Siteurile PRO-VIATA, intrate in colimatorul GUVERNULUI FRANCEZ din cauza opozitiei la AVORT/ Experimentul norvegian sau CUM SE DISTRUG FAMILIA SI COPILARIA pe altarul diversitatii sexuale/ CAFENELELE MORTII. De la eutanasia VOLUNTARA la cea OBLIGATORIE?

27-10-2013 16 minute Sublinieri

EU anti Christian

  • Vremuri vechi si noi:

Un raport comandat de Guvernul francez dorește eliminarea surselor pro-viață de pe internet

Un raport cu privire la avort, pregătit pentru Guvernul francez de către Consiliul Superior pentru Egalitate între Femei și Bărbați, susține că dreptul la avort este amenințat de existența site-urilor și a informațiilor pro-viață disponibile on-line. Raportul acuză chiar celebra enciclopedie on-line Wikipedia de favorizarea pe nedrept a site-urilor pro-viață – pur şi simplu datorită faptului că le pune la dispoziția cititorului. Acest raport este un atac clar și direct asupra libertății de exprimare și de informare. Este o încercare de a reduce la tăcere vocile pro-viaţă care se opun deja mult prea încărcatei agende a avorturilor.

Este însă neclar ce stă la baza acestor afirmații. De fapt, potrivit raportului de 36 de pagini (intitulat oficial „Rapport relatif à l’Accès àl’IVG”), site-urile pro-avort sunt mai frecvent vizitate decât cele pro-viață: în septembrie 2013, cel mai vizitat site care are legătură cu avortul şi este accesat prin intermediul Google este un site web „pro-alegere” al Guvernului francez. Raportul indică chiar faptul că, din topul celor mai vizitate 10 site-uri web, aşa cum a fost identificat de către Consiliul Superior, cinci sunt pro-avort și două sunt pro-viață. Cele trei site-uri rămase sunt doar site-uri cu editare publică, cum este Wikipedia, sau unul dintre multele forumuri on-line.

Cu toate acestea, faptul că unele site-uri pro-viață sunt accesate prin intermediul Google, iar informații pro-viață sunt puse la dispoziție prin Wikipedia, a condus organismul guvernamental Consiliul Superior pentru Egalitatea între Femei și Bărbați la concluzia că astfel de organizații on-line sprijină pe în mod părtinitor o agendă pro-viață.

Deși raportul recunoaște totodată că nu există niciun studiu care să demonstreaze o legătură între informațiile disponibile pe internet și numărul de avorturi efectuate, Consiliul Superior avertizează asupra amenințării reprezentate de accesibilitatea ușoară a informațiilor pro-viață pe internet.

În timp ce informarea și publicitatea în favoarea avortului au fost permise în Franța de mai mult de un deceniu (din 2001), raportul recomandă reducerea la tăcere a oricărei opoziții față de mentalitatea pro-avort. Deși avorturile primesc fonduri publice generoase – decontarea avorturilor de către Guvern fiind majorată de la 70% la 100% în 2013, ceea ce echivalează cu o creștere de 13,5 milioane € – cu 40% din femeile franceze având un avort o dată în viață, raportul solicită autorităților publice, în mod clar și explicit, să inoveze și să se adapteze pe viitor pentru a găsi „soluția eficientă” pentru comunicarea publică organizată despre avort.

Aceasta deoarece, potrivit raportului, „dreptul la o informare de calitate este pus în pericol”, prin simpla existență a site-urilor pro-viaţă.

Înaltul Consiliul pentru Egalitate între Femei și Bărbați insistă în continuare asupra folosirii tuturor căilor legale pentru a ataca site-urile pro-viață – după ce constată, cu părere de rău, că toate informaţiile online și site-urile pro-viață existente sunt legale.

Menționând Declarația Universală a Drepturilor Omului, Consiliul recunoaște existența dreptului legal nu doar de a nu apăra avortul, ci chiar de a-l ataca, și recunoaște libertatea de exprimare; dar, cu toate acestea, concluzionează că lobby-ul pro-avort trebuie să facă inovații în privința atacurilor și a inițiativelor legislative în favoarea avortului  (“Face à ces deux fondamentaux – droit des femmes à disposer de leur corps et droit à la liberté d’expression, il convient donc d’être innovant dans notre quête de recours juridiques, et dans les initiatives à mener afin d’augmenter l’influence des pro-choix”, p. 23).

În ciuda datelor care arată ca site-urile pro-avort sunt mai populare decât cele pro-viață, raportul Înaltului Consiliu insistă în continuare asupra ameninţării care planează în Franța asupra unui presupus „drept la avort” și, în consecință, face unele recomandări urgente Guvernului francez. Acestea includ crearea unui site instituțional pentru furnizarea de informații legate de avort, lansarea a mai multor linii telefonice pro-avort și organizarea unei campanii naționale de sensibilizare și informare a publicului cu privire la „dreptul la avort”, precum și pentru furnizarea de informații cu privire la contracepție și reproducerea sexuală. 

Sursă: europeandignitywatch.org

„Trebuie să fii bolnav cu capul ca să crezi că homosexualitatea reprezintă o perversiune”, a declarat episcopul mexican Raúl Vera López

Publicăm materialul de mai jos, despre poziția în contradicție explicită cu învățătura catolică a unui episcop catolic, pentru a înțelege mai bine cât de influențat de ideologia homosexuală este spațiul occidental, inclusiv America Latină.

Saltillo, Mexic, 30 August 2013 (LifeSiteNews.com)

„Trebuie să fii bolnav cu capul ca să crezi că lesbienele şi homosexualii suferă de o boală mintală şi sunt „condamnaţi” de Dumnezeu”, a spus episcopul mexican Raúl Vera López.

„Mulţi oameni din biserică nu vor să recunoască adevărul ştiinţific despre homosexualitate. Vor să creadă că aceasta este o formă de perversiune umană, o boală”, a spus episcopul într-un interviu acordat postului de televiziune Terra TV.

În cel mai recent interviu al său, episcopul a început să râdă spunând că: „O mamă a venit la mine, plângându-se că fiul sau umblă cu aceşti perverşi, homosexualii. I-am spus: Poţi să te învinovăţeşti pe tine, căci copilul acesta s-a format aşa din pântecele tale”.

Studiile pe gemeni au discreditat informaţiile despre existenţa unei gene care să determine homosexualitatea. Concepţia conform căreia homosexualitatea este o boală „nu mai există din punct de BpRaulVeraLopezRainbow-207px-207x154vedere ştiinţific”, a mai spus episcopul.

El a explicat că anumiţi oameni au o anumită construcţie care nu corespunde cu alcătuirea lor hormonală. Dar a admis că, din punct de vedere ştiinţific, nicio cercetare nu a dovedit că homosexualitatea nu este o boală mentală.

Fostul preşedinte al Asociaţiei Americane de Psihologie, Dr. Nicholas Cummings, care a fost şi iniţiatorul moţiunii de scoatere a homosexualităţii de pe lista cu boli mentale a organizaţiei, a spus că după ce a făcut rezoluţia a aşteptat efectuarea unor „cercetări imparţiale şi deschise” asupra problemei.

„Nu s-au făcut niciodată cercetări”, a spus anul trecut, într-un interviu cu reprezentanţii Asociaţiei Naţionale pentru Cercetarea şi Tratarea Homosexualităţii.

Nu este prima dată când episcopul Vera López a făcut publice puncte de vedre în contradicţie cu învăţătura catolică.

Acum doi ani, episcopul a fost supus investigaţiilor iniţiate de oficialii Vaticanului, pentru că asociase diocezei sale un grup care promova în mod deschis stilul de viaţă homosexual. Episcopul Vera era „ghidul spiritual” al acestora.

Mai târziu a declarant: „Dacă un homosexual sau o lesbiană mă abordează, de ce să mă gândesc imediat că sunt bolnavi sau depravaţi? Aşa procedează homofobii. Aceasta este o boală mentală.”

Când a fost întrebat dacă e vorba de o nouă abordare a Bisericii cu privire la acest subiect, el a răspuns: „Nu e vorba de o nouă abordare. Este cea pe care biserica a avut-o dintotdeauna. Trebuie să citim Scripturile cu mai multă grijă, să fim atenţi la contextul istoric real, pentru că ne-am obişnuit ca Biblia să spună homosexualilor că sunt condamnaţi.”

Părintele Vera Lopez a câştigat Premiul Rafto 2010 pentru opera sa despre „drepturile omului” în Mexic.

Sursă: LifeSiteNews

Traducere: Iuliana Onea

Departe de mine gîndul de a idealiza Rusia. Ba chiar sînt mai degrabă înclinat să văd exagerat răul manifest în societatea rusă de azi, de ieri şi de cînd am început să avem de-a face cu ruşii. Deci, nu din vreo pornire afectuoasă şi nici din vreo naivitate funciară vă propun textul de mai jos. Vă îndemn să primiţi informaţia cu rezervele care se impun (măcar pînă la o verificare mai amănunţită) şi să observaţi şi tendinţele propagandistice din articol.

Cu toate acestea, cred că merită să ne oprim un pic asupra acestei mărturii, căci, dacă ea exprimă adevărul fie şi în parte, înseamnă că descrie un coşmar de care, mai devreme sau mai tîrziu, putem avea parte şi noi. Mai cu seamă că deja există o politică în România privind şcolarizarea şi “protecţia” copiilor la noi care pare a deschide drumul spre catastrofă. 

[…]

“Zavtra”: Aţi indicat că în nordul Europei, funcţionează sistemul de lichidare a familiei, legat de abuzuri sexuale asupra copiilor. Cum funcţionează acest lucru?

bergsetIrina: Ministerul care se ocupă cu probleme legate de copii, se numeşte literalmente Ministerul Afacerilor Copiilor şi Egalităţii la toate formele de diversitate sexuală.

Minorităţile sexuale în Norvegia, cu siguranţă nu mai sunt minorităţi.   Minorităţile, sunt acum orientaţii heterosexuali.

În materialele sociologilor, disponibile în mod liber, se afirmă că, în anul 2050, Norvegia va fi ţara cu 90% homo. Ce se înţelege prin termenul de “homo” este greu de imaginat. Se spune că ideile noastre despre lesbiene şi gay sunt deja trecutul.

S-ar părea că voi nu sunteţi implicaţi; să facă ce vor, ce am eu şi copiii mei cu asta? Cândva şi eu mă întrebam aşa, pentru că am trăit în ignoranţă completă despre asta, că în toată Europa se introduc în viaţă standardele sexuale, care reglementează creşterea copiilor în conformitate cu cadrul definit. 

Sunt obligatorii pentru toţi cei care au semnat convenţia de admitere, făcându-se acum lobby şi in Rusia. Acolo literalmente se spune despre modul în care părinţii, în colaborare cu personalul grădiniţei, sunt obligaţi să educe copiii în “diferite forme de iubire”.

O parte specială a acestui total-european, sex-standardul, indică de ce ar trebui să ne învăţăm copiii despre masturbare, părinţii şi profesorii în grădiniţe sunt obligaţi să pună aceasta în aplicare, până la vârsta de 4 ani şi nu mai târziu. Pentru noi ruşii din “peşteră” este o informaţie foarte utilă.

La pagina 46 din acest document se afirmă că un copil nou-născut trebuie să fie conştient de identitatea lui de gen. Cu sex-învăţatul obligatoriu din naştere, copilul vostru trebuie să realizeze ceea ce este: gay, lesbiană, travestit sau transsexual. În privinţa egalităţii de gen, sunt omişi termenii de “bărbat” şi “femeie”, astfel încât rezultatul vi-l puteţi imagina şi singuri!

În Norvegia, a fost înfiinţat Institutul de cercetare ştiinţifică la Universitatea din Oslo, care examinează sinuciderile copiilor de la 0 la 7 ani. Este foarte ciudat, cum poate un copil nou-născut să se sinucidă?! Dar conform Barnevarn, este natural…

După urgiile sadice, când copiii într-adevăr mor, asemenea cazuri sunt luate ca fiind sinucidere.

„Zavtra“: Irina, să ne întoarcem la experienţa dumneavoastră personală …

Irina: A doua oara mi-au luat copiii pe 30 mai 2011. M-au sunat doi poliţişti şi doi lucrători de la Barnevarn (Oficiul pentru Protecţia Copilului). Am deschis, poliţiştii erau înarmaţi, a venit chiar comandantul de la secţia de poliţie Bjorklagena şi mi-au spus: “Am venit să-ţi luăm copiii!”. Am sunat-o pe avocată şi ea mi-a spus: “Da, în conformitate cu legile din Norvegia, sunteţi obligată să îi daţi. Dacă vă opuneţi, vi-i ia şi aşa oricum şi nu îi mai vedeţi mai mult. Sunteţi obligată să daţi copiii şi mâine, vă vor explica despre ce este vorba”. Au luat imediat copiii, care nu au reuşit nici să se schimbe, fără să-mi arate nici un document.

Am rămas în stare de şoc. Acum trebuia să dovedesc că eu sunt o mamă bună.

În ziar a fost descris un caz în care un băieţel a fost luat de la mama sa şi a fost violat în toate instituţiile de apărare a copilului. Când a împlinit 18 ani, şi-a cumparat o armă, a venit “acasa” şi i-a împuşcat pe părinţii adoptivi.

Alt caz, un băieţel care a fost luat de la mama sa şi plângea că vroia la mama. Medicii au spus că este paranoia şi l-au îndopat cu medicamente. După ce jurnaliştii au început să manifeste interes pentru acest caz, l-au înapoiat la mamă într-un scaun cu rotile. Băiatul a pierdut în greutate 13 – 15 kg. Avea distrofie, cu modificări ireversibile.

La o vizită la copiii mei, fiul mai mare mi-a zis că a scris o scrisoare la consulatul rus, în care a spus că, şi dacă ar muri, tot va fugi din Norvegia, că nu va trăi într-un lagăr de concentrare.

Şi a reuşit să organizeze propria evadare. A luat contact prin internet cu polonezul Krzysztof Rutkovský, care a reuşit să salveze o fetiţă poloneză, de la o familie norvegiană adoptivă. Polonezul m-a sunat în ultimul moment, când totul a fost pregătit. Mi-a spus: “Când scot singur băiatul din ţară, fără dumneata, va fi răpirea unui copil străin, dar dacă vei merge şi dumneata, va fi ca un ajutor dat familiei.” A fost o decizie dificilă: a muri toţi trei în Norvegia, sau a salva cel puţin pe fiul mai mare şi pe mine. Nu doresc nimănui să aibă asemenea trăiri ceva de genul acesta.

În Polonia, am stat trei luni. Mama biologică are dreptul la copilul său doar în Rusia, nicăieri în altă parte în Europa. Copilul meu a primit mai întâi mamă adoptivă norvegiană, apoi ne-a acuzat de răpirea copilului de către o străină (adică eu). Atunci Polonia a stabilit o altă mamă adoptivă.

Pentru a ajunge copilul în Rusia, mama mea (adică bunica lui), a devenit mama adoptivă din Rusia. Astfel s-a făcut schimbul între mamele adoptive poloneză şi rusă. Aşa că, fiul meu avea părinte norvegian numărul unu, părinte polonez numărul doi şi al treilea părinte, rus. Mama biologică este în Europa un nimic.

“Zavtra”:După ce v-aţi întors în Rusia, au început să circule informaţii cu privire la cazuri similare. Povestiţi-ne despre asta.

Irina:  Să vă dau un exemplu: Irina S. a locuit în Marea Britanie 18 ani. A avut acolo un prieten şi a născut o fetiţă. Într-o zi, Irina S. a aflat că partenerul ei este membru al clubului sadomasochist. Se uitau la televizor împreună cu fiica lor, aratau acolo un concurent şi fiica spune: “Mami acest unchi s-a jucat cu mine de-a doctorul… O!!!  Şi mătuşa aceasta s-a jucat cu mine în cada de baie…” Puteţi să vă imaginaţi că copilul dumneavoastră povesteşte lucruri de genul asta?

Irina S. s-a dus să se consulte cu un psiholog pentru copii, care i-a spus: “Dragă, tu eşti pastă de dinţi, eşti ziua de ieri. Aceasta nu este perversiune, aceasta este un sex creativ pentru elită.”

Irina S. a tăcut şi în linişte a început împachetatul lucrurilor şi pregătirea de evadare în Rusia. Femeie înţeleaptă …

În Norvegia, au fost legalizate mai întîi căsătoriile între persoane de acelaşi sex, apoi a fost aprobată Legea privind adopţia copiilor de către partenerii homosexuali.

Preoţii (femei şi bărbaţi) vorbesc deschis despre orientarea lor sexuală netradiţională. Mai recent, au apărut îndrăzneţii din cercul homosexualilor, care ridică întrebări de drept privind căsătoriile cu copii.

Dacă noi, părinţii valorilor tradiţionale, stăm ca nişte găini şi aşteptăm, atunci această luptă cu ei este pierdută. Astăzi, sunt locuri de experiment în Europa de Nord, Germania, SUA şi fostele colonii britanice, precum Canada, Australia şi Noua Zeelandă – acestea fiind focarele, de unde primesc cele mai multe chemări de ajutor SOS, de la mamele ruse.

Ideea necesară rezistenţei deschise mi-a dat putere în Norvegia de a nu mă lăsa învinsă, de a nu înnebuni. În Rusia, fiecare părinte trebuie să înţeleagă că, în ultimii 30 de ani, structurile care sunt implicate în traficul de copii sunt părtinitoare redistribuirii maselor demografice, au adoptat poziţia că părintele şi copilul nu sunt o singură entitate.

Acum copiii aparţin unei companii abstracte sau statului.

Pentru a face lucrurile si mai rele, în conformitate cu Aranjamentul de la Haga din 1980, în care Rusia a semnat în 2011, copiii aparţin teritoriului în care se află ultimele 3 luni.

Filosofia acestor “inumani”, dezvăluie proiectul Partidului Muncitoresc Norvegian de guvernamant, despre care tocmai am citit recent în SMI norvegian. Lisbakken, ministrul responsabil pentru familie şi copii, declară fără ruşine: “Eu sunt un homosexual. Vreau ca toţi copiii din ţară să fie ca mine.” A iniţiat Programul de Stat experimental, în care au fost eliminate de la grădiniţe poveşti ca Cenuşăreasa şi poveştile fraţilor Grimm. În locul lor a fost scrisă altă literatură de tip “Rege şi Rege”, sau “Copii gay“. În ele, de exemplu, prinţul se îndrăgosteşte de rege, sau de alt prinţ, prinţesa visează la căsătoria cu regina.

În conformitate cu legea, copiilor de grădiniţă educatoarele sunt obligate să le citească aceste povestiri şi să le arate imagini.

S-a întâmplat un caz. Turişti ruşi s-au dus în Noua Zeelandă cu o viză de şedere de scurtă durată, de exemplu pe 7 zile, părinte cu copil.

Părinţii, ori au ţipat la copil, ori copilul plângea mai tare şi de la hotel au sunat la serviciul pentru protecţia oficială a copiilor. A apărut grupul “salvator” şi le-a luat copilul, l-au „salvat“ de la părinţii “sadici”. Diplomaţii ruşi au luptat mai bine de un an pentru o întâlnire între părinţii biologici şi copil.

Eu personal de doi ani mă lupt pentru dreptul de întâlnire cu fiul mai mic.

Brejvik, care a ucis 80 de persoane, are dreptul de a apela la rude în fiecare zi. Condamnaţii la moarte, peste tot în lume, au dreptul la scrisori şi apeluri telefonice, dar mama nu are posibilitatea nici chiar să vorbească cu copilul ei.

Oricum, Brejvik “a salvat” Norvegia înaintea partidului muncitoresc de guvernământ, şi ei au anunţat că urăsc musulmanii. Brejvik a fost violat la 4 ani de o mamă. Barnevarn l-a luat şi l-a trimis la „încercări pe etape“. Fiecare familie l-a “gustat” (probabil a fost dat la mai multe familii adoptive). Apoi tânărul a pregătit acţiunea sa 9 ani. Cred că i-au promis marea cu sarea, ca să nu pomenească despre acest subiect. Jurnalistii suedezi au descoperit deja această poveste.

La fiecare cinci ani, Barnevarn emite rapoarte despre emigranţi. Cati copii au fost luaţi de la părinţii biologici si care este originea parintilor. Pe primul loc se află Afganistan, apoi Eritrea şi Irak. Dintre copiii albi, Rusia este pe primul loc, iar în topul general, se află pe locul 4.

Părinţii biologici capătă de la stat permisiunea de a se întâlni cu copiii lor furaţi,numai două ore, o dată la jumătate de an. Este maximum. Fiul meu, care a fugit în Rusia, este înregistrat virtual în casa lor adoptivă, ca aparţinând de populaţia Norvegiei, până la vârsta de 23 ani.

Un alt lucru important. Numai în Norvegia funcţionează 19.000 de organizaţii non-guvernamentale pentru reprofilarea copiilor din bărbat şi femeie sau invers, sau în alte sexe neconvenţionale.

Copilul este nevoit să evolueze în categorie sexuală non-tradiţională stabilită. Ceea ce a povestit fiul meu cel mic deja nu mai este o pedofilie primitivă, ci un fel de training organizat.

“Zavtra”:Este greu de crezut că există asemenea orori teribile …

Irina: Până când rezolvaţi dacă este de crezut sau nu, în această lume este o întreagă generaţie de părinţi, care trebuie să trăiască cu această oroare.

Totul serveşte ideii de “toleranţă pentru diversitate”Spun despre copii că au dreptul la alegerea sexuală zapret_semide la naştere, au dreptul la diversitatea sexuală.

Împotriva noastră şi a voastră, împotriva părinţilor şi copiilor, sunt reţele bine organizate în lumea interlopă.

Se pare că a venit timpul să recunoaştem în mod deschis şi sincer şi la fiecare departament al poliţiei ruse, la toate nivelurile, să se constituie o unitate specială de combatere a acestor grupuri internaţionale de banditism demografic.

La marşul pentru „Apărarea copiilor“, am încurajat părinţii să scoată masca frumoasă a justiţiei juvenile din vest, care nouă ni se prezintă ca fiind „salvatoare a copiilor de părinţii alcoolici” şi care este folosită în încercarea la nivel mondial, de a schimba sexul copiilor noştri.

Experiment monstruos, care de aproape 30 de ani, progresează în toată Europa.

În Europa, dar şi în Canada, SUA, Australia şi Noua Zeelandă, peste tot în afara Rusiei, familia este zdrobită şi despărţită. Familia, ca legătura între părinţi şi copii, este distrusă planificat.

Cifre de copii luaţi: 200.000 în Norvegia, 300.000 în Suedia, 250.000 în Finlanda, în Germania, Israel la fel un număr foarte mare. Acestea sunt generaţii furate.

Zavtra”:Pe baza acestor informaţii, se pare că ţara noastră este o insulă cu un stil de viaţă creştină …

Irina: Despre mine se vorbeşte des: “Aha, mai întâi a fugit în vest, iar acum a devenit o patriotă fanatică”. Da, eu sunt o patriotă involuntară. Pentru ca omul să aprecieze Rusia noastră, probabil că este nevoie să piardă totul. Am plătit prea scump pentru greşeala mea – propriul copil – şi am avut parte de o experienţă oribilă.

Mai mult de 100 de familii ruse îngenunchează azi în jurul Rusiei şi strigă: „Noi suntem musafirii din viitorul vostru! În vest ne-au furat copiii. Luaţi seamă la nenorocirile noastre şi învăţaţi-vă minte! Treziţi-vă, opriţi ciuma celui de-al treilea mileniu! Ridicaţi o cortină de fier faţă de aceste toleranţe şi perversiuni! Împingeţi această mizerie dincolo de graniţele Rusiei!”

________________________

Interviu realizat de Andrei Fefelov, mişcarea internaţională publică “Mame din Rusia”, apărut în ziarul “Zavtra”.

http://www.chelemendik.sk/Rozhovor_s_ruskou_mamou_plakat_je_v_Norsku_zakazane_je_to_povazo_119288153.html

http://www.magnificat.sk/2013/08/europska-unia-alebo-kam-sme-sa-to-dostali/

 într-o sesiune destul de tumultuoasă, în plenul Parlamentului European, s-a decis cu 351 voturi pentru, 319 împotrivă și 18 abţineri, trimiterea controversatului raport „Estrela” înapoi la comisia de specialitate.

Aceasta este o victorie răsunătoare pentru cauza pro-viață, având în vedere faptul că în Parlamentul European există o majoritate structurală de membri aparținând partidelor socialiste, comuniste şi liberale, partide care de obicei votează în favoarea oricărei legi care promoveză „drepturile femeilor”.

Dar de data asta lucrurile s-au petrecut în mod diferit. Deși rezultatul votării trebuie încă analizat cu atenție, se poate spune de pe acum că mulți dintre membrii socialiști și liberali, de data aceasta, au refuzat să meargă pe linia oficială a partidelor lor.Unul dintre motive ar fi faptul că au văzut acest raport ca pe o încercare intruzivă a unei instituții UE de a submina suveranitatea națională a statelor membre, cu care, în aceste vremuri de creștere rapidă a euro-scepticismului, nu au vrut să fie asociaţi. Ca reprezentant al Comisiei Europene, Comisarul Neven Mimica, a explicat, în scurta sa intervenție înainte de vot, că UE nu are competența de a reglementa aspecte cum ar fi avortul, educaţia sexuală, etc care rămân în atribuția exclusivă a statelor membre.

Pentru mulți alți deputați, motivul decisiv care i-a făcut să se răzgândească a fost faptul că au luat cunoștință despre adevăratul conţinut insidios al raportului, ce a inclus, printre altele, o trimitere la un document extrem de controversat, care promovează ideea că ar trebui ca, în mod obligatoriu, copiii în vârstă de până la 4 ani să fie învățaţi despre masturbare (!) .

Nu în ultimul rând, se pare că există, de asemenea, o creștere a gradului de conștientizare a faptului că ideile radicale feminist-homosexuale exprimate în proiectul de raport au fost complet rupte de ceea ce gândesc cu adevărat cetățenii europeni. În timp ce Parlamentul European dezbătea proiectul, inițiativa cetățenilor europeni „Unul dintre noi”, a trecut pragul de 1,4 milioane de semnături.

Luate împreună, această zi marchează o înfrângere răsunătoare nu numai pentru agenda profund anti-umană urmărită de unii deputați extremişti și aliații lor (cum ar fi Planned Parenthood, care se pare că ar fi fost adevărații autori ai proiectului, și Marie Stopes Internaţional), dar, de asemenea, şi pentru tacticile necinstite și anti-democratice folosite. Este destul de semnificativ faptul că, deşi proiectul de raport a fost foarte controversat chiar și în cadrul Comitetului pentru drepturile femeii și egalitatea de gen, președintele Parlamentului Martin Schulz (un socialist german, ale cărei legături pro-avort sunt prea bine cunoscute) a decis ca dezbaterea în plen să nu depăşescă mai mult de cinci minute, prevenind astfel orice dezbateri semnificative ce ar fi putut avea loc.

Destul de clar, strategia a fost grăbirea votării proiectului de rezoluție, fără nicio dezbatere serioasă pe fond, astfel încât să se evite ca deputații europeni să înțeleagă, de fapt, pentru ce ridicau mâna. Dar această strategie a eșuat pe coridoarele Parlamentului European, unde activiștii pro-viață au informat asiduu pe deputații indeciși asupra adevăratului conținut ascuns în spatele formulărilor despre drepturile omului ale doamnei Estrela.

Formal vorbind, rezultatul votului de astăzi nu semnifică faptul că proiectul Estrela este respins, ci doar a fost trimis înapoi la comisie și ar putea fi repus în discuţie într-o etapă ulterioară. (Comentariu JC de Krempach,turtlebayandbeyond.org, adus în românește de Vremuri vechi și noi)

Vă prezentăm mai jos voturile europarlamentarilor români:

Au votat pentru retrimiterea la Comisie a raportului (nu au fost de acord cu conținutul acestuia):

Liberali: Adina Vălean,
Neafiliați: Corneliu Vadim Tudor (PRM), Dan Dumitru Zamfirescu
PPE: Elena Antonescu, Sebastian Bodu, Petru Luhan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu, Iosif Matula, Rareş Niculescu, Cristian Preda, Teodor Stolojan, Csaba Sógor, Laslo Tokés, Traian Ungureanu, Gyula Winkler

Au votat conta retrimiterii la Comisie (favorabili raportului):
Liberali: Norica Nicolai, Renate Weber
Socialiști: Victor Boştinaru, Corina Crețu, Minodora Cliveti, Sabin Cutaș, Viorica Dăncilă, Ioan Enciu, Cătălin Ivan, Ioan Mircea Pașcu, Daciana Sârbu, Dan Claudiu Tănăsescu

S-au abţinut: Adrian Severin, Ovidiu Silaghi

Absenţi: Elena Băsescu, Adriana Țicău, Eduard Hellvig

deathcafe

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
www.alianta-familiilor.ro

office@alianta-familiilor.ro
24 octombrie 2013

CAFENELELE MORTII

Cafenelele mortii – iata un titlu, un trend de fapt, care ar trebui sa ne ingrijoreze. Devin in voga si reflecta gandirea morbida a lumii occidentale. Sunt o simptoma a preocuparii ei tot mai obsesive cu moartea si sinuciderea si, in acelasi timp, interesul ei tot mai scazut pentru viata si viitor. Societatile occidentale devin, in esenta, societati inclinate spre moarte si extinctie. Gandirea occidentala se pare ca nu pretuieste viata, atit la inceputul ei cit si la finalul ei. Avortul previne aparitia vietii iar eutanasia si suicidul asistat pun capat vietii inainte de moartea naturala.

Acestea devin drepturi ale omului, in esenta dreptul la terminarea propriei vieti cu sau fara motive bine intemeiate. Tarile “progresiste”, printre ele Olanda si Belgia, acorda aceste drepturi chiar si minorilor. Recent a facut valuri o stire parvenita din Belgia unde o persoana a fost eutanasiata pentru ca procedura de schimbare a sexului biologic a esuat. Un adevart cult si o adevarata cultura a mortii incep sa defineasca starea de spirit a lumii occidentale.

Cafenele mortii sunt o reflectie a acestei culturi degradate. Sunt un trend in crestere in lumea occidentala, si consista in intruniri ale persoanelor preocupate de moarte unde subiectul principal de discutie e moartea si cum se poate face suicid. Persoane care gandesc asa se strang la un pahar de cafea doar pentru a discuta subiectul acesta. Cei care nu sunt interesati in subiect nu sunt acceptati in aceste cercuri de discutii. Discutiile au loc atit in cafenele de tip Starbucks cit si in casele celor pasionati de subiect.

Eutanasierea obligatorie

Exista insa trenduri si mai radicale si ingrijoratoare, acela, spre exemplu, care propune eutanasierea obligatorie a fiintelor umane ajunse la varsta inaintata. Discutiile in jurul acestui subiect par a fi mai ascutite si frecvente in Australia, unde recent o femeie de 74 de ani sugera intr-un editorial ca rezolvarea problemelor financiare si economice ale lumii occidentale s-ar putea face prin eutanasierea obligatorie a oamenilor in varsta. Din punct de vedere economic aceasta sugestie e rationala spun sustinatorii eutanasiei involuntare: o mare parte din bugetul public e cheltuit pe oamenii in varsta.

Eliminarea deficitelor bugetare ar insemna, deci, eliminarea factorilor care le cauzeaza, printre ele fiintele umane batrane care impovoreaza societatea. In 2005 profesorul australian Philip Nitscke a publicat cartea Killing me Softly (“Ucide-ma incet”) in care a dat glas acestor ganduri pina atunci mentionate doar in soapta. El si cei care gandesc ca el sunt, zic ei, in extrema opusa celor care cred ca viata umana trebuie protejata si facilitata pina la moartea naturala. Asta este o obligatie, zic cei din urma, impusa societatii de Dumnezeu.

In anii 90 teritoriul australian Northern Territory a adoptat o lege numita Rights of the Terminally Ill Act (“Legea drepturilor persoanelor pe moarte”), o lege radicala care a acordat cetatenilor bolnavi dreptul sa-si scurteze viata dupa plac. Parlamentul australian federal insa a abrogat legea.

La inceputul anilor 2000 un studiu al guvernului australian arata ca 30% din cheltuielile publice pentru persoanele de peste 65 de ani se fac in ultimul an al vietii lor. In 2004 un studiu canadian indica ca 1.1% din intreaga populatie a Canadei consuma 21.3% din bugetul national alocat sanatatii. Cei 1.1% formau populatia cea mai in varsta a Canadei. Nu e de mirare, deci, zic cei care promoveaza eutanasierea involuntara, ca ajunsi la 80 de ani, fiintele umane ar trebui sa fie eutanasiate chiar impotriva vointei lor. Eutanasierea lor obligatorie e impusa din motive economice. Sugestia asta a fost facuta pentru prima data in 2010 in Australia. De fapt, in Australia exista chiar si un partid politic dedicat eutanasiei, asa numitul Voluntary Euthanasia Party (Partidul Eutanasierii Voluntare).

Spre ce societate deci ne indreptam? Daca aceste idei ni se par astazi aberante, miine vor fi privite ca fiind mai putin bizare, iar in viitorul nu prea indepartat vor fi aclamate ca fiind rationale, logice. In viitorul nu prea indepartat vor putea fi chiar legiferate. Fara indoiala se va afla o tara ori un parlament “progresist” care va sparge ghiata si in privinta asta. In 1995 teritoriul australian Northern Territory a fost prima entitate politica din lume care sa legalizeze eutanasia voluntara. In doar 18 ani de atunci, eutanasia a fost legalizata in Olanda, Belgia, Danemarca, iar suicidul asistat a fost legalizat in Oregon, Vermont si alte entitati politice din Europa. Rapoartele anuale care parvin din aceste tari ori state ingrijoreaza. Numarul celor eutanasiati ori care se sinucid prin asistenta medicala e in crestere. Daca la inceput motivele pentru terminarea vietii erau stricte si bine definite, in timp ele au devenit foarte subiective. In plus, evidenta ca eutanasierea unor fiinte umane se face impotriva vointei lor ori pentru a li se preleva organele creste. Ingrijorarile acestea ne fac sa afirmam ca societatea a ajuns la un punct critic: trebuie sa ia decizii ferme pentru a pune capat culturii mortii. Daca nu o va face, cultura mortii va rezulta in ceea ce astazi inca e de neinchipuit – eutanasierea obligatorie a varstnicilor ajunsi la 80 de ani.

AFR va recomanda: In linkul acesta puteti citi despre proliferarea cafenelelor mortii in Statele Unite: http://miami.cbslocal.com/2013/08/16/death-cafes-give-participants-a-chance-to-confront-their-fears/ iar aici despre proliferarea culturii mortii in Australia:http://www.canberratimes.com.au/comment/the-cost-of-living-when-a-dying-wish-is-denied-20130815-2rzfb.html#ixzz2cwyVSs7d. In linkul acesta puteti citi ultimele stiri privind initiativele legislative din Belgia pentru a permite copiilor de la cinci ani in sus sa fie eutanasiati. http://www.themercury.com.au/news/opinion/voluntary-euthanasia-the-case-against/story-fnj4f64i-1226740819361?fb_action_ids=640012582705097&fb_action_types=og.recommends

sigla

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 256, 15 oct 2013

Copiii crescuti de homosexuali. Un studiu canadian analizeaza performantele scolare ale copiilor crescuti de perechi de homosexuali, din perspectiva absolvirii liceului. Fata de copiii crescuti in familii naturale, doar 65% dintre cei crescuti de homosexuali promoveaza examenul de liceu – fetele descurcandu-se chiar mai prost decat baietii (link).

Iresponsabilitate criminala. O femeie din Belgia, suferind de tulburari psihologice, si-a propus sa devina „barbat” cu ajutorul bisturiului si al chimicalelor. Numai ca nu a fost multumita de rezultatul operatiei si a decis sa-si puna capat vietii prin eutanasie, o practica legala in aceasta tara (link).

Judecator american refuza sa „casatoreasca” homosexuali. Un judecator din statul Washington refuza sa „casatoreasca” homosexuali pe motive de constiinta. El a fost admonestat de superiorii sai, care i-au transmis ca incalca legea care permite asemenea parodii. Evident, legislatia pro-homosexualitate nu le permite cetatenilor sa isi exercite credinta si sa traiasca conform propriei constiinte (link).

Si cainii sunt oameni. Omorarea lui Ionut de catre o haita de caini vagabonzi in Bucuresti secolului 21 a scos la iveala un model pervers de gandire in societatea de astazi. Iubim animalele, suntem ingaduitori cu ele cand acestea omoara oameni, dar in acelasi timp gasim acceptabila omorarea copiilor nenascuti in burta mamei. Un articol scris in aceasta nota (link).

Recombinarile la perechile homo. Un studiu recent din Candva Marea Britanie arata ca numarul separarilor si recombinarilor la perechile de homosexuali care au incheiat un „parteneriat civil” au crescut cu 20% in ultimul an, lesbienele fiind de doua ori mai inclinate sa se separe decat barbatii homosexuali. Studiul releva instabilitatea relatiilor homosexuali, oricum s-ar numi ele oficial (link).

Activitatea si influenta organizatiilor religioase in UE. Un studiu (link).

Religia falsa spune ca respingerea pacatului e pacat. Un „episcop” al unei grupari pseudo-crestine din New York pretinde ca respingerea homosexualitatii este un pacat (link).

UE despre avortul selectiv. Uciderea fetitelor nenascute este numita „gendercide” in engleza. E o practica frecventa in Asia, din motive materialiste – familiile trebuie sa asigure o zestre fetelor, in vederea casatoriei. UE s-a sesizat despre acest fenomen care se pare ca incepe sa apara si in Europa (link).

Dependenta de pornografie. Am scris de mai multe ori pe acest subiect. Consumul de pornografie are, la nivelul scoartei cerebrale, efecte similare consumului de droguri, afectand totodata perceptia asupra lumii reale si relatiile cu semenii (link).

Jocuri de Noroc – Candva Marea Britanie. Dependenta de jocurile de noroc la tinerii din CMB e in crestere (link).

Jocuri de noroc – SUA. New York Times a public recent un comentariu pe aceeasi tema, jocurile de noroc nu imbogatesc, ci saracesc (link).

Azil si dovezi. Candva Marea Britanie inaspreste azilul pentru homosexuali, cerandu-le sa dovedeasca ca sunt “homosexuali” pentru a putea cere azil. Intrebare e, cum? (link)

Dependenta de patimi. Articolul alaturat descrie o miscare online din SUA a persoanelor dependente de pornografie si masturbare si metodele pe care ei le discuta ca sa elimine dependenta (link).

Transsexualizarea copiilor. Sexualizarea copiilor e una si transsexualizarea lor e alta. Comentariul alaturat descrie o tendinta scabroasa din unele tari occidentale: parinti care schimba sexul biologic al copiilor lor prin interventii medicale (link).

Argentina – Transsexualizarea copiilor. Argentina a emis un certificat de nastere nou unui baiat de 6 ani care de la varsta de 4 ani se imbraca ca o fetita. Noul certificat il identifica ca fiind fata (link).

Avort – De ce avorteaza femeile. Un studiu emis in SUA indica motivele pentru care femeile avorteaza. 40% din motive economice, 36% avorteaza pentru ca nu sunt gata sa aiba copii (link).

Indiana – SUA. Doua treimi dintre cetatenii statului american Indiana favorizeaza un amendament constitutional de interzicere a casatoriilor homosexuale (link).


Categorii

Avort, Cultura desfraului, Eutanasie, Homosexualitate, Pedofilie, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

26 Commentarii la “Siteurile PRO-VIATA, intrate in colimatorul GUVERNULUI FRANCEZ din cauza opozitiei la AVORT/ Experimentul norvegian sau CUM SE DISTRUG FAMILIA SI COPILARIA pe altarul diversitatii sexuale/ CAFENELELE MORTII. De la eutanasia VOLUNTARA la cea OBLIGATORIE?

  1. In ce lume vor trai copiii nostri!! Va ingadui, oare, Domnul, asa oroare??

  2. Ideile din articolul despre eutanasie sunt aceleasi cu cele promovate de reginul nazist din secolul trecut. Toate tendintele aberante prezentate arata ca ne indreptam spre o societate totalitara cum nu a mai existat. Pacatele noastre permit instalarea raului. Doamne, cum stii Tu, mantuieste-ne pe noi !

  3. Doamne, Doamne! Când citeşti grozăviile de mai sus, parcă citeşti Apocalipsa detaliată!!! Apăi cum să nu-L slăveşti pe Dumnezeu, că nu a permis, ca răul să trăiască veşnic?
    Mărturisesc, că am fost de câteva ori în Norvegia şi n-am auzit/observat cazuri de răpire de copii de către stat. Dar posibil ar fi, la lipsa de religiozitate pe care o întâlneşti acolo- mă refer cel mai mult la etnicii norvegieni. Şi ar fi f probabil, ca preversiunea să înceapă cu copiii imigranţilor, căci astfel nu ar fi mare tam-tam public, cum ar fi de bună-seamă, dacă s-ar lua de copiii norvegieni din familiile tradiţionale.Totuşi ne rugăm Domnului, ca să nu fie adevărate cele expuse de Irina!

  4. Radeam semidezgustat de “prietenii norvegieni” ce apareau in video-clip-ul “Vino, Doamne!” al lui Vali Sterian in ’89-’90. Nu-ntelegeam ce legatura au “fiintele” alea cu noi, de ce aratau asa, de ce aveau fetzele alea, vocile alea (intrebari tip Scufita Rosie).
    Acum inteleg ce cautau.

    Un cunoscut mi-a zis acum 7 ani ca pleaca in Norvegia sa poata trai in sfarsit bine. Dumnezeu sa-l ajute sa gaseasca binele.

  5. Poate fi si un articol scris pentru a le arata rusilor ce orori sunt in vest. Cred ca este un picut exagerat. Cred ca daca ar fi reale toate datele din articol ar mai fi rasuflat cate ceva si din alta parte. Un numar atat de mare de copii “salvati” si sa nu crape ceva si prin vest?! parca nu-mi vine a crede!
    Daca insa datele sunt reale atunci Norvegia a depasit Sodoma si Gomora!!!

  6. Sanziana,nu sunt exagerari,caci,asa cum sti si cum s-a prezentat de nenumarate ori in mass media si romanilor le-au fost luatii copiii.Mai mult,Norvegia a propus legalizarea incestului care,ulterior a fost aprobat(legea),fiind prima tara ei urmandu-i Islanda.Asadar,Incestul,Sanziana,sexul adica cu propria mama sau fiu,este legala in Norvegia.Dumnezeu sa aiba grije de noi si de sufletele noastre, caci,se pare ca nu ne mai putem apara singuri.

  7. @ciorgan

    Nu pot sa cred. Am dat o cautare pe internet si iata ce am gasit:

    http://www.theaustralian.com.au/news/latest-news/parents-in-norway-jailed-for-incest/story-fn3dxix6-1226644904910

    Nu numai ca nu este legal incestul dar este pedepsit de lege. Deci sa verificam totusi informatiile.

  8. @ciorgan

    Sau aici si mai clar!

    “Various types of offences: Incest

    Sexual relations with family members (parents, children, siblings, grandparents, etc) is called incest. Incest is strictly forbidden in Norway. ”

    Deci incesul este interzis in Norvegia.

    http://www.udi.no/Norwegian-Directorate-of-Immigration/Central-topics/Protection/New-in-Norway/Knowing-the-law/#incest

  9. Pingback: MAREA BRITANIE TESTEAZA UN NOU TIP DE FASCISM. Cezariana fortata si “confiscarea” copilului unei femei de catre asistentii sociali - Recomandari
  10. Doamne, credeam ca asemenea orori nu sunt posibile, dar vad ca au fost ridicate la rang de politica de stat. Ma gandesc la o tanara familie de romani stabilita in Norvegia care au doi copii adorabili si la ce s-ar putea intampla cu ei.
    Numai niste minti bolnave pot “naste” asemenea mostruozitati.

  11. Pe 26 ianuarie 2014, 160.000 de francezi au cerut, la Paris, îndepărtarea președintelui Francois Hollande. Protestatarii au acuzat distrugerea familiei franceze de “EVREI ȘI ALIAȚII LOR, MASONII”.

    http://www.youtube.com/watch?v=XI-qVoEHCEs

  12. Pingback: Ministrul sanatatii din Lituania: EUTANASIA AR FI O SOLUTIE PENTRU SARACI - Recomandari
  13. Pingback: CAZ INGRIJORATOR DE ABUZ ASUPRA FAMILIEI. Copii “confiscati”de autoritati pe motiv de “SUSPICIUNI” legate inclusiv de “VALORI MISTICO-RELIGIOASE”. Dezbatere la Universul Credintei cu Virgiliu Gheorghe [VIDEO] - Recomand
  14. Pingback: CAZUL FAMILIEI BODNARIU, careia statul i-a rapit copiii peste noapte – IN CE MASURA SE POATE INTAMPLA SI LA NOI? Sinistra POLITIE A COPILULUI din Norvegia. Metode SECURISTICE de DENUNT si SANTAJ EMOTIONAL practicate in “avansata” tara no
  15. Pingback: STOP BARNEVERNET! Proteste fata de ABUZUL CRIMINAL al autoritatii de protectie a copilului din Norvegia. INSTITUTIA ORORII ANTIHRISTICE are un statut de “stat in stat” si are la activ zeci de mii copii RAPITI “LEGAL” de la imigrant
  16. Pingback: STOP BARNEVERNET! Proteste fata de ABUZUL CRIMINAL al autoritatii de protectie a copilului din Norvegia. INSTITUTIA ORORII ANTIHRISTICE are o pozitie de “stat in stat” si are la activ zeci de mii copii RAPITI “LEGAL” de la imigrant
  17. Pingback: ABUZ INCREDIBIL: Copiii unei familii româno-norvegiene penticostale din Norvegia – ”CONFISCATI” DE STAT PE BAZA DE DENUNT SI PE MOTIV DE ”CRESTINISM RADICAL SI INDOCTRINARE RELIGIOASA”! | Cuvântul Ortodox
  18. Pingback: CAZUL FAMILIEI BODNARIU, careia statul i-a rapit cei 5 copii abuziv – IN CE MASURA SE POATE INTAMPLA SI LA NOI? Sinistra POLITIE A COPILULUI din Norvegia. Metode SECURISTICE de DENUNT si SANTAJ EMOTIONAL practicate in “avansata” tara nor
  19. Pingback: Detalii socante despre BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE. Implicarea autoritatilor turcesti a dus la rezolvarea unui caz similar cu al FAMILIEI BODNARIU. AUTORITATILE ROMÂNE SUNT, INSA, PASIVE/ Luiza Mo
  20. Pingback: Modelul norvegian de RAPIRE A COPIILOR PE MOTIVE DE RASISM SOCIAL aplicat la Vaslui! Unei familii SARACE, DAR IUBITOARE de la tara i-au fost luati TOTI CEI 9 COPII, impotriva vointei lor, invocandu-se probleme de… IGIENA! Protectia Copilului TRAUMAT
  21. Pingback: BARNEVERNET IN ROMÂNIA? Vara trecuta s-a organizat la Sinaia o SCOALA DE VARA CU INSTRUCTORI NORVEGIENI pe tema “Interesul superior al copilului” in vederea PRELUARII IN NOUL COD CIVIL a unor aspecte din sistemul scandinav de distrus familii! | C
  22. Pingback: FAMILIA BODNARIU – MARTURIA DIRECTA a lui MARIUS, tatal celor cinci copii rapiti, precum si a FRATELUI si SURORII SALE cu explicatii detaliate si clarificari asupra evolutiei cazului (si VIDEO): “FATA NU A SPUS CA ASA S-A TREZIT EA… SUNT
  23. Pingback: CAZUL BODNARIU: Guvernul da primele semne concrete de implicare serioasa: “Situația se cere imperios rezolvată” (VIDEO). Oficial, Ministerul de Externe anunta ca mai are in evidenta 7 CAZURI DE FAMILII carora li s-au confiscat, in total, 16
  24. Pingback: Modelul norvegian de RAPIRE A COPIILOR PE MOTIVE DE RASISM SOCIAL aplicat cu aceeasi cruzime la Vaslui! Unei familii SARACE, DAR IUBITOARE de la tara i-au fost luati TOTI CEI 9 COPII, impotriva vointei lor, invocandu-se probleme de… IGIENA! Protecti
  25. Pingback: UN PSIHOLOG CLINICIAN SPULBERA, printr-o analiza profesionista riguroasa a cazului Bodnariu, toate MISTIFICARILE “PEDAGOGICE” DEBITATE DE GENUL DE IPOCRIT HIPSTERIST “ALIAT CU BARNEVERT care scrie fudul și condescendent pe forumuri: “
  26. Pingback: Luiza Moldovan: ”Dragă Norvegie, te acuz de ABUZ ÎMPOTRIVA CREŞTINĂTĂŢII!”/ Detalii socante despre BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE. Implicarea autoritatilor turcesti a dus la rezolvarea u
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare