Realitati incomode si adevaruri incendiare la Jocuri de putere (video): TRAIM SUB DICTATURA MINORITATILOR. Despre BASESCU si “trecutul intunecat” al lui PONTA, recrutarea liderilor politici de MASONERIE si servicii secrete pe baza SANTAJABILITATII si despre chestiuni geostrategice

5-07-2013 3 minute Sublinieri


 • Realitatea.net: 

Cozmin Gușă: “Lumea a trecut sub dictatura minorităților, suntem într-o criză de anormalitate”

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit la Realitatea TV despre o dictatură a minorităților care devine tot mai răspândită pe plan mondial. 

“Momentul 11 septembrie 2001 este unul în care s-a schimbat cursul evenimentelor în plan mondial, în care politica americană s-a pragmatizat foarte mult. America înainte de 9/11 îmi plăcea foarte tare, America după 9/11 nu îmi place foarte mult. Odată cu 11 septembrie, politica de prosperitate obținut prin diverse mijloace a fost modificată cu o politică imperativă în care industria militară își creează conflicte în scopul obținerii de profit. Virusul pragmatismului, care afectează libertatea de exprimare, s-a propagat foarte rapid și în Europa.

Liderii politici europeni au început să fie aleși ca pe butoane, dacă se poate să fie foarte șantajabili. Căsătoriile homosexuale n-ar fi fost un lucru acceptat de liderii europeni înainte de 2.000 sau alte lucruri legate de minorități. Lumea a trecut sub dictatura minorităților, care sunt foarte determinate să-și atingă scopul. Suntem într-o plină criză de anormalitate, în care, chiar și în politică, oamenii care și-ar dori ceva normal nu mai pot obține asta. A devenit o modă să te racordezi la diverse curente.

Ca acum 10 ani, când trebuia să intri în masonerie dacă voiai să ai o carieră politică în România. Și calitatea de ofițer acoperit în politică s-a demonetizat, la fel ca masoneria. Moda de a avea predictibilitate la nivel de putre s-a transferat între state. Liderii trebuie să fie din ce în ce mai șantajabili, cu mai multe probleme”, a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV, în cadrul emisiunii “Jocuri de putere”. 

Consultantul politic Cozmin Gușă a mai explicat că lumea se află în plin război geostrategic:

“Edward Snowden a fost consultantul NSA și a defectat. Ca prin minune, a ajuns foarte ușor de la Hong Kong la Moscova. Vedem că există germeni de bipolarizar. Prin aceste detalii între jocurile de alianțe, vedem că suntem în plin război geostrategic. Uitați-vă ce s-a întâmplat cu președintele Boliviei, care a fost sechestrat timp de 15 ore pe un aeroport din Viena, din cauză că americanii au crezut că la bordul avionului se afla Edward Snowden“.

Cozmin Gușă a povestit și două episoade care i-au avut ca progagoniști pe Adrian Năstase și Traian Băsescu și care sunt reprezentative pentru orientarea acestora geopolitică.

“George Bush, în timpul vizitei făcute la București în 2002, a avut o scăpare, pentru că acea referire la podul care ar fi trebuit să fim noi între zona NATO și Washington și Moscova n-ar fi trebuit să facă parte din discursul public, sunt prieten cu cel care i-a făcut atunci discursul lui George Bush. Ar fi trebuit în schimb să facă parte din discuțiile oficiale, în care să-i explice președintelui Ion Iliescu și premierului Adrian Năstase cam care ar trebui să fie rolul nostru geopolitic. Adrian Năstase, în loc să folosească acea scăpare a lui George Bush de la București pentru o treabă constructivă în lupta sa surdă cu o anumită infrastructură a lui Ion Iliescu, a preferat să ignore și la circa o săptămână distanță a spus că nici măcar nu vrea să înțeleagă ce a spus George Bush cu acea replică. Această atitudine a lui Năstase este pilduitoare pentru ce a urmat apoi de-a lungul guvernării”. 

În opoziție, Traian Băsescu a dat dovadă de un entuziasm excesiv în relația cu Washington-ul.

“În decembrie 2004, la final, într-un fel a la Băsescu, președintele nostru de atunci și de acum a anunțat că prima vizită a lui urma să fie făcută la Washington, la partenerul nostru strategic. În ianuarie, domnul Băsescu a primit însă un telefon de la domnul Bush, care l-a rugat ca prima vizită a sa să fie nu la Washington, ci la Moscova, ca urmare a discuției pe care domnul Bush le-a avut cu domnul Putin. Asta s-a și întâmplat, iar Vladimir Putin și Traian Băsescu au făcut schimb de telefoane”, a spus Cozmin Gușă, adăugând că președintele Rusiei și-a șters numărul de telefon al lui Băsescu din telefon după ce acesta a catalogat Marea Neagră drept “un lac rusesc”.

Cozmin Gușă: “Atacul lui Băsescu n-a fost la adresa lui Ponta, ci a lui George Maior”

Invitat la Realitatea TV, în cadrul emisiunii “Jocuri de putere”, consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit despre atacul pe care l-a lansat președintele Traian Băsescu, joi, împotriva premierului Victor Ponta.

“Nu trebuie să ne prefacem că doi oameni care sunt predestinați în a se minți reciproc au atât de repede defecțiuni de parcurs. N-am crezut niciodată că această coabitare a fost sinceră. Victor Ponta a avut ambiții, Traian Băsescu a avut slăbiciuni pe care a trebuit să le acopere temporar. Din punctul de vedere a lui Traian Băsescu , a venit momentul să atace. Este evident că Traian Băsescu a avut în gât gesturile lui Victor Ponta. La nivel uman, reacția e următoarea: “Măi puștiule, știu atâtea lucruri infamante despre tine încât nu-ți permit să spui că sunt un președinte nelegitim!”. Atacul lui Traian Băsescu n-a fost însă la adresa lui Victor Ponta, ci la adresa lui George Maior, șeful SRI și nașul lui Victor Ponta. George Maior este un mentor politic pentru Victor Ponta. Asta înseamnă că România va fi hărtănită rău în această vară”, a spus Cozmin Gușă.

“Marea majoritate a românilor sunt total debusolați din pricina lipsei de alternativă. Îl văd pe un Băsescu pe care îl antipatizează și spun cu obidă că are acum dreptate. Avantajul USL în acest moment nu mai există, însă există lipsa de alternativă. USL-iștii nu guvernează prost pentru că nu știu să guverneze, ci din nesimțire, din lupta pentru ciolan”, a mai spus consultantul politic Cozmin Gușă la Realitatea TV.

“Traian Băsescu este poate cel mai inteligent om politic pe care îl avem astăzi. Asta nu înseamnă că este foarte inteligent, pur și simplu asta este situația pe care o avem. Știa de mult timp că este delegimit, însă el nu acceptă atacuri din partea unuia care a fost propulast pe axa puterii în fața lui Crin Antonescu prin eforturile sale”, a explicat Cozmin Gușă.

Nota noastra:

Interesant faptul ca Cozmin Gusa “s-a dezlegat”, desi nu de tot, la vorba, si a inceput sa spuna unele lucruri mai pe fata. Subiectele atinse in emisiunea de ieri seara Jocuri de putere sunt mai numeroase, insa cele care au atras atentia au fost legate in special de recentul conflict re-aprins intre Traian Basescu si Victor Ponta si chestiunea dictaturii minoritatilor, pusa in conexiune cu 11 septembrie.

Pe scurt, Gusa dezvaluie secretul lui Polichinelle: astazi, mai ales dupa 11 septembrie 2001, cu greu mai exista lider politic capabil sa urce pe pozitii decizionale inalte in stat (premier, presedinte etc.) care sa nu fie santajabil si care sa nu fie recrutat de masonerie sau servicii secrete. Dar si pe plan extern, marile puteri procedeaza identic, manifestandu-si influenta pentru a fi sigure ca la putere intr-un stat ajunge cineva santajabil, adica “predictibil” pentru agenda lor. Mai rau este ca, dincolo de acest lucru, Gusa sugereaza ca in ultima vreme liderii politici trebuie sa accepte “dictatura minoritatilor”, adica legalizarea drepturilor gay, pentru a ajunge acolo “sus”.

Despre “trecutul intunecat” si problemele pentru care ar putea fi santajat Victor Ponta, circula tot felul de zvonuri sau chiar acuze publice (un exemplu aici) despre a caror veridicitate este greu spre imposibil de comentat.

De ce a iesit Cozmin Gusa in acest moment pentru a spune aceste lucruri? Nu e clar, inca, motivul (putea sa le zica si pana acum); o posibila explicatie ar putea fi eventuale ganduri electorale – doar nu ar fi la prima incercare de acest gen si a accentuat apasat, ieri seara, ideea ca nu mai exista alternativa politica in acest moment din cauza dezamagirii USL. Cat priveste credibilitatea lui Cozmin Gusa, un comentariu interesant de la un cititor se gaseste aici.


Categorii

Masonerie, Razboiul impotriva Romaniei, Teroarea "terorismului", Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “Realitati incomode si adevaruri incendiare la Jocuri de putere (video): TRAIM SUB DICTATURA MINORITATILOR. Despre BASESCU si “trecutul intunecat” al lui PONTA, recrutarea liderilor politici de MASONERIE si servicii secrete pe baza SANTAJABILITATII si despre chestiuni geostrategice

 1. Este clar ca Gusa nu ar fi spus nimic daca nu are un spate puternic.De ce a iesit acum cu astfel de afirmatii?Poate pentru ca stie(de la spatele puternic) ce vremuri vin si isi pregateste o aura de dizident-profet.

 2. Atacul lui Traian Băsescu n-a fost însă la adresa lui Victor Ponta, ci la adresa lui George Maior, șeful SRI și nașul lui Victor Ponta. George Maior este un mentor politic pentru Victor Ponta. Asta înseamnă că România va fi hărtănită rău în această vară”, a spus Cozmin Gușă.
  O Romanie hartanita ne promite dl. Gusa in aceasta vara!
  hartanit – care este facut bucati, sfasiat, zdrentuit
  De acord cu dl. Quintus si, in acest context, chiar am convingerea ca, doar ne-au mai promis-o si altii, vom avea o vara fierbinte!
  Fierbe lumea, fierbe Romania!

 3. Gusa vorbeste nu numai ca ar avea vreun “spate” puternic, ci pentru ca asa este el…”vorbaret”, dar in sesnul bun al cuvantului.
  Gusa este un tip “smpatic” si “inteligent”, care STIE MULTE despre foarte multe lucruri de pe Glob, si mai ales din domeniul politicii si evident “incomod” pentru multi…pentru acest fapt…
  E demn de apreciat curajul cu care a vorbit despre “9/11 septembrie 2001” si despre America cea de dinainte si de dupa aceasta data…
  A descris foarte exact procesul de metamorfoza in rau a societatii americane si mai ales SUBTIEREA “drepturrilor” si libertatilor cetatenilor americani, datorita alunecarii Americii pe o “panta” ireversibila de la acea data fatidica.

  Putini oameni au curajul, dar si maturitatea sa vorbeasca asa ca acest om…
  Cinste lui pentru ca el poate…!

 4. @quintus:

  Cam hoax, dupa mine. Adica SUA cheama trupele rusesti la ele acasa? 🙂 Ce n-ar da Putin…

 5. Pingback: Vizita lui Corlatean la Moscova. Romania vs Rusia: RESETARE, REORIENTARE SAU … RAMANE CUM S-A STABILIT? - Recomandari
 6. Pingback: Sebastian Ghita vrea ca serviciile secrete sa organizeze un PRISM ROMANESC. EXTINDEREA INTERCEPTARILOR TELEFOANELOR LA CARTELELE PRE-PLATITE - Recomandari
 7. Pingback: Vor sa controleze tot”: PONTA SUSTINE PROIECTUL “PRISM” ROMANESC propus de Ghita-SRI! TERORISMUL – “BAU-BAUL ADULTILOR” (Mircea Badea)/ Tara lui “SA TRAITI” si viitorul trasat de NOUA FRATIE A SECURITATII: &
 8. Pingback: “Vor sa controleze tot”: PONTA SUSTINE PROIECTUL “PRISM” ROMANESC propus de Ghita-SRI! TERORISMUL – “BAU-BAUL ADULTILOR”/ Tara lui “SA TRAITI” si viitorul trasat de NOUA FRATIE A SECURITATII: “In
 9. Pingback: TOT INAINTE CU… SERVICIILE SECRETE! MELESCANU (SIE) se auto-propune candidat la Presedintie, MAIOR (SRI) dat ca sigur “parte a conducerii viitoare a Romaniei” de catre neo-securistul GHITA, amicul influent al lui Ponta - Recomandari
 10. Pingback: MASONERIA MONDIALA LA BUCURESTI. Secretarul masoneriei pe plan mondial va fi un roman - Recomandari
 11. Pingback: In chestiunea “ACOPERITILOR”. Auto-deconspirarea lui ROBERT TURCESCU si o dezbatere ratata - Recomandari
 12. Pingback: CU CAPUL ROMANIEI PE MASA. SRI versus SIE: “cheia” alegerilor prezidentiale? - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare