRANSGENDER PE COPII! "Atrocitatile" de la o clinica "de gen" din Londra care recomanda SCHIMBAREA DE SEX la COPII socheaza Marea Britanie: "Numărul de copii care au fost trimiși la clinica din nordu
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare