CAPITALISM GAY. Lobby-ul homosexual provoaca demisia CEO-ului MOZILLA

6-04-2014 51 secunde Sublinieri

bits-firefox-blog480

​Brendan Eich, care in 24 martie fusese numit CEO al Mozilla, a demisionat la presiunea opiniei publice din cauza unei donatii pe care o facuse acum cativa ani unei organizatii care cerea scoaterea in afara legii a casatoriilor intre persoane de acelasi sex in Californiascrie The Guardian.

In 2011 el donase 1.000 de dolari catre Proposition 8 care sustinea o lege de interzicere a casatoriilor gay in California. Eich a fost criticat intens in ultimele zile si multe persoane s-au aratat scandalizate de faptul ca Mozilla este condusa de un om care lupta impotriva drepturilor homosexualilor.

Eich a facut in trecut donatii si candidatului republican Pat Buchanan care spusese ca homosexualii au declarat razboi naturii, iar acum aceasta se razbuna crunt, spunea Buchanan care-i caracteriza pe homosexuali ca fiind satanisti si sinucigasi.

Dupa numirea lui Eich in functia de CEO, trei membri ai board-ului Mozilla si-au dat demisia, insa compania a spus atunci ca cele doua evenimente nu au vreo legatura.

Brendan Eich declara la inceputul saptamanii ca nu va demisiona, insa presiunea a tot crescut. Mitchell Baker, presedinte executiv la Mozilla, a spus ca e foarte normal ca lumea sa fie suparata fiindca Mozilla nu a actionat la standardele dorite si nu a reactionat suficient de repede de la izbucnirea controversei.


Categorii

1. DIVERSE, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “CAPITALISM GAY. Lobby-ul homosexual provoaca demisia CEO-ului MOZILLA

  1. Cinste lui ca a demisionat! O alta biruinta punctuala (si TEMPORARA!) a necuratiei.

  2. O sa arda in iad EuroSODOMA si GOmerica

  3. Pingback: Fundatia SOROS: eveniment PRO-LGBT in fata Bisericii Sf. Gheorghe-Nou, unde sunt Moastele Sfintilor Martiri Brancoveanu!/ Minciuna activistilor casatoriei homosexuale: SCOPUL REAL ESTE DISTRUGEREA INSTITUTIEI - Recomandari
  4. Pingback: Seful APPLE blasfemiaza cinic: MANDRU CA E GAY, CONSIDERA HOMOSEXUALITATEA SA ”DAR DE PRET DE LA DUMNEZEU”/ ACCEPT si trustul Media PRO trag urecheaza romanii pentru ca nu tolereaza homosexualitatea - Recomandari
  5. Pingback: CRESTINII DIN AMERICA SE APROPIE DE VREMEA INCERCARII. Cazul isteriei furibunde starnite impotriva legii libertatii religioase din Indiana. Judecatorii, Mass-media si Corporatiile instaureaza REGIMUL GAY TOTALITAR | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare