CONSECVENTA. Moscova interzice din nou PARADA GAY

14-05-2013 25 secunde Sublinieri

russia-gay-pride

Şeful Departamentului de Securitate al Moscovei, Aleksei Maiorov, a declarat că “în oraş NU este necesară organizarea unei parade gay“. Cererea privind desfăşurarea unei parade gay la Moscova a fost depusă de o asociaţie care apără drepturile homosexualilor ruşi pe 13 mai. Ei doresc să organizeze o paradă şi un miting pe 25 sau pe 26 mai.

Autorităţile capitalei ruse nu au fost de acord niciodată cu o paradă gay. De câteva ori acţiunile au avut loc fără o autorizaţie prealabilă şi s-au încheiat cu arestarea participanţilor.

În anul 2010, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a constatat că în anii 2006-2008, paradele gay de la Moscova au fost interzise ilegal. Cu toate acestea, autorităţile din Moscova rămân conservatoare şi continuă să interzică acest gen de manifestări.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “CONSECVENTA. Moscova interzice din nou PARADA GAY

 1. pai da in conducerea rusiei nu sunt prostituate, pe cand la noi da

 2. Incep sa-i stimez pe Rusi mai mult ca pe altii…

 3. Da.Cinste lor. Rusii sunt demni,si nu se pleaca in fata oricui.

  Citeam intr-un ziar ,raspunsul lui Vladimir Putin,la o intrebare a unui jurnalist strain,despre democratie:-

  Democratia in Rusia,este cea pe care o vrem noi-rusii-nu cea pe care ne-o impuneti voi din occident.

  Sunt de apreciat si de stimat…
  Ar trebui si noi sa colaboram mai mult cu rusii,sa ne intelegem in duh ortodox-incepind de la nivel inalt…Dar citi ortodoxi,mai avem noi,in fruntea tarii?

 4. Au zis bine sfintii Parinti ce-au zis. Ca Rusia singura va face sa tremure Antihrist. Si tarile care vor vi sub protectia ei. De exemplu, Serbia.

  Ca si Rusia si Serbia au fost trecute prin foc si sabie, pina le-a ramas o credinta curata. Dar noi suntem cu 2 fete: nu am vrea sa pierdem nici avantajele economice ale UE, nici ortodoxia rusilor. Si stiti ce zice Dumnezeu: va voi scuipa din gura mea. Pe cei care slujesc la 2 domni.

  Rusii au un singur Dumnezeu. Nu vezi nimic indecent la ei in spatiul public. Crestinii ce vin la Biserica sunt muuuult mai credinciosi decit ai nostri. Iar copii au ca niste ingeri; stralucesc. Dar pe fete le poarta cu fusta lunga si batic, de 1 la 100 de ani.

  Sfint popor ortodocsii rusi!

 5. Pingback: Parada gay enorma la BERLIN. Obiectiv: CASATORIILE HOMOSEXUALE - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare