STOPATI EXPERIMENTELE DE TIP TRANSGENDER PE COPII! “Atrocitatile” de la o clinica “de gen” din Londra care recomanda SCHIMBAREA DE SEX la COPII socheaza Marea Britanie: “Numărul de copii care au fost trimiși la clinica din nordul Londrei a crescut exponențial. Cel mai mic dintre acești copii avea vârsta de TREI ani!”

11-04-2019 5 minute Sublinieri

foto: https://neonnettle.com/

Cătălin Sturza: 

„Apeluri pentru a pune capăt experimentelor transgender asupra COPIILOR”

Cinci medici și-au dat demisia dintr-o clinică „de gen” din nordul Londrei deoarece și-au exprimat îngrijorări cu privire la „tratarea” prin operații de schimbare de sex a unor copii vulnerabili care vin la clinică pretinzând că ar fi „transgenderi”.

Singura clinică „de gen” pentru copii finanțată de Ministerul Sănătății din Marea Britaniei face UN EXPERIMENT PE VIU trimițând sute de copii în sala de operații chirurgicale, pentru intervenții chirurgicale care le vor schimba viața, fără a avea suficiente dovezi cu privire la efectele acestor intervenții pe termen lung, asupra copiilor – avertizează o serie de experți, citați de cotidianul britanic The Times.

Cel mai mic dintre copii avea vârsta de trei ani

Acești medici cred că unii copii care se „luptă cu sexualitatea lor” sunt greșit diagnosticați ca fiind „transgenderi” de către clinica pentru Serviciul de Dezvoltare a Identității de Gen (GIDS).

Toți cei cinci aveau rolul de a hotărî cărora dintre copiii care se identificau drept „transsexuali” trebuiau să li se administreze inhibitori hormonali care să le oprească dezvoltarea sexuală. Specialiștii, care erau plătiți de Ministerului Sănătății din Marea Britanie, au avertizat că numeroși copii și adolescenți vulnerabili au fost împinși pe drumul adeseori ireversibil al „tranziției” înainte ca experții să aibă timp să evalueze cauzele confuziei lor „de gen”.

Un profesor de la Oxford trage, de asemenea, un semnal de alarmă asupra a faptului că tratamentele medicamentoase folosite de clinică nu sunt deloc sigure, spunând că tratamentele sunt sprijinite „de dovezi de calitate slabă sau, în multe cazuri, de nici un fel de dovezi.”

Numărul de copii care au fost trimiși la clinica din nordul Londrei a crescut exponențial. În 2010 au fost trimiși 94 de copii, în timp ce anul trecut au fost trimiși 2159 de copii. Cel mai mic dintre acești copii avea vârsta de TREI ani! Cei cinci medici fac parte dintr-un grup mai larg, de 18 medici, care și-au dat demisia în ultimii trei ani.

„Am simțit că foarte mulți copii se află în pericol”

„Am simțit că în ultimii doi ani ceea ce m-a făcut să nu-mi dau demisia era faptul că foarte mulți copii se află în pericol. Am rămas acolo ca să-i protejez pe copii ca să nu li se facă foarte mult rău”, a spus unul dintre specialiști.

„Acest tratament experimental e făcut nu doar asupra copiilor, ci asupra unor copii foarte vulnerabili. Copii care au probleme mentale, care au fost victime ale unor abuzuri, care au trecut prin traume familiale, dar de multe ori toți acești factori sunt pur și simplu băgați sub preș”, a spus un alt medic. „Dacă cineva ar sugera chirurgie estetică sau orice alte schimbări permanente în orice alt tip de situație, am spune – stați puțin, nu putem să ne aruncăm așa cu capul înainte.”

Toți cei cinci au spus că, după părerea lor, organizațiile de caritate pentru transgenderi precum Mermaids „au un efect nociv” prin faptul că ei promovează schimbarea de sex ca pe un panaceu universal pentru adolescenții confuzi. Organizațiile de caritate neagă acuzația.

Specialiștii afirmă că s-au exercitat, de foarte multe ori, presiuni asupra lor ca să recomande „tratamentul” de schimbare de sex unor copii, deși nu au crezut, mereu, că acest lucru ar fi fost, de fapt, în interesul acelor copii.

„Un experiment pe viu asupra copiilor”

Carl Heneghan, director al Centrului de Medicină bazată pe Dovezi de la Universitatea Oxford, a spus: „Ținând cont de precaritatea dovezilor, folosirea greșită a medicamentelor pentru scopuri care nu sunt acoperite de prospectul acelor medicamente în cazul tratamentului disforiei de gen înseamnă, într-o mare măsură, un experiment pe viu, scăpat de sub control, asupra unor copii.”

Medicii afirmă că niște copii sănătoși fizic sunt trecuți pe tratamente medicamentoase și hormonale în urma presiunii exercitate de grupurile de lobby ale transgenderilor și de anxietățile părinților.

Unul dintre medici spune că remușcările ei au crescut după ce a întâlnit o femeie adultă care și-a făcut o „schmbare de sex” ca să devină bărbat, „tăindu-și ambii sâni”. După aceea, ea a regretat această decizie, și s-a răzgândit. „Ce putem să facem?” – se întreabă medicul. „Nu putem să dăm înapoi timpul. Să-i sugerăm să-și pună niște sâni falși? Datoria noastră este să avem grijă de acești adolescenți confuzi, dar cred că eșuăm în totalitate.”

Corpurile copiilor sunt mutilate pentru a trata probleme ale societății”, avertizează același medic. Ea își amintește de cazul unui copil de 13 ani „ai cărui părinți făceau presiuni ca să i se administreze inhibitori ai pubertății”. Când medicii au refuzat să recomande tratamentul cerut de părinți, tatăl copilului, un avocat, a început să trimită scrisori juridice de amenințare. Până la urmă, copilul a primit tratamentul hormonal.

Toți cei cinci medici arată că este foarte îngrijorător cât de puține lucruri li se spun acestor copii și familiilor lor despre efectele tratamentului hormonal asupra fertilității și a funcțiunilor sexuale, ca adult”. Unul dintre ei afirmă că „copiii nu au putut să își dea «consimțământul informat» deoarece era un lucru tabu să discuți impactul intervențiilor medicale asupra funcțiilor sexuale de mai târziu”.

„O atrocitate”

Tot în același număr din The Times, profesorul Carl Heneghan de la Universitatea Oxford scrie: „Ai crede, când vine vorba despre copii, că testarea și evaluarea medicamentelor folosite ar trebui să fie una robustă – pentru a asigura în cel mai înalt grad posibil siguranța copiilor. Dezastrul în care ne găsim acum, în ceea ce privește tratamentul disforiei de gen în cazul copiilor și al adolescenților, scoate în evidență toate lucrurile îngrijorătoare referitoare la folosirea și evaluarea din zilele noastre a unor medicamente puternice asupra acestui grup de vârstă”.

„Cea mai mare parte a dovezilor pentru folosirea unor medicamente sunt bazate pe informațiile pe care le avem din folosirea lor asupra adulților; dovezile cu privire la folosirea medicamentelor asupra copiilor sunt foarte sărace, și majoritatea medicamentelor folosite sunt administrate, în mod frecvent, pe baza unor dovezi de calitate îndoielnică sau, în multe cazuri, de nici un fel de dovezi.”

„Investigația făcută de BBC la care am participat și eu evidențiază un numărul mare de elemente necunoscute de care ar trebui să se țină în fapt seama pentru a ajunge la un tratament cu adevărat sigur pentru disforia de gen. Dacă aveți orice fel de dubii, cereți să vi se arate dovezile.”

Unul dintre cei cinci specialiști numește ceea ce se întâmplă la clinica din nordul Londrei „o atrocitate”.Știu că sună foarte dur, dar mă simt ca și cum am fost parte din ceva la care oamenii din viitor se vor uita și se vor întreba – oare ce-o fi fost în capul nostru? În viitor, cred că vor fi foarte multe situații în care persoane care au urmat acest «tratament de schimbare a sexului» se vor răzgândi, și care vor simți că le-au fost mutilate corpurile.”

Citiți un rezumat al articolului din The Times este publicat pe Dailymail, la link-ul de aici.

***

Ovidiu Drugă/ EvZ: 

Nebunia transgender șochează Marea Britanie. „Încetați cu aceste experimente pe copii”, cere o somitate medicală de la Universitatea Oxford

Nu e zi lăsată de Dumnezeu, în care să nu mai aflăm încă o veste șocantă legată de nebunia transgender care a cuprins Occidentul. Cazul despre care vă voi vorbi astăzi le întrece însă pe toate. Cinci angajați ai unicei clinici dedicate transgenderilor din Marea Britanie au demisionat afirmând că mulți copii, unii în vârstă de numai trei ani, sunt diagnosticați greșit și sunt supuși unui tratament inutil de schimbare a sexului.

Cei cinci medici de la Clinica de Dezvoltare a Identității de Gen (GIDS), cu sediul la Londra și Leeds, și-au declarat îngrijorarea că unii dintre tineri au fost îndrumați greșit pentru a începe tratamente de schimbare de gen după ce au suferit agresiuni homofobe, scrie prestigioasa publicație Times. Cum, însă, cei cinci angajați făceau parte din echipa care decidea dacă tinerii ar trebui sau nu să înceapă tratamentul înainte de pubertate, nu e exclus ca demisia lor să vină din teama de a nu fi acționați mai târziu în justiție. De altfel, unul dintre demisionari a încercat să acrediteze ideea că nu a părăsit mai devreme clinica de teamă ca nu cumva, în lipsa lui, și mai mulți copii să fie supuși tratamentului în mod greșit.

Acestea nu sunt primele demisii înregistrate la Clinica de Dezvoltare a Identității de Gen. Cel puțin 18 angajați au părăsit controversata unitate medicală în ultimii trei ani, pe motiv că nu se fac suficiente verificări pentru a diagnostica corect pacienții copii. Până și în lumea academică, altminteri foarte atentă să nu supere minoritățile sexuale, unii au adoptat o poziție tranșantă în acest caz.

Carl Heneghan, director al Centrului pentru Medicina bazata pe dovezi de la Universitatea Oxford, a declarat pentru The Times că „se fac experimente nereglementate asupra copiilor”. Reprezentanții Clinicii de Dezvoltare a Identității de Gen, care face parte din Trustul Tavistock și Portman NHS Foundation, au respins aceste afirmații și au afirmat că toate cazurile complexe au fost diagnosticate cu mare atenție. Cu toate astea, chiar reprezentanții clinicii au admis că nu există studii serioase pe care să se se poată baza medicii care iau decizii în ceea ce privește schimbarea de sex: „Numărul tinerilor care frecventează servicii specializate în întreaga lume a crescut dramatic în ultimii ani. Înainte de asta, numărul cazurilor a fost mic și, prin urmare, a fost foarte dificil să se colecteze dovezi suficiente pentru a evalua pe deplin căile de tratament”. Cu alte cuvinte, toată avalanșa de cazuri de copii transgender a pornit abia după ce la nivel politic s-a adoptat ideea neo-marxistă că genul este numai o construcție socială.

foto BBC News

 

Legaturi:

Reputat psihiatru american in Wall Street Journal: TRANSSEXUALISMUL ESTE “TULBURARE MENTALA”. TRATAMENTELE HORMONALE ADMINISTRATE COPIIILOR – UN ABUZ ASUPRA MINORILOR, OPERATIA DE SCHIMBARE DE SEX – INCALCARE A DREPTURILOR OMULUI

…Mai bine le-ar fi lor sa-si lege de gat o piatra si sa fie aruncati in mare (Luca 17, 2): TRATAMENTELE HORMONALE MUTILANTE DE SCHIMBARE DE SEX PENTRU COPII DEVIN UN FENOMEN!

RAZBOIUL IMPOTRIVA CASATORIEI TINTESTE CONTROLUL COPIILOR/ Fiica de doar 12 ani a Angelinei Jolie face TRATAMENT DE SCHIMBARE A SEXULUI/ Studiu care arata ORIGINILE SOCIALE ale conditiei de TRANSGENDER, interzis in urma PRESIUNILOR ACTIVISTILOR LGBT

Desene animate sau MANIFESTE DE PROPAGARE A MAGIEI SI VIOLENTEI?/ Corabia avorturilor/ UN ALT GENOCID: copiii care se supun TRATAMENTELOR DE SCHIMBARE a sexului/ Colegiul Anghel Saligny din Bacau: PE AGENDA PROPAGANDEI HOMOSEXUALE! (Razboiul impotriva familiei)

NOUA LUME GAY: in scolile din Australia se va invata ca HETEROSEXUALITATEA NU INSEAMNA NORMALITATEA/ Schimbare de sex la PATRU ANI

SCHIMBARE DE SEX prin tratament hormonal de la 6 ani! GROAZNIC EXPERIMENT SATANIC PRACTICAT DE “PARINTI”, UN CUPLU DE LESBIENE…

REEDUCAREA SEXUALA DIN MAREA BRITANIE NASTE NOI MONSTRI: In numele “identitatii de gen”, o mama degenerata si-a transformat baiatul in fata

APEL DE CONSTIINTA PENTRU APARAREA COPILULUI NENASCUT/ Singuratatea tinerilor online/ MODELELE-COPII si imbracamintea fetelor/ HOLLYWOOD E PLIN DE PEDOFILI/ Atitudinea demna a lui Vaclav Klaus fata de PARADA GAY DIN PRAGA/ Flagelul fetitelor schimbate in baieti (Si multe alte stiri familie, 16 august 2011)

Unde s-a ajuns in Belgia: EUTANASIERE DUPA OPERATIE DE SCHIMBARE DE SEX NEREUSITA. Oribilul eveniment este prezentat in TERMENI ELOGIOSI

TRUMP pregateste abolirea legislativa a IDEOLOGIEI DE GEN, definind identitatea conform SEXULUI BIOLOGIC/ Frauda oficializata in sport: BARBATII autodeclarati “TRANSGENDER” CASTIGA COMPETITIILE DEDICATE FEMEILOR/ USR a ramas SINGURUL partid parlamentar care SUSTINE PARTENERIATUL CIVIL/ Reprezentantii ADF International ne incurajeaza, dar ne si previn dupa REFERENDUM: “Sa nu renuntam la implicare, sa ramanem uniti!” LIBERTATEA DE EXPRIMARE VA FI SUB ASEDIU. Daca se adopta parteneriatele, SE INTRA INEVITABIL PE PANTA ALUNECOASA CATRE CASATORIILE SI ADOPTIILE HOMOSEXUALE

FERITI-VA COPIII DE SEXUALIZARE! “Parintii poarta multa vinovatie pentru transformarea copiilor lor in revolutionari sexuali”/ IDEOLOGIA DE GEN = ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru FEMINITATE și MASCULINITATE/ Germania: Agenda de gen face primele victime/ PARTENERIATELE CIVILE DAUNEAZA COPIILOR (II)/ Româncele fac copii la varste tot mai inaintate/ DEZASTRUL DEMOGRAFIC SE AGRAVEAZA

ESENȚIAL DE VĂZUT: Ana Săcrieru și Vasile Bănescu la Trinitas TV despre RECONSTRUIREA IDEOLOGICĂ A OMULUI prin instrumentul otrăvit al EGALITĂȚII DE GEN – normativizarea juridică a enormităților prin CONVENȚIA DE LA ISTANBUL (video)/ “Catehismul transgender este obligatoriu și nu are vârstă de consimțământ”: TRANSGENDERISMUL – NOUA RELIGIE OBLIGATORIE DE STAT sau Zorii Noii Lumi Totalitare a Absurdului și Demenței care ne va afecta RADICAL pe toți/ REVOLUȚIA PRONUMELOR DE GEN – “NEWSPEAK”-UL ORWELLIAN DE COȘMAR este deja realitate!

STATUI CU SATAN IN PARCUL PENTRU COPII DIN CARTIERUL TEI/ Biserica Rusa sustine INTERZICEREA AVORTULUI/ Parlamentul Poloniei a votat inasprirea legii avortului/ CORECTITUDINEA POLITICA IN SUEDIA SI CENZURA CARTILOR PENTRU COPII/ Inginerie genetica: primul nou-nascut cu trei parinti/ O RELIGIE NOUA – TRANSGENDERISMUL/ Secularizarea omoara democratia si statul de drept

AVERTISMENT PENTRU PARINTI: DESENELE PRO-GAY SE INMULTESC. Animatia Disney “ZOOTOPIA”, o metafora a TRANSSEXUALISMULUI si a NOII ORDINI anticrestine si anti-firesti a lumii


Categorii

1. DIVERSE, Ideologia genului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Sexualizarea copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare