CASTRAREA chimica a PEDOFILILOR, si in Romania? Deputatul SPANU arata legatura intre pedofilie si pederastie: “Nu este normal să fii homosexual”

28-11-2011 2 minute Sublinieri

“Foarte mulţi dintre copiii abuzaţi sexual devin homosexuali, iar spirala devine din ce în ce mai mare”. Declaraţia, deosebit de tranşantă, îi aparţine lui Marius Spânu, deputat PDL, unul dintre iniţiatorii proiectului de lege privind castrarea chimică a pedofililor, şi a fost făcută după ce proiectul a fost aprobat tacit de Senat. Democrat-liberalul susţine că foarte mulţi copii abuzaţi sexual devin homosexuali şi că s-a ajuns la un punct în care trebuie luate măsuri.

“Trebuie să ne gândim ce se întâmplă cu un astfel de copil. Din punctul meu de vedere este mai mult decât o crimă, îl marchezi pe acest copil toată viaţa. Din contră, datorită acestui abuz foarte mulţi devin la rândul lor homosexuali. Este ca o spirală care devine din ce în ce mai mare.(…) Sunt cazuri statistice în care se arată că foarte mulţi dintre cei abuzaţi în copilărie devin la rândul lor homosexuali“, a declarat pentru gândul deputatul Spânu.

El susţine că opţiunea de castrare chimică a pedofililor recidivişti nu “reprezintă mare lucru”, deoarece se “inhibă doar nişte impulsuri”, dar nu se afectează viaţa sau drepturile fundamentale ale omului. După cum se poate vedea în interviul video acordat gândul, la minutul 04:49, democrat-liberalul spune că “nu este normal să fii homosexual”. Deputatul Spânu îşi continuă ideea explicând că aceştia “nu îşi iau medicamentele”, fără să se înţeleagă foarte clar dacă se referă la homosexuali sau pedofili. Deputatul Spânu însă consideră pedofilia ca fiind “o ramură a homosexualităţii”.

Vă prezentăm în continuare citatul integral pe care îl puteţi asculta, la minutul 05:30: “Nu am văzut homosexual care să se ducă să-şi facă tratamentul care există la ora aceasta ca să îşi înăbuşe aceste porniri. Aici vorbim despre o ramură a homosexualilor, vorbim de pedofilie, atentatul asupra unor copii mici, nu printr-un accept reciproc şi aici se poate discuta, eu nu sunt de acord nici măcar cu homosexualitatea, înţeleg anumite lucruri, sunt deschis la minte dar se trece peste o limită peste care eu personal nu aş putea trece”.

Potrivit acestuia, fenomenul abuzării copiilor minori a luat amploare şi mai multe ţări “intră în firăraiele Internetului” pentru a îi descoperi pe cei care fac astfel de fapte.

Proiectul de lege privind castrarea chimică a pedofililor a trecut tacit de Senat, iar cameră decizională este Camera Deputaţilor. Marius Spânu a declarat că mulţi colegi din PDL şi coaliţia de guvernare, dar şi din USL ar vota această iniţiativă legislativă, însă le este teamă. Proiectul urmează să fie discutat în Comisia de Sănătate şi cea Juridică, după care va primi votul final în plen.

“Dacă ar fi vot secret, cred că am avea o majoritate de tipul celei necesare pentru schimbarea Constituţiei. Există anumite presiuni asupra unor colegi, din punct de vedere mediatic, din partea anumitor asociaţii ş.a.m.d.m, dacă ar fi vot secret am putea modifica cu votul acesta şi Constituţia. Sunt subiecte considerate tabu, la care un om politic nu trebuie să se expună, preferăm să întoarcem capul în cealaltă parte, la fel cum trecem pe lângă oamenii fără adăposturi şi ne facem că nu-i vedem. Sunt lucruri care nu sunt confortabil de susţinut politic, mulţi colegi preferă să nu intre într-un subiect controversat. Este mult mai uşor că trebuie mărite pensiile, salariile”, a declarat deputatul democrat-liberal.

Proiect, susţinut de 15 deputaţi PDL

Cei 15 iniţiatori de la PDL sunt: Boghicevici Claudia, Cionca-Arghir Iustin-Marinel, Croitoru Cătălin, Gheorghe Tinel, Ghiţă-Eftemie Stelian, Holdiş Ioan, Leşe Doru Braşoan, Păduraru Nicuşor, Pirpiliu Ştefan Daniel, Popoviciu Alin Augustin Florin, Rogin Marius, Rusu Valentin, Spînu Teodor-Marius şi Şandru Mihaela Ioana.

Iniţiativa privind prevenirea violenţei şi abuzurilor sexuale asupra minorului prevede ca făptuitorul găsit vinovat de violenţă şi abuz sexual asupra minorului şi condamnat pentru circumstanţe agravante de abuz sexual să primească o pedeapsă suplimentară prin “inhibarea pornirilor sexuale, prin metode chimice”, pentru a se preveni, astfel, recidiva.
De asemenea, potrivit proiectului, condamnatul acuzat de pedofilie ar urma, să fie în continuare sub supraveghere, prin monitorizare GPS şi după ce şi-a ispăşit pedeapsa.

Comisia juridică şi cea pentru drepturile omului din Senat au avizat negativ propunerea legislativă, la fel şi Consiliul legislativ. De asemenea, guvernul nu susţine iniţiativa deocrat-liberalilor. În punctul de vedere transmis la parlament, executivul precizează că instituţia pedepsei suplimentare nu există.

Nota noastra:

Ar fi fost bine daca aceasta initiativa ar fi una solida si nu un joc de imagine, asa cum sunt toate “sansele” sa fie, atunci cand o contrapui salariilor si pensiilor, asa cum face Spanu.

Altfel, da, asa e, pedofilia e legata strans de homosexualitate, asa cum am aratat deseori si noi.

Ar fi fost insa bine ca brusca luare de atitudine a pedelistilor fata de pedofilie sa se manifeste si fata de legea adoptiilor facuta de guvernul alcatuit de partidul lor, prin care copii romani pot ajunge sa fie adoptati inclusiv de homosexuali.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “CASTRAREA chimica a PEDOFILILOR, si in Romania? Deputatul SPANU arata legatura intre pedofilie si pederastie: “Nu este normal să fii homosexual”

  1. Este de prevazut ca, intr-un fel sau altul, dintr-un motiv sau altul, initiativa nu se va concretiza… Totusi, oare chiar sa fie doar un joc de imagine? A zis niste chestii pentru care in unele tari “civilizate” ar risca puscaria (daca nu ar fi parlamentar).

  2. Pingback: FECIORIA: VIRTUTEA UITATA DE MODERNITATE/ Eutanasie ”la domiciliu” in Olanda!/ PROMISCUITATEA SEXUALA... o erezie la moda/ Obsesia corpului perfect la copii (stiri familie)
  3. Pingback: Rusia ar putea generaliza la nivel national legislatia ANTI-PROPAGANDA HOMOSEXUALA. Reactia activistilor GAY - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare