Bill Gates, “filantropia” VACCINARILOR si “dumnezeul” sau cu iz masonic

22-01-2013 2 minute Sublinieri

După ce a donat deja 28 de miliarde de dolari în scopuri caritabile, Bill Gates intenţionează să lupte pentru a eradica poliomielita, cu aceeaşi pasiune care l-a caracterizat şi atunci când era 100% implicat în proiectul Microsoft.

Averea lui Bill Gates este estimată la 65 de miliarde de dolari, echivalentul Produsului Intern Brut al Ecuadorului şi poate puţin mai mare decât acela al Croaţiei, scrie „The Telegraph“.

Momentan, Gates este angajat într-un proces în care încearcă să folosească toţi banii pe care îi are, în speranţa de a prelungi viaţa celor mai puţin norocoşi decât el.

„Cu siguranţă sunt îngrijit bine, din punctul de vedere al hranei şi al hainelor“, spune el. Banii nu au nicio utilitate pentru mine dincolo de un anumit punct. Utilitatea lor constă în construirea unei organizaţii şi obţinerea de resurse pentru cei mai săraci din lume“.

Gates deţine o proprietate în statul Washington, în valoare de 150 de milioane de dolari. Dar a fi bogat, chiar şi la nivelul la care se află el, nu este o garanţie pentru obţinerea unui loc în istorie. Deşi realizările sale de până acum ar trebui totuşi să conteze, la 57 de ani el este încă un om agitat şi vrea ceva mai mult. Vrea eradicarea unei boli care a afectat vieţile a numeroşi oameni: poliomielita.

El şi soţia sa Melinda au donat până acum 28 de miliarde de dolari prin fundaţia lor caritabilă, iar mai mult de 8 miliarde dintre aceştia au fost dedicaţi îmbunătăţirii sănătăţii la nivel global.

„Eu şi soţia mea am avut o discuţie lungă despre cum vom lua averea pe care suntem norocoşi să o avem şi o vom înapoia într-un mod care are un impact cât mai puternic asupra lumii“, spune el. „Ne concentrăm asupra ajutorării celor mai săraci din lume, ceea ce conduce la vaccinare. Poţi să iei o boală şi să scapi de ea, cum facem cu poliomielita“.

„Poliomielita e deosebită deoarece odată ce ai eradicat-o nu mai trebuie să cheltuieşti bani“, continuă el.

Boala este încă endemică în Nigeria, Pakistan şi Afganistan. Mai există un obstacol: propagarea de către grupurile islamiste a credinţei că scopul vaccinului este de fapt sterilizarea.

„Nu ne va împiedica să avem succes“, spune Gates.

„Munca mea cu normă întreagă pentru tot restul vieţii va fi la fundaţie“, spune el. „Încă lucrez cu jumătate de normă la Microsoft. Am avut două cariere şi sunt norocos că ambele au fost uimitoare“.

„Am iubit Microsoft: m-a pregătit pentru ceea ce fac acum. În acelaşi mod în care am putut vedea revoluţia internetului şi a  calculatorului, acum văd cum scade rata de mortalitate infantilă. Lucrez mult şi încerc să învăţ ce pot despre lucrurile astea, pentru că îmi place“.

În 1990, 12 milioane de copii cu vârsta sub cinci ani au murit. Astăzi, statisticile  vorbesc despre şapte milioane de morţi, 19.000 în fiecare zi. Potrivit Naţiunilor Unite, cauzele care provoacă decesul sunt: pneumonia (18%), complicaţiile dinainte de naştere (14%), diareea (11%), complicaţii în timpul naşterii (9%) şi malaria (7%). Cu toate acestea, Gates se concentrează asupra poliomielitei. Fundaţia sa va cheltui 1,8 miliarde de dolari în următorii şase ani pentru a atinge acest scop, aproape o treime din eforturile care se fac la nivel global.

Gates spune că „cea mai mare parte din avere, mai mult de 95%, merge la fundaţie, care va cheltui toţi acei bani în răstimpul a 20 de ani, după ce niciunul dintre noi nu vom mai trăi“.

Întrebat dacă activitatea sa caritabilă este rodul descoperirii credinţei în Dumnezeu sau a faptului că a devenit adeptul unei religii anume, Gates răspunde că „este vorba despre demnitate umană şi egalitate“, despre regula potrivit căreia „toţi oamenii au o valoare egală şi ar trebui să îi tratăm aşa cum am vrea să fim trataţi la rândul nostru“. 

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Bill Gates, “filantropia” VACCINARILOR si “dumnezeul” sau cu iz masonic

 1. Campaniile in care se implica Gates sunt, din pacate, departe de a fi dincolo de orice critica. Insa aparenta sa angajare totala in slujba unor cauze asa-zis nobile are darul de a-l scoate de sub lupa publicului, desi poate tocmai acum s-ar cere o atentie marita, daca ne uitam si numai la mesajele pe care le transmite, nu mai vorbim de modul in care mii de vieti sunt afectate. Cauzele pe care le slujeste, cum ar fi combaterea incalzirii globale sau a mortalitatii in Africa, definesc, in sine, un mod aberant de a gandi lumea si promoveaza ideologii ce tind sa se transforme (daca nu s-au transformat deja) in religii contemporane. Nu mai detaliez, caci ati abordat nu o data aceste teme. Mai departe, in slujba acestor ‘nobile’ idealuri, metodele promovate de Gates sunt, pe alocuri, vadit anti-umane, eugenice.

  Unul din exemplele uluitoare pentru orice minte sanatoasa: cum la producerea CO2 contribuie oamenii, alaturi de ceeea ce folosesc/consuma si de energia folosita pentru producerea acelor bunuri de consum, Gates concluzioneaza ca prioritara este limitarea numarului de oameni (nicidecum a serviciilor – in care include, evident, productia de gadgeturi si alte asemenea, considerate lucruri ‘foarte bune’); iar o modalitate de a limita numarul de oameni este…da, vaccinarea (!! caci, nu-i asa, salvand copiii de la moarte scade numarul populatiei..), alaturi de sanatate si ‘sanatatea reproducerii’ (v. http://www.youtube.com/watch?v=oUEza10beMY de pe la min 3:55, in special si http://www.youtube.com/watch?v=U_Gi6cf-jiI ). Cred ca de putine ori logica a mai fost supusa la astfel de suplicii de catre o minte ‘luminata’ (e adevarat, il concureaza cu succes ‘filosofii mintii’, dar ne-ar lua prea mult timp sa discutam si despre ei, desi poate ar merita). In primul rand stabilesti un imperativ absolut, desi datele pe care te bazezi sunt profund discutabile, apoi scrii o ecuatie falsa (pentru un informatician sa puna acelasi termen in ambele parti ale ecuatiei e incredibil), pe care o intepretezi complet rupt de realitate, punand semnul egalitatii intre oameni si lucruri. Mai bagi niste idei in cocktail, sa inghita lumea mai usor ce servesti. Grozav! In concluzie, ‘sanatatea’ si progresul inseamna, printre altele, eugenie (promovata prin vaccinare, castrare sau mai stiu eu ce metode tinand de ‘sanatatea reproducerii’).

  Nu mai vorbim de implicarea lui Gates in promovarea Monsanto in Africa, cu sefi Monsanto angajati de Gates, caci, nu-i asa, trebuie sa ne ingrijim si de alta problema fundamentala a omenirii: foametea. Si nu prin a-i ajuta pe localnici sa se orgaizeze, ci obligandu-i sa accepte produsele modificate genetic si dictatura Monsanto. http://www.youtube.com/watch?v=CQ_GV7xPpu4

 2. Care credeti ca este scopul pentru care Fundatia Bill si Melinda Gates, in colaborare cu IREX si Ministerul Culturii au finantat proiectul Calculatoare Internet pentru Public(CIP)? Are neaparat scopul promovarii adevaratei culturi?
  Probabil stiti ca majoritatea bibliotecilor publice din Romania au fost dotate cu un anumit numar de calculatoare si se tine o evidenta stricta a utilizatorilor CIP. Acest proiect laudat de multi, mie imi pune semne de intrebare: de ce calculatoare?

 3. Pingback: Sub acoperirea unei CAMPANII DE VACCINARI ANTI-TETANOS, ONU a STERILIZAT in masa femei si fetite din KENYA - Recomandari
 4. Pingback: UTOPIA DIGITALA. Eric Schmidt, seful Google: INTERNETUL SE VA CONFUNDA CU LUMEA REALA/ Bill Gates vrea SCHIMBARI MAJORE prin VACCINURI, organisme modificate genetic si tehnologie/ BRATARA care transforma mâna in TOUCHSCREEN (video) | Cuvântul Ortodox
 5. Pingback: Și dacă noua epidemie din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care ne arată cum va arăta DICTATURA VIITORULUI?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare