“DE LA STREINU-CERCEL NI SE TRAGE…”/ Aux armes, Les francs-maçons! Inceputul REEDUCARII ANTICRESTINE la nivel inalt in UE/ RECOMANDARI ORTODOXE (Si multe alte STIRI 20-22 februarie 2010)

23-02-2010 12 minute Sublinieri

Acuzaţii grave la adresa conducerii Institutului Cantacuzino, rămas fără licenţă de producere a vaccinurilor. Angajaţii din Agenţia Naţională a Medicamentului spun că şefii de la Cantacuzino au furat banii destinaţi modernizărilor. La rîndul lor, angajaţii institutului spun că licenţa de vaccinuri de la Cantacuzino a fost ridicată pentru a favoriza importurile. Materialul a fost realizat cu camera ascunsă.

La Cantacuzino, angajaţii consideră că retragerea licenţei demonstrează că Institutul este, de fapt, victima unui complot menit să-l scoată de pe piaţa vaccinurilor.

”Nu avem aparatură modernă, dar nu s-a întâmplat nimic. Şi le-am produs de ani de zile (n.r. vaccinurile). Sunt cele mai bune şi cele mai ieftine. Sunt nişte interese…să importăm, probabil’‘, spune o angajată a Institutului.

În birourile Institutului, explicaţiile sunt mai nuanţate. Din cauza ”marilor companii farmaceutice. Marii rechini. Politic, economic. Cine-şi ia comision! Au afacerile lor. Campanii electorale…Asta e! Şi noi tragem ponoasele!”, spune o altă angajată a Institutului Cantacuzino.

‘Şi de la Streinu- Cercel – ,,Capacitatea României” ni se trage. Dacă scăpăm şi de omul lor care ne trage în jos. Domnul director…Radu Iordăchel. E neam cu cineva. Cu Geoană, probabil. În cinci luni ne-a sugrumat de tot. Se pare că pe unde a mai fost…institutul de Biologie e dărâmat de el’, continuă angajata institului.

Licenţa Institutului Cantacuzino a fost retrasă de Agenţia Naţională a Medicamentului. Lăsând la o parte comunicatul sec, angajaţii agenţiei ne-au dat detalii suplimentare.

”GNP-ul este o obligaţie europeană. Noi de cinci ani i-am tot rugat: ,,Fraţilor, nu mai aveţi timp! Ministerul le-a făcut rost de fonduri Phare. Le-a dat bani. Milioane. Europa. Şi ei au cheltuit banii. În loc să facă hale, să facă ce trebuia. Au cheltuit banii. Şi le-am zis: ,,Băi, dar nu se mai poate! Sunteţi nesimţiţi băi, fraţilor, băi! Toate fabricile particulare au GNP-uri luate. Nu ştiu ce interese au avut. Că văd că au ,,ars” banii, fondurile. Să facă anchetă. I-au furat, i-au dat la salarii, pe altceva. E vorba de milioane de euro deturnaţi. Şi-au făcut-o cu mâna lor”, spune un reprezentant al Agenţiei Naţionale a Medicamentului.

Institutul Cantacuzino a cerut Ministerului Sănătăţii, să îi permită producerea vaccinurilor până la finalizarea retehnologizării liniilor de fabricaţie, estimată la sfârşitul acestui an.

(…) Eu nu ştiu cât de bun medic este profesorul Adrian Streinu Cercel, dar în ochii mei acest om nu mai are nici măcar un dram de credibilitate. Mai ţineţi minte când ziceam să nu ne isterizăm cu gripa asta nouă? Colegii de la antena3.ro au pus cap la cap declaraţiile ultimelor şase luni şi le-au coroborat cu un raport oficial, venit de la ministerul sănătăţii ce arată că autopsiile nu au confirmat decât şapte decese cu cauză certă gripa porcină. Asta înseamnă că domnul Streinu Cercel a umflat de cel puţin 11 ori rapoartele oficiale într-o încercare malefică de a băga spaima în populaţie. Vă mărturisesc că nu înţeleg de ce. La început am sărit toţi ca arşi că e pe mână cu giganţii farmaceutici şi că vrea să cumpărăm de la ăia. Într-o coincidenţă greu de acceptat, Streinu Cercel a demisionat chiar după decizia CSAT de a cumpăra vaccinul de la Cantacuzino, pentru a reveni apoi asupra deciziei. Seara mergea la Gâdea pentru a declara că în România virusul va face 20 de mii de victime, asta într-un scenariu optimist. Dar după ce statul a luat vaccinul de la Cantacuzino n-am mai înţeles ce i-a ieşit lui Streinu Cercel din umflarea numărului morţilor mai ceva ca la Revoluţie.

În orice ţară civilizată, domnul Streinu Cercel ar intra în atenţia serviciilor speciale, fiind considerat un pericol grav la adresa siguranţei publice.

Nu mă obosesc să îi cer demisia din două raţiuni – prima e că dacă nu a reuşit un ambasador american să îl tragă pe dreapta, ce şanse am eu? Am verificat informaţia la cel mai înalt nivel, americanii chiar îl documentau acum şase-şapte ani pe Streinu Cercel. Şi totuşi el s-a dovedit mai puternic. Cine îl ţine? Nu ştiu, dar impresia mea este că dacă statul român n-ar fi tot timpul dator industriei farma, nu l-ar mai ţine nimeni.

Demisia lui Streinu Cercel de la mininsterul Sănătăţii nu ar însemna nimic. Puterea lui stă în funcţia de la Matei Balş, căci acel institut manipuleză miliardele celor mai grave afecţiuni cunoscute (şi imaginate) de omenire (…).

Medicamentul Avandia, folosit pentru tratarea diabetului, disponibil si in Romania, este asociat cu zeci de mii de cazuri de atacuri de cord, conform unui raport al unei comisii din cadrul Senatului american. In raportul publicat sambata se mai arata ca producatorul farmaceutic GlaxoSmithKline a stiut de ce riscuri presupune medicamentul in cauza si s-a straduit mai multi ani sa tina informatiile ascunse de public, informeaza CNN.

Margarina face bine doar în reclame

Pacienţii îşi vor plăti consultaţiile medicale, a anunţat ministrul Sănătăţii

Vaccinare gratuită antiHPV şi pentru tinerele de peste 24 de ani

Americanii vor să trateze lenea alături de dependenţa de internet şi hipersexualitate. Viitoarea „biblie” a psihiatrilor americani propune ca o serie de trăsături precum lenea sau pesimismul să devină diagnostice. Manualul anticipează şi tendinţele din Europa.

Ne indreptam catre perspectiva reeditarii practicii totalitare de internare a incomozilor in spitalele psihiatrice pe baza unor astfel de “diagnostice” absurde?!

***

Sfera religioasa asfixiaza lucrarile Parlamentului European, considera aparatorii unei Europe laice, decisi sa blocheze actiunile celor ce doresc pastrarea convingerilor religioase in societatea de maine. Si unii francmasoni sustin sa este vremea recastigarii “terenului pierdut”. Potrivit Eu Observer si publicatiei belgiene Le Soir, masoneria franceza estimeaza posibila deschiderea unui birou in Bruxelles ca lobby impotriva cresterii influentei organizatiilor religioase in institutiile europene.

Prima sarcina a acestuia va fi “promovarea ideii de cetatean in Europa”. In 2008, Marcel Conradt, francmason declarat si asistent parlamentar al deputatei socialiste Veronique De Keyser, denunta “asaltul sectelor si al lobby-urilor religioase asupra Europei” si incita laicii sa apere constructia unei Europe care sa il lase pe Dumnezeu in afara politicii. Obiectivul lor ar fi influentarea muncii legislative a celor care detin puterea decizionala, in special a eurodeputatilor.
Tratatul de la Lisabona garanteaza Bisericilor – pe care le considera “parteneri”, nu “lobby-uri” – un dialog “deschis, transparent si regulat” cu institutiile europene. Iar 80% din legislatia nationala a statelor membre este elaborata la nivel european, arata Conradt. In principiu, fiecare admite dreptul Bisericilor de a milita pentru recunoasterea ideilor lor. Dar laicii considera ca este vorba de un dezechilibru care va duce la un decalaj intre cele doua tabere. Conradt aminteste mereu ca Parlamentul (Buzek), Comisia (Barroso) si Consiliul (Van Rompuy) sunt prezidate de personalitati animate de convingeri religioase (sic!!!!, n.n.). Iar extinderea UE a adus mai multe state unde Biblia valoreaza mai mult decat Voltaire si care s-au alaturat Irlandei si Italiei, state decise sa apere traditiile catolice. Recenta dezbatere privind afisajul insemnelor religioase in cladirile publice reflecta tocmai aceste tensiuni.

Le Soir arata ca presiunile Nuntiaturii Apostolice din Franta asupra parlamentarilor europeni pentru a sustine un om din randul lor in postul de judecator la Curtea Europeana din Strasbourg a incitat laicii sa doreasca “sa recucereasca terenul pierdut”. Unele obediente masonice sunt de acord ca este timpul de a intreprinde o munca de influenta in plan european. In trecut, masonii s-au facut auziti pe langa presedintele Comisiei Europene, dar nu neaparat ca o singura voce. Asa ca incearca sa federalizeze diferitele curente de gandire si sa actioneze “la vedere”. O adevarata revolutie pentru un numar de obediente masonice obisnuite cu secretul.

Conceptia Luminilor

Jean-Michel Quillardet si JM Barosso

In Le Soir, Jean Michel Quillardet, care a fost Mare
Maestru al Lojii Marelui Orient din Franta,
evoca metamorfoza francmasoneriei in Europa. “Trebuie ca obedientele sa faca politica”. In 2008, “pentru prima oara, am reusit sa obtinem o intalnire cu presedintele Comisiei, Jose Manuel Barroso. I-am spus ca, alaturi de sursele ei crestine, Europa datoreaza mult filosofiilor greaca, romana, umanismului Renasterii si Luminilor. Am obtinut reprezentarea obedientelor masonice si a asociatiilor aparatorilor laicitatii in cadrul Bepa – biroul care consiliaza presedintele si Comisia in plan politic, unde erau doar curente religioase si spirituale“. Europa este influentata de conceptiile anglo-saxone privind raporturile dintre religie si stat si de multiculturalism. Or, arata Quillardet, “trebuie impusa conceptia universala a Luminilor, care consta in trecerea notiunii de cetatean si de cetatean european inaintea celor de evreu, negru, maghrebian, homosexual, heterosexual etc”.

Comentariul nostru:

Intr-adevar, nu poti decat sa te intrebi, nelinistit, daca opinia publica “europeana” chiar ia in serios reprezentatia teatrala de mai sus. Manipularea este insa totala si nerusinata, pana unde se spune negrului alb si masonilor cei mai ferventi care conduc UE pe directia vadit antihristica li se zice “crestini”! Uniunea Europeana este condusa de lideri animati de convingeri religioase?! Vai, vai… Convingerile religioase, asadar, ii imping pe acesti lideri sa conduca institutiile europene care sustin dreptul la avort, drepturile pentru homosexuali, care vor sa excluda orice referire sau simbol crestin din institutiile europene si, mai grav, din spatiile publice nationale. Biblia este valorizata mai mult decat Voltaire?! Oare este nevoie sa aratam cat de aberanta este aceasta afirmatie? Cine poate sa faca vorbire de Biblie in contextul unei societati care are niste legi mai contrare Bibliei (legi girate si sustinute de “religiosii” mentionati mai sus) decat oricand in istoria lumii? Daca cineva vrea sa ne faca sa credem ca abia acum au iesit masonii la atac (acum abia ies, de fapt,cu cartile pe fata si recunosc ceea ce intotdeauna, oficial, au NEGAT VEHEMENT, si anume ca sunt ANTICRESTINI SI CA FAC POLITICA!) si ca pana acum, vezi Doamne, “religiosii” si-au facut de cap in UE, asistand la adevarata inflorire crestina… atunci ne crede mai rau decat prosti. Dar pentru unii chiar prinde aceasta odioasa rasturnare a realitatii, care are un singur scop: sa legitimeze la nivel oficial inceputul persecutiei valorilor crestine, prezentand crestinismul ca un fel de pericol public pentru “valorile iluministe”!

E drept ca fanaticii laicismului (de fapt, incorect spus, este vorba de secularism. Diferenta este data de agresivitate: laicul face o separatie intre spatiul sacru si spatiul profan; secularistul vrea sa scoata din spatiul public orice fel de insemn sacru) au protestat inca de la primele schite ale Tratatului Constitutional al UE impotriva art. 16C, in care se instituie un “dialog” intre UE, biserici si organizatii filosofice sau religioase. In primul rand, nu e clar de ce ar avea nevoie confesiunile religioase sa fie recunoscute juridic de UE. Oare aceasta recunoastere implica si reversul, adica posibilitatea, pentru UE, de a nu recunoaste statutul juridic al “bisericilor”? In al doilea rand, numai un secularist (deci nu un laicist) ar putea avea o problema cu dialogul dintre o institutie politica si una religioasa.

Asadar, amatorilor de “laicism” tare de la noi din tara (gen Remus Cernea, sa zicem) li se potriveste manusa agenda masonica – aceea de eliminare completa a religiosului din spatiul public si ne-recunoasterea ca partener de dialog, desi provine, este si participa la viata sociala.

In al treilea rand, ne intrebam si noi, totusi, care ar fi utilitatea acestor articole. La ce dialog s-au gandit cei care au elaborat Tratatul Constitutional? La prima vedere, ai crede ca “biserica” este luata drept partener de dialog pe temele morale. E la mintea cocosului, atunci cand definesti ce este moral acceptat, sa mai intrebi si “biserica” ce parere are, daca tot ai scris in Constitutie ca o faci. Ce ne spune insa istoria UE si realitatea de zi cu zi? Anume, ca nu exista acest tip de dialog, dar deloc. Dimpotriva, morala si legea sunt definite in dispretul profund al valorilor religioase. Asadar, altceva au avut in minte cei care au scris Tratatul Constitutional si cei care conduc acum institutiile europene si sunt “animati de convingeri religioase”. Spunem noi ca prin acest Tratat Uniunea Europeana vrea sa arate ca are de gand sa isi ralieze confesiunile religioase scopurilor sale politice. Asa cum am aratat si in alta parte, “dialogul” cu confesiunile crestine este un pretext in plus pentru impulsionarea ecumenismului si pentru forjarea acelei ideologii cvasi-religioase care sa dea, in fine, identitatea mult-dorita molohului birocratic de la Bruxelles.

Atunci, despre ce este vorba in stirea de mai sus? Sa ne aducem aminte ca si Constitutiile comuniste garantau tot felul de drepturi si libertati, inclusiv religioase, in timp ce aparatul represiv infunda puscariile cu oameni nevinovati si osandea la moarte milioane de credinciosi. Fiti siguri ca si pe atunci existau “agitatori” care afirmau ca nu se face destul pentru revolutie, ca a slabit spiritul luptei de clasa si ca partidul este prea uman fata de leprele sabotoare, reactionare, reprezentante ale evului mediu intunecat, pentru ca nu le extermina pe loc, ci doar incetul cu incetul…

Asadar, stirea de mai sus nu este decat o mostra in plus pentru a vedea cum joaca sistemul la doua maini. Cu manusi albe amandoua.

La Bruxelles se pregateste un supra-serviciu de informatii al Uniunii Europene – un fel de CIA pentru batranul continent. Delegarea de suveranitate din cadrul Uniunii se indreapta cu pasi marunti catre domenii extrem de sensibile, cum este securitatea. Catherine Ashton, Inaltul Reprezentant pentru Politica Externa al Uniunii Europene, doreste ca cele trei servicii secrete ale UE (Joint Situation Center, Watch – Keeping Capability si European Commission Crisis Room), sa fuzioneze, pentru a forma un nou departament in cadrul Serviciului de Actiune Externa (External Action Service – EAS). Potrivit EUobserver, acest nou departament ar urma sa fie format din delegati ai serviciilor secrete din statele membre ale Uniunii, in prezent, Catherine Ashton pregatind o propunere privind viitoarea structura a EAS, documentul final urmand sa fie prezentat in luna martie.

Colectare de informatii

Serviciul de Actiune Externa al Uniunii Europene este o institutie care a luat nastere odata cu intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona, in decembrie 2009, si indeplineste functia unui serviciu diplomatic extern al UE, fiind subordonat Inaltului Reprezentant pentru Politica Externa. Joint Situation Center, unul din serviciile de informatii ale UE, cunoscut si sub numele de SitCen, are in prezent aproximativ 110 angajati, in cadrul acestuia existand un departament format din agenti ai serviciilor secrete provenind din statele membre ale Uniunii. Departamentul este condus de un agent francez, principala sa atributie fiind intocmirea unor rapoarte referitoare la diferite chestiuni de interes, cum ar fi terorismul sau relatiile diplomatice ale Iranului cu vecinii sai. SitCen se ocupa si de administrarea unui sistem de alerte in timp real, care foloseste surse publice( BBC Monitoring sau fotografii realizate de satelitii comerciali), pentru a transmite email-uri si sms-uri anumitori diplomati ai UE, de doua sau trei ori pe zi. Watch – Keeping Capability, este format din 12 persoane provenite din fortele militare si de politie ale statelor membre ale UE, care colecteaza informatiile provenite din cele 23 de misiuni ale Uniunii, cum ar fi Misiunea Civila de Monitorizare a UE in Georgia (EUMM Georgia). European Commission Crisis Room este condus de sase oficiali, ce administreaza un site securizat care prezinta informatii de ultima ora referitoare la cele 118 conflicte active din lume.

Iată mai jos reacţia puternică pe care a exprimat-o mitropolitul Nicolae din Filipupoleos (Patriarhia Bulgariei) faţă de declaraţiile provocatoare ale compozitorului de muzică pop Elton John pe care acesta le-a făcut într-un interviu în ziarul “Parade” din Statele Unite ale Americii.

Declaraţia provocatoare a lui Elton John spune următoarele: “Cred că Iisus a fost un gay milostiv, un homosexual foarte deştept care a înţeles problemele oamenilor”.

Reacţia mitropolitului Nicolae din Filipupoleos a apărut imediat, caracterizînd declaraţia lui Elton John ca fiind: Blasfemie.

În mod concret, mitropolitul Nicolae a subliniat că: “Declaraţia lui Elton John este blasfemie. Aceasta este o provocare şi o mare ispită pentru creştinii din întrega lume, mai ales astăzi, cînd parcurgem prima săptămînă a Postului Mare, cînd toţi credincioşii se căiesc şi se curăţă de păcatele lor”.

“În opoziţie cu omul acesta, care se mîndreşte cu păcatele lui şi nu se referă la orice om, ci la Iisus Hristos, despre care Evanghelia spune “Şi voi ştiţi că El S-a arătat ca să ridice păcatele şi păcat în El nu este” (I Ioan 3:5), a continuat mitropolitul Nicolae.

De asemenea, mitropolitul Nicolae a declarat: “Faptul că mijloacele mass-media scot în evidenţă astfel de concepţii denaturate, arată cît de adînc s-a scufundat lumea de astăzi în păcat, dar şi cît de mult a scos din viaţa ei adevărul real. Concubinajul este păcat, dar cel mai greu păcat este homosexualitatea”.

Concluzionînd, mitropolitul Nicolae a subliniat faptul că: “Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrînaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu” (I Corinteni 6:9-10)

Traducere E.T. după: romfea

Una dintre extrem de putinele dati cand Basescu spune ceva adevarat si riscant…

 • Adevarul:

Mărturiile fetelor torturate în Moldova în aprilie 2009

Moldova: “Troica” comunistă ucidea zilnic până la 300 de oameni

***

 • Capital:

Soros: “Zona euro se va confrunta cu probleme mult mai mari decât criza din Grecia”

Zona euro se confruntă cu o problemă fundamentală, anume absenţa unei politici economice şi bugetare comune şi a unui mecanism instituţional prin care să se poată răspunde crizelor, precum posibilitatea ca mai multe state să emită împreună euroobligaţiuni, consideră omul de afaceri american.

Mai multe state europene au ascuns amploarea datoriilor şi deficitelor

Furtuna de la Atena începe să facă victime colaterale şi la Bucureşti

Criza economică din Grecia afectează deja, într-o oarecare măsură, şi România. Vântul rece care bate dinspre sudul Peninsulei Balcanice dă deja fiori multor companii autohtone.

Uniunea Europeana si Germania au infirmat zvonurile potrivit carora ar fi hotarat sa acorde Greciei un ajutor in valoare de 20 – 25 miliarde de euro. “Nu am niciun comentariu pe un asemenea plan, care nu exista”, a declarat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Amadeu Altafaj, citat de Reuters. Liderii Uniunii Europene “sunt pregatiti si hotarati sa ia o pozitie ferma si coordonata daca este necesar, dar nu exista un asemenea plan, nu exista nici un singur euro, pentru ca Grecia nu a cerut nici un singur euro ca ajutor financiar“, a explicat Amadeu Altafaj.

Guvernul de la Atena mai are bani numai până la jumătatea lunii martie, a mărturisit premierul George Papandreou într-un interviu pentru BBC, şi cere sprijinul de urgenţă al partenerilor din UE, pentru a putea lua împrumuturi la dobânzi rezonabile. În lipsa unor noi credite, salariile, pensiile şi alte cheltuieli guvernamentale nu ar mai putea fi achitate.

Pensiile din Romania ar putea fi impozitate. O spune chiar Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu. Acesta susţine că în orice stat civilizat, orice venit se taxează. “Aş vrea să devină dezbatere publică: trei milioane şi ceva de plătitori, 6 milioane de beneficiari. Spunem acum că am vrea o pensie care să reprezinte 45% din salariul mediu. Dar noi avem o fiscalitate totală de 30% din PIB. E foarte greu să-ţi închipui cum, având atât de puţini plătitori şi atâţia beneficiari şi o fiscalitate care este sub nivelul de 45%, ar putea cineva să-ţi plătească 45%”, a declarat Vlădescu într-un interviu publicat pe Money.ro. Ministrul a precizat că se gândeşte serios la un sistem foarte coerent de taxe si impozite, prin modernizarea întregului sistem.

Ionuţ Tudorică, jurnalistul care l-a intervievat pe Sebastian Vlădescu, referitor la impozitarea tuturor pensiilor, este convins că ministrul a vrut să-şi facă publice ideile şi că era deja pregătit pentru ce va urma. Totuşi, astăzi, Vlădescu s-a dezis de ce-a zis.

***

Rusia este preocupată că noua strategie dezvoltată de NATO va permite alianţei să folosească forţa la nivel mondial, recunoştea ministrul rus de Externe. Cu toate acestea, NATO arăta că doctrina nu a exclus niciodată folosirea forţei la nivel mondial. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, aprecia în cadrul unei întâlniri cu organizaţiile non-guvernamentale că aceasta ar încălca decenii de prevederi ONU. “Aceasta nu se încadrează în Carta ONU, iar aceasta evident că nu poate să nu ne deranjeze,” arăta Lavrov . El nu a detaliat, dar Rusia susţine că ONU este elementul fundamental în securitatea globală şi a criticat SUA şi NATO pentru că duce războaie departe de graniţele lor.

Comentatorii iranieni spun că Teheranul nu are de ce să tragă cu rachete spre Europa, cu atât mai puţin spre România, pe care o consideră doar un pion al Statelor Unite. Vestea că România va găzdui componente ale scutului antibalistic american, destinat în mod explicit apărării împotriva unui eventual atac cu rachete lansate din Iran, nu a provocat cine ştie ce reacţii oficiale la Teheran. Ştirea a fost prezentată de cam toate ziarele, agenţiile de presă şi televiziunile iraniene, dar fără să cuprindă acuzaţii dure la adresa României. Înfierate au fost, mai ales, Statele Unite. În schimb, părerile analiştilor iranieni contactaţi de EVZ oscilează între nepăsare şi acuzaţii de supunere faţă de „puterile străine”.

 • Hotnews:

Fostul vicepresedinte Dick Cheney a vrut ca SUA sa atace Rusia in timpul conflictului din Caucaz, in 2008 – sustine o carte aparuta recent

Fostul vicepresedinte american Dick Cheney ar fi insistat ca Statele Unite sa “intreprinda actiuni militare” impotriva Rusiei, atunci cand fortele ruse au invatat Republica Georgia, in vara anului 2008, transmite RawStory, citand informatii aparute intr-o carte publicata recent. A Little War that Shook the World, scrisa de Ronald Asmus, afirma ca in august 2008, in plin razboi in Caucaz, Casa Alba a luat in considerare posibilitatea de a declansa actiuni militare pentru a opri trupele Federatiei Ruse sa invinga armata georgiana.

Coreea de Nord: Nu ne vom abandona bombele atomice in schimbul unui ajutor economic din partea SUA

Pentru prima oara de la alegerea lui Barack Obama la Casa Alba, americanii nu l-ar mai vota presedinte

Premierul israelian a autorizat asasinatul din Dubai

Israel respinge declaraţiile Franţei despre recunoaşterea unui stat palestinian

Afganistan. 33 de civili, omorâţi după un atac greşit al NATO

Scaner corporal, testat de pasagerii de pe aeroportul Roissy din Paris

Agenţia poloneză pentru controlul traficului aerian a furnizat date care demonstrează că mai multe zboruri CIA dinspre Afganistan au aterizat în Polonia, după ce timp de patru ani guvernul a negat acest fapt sau a furnizat informaţii denaturate. România şi Lituania se află şi ele pe lista ONU şi a Consiliului Europei cu statele suspectate de a fi găzduit închisori secrete CIA

Decizia olandezilor de a ieşi din război riscă să aibă efecte şi în alte state NATO care au forţe în această zonă de conflict. Olanda, unde controversa privind menţinerea trupelor a dărâmat guvernul în acest weekend, este prima forţă militară importantă care se retrage din Afganistan.

***

(nu are decat cateva randuri, e extrem de simplu, dar poate fi considerat articolul saptamanii! “Daca nu va veti intoarce si nu veti fi ca pruncii…”)

Editorial: Zâmbetul lui Hristos

Fraţilor, se moare!


Categorii

Documentare/ Reportaje, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Razboiul impotriva Romaniei, Razboiul impotriva sanatatii, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la ““DE LA STREINU-CERCEL NI SE TRAGE…”/ Aux armes, Les francs-maçons! Inceputul REEDUCARII ANTICRESTINE la nivel inalt in UE/ RECOMANDARI ORTODOXE (Si multe alte STIRI 20-22 februarie 2010)

 1. sanctitatea-sa-bartolomeu-despre-fanaticii-si-habotnicii-care-se-numesc-aparatori-ai-ortodoxiei-si-care-urmaresc-scindarea-bisericii-cuvant-pastoral-in-duminica-ortodoxiei hm

 2. @ MihaiP.:

  Sa ne ierti, dar nu dorim sa facem aici publicitate si trafic (care pentru ei inseamna si bani) tribunei celei mai viclene a crestinismului apostat, care este siteul lui KSL.

  Am dat si am comentat si noi declaratiile lui Bartolomeu ecumenicul, duminica, aici:
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/02/20/cuvinte-actuale-pentru-duminica-ortodoxiei-2/comment-page-1/#comment-33440

 3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » 9 mai – ZIUA UNIUNII EUROPENE. ”Dosarul” incomplet al Molohului de la Bruxelles in actiunile si ideologia sa manifesta din ultimii ani: CE ESTE UNIUNEA EUROPEANA SI SPRE CE NE INDREPTAM?
 4. Pingback: SE TRECE LA FAPTE: Nicolas Sarkozy (Franta) si Angela Merkel (Germania) vor un GUVERN EUROPEAN CONDUS DE VON ROMPUY
 5. Pingback: Presedintele Traian Basescu, zelos slujitor al agendei eurocratilor: ESTE NECESARA CREAREA STATELOR UNITE ALE EUROPEI
 6. Pingback: NOUA RELIGIE A EUROPENISMULUI. De ce poate deveni Uniunea Europeana NOUL TOTALITARISM? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 7. Pingback: PATRIARHUL DANIEL la Bruxelles, ALATURI DE BARROSO SI VAN ROMPUY, "uitand" de Hristos si preslavind "zeul" Europa, cu morala "echitatii", a "moderatiei si vigilentei in folosirea banilor"(!) si a luptei cu... "
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare