Precedent? CARPATHIAN GOLD anunta ca in minele din Hunedoara a gasit cu 134% MAI MULT AUR SI 87% MAI MULT CUPRU decat estimarile initiale

18-07-2012 53 secunde Sublinieri


Carpathian Gold, companie listată la bursa din Toronto, a anunţat că zăcământul de aur şi cupru pe care îl explorează în România este cu mult mai mare decât estimarea iniţială, anunţă miningweekly.com.

Carpathian Gold explorează zăcământul de aur şi cupru din Valea Rovina, judeţul Hunedoara. Ultima estimare a resurselor a anunţat că cele trei zone de exploatare din Valea Rovina adăpostesc 7,19 milioane de uncii de aur, adică cu 134% mai mult aur decât era estimat iniţial.

Estimarea de acum mai arată că în zonă se găseşte cu 87% mai mult cupru decât se credea iniţial.

În urmă cu un an, compania Carpathian Gold, care exploatează zăcăminte de aur și cupru în Valea Rovina, a anunțat că a vândut 9% din acțiuni către Barrick Gold Corporation. Banii astfel obținuți vor fi folosiți în mod exclusiv pentru exloatarea și dezvoltarea proiectului din Valea Rovina, județul Hunedoara, se arăta într-un comunicat publicat de buletindecarei.ro.

Compania s-a angajat să folosească o parte din acești bani pentru extinderea programului de forare cu cel puțin 15.000 m (de la 35.000 la 50.0000 m), care se va concentra pe extinderea depozitului de zăcăminte de aur și cupru de la Cireșata, dar și pentru a testa alte obiective din apropiere, așa cum au cerut cei de la Barrick.

Proiectul Valea Rovina este compus din trei perimetre cu zăcământ aur-cupru: Rovina, Colnic și Cireșata. Carpathian Gold este prezentă la noi în țară prin firma Samax România.

Nota noastra: Nu cumva vom avea surpriza sa vedem adevarata cantitate de aur si de cupru la Rosia Montana sau Cuprumin abia dupa ce “proiectele” respective vor fi antamate complet de straini?


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Romaniei, ROSIA MONTANA, Tradatori si lichele

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Precedent? CARPATHIAN GOLD anunta ca in minele din Hunedoara a gasit cu 134% MAI MULT AUR SI 87% MAI MULT CUPRU decat estimarile initiale

  1. s-ar putea ca aceste informatii sa mai fie si intoxicari pentru burse , pentru a manipula pretul actiunilor . Problema insa ramane , anume faptul ca noi , romanii , habar n-avem care este adevarul in tarasenia asta .

  2. Ce spun ei la bursa,nu ne intereseaza.Ar trebui sa ne fim mai preocupati de ce se va intimpla cu micuta localitate ROVINA (aproximativ 50-60 nr. de case),veche de mai bine de 800 de ani.Locuitorii satului nu ar trebui sa cedeze usor(pe bani putini)drepturile de propietari si de locuitori ai ROVINII,tinind cont la bogatiile care se gasesc in zona si care nu au fost descoperite inca nici macar o mica parte din aceste bogatii(aur ,cupru ,URANIU ,etc.)..Poate ca ,ar trebui sa aiba si ei dreptul,la un procentaj din profitul acestei exploatari(10%),zeciuila,precum in biblie.

  3. aha , bravo dl. apropritar , deci asa , daca vin niste banuti , nu mai conteaza restul , nu ? Pai atunci care-i diferenta intre noi si politicienii care abia asteapta sa se infrupte din lesul tarii ?

  4. Pingback: Mihai Gotiu: Romania a ajuns colonie prin TRADARE DE TARA. Harta jafului securistic al resurselor Romaniei. DE LA PIONII LOCALI LA SFORARII DE LA WALL-STREET: Paulson, Kaplan, Soros - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: ROMANIA ISI DA AURUL DE LA ROVINA. Licenta de EXPLOATARE pentru CARPATHIAN GOLD. Dimensiunea CRATERELOR va fi mai mare decat cea preconizata la ROSIA MONTANA! | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare