CRIMAGANDIT LA PRO TV. Cum a fost “EXECUTAT” un concurent de la “MASTERCHEF” pentru ca nu a intrat in JOCUL PROPAGANDEI HOMOSEXUALE

10-10-2014 3 minute Sublinieri

Capture

După ce a promovat prima “nuntă” homosexuală din România, generând un număr record de plângeri la CNA,  PRO TV continuă să promoveze homosexualitatea, de data aceasta prin emisiunea Masterchef.

Realizatorii l-au adus pe Nicolae Paul (foto dreapta), de 44 de ani din Cluj, dar care insistă să i se spună Cora, pentru a participa la emisiune.

Bărbatul de 44 de ani s-a îmbrăcat în haine femeieşti, a purtat peruci şi pantofi de femeie, dar rezultatul nu l-a impresionat pe unul din concurenţi.

Florin Valea, militar de profesie şi ofiţer în cadrul Ministerului Apărării Naţionale a părăsit concursul, motivând că nu doreşte să-şi asocieze imaginea cu “bărbaţi îmbrăcaţi în femeie, cu perucă”. Acesta a mai afirmat că principiile personale l-ar împiedica să facă o echipă, în viitor, cu această persoană.

Reacţia PRO TV a fost vehementă, reprezentanţii postului descriind motivul lui Florin drept “absurd”, numindu-l un om cu “prejudecăţi”.

Pentru mine, onoarea este cea mai mare bogăţie şi nu vreau să renunţ la această onoare”, a spus Florin Velea.

Recent, artistul Ion Paladi a afirmat că unele emisiuni din România “promovează persoane care nu se pot numi oameni”, după ce Cătălin Măruţă a invitat la PRO TV o “femeie-vampir”.

Din ce in ce mai mult vedem instaurandu-se si in Romania una dintre fanteziile profetice ale lui Orwell, si anume crimaganditul. Zilele acestea el a beneficiat de o noua incarnare, grotesca, in gestul “principial” al unui soldat roman care a refuzat, in cadrul emisiunii de morala noua “Masterchef”, sa ia parte in continuare la mascarada prin care era promovat agresiv un homosexual.

Numele celui care a comis ultimul exemplu de crimagandit este Florin Valea. Episodul iesirii sale din concurs este relevant pentru modul in care se gandeste – sau se doreste a se inocula acest mod de gandire – in lumea televizata a zilei de azi.

Scena iesirii

“Scena iesirii” este atent pregatita regizoral si se desfasoara dupa cum urmeaza (sublinierile ne apartin): prezentatorul emisiunii incepe prin urmatoarea fraza care pune in scena intregul episod: “Dar din pacate in timp ce unii dintre concurenti ar face orice sa ramana in concurs, unul dintre ei este alungat de propriile prejudecati”. Dupa cateva cadre menite sa scoata in evidenta “problema” (adica Florin Valea), soldatul declara, raspicat: “Motivul, dupa cum am spus, tine de principiile mele personale. Nu mi se pare normal sa… nu stiu, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar ma deranjeaza, nu stiu, barbati imbracati in femeie, cu peruca, cu care – eu stiu – peste un timp, daca m-as califica mai departe ar trebui sa fac o echipa – nu-mi doresc, din acest motiv [plec]”.

Daca s-ar fi oprit aici si imediat ar fi fost prezentata iesirea concurentului fara alte artificii, episodul n-ar fi fost de fapt atat de scandalos. Dar realizatorii emisiunii vor sa puna in scena o veritabila executie propagandistica a crimei de a avea principii opuse celor oficiale. Astfel, sunt prezentate cateva mini-interviuri cu alti concurenti, stimulati sa se disocieze de soldatul dizident si sa arate astfel ca ei “gandesc liber”, asa cum se cuvine. Astfel, unul dintre ei conchide: “Bai Florine, tata, nu ai venit unde trebuie, in timp ce altul exprima cu precizie, cu argumente, doctrina oficiala a partiduluiteleviziunii: “Din partea mea, atata timp cat se afla si transsexuali in Romania si continua sa apara si pe la televizor si peste tot, eu n-am nicio problema” (am subliniat argumentul decisiv).

Desigur, din mitralierea necesara nu lipsesc “chefii”, care lovesc fara mila: “Tu esti militar, lupti pentru drepturile oamenilor, ale tuturor oamenilor” se arata indignat unul, in vreme ce altul este pietrificat de principiile respectivului concurent: “Eu n-am cuvinte… E rusine mare, e rusine”.

Totul culmineaza cu scena iesirii, similara intr-un fel unei degradari militare (cea mai mare dezonoare pentru un militar). Pe un podium sunt plasati concurentii “salvati”. Soldatul iese prin fata lor, in timp ce acestia il apostrofeaza. In cele din urma, Florin Valea iese din emisiune, iar prezentatorul trece mai departe, nu inainte de a se referi la soldatul “dezertor”, in deradere, ca la un “concurent cu principii“. Ulterior, homosexualul primeste aplauzele tuturor concurentilor.

Principiile interzise

Analiza acestui episod grotesc, care aduce parca cu episoadele din Vietile Sfintilor, cand martirii erau supusi oprob[r]iului confratilor si conationalilor lor pentru crima de a crede in Altcineva si in altceva decat ei, ne scoate la lumina o realitate tulburatoare: crimaganditul este aici, printre noi, este un delict nu doar penal, dar mai ales social si moral.

Cat de deranjant, cat de alarmant este faptul ca un om este condamnat pentru principiile sale, care nu sunt altele decat acelea ale unui crestin, care refuza sa aiba “partasie” cu cei alienati? Si ce poate fi mai revoltator decat faptul ca, pentru a ilustra crima de gandire a celui in cauza, este pus in scena acest teatru penibil, care aminteste de demascarile si reeducarile comuniste, in care cei “reeducati” trebuiau sa injure si sa-si scuipe confratii de suferinta. Nu mai avem mult pana cand unui asemenea dizident i se va cere, ca in vremurile nu de mult uitate, sa-si faca “autocritica” si sa-si infiereze in public propria gandire.

Dar lucrurile nu se opresc, din pacate, aici. Problema cea mare nu este doar aceea ca nu mai avem voie sa avem principii, sau ca nu mai avem voie sa le exprimam. Efectul devastator al acestei adevarate cenzuri a gandirii este acela ca, in societate, nu vor mai exista mijloace prin care sa poata fi exprimate adevaratele principii morale si acestea, disparand din discutia publica, vor disparea si din realitate. Astfel, ostracizarea publica a celor care isi sustin principiile, coroborata cu eliminarea din limbajul public al cuvintelor transante (acum se impun: “gen” in loc de “sex”, “LGBT” in loc de “lesbiene si homosexuali”, “diversitate” in loc de “perversiune”, “libertate de alegere” in loc de “avort”, “relatie non-monogama” in loc de “adulter” etc.), va face ca cuvintele lui Orwell, pe care le citam mai jos, sa devina realitate:

“Nu-ntelegi ca singurul scop al Nouvorbei este de-a limita aria de gandire?! Pana la sfarsit, o sa facem crimaganditul literalmente imposibil, pentru ca n-or sa mai existe cuvinte in care sa-l exprimi. Fiecare concept care ar putea fi necesar vreodata orisicui va fi exprimat printr-un singur cuvant, cu un sens strict definit si cu toate celelalte sensuri secundare sterse si uitate”.

Florin Valea nu este un martir crestin. Nu stim daca este crestin si nici n-a fost ucis pentru credinta si principiile lui. Dar a fost asasinat public pentru delictul de a tine mai mult la ceea ce este inauntrul sau decat la ceea ce i se impune din afara in numele castigului material. Daca insa delictul sau de opinie s-ar fi petrecut peste 10 ani, probabil ar fi intrat la inchisoare. Si nu e greu de imaginat ca ura fata de principiile morale va fi in viitor atat de mare, incat promotorii fanatizati ai “imoralitatii devenite normalitate” nu vor mai suferi nici macar existenta fizica a oamenilor cu principii firesti.  […]/ integral pe crestinortodox.ro

 


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “CRIMAGANDIT LA PRO TV. Cum a fost “EXECUTAT” un concurent de la “MASTERCHEF” pentru ca nu a intrat in JOCUL PROPAGANDEI HOMOSEXUALE

 1. Pingback: Cuvantul IPS TEOFAN pentru PELERINII CUVIOASEI PARASCHEVA: “Romania crestina se incapataneaza sa reziste”[VIDEO]. Calea cea stramta a pelerinului vs / Programul complet al HRAMULUI CUVIOASEI PARASCHEVA - Recomandari
 2. Cinste lui si altora asemenea care isi permit sa calce in picioare re-educarea facuta de PoRnO-tv si de restul mass-mediei “educative” in spirit new-age!

 3. Este atat de dezgustator, incat nici nu pot comenta. pe de alta parte, stiti cine e de vina aici? Chiar domnul militar- a avut atatea dovezi de mizerii la emisiunile Pro TV, cum de si-a inchipuit ca aici va fi altfel? si cum, dupa atatea emisiuni de nevizionat la acel post, el s-a tot uitat si a aflat despre acest “concurs”? Imi pare bine cel putin, ca a plecat spunand deschis ce crede despre aceasta emisiune- sunt convinsa ca a fost o “surpriza” si nimeni nu le-a spus nimic despre “calitatea” concurentilor.

  Cat priveste Antena 1, aceea de mult timp nu mai este “frecventabila”

 4. Ce se intampla acum era imposibil de imaginat, in urma cu NU multi ani. Evident si caracterul intentionat, sau mai bine zis rau intentionat al acestei adevarate propagande.
  Cand o sa ne invatam sa spunem si in public nu, la ceea ce in constiinta tot nu este. Sunt sigur ca in alt context toti acei care l-au aplaudat pe dezaxat, as spune, nestiind ce fac, dar facand totusi, in alt context ar fi oripilati de unu care se imbraca anormal. Iata ca aici insa, lasandu-se starniti intr-o directie cu care nici ei nu sunt de acord, in sinea lor, dar punand mai presus banii ce pot fi obtinuti, aleg sa “strige impotriva” vazand care este intentia sefului. Vremuri tulburi in care omul este invatat sa greseasca, in care pacatul este “predat” la scoala sau chiar in “mijlocul targului” in zilele noastre fiind reprezentat de tv.
  Triste vremuri in care comportamentul nu e ceva neutru, ci are repercursiuni mari pentru starea sufletului.

 5. Pingback: CEARTA CRESTINULUI CU LUMEA: Incorporand lumea sau intrupand Evanghelia? -
 6. Pingback: TOLERANTA DOAR PENTRU HOMOSEXUALI. Experiment social: cofetariile pentru homosexuali REFUZA comenzile pentru CUPLURILE NORMALE/ - Recomandari
 7. Pingback: Televiziunea PRO TV acuzata de propaganda LGBT. Castigatorul ultimei editii a show-ului ROMÂNII AU TALENT, un bisexual...fost colaborator al canalului TV
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare