CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA – campanie declansata oficial la… Radio Trinitas Sibiu

11-01-2012 1 minut Sublinieri

Parintele Arsenie Boca - icoana

[…]

“Darul vă aparține. Sunt rugăciunile voastre. Numai și numai rugăciunile voastre. Miercuri, 11 ianuarie, la ora 13.30 Părintele Arsenie Boca va vorbi în premieră la Radio Trinitas prin voi, prin noi și prin argumentele verbale ale celor ce ne trimit dovezi privind sfințenia sa. În cadrul emisiunii “Biserică și Societate“,- producție a Studioului Radio Trinitas Sibiu, se va declanșa, în premieră, campania canonizării oficiale a Părintelui Arsenie.

Prima emisune va avea ca invitat pe Părintele Petre Vamvulescu și pe toți prietenii Cenaclului Lumină Lină, organizație care pune “cu cărțile pe față“, în mod deschsi și oficial, pe însuși postul de radio al Patriarhiei Române, problema soluționării urgente a canonizării Părintelui Arsenie. Vă așteptăm să ne fiți alături. Trimiteți emailuri, părerile voastre, date, minuni, articole, interviuri și tot ceea ce găsiți și are legătură cu Părintele Arsenie. Nu e ușor, nu e la îndemâna oricui, dar împreună putem reuși. Tocmai de aceea, așteptăm să ne susțineți.

Până acum, s-a vorbit de Părintele Arsenie în fel și chip. Cu entuziasm, cu firesc, cu argumente emoționale și raționale. De acum însă totul devine serios și complex. Vă rugăm să ne scrieți și să ne ajutați!”

Prilej pentru aducere aminte:

Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toți înzestrații lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri și cu tot felul de haruri

Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și, mai ales, în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiș chiar și în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Doar cei care își vor păstra credința adevărată vor fi salvați și mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei

Cititi si:


Categorii

Pagini Ortodoxe, Parintele Arsenie Boca, Preoti si duhovnici romani

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

83 Commentarii la “CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA – campanie declansata oficial la… Radio Trinitas Sibiu

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 3 / 3 >>

 1. “Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toți înzestrații lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri și cu tot felul de haruri”

  “Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și, mai ales, în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiș chiar și în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Doar cei care își vor păstra credința adevărată vor fi salvați și mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”

  Astazi vedem implinindu-se aceste profetii.

 2. Ma repet,eu ma rog Parintelui Arsenie ca la cel mai mare Sfant,nu l-am cunoscut, dar am citit

  doar cateva carti,am simtit marea putere de a face bine si ca prin minune am fost la mormantul Parintelui.Doamne Ajuta-i pe cei mari sa-l treaca in calendar,oricum milioane de romani i se roaga Bunului Dumnezeu prin Sfintiii contemporani.Amin!

 3. La mormantul parintelui Arsenie vin zeci de mii de oameni, dar sunt alte sute de mii care nu au cum sau cand sa ajunga din motive financiare, de sanatate, de timp etc.
  Va intrebati CE S-AR INTAMPLA CU ACESTI OAMENI DACA NU AR FI CANONIZAT ?
  Pentru cei care nu-l apreciaza, nici nu au ce pierde daca va fi canonizat, dar pentru noi , cei care am primit momente incredibile de trezvie la Viata in Hristos doar datorita interventiilor parintelui Arsenie de acolo “unde a mai fost”, care am fost adusi din razvratirea trupeasca la cunostiinta nimicniciei de sine intr-un mod atat de delicat cum numai un sfant stie sa ne aplece, ,socotesc ca NECANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE DEVINE SIMILARA CU GENOCIDUL, pentru ca se va produce o mare drama in sufletul acestor oameni daca nu vor mai avea voie sa vorbeasca firesc de sfintenia lui ,ca acum, inainte de problema canonizarii .
  O minune primita este atat de intima, atinge coarde atat de sensibile, ca, spusa in gura mare isi pierde din maretie. Iar daca o scrii public fara sa stii cine o va citi si cum te va judeca pe urma, e ca atunci cand esti silit sa arunci margaritarele porcilor daca vrei sa fie recunoscute drept margaritare.
  Deci, DACA NU VRETI SA-L CANONIZATI, NU MAI RIDICATI PROBLEMA CANONIZARII PARINTELUI, CA SA NU SFASIATI IN NOI PE CINE AVEM MAI DRAG ! SA NE MAI PUTEM POVESTI UNUL ALTUIA, SPRE INTARIRE, MINUNILE LUI CARE ESTOMPEAZA CRIZA ACESTEI VIETI SI ASA DESTUL DE AMARE ! ORICUM, ODATA CU NECANONIZAREA PARINTELUI, ROMANIA VA RAMANE IN DOLIU PANA LA VENIREA A DOUA A LUI HRISTOS,CACI ALT INAINTEMERGATOR NU VOM MAI PRIMI.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare