Avertismentul unei somități, LUC MONTAGNIER, descoperitorul HIV și PREMIAT NOBEL pentru Medicină: INTRĂM INTR-O DICTATURĂ A VACCINURILOR!/ Impresionanta marturie a unei MAME al cărei copil ar fi MURIT din cauza unui vaccin BCG/ DIN COLIVIA COMUNISMULUI ÎN CEA A DEMOCRAȚIEI COERCITIVE. Despre legea privind vaccinarea obligatorie – o opinie de Pr. CONSTANTIN BĂLĂUCĂ

23-11-2017 14 minute Sublinieri

 

LEGEA PRIVIND VACCINAREA OBLIGATORIE

Articol primit pe emailul redactiei

            Pe măsură ce timpul trece constatăm că suntem mutați încet și sigur dintr-o colivie într-alta: din cea a comunismului în cea a ”democrației” coercitive, profund ideologizată cultural înspre stânga, în conformitate cu periculoasele exigențe socialiste ale political correctness.

În cei 27 ani de demolare a României și a valorilor sale (atâtea câte erau ele) noi, cetățenii, asistăm la o sistematică impunere a tot felul de legi care duc la degradarea morală și educativ-culturală a unui important procent din populație, precum și la constrângeri legislative care subminează grav libertatea persoanei.

Recent, Senatul României a adoptat proiectul legislativ privind vaccinarea forțată a copiilor noștri. În acest proiect de lege sunt prevăzute sancțiuni îndreptate împotriva părinților care își vor exprima refuzului vaccinării propriilor copii. Unanimitatea voturilor senatorilor pro-vaccinare forțată lasă un gust amar și obligă la a ne întreba dacă domniile lor reprezintă interesele poporului român sau au de apărat interesele BigPharma care se cuantifică în multe miliarde de euro. Pentru că nu este vorba de apărarea sănătății populației, temă care interesează prea puțin pe politicieni.

Din nefericire, aceste interese sunt sprijinite copios de către aproape întreaga mass-media care este răsplătită pentru serviciile aduse, de către medici care în mod straniu refuză a priori orice discuție legată de problemele reale legate de vaccinuri, precum și de către politicieni care mai apoi sunt recompensați în ascensiunea lor politică și nu numai.

Există medici care și-au exprimat opoziția fața de un asemenea program liberticid, care pare izvorât din coșmarul orwellian sau huxleyan, însă aceștia sunt demonizați, marginalizați,  puși în aceeași oală cu ”sursele neștiințifice de pe internet”. Medici precum dr. Christa TODEA-GROSS, dr. Pavel CHIRILĂ, dr. Ștefan MINDEA, dr. Emilia COȘTIUG, dr. Vasile ASTĂRĂSTOAIE, dr. Răzvan CONSTANTINESCU, dr. Adrian CACOVEAN, dr. Cristian Mircea PUȘCAȘU, dr. Rareș SIMU, dr. Anca NIȚULESCU, și mulți alții, și-au exprimat în mod clar perplexitățile și au denunțat absurditatea unei asemenea legi precum și a pseudo-motivațiilor avansate de către gardienii de serviciu al intereselor Concernelor Farmaceutice.

   Întrebarea fundamentală care se impune în fața unui asemenea demers liberticid este următoarea: cine poate decide să fie introdusă o substanță farmacologică în corpul unei persoane fără acordul acesteia? Guvernul? Parlamentul? Statul? Vreo altă instituție? Cetățeanul nu este proprietatea nici unei entități din cele mai sus enumerate. Vă amintiți cum în 2009 funcționari ai Ministerului Sănătății ne-au amenințat, mințindu-ne, aruncând pe piață „informația” potrivit căreia dacă populația nu s-ar fi vaccinat împotriva gripei porcine ar fi murit vreo 2 milioane de oameni! Vă mai amintiți? Totul nu era decât un fake news menită să ducă la cheltuirea unei importante sume din banii noștri publici în folosul Industriei medicamentelor și în detrimentul populației. Unii s-au vaccinat introducându-și ADN porcin în corpul lor. Putem prevedea care vor fi consecințele pe termen lung? La fel a fost și în cazul aviarei, iar mai recent în cazul „epidemiei” de rujeolă … care se pare că ar fi fost declanșată după ultima campanie de vaccinare antirujeolică (!!!), după cum afirma dr. Răzvan CONSTANTINESCU la postul de televiziune NCN Cluj.

Citind despre reacțiile adverse menționate de către producătorii vaccinurilor chiar în textul prospectului (în prospectele în limba română lipsesc indicațiile prezente în cele destinate altor țări …), nu putem rămâne indiferenți ca și cum ar fi vorba despre o banală răceală. Aceste prospecte se adresează atât medicului cât, mai ales în cazul nostru, părinților care jertfesc totul pentru binele copiilor lor. Când noi ca părinți citim în prospectul unui vaccin că acesta, în urma administrării, ar putea provoca diferite afecțiuni grave, inclusiv moartea subită, ar trebui să ignorăm aceste informaţii? Ar trebui să ne asumăm o asemenea responsabilitate și să supunem proprii copii unui posibil risc IREPARABIL?! Jocul ruletei rusești este pentru cei dezechilibrați psihic, dependenți de adrenalină la nivele stratosferice. Ce ar putea să ne spună ideologii de serviciu și comercianții care au un singur motto, ”PROFITUL CU ORICE PREȚ”, nouă, părinților care ne-am putea vedea copiii reduși la stadiul de legumă sau loviți de afecțiuni care le-ar putea provoca o suferință imensă până la sfârșitul vieții? Și-ar asuma Statul obligativitatea despăgubirilor? Însă ar putea vreo despăgubire să compenseze durerea, suferința, deficiențele de orice fel care l-ar putea lovi pe copil și, sufletește, pe părinți? Sau trebuie să includem statistic și cinic acești copii în capitolul „daune colaterale necesare siguranței celor mulți”? ”Binele” celorlalte miliarde de locuitori ai planetei nu poate justifica răul și suferința la care ar putea fi supuși unii dintre copiii noștri! Există vreun etalon de măsură care să decidă care viață este mai importantă decât alta? Viața în sine are valoare absolută și nu poate face obiectul nici unei negustorii! Atât timp cât Companiile Famaceutice nu dau garanții 100% că vaccinurile nu au efecte secundare grave sau letale, avem dreptul inalienabil să refuzăm vaccinarea! Exact ca în cazul medicamentelor!        

Când auzim sau citim despre cum factori de răspundere și/sau medici afirmă că „nu s-a depășit o anumită limită în manifestările secundare la copiii vaccinați”, în mod legitim ne întrebăm ce fel de argument este acesta. Ne bucurăm că 9999 din 10000 de copii nu pățesc nimic însă dacă acel „1” rămas ar fi copilul meu sau al tău toate statisticile nu ar mai avea nici o relevanță și bucuria celorlalți nu ar putea alina sau șterge nicicum suferința noastră. Sentimentul de vină al părinților ar fi strivitor în acest caz.

Lipsa consultului minuțios și a analizelor înaintea actului vaccinării, sunt carențe majore privind pregătirea pentru vaccinare, ținând cont că o mare parte a reacțiilor adverse apar pe fondul unor afecțiuni preexistente sau existând contraindicații absolute pentru efectuarea vaccinului. Iar pentru aceasta este nevoie de analize aprofundate, indiferent de costuri, pentru că este în joc viața unui copil.

Eu propun ca în momentul chemării la vaccinare sau rapel, medicul care administrează vaccinul să semneze o declarație cu valoare penală prin care să afirme că vaccinul este sigur pentru copilul meu. Și, eventual, in solidum cu medicul de familie, să fie  socotiți prin lege egal responsabili cei care au aprobat legea obligativității vaccinării sau cei care impun în mod coercitiv acest act … medical, precum și furnizorii și producătorii de vaccinuri. Această răspundere să fie pe măsura gradului de îmbolnăvire și a duratei acesteia iar în caz de deces TOȚI ACEȘTIA SĂ FIE CONDAMNAȚI LA MAXIMUM DE ÎNCHISOARE ASIMILATĂ OMORULUI CU PREMEDITARE, NU PRIN IMPRUDENȚĂ. Cei care vor să ne oblige, sub amenințarea amenzilor, a privării de libertate sau prin pierderea paternității, trebuie să sufere atât cât suferă fiecare părinte care are în familie copii care au făcut recții adverse grave sau au avut tragica experiență a pierderii vreunuia dintre ei.

Ideologii sistemului bagatelizează atitudinea noastră ca fiind una bazată pe lecturarea unor elucubrații de pe internet. Vă spun că primii mei trei copii i-am vaccinat fără întârziere. Niciodată nu mi-am imaginat că un medic mi-ar fi putut prescrie cu bună știință un medicament care să fi pus în pericol viața mea sau a copiilor mei, deşi am avut și experienţa mal praxis-ului medical. La al patrulea copil, după împlinirea vârstei de 3 ani, după ce am acceptat să i se administreze toate vaccinurile până la acea dată, au început să apară dubiile. Am început să fiu interesat de temă și să descopăr ce spun medicii care au curaj să abordeze nedogmatic chestiunea în cauză. Este evident că pe cel de-al cincilea copil nu l-am mai vaccinat deloc. Are cinci ani și este perfect sănătos.

  Am descoperit studii pertinente precum cel al d-nei dr. Christa TODEA-GROSS de la Cluj-Napoca, Vaccinurile: prevenție sau boală, sau cel al lui Neil Z. MILLER – Vaccinurile sunt cu adevărat sigure și eficiente?, sau cel al lui dr. Louis De Brouwer – Vaccinarea: eroarea medicală a secolului, sau al grupului de medici Yehuda SHOENFELD, Nancy AGMON-LEVIN și Lucija TOMLJENOVIC – Vaccinurile şi autoimunitatea care m-au determinat să nu mai tratez cu încredere orbească problema vaccinării Deasemenea, pe internet am descoperit că există foarte multe studii pertinente realizate de către medici specialiști în virusologie și nu numai, precum și documentare vechi și noi, ca de exemplu cel danez al postului de televiziune TV2 sau cel britanic, Fecioarele de sacrificiu. Nu spre binele nostru (partea 1-a și a 2-a, a treia urmând să apară în curând, tratând despre controversatul vaccin antiHPV), sau reportajul realizat de către canalul american CBS, în cadrul emisiunii Reality Check din 2015, ș.a. În plus, există luări de poziție a unor grupuri sau asociații de medici români (la Constanța și Cluj-Napoca, de exemplu) care și-au exprimat public îngrijorarea față de un asemenea demers dement care dorește să pună între paranteze libertatea persoanei, singura îndreptățită în a decide dacă să accepte sau nu un tratament.

Adăugați și faptul că majoritatea celor care refuză vaccinarea au studii medii sau superioare iar unii dintre ei, fără a fi medici, sunt oameni cu un înalt profil științific care înainte de a se pronunța public, prin natura deontologiei și a formării profesionale, s-au informat din surse pertinente.

  De ce le-ar fi frică celor vaccinați că ar putea contracta boli pentru care au fost vaccinați? Este ceva legat de eficiența vaccinării? Iar cei nevaccinați de la cine ar putea să contacteze o boală sau alta dacă ceilalți din jurul lor sunt imunizați? Frica aceasta, inoculată celor vaccinați de către instituțiile statului și de către cei interesați de bussiness-ul uriaș aferent, trebuie cumva pusă pe seama scăderii profitului direct obținut din vinderea dozelor de vaccin și din comerțul cu medicamente necesar tratării multiplelor afecțiuni care rezultă frecvent în urma administrării vaccinurilor?

Dacă am merge în multe dintre satele din țara noastră (pentru că este mai simplu decât la oraș) și am cerceta câți copii s-au îmbolnăvit sau au decedat la vârste fragede din cauza vaccinării, am descoperi o situație îngrijorătoare. La nevoie aș putea da exemple concrete dintr-o localitate pe care o cunosc. Este trist faptul că niciodată nu s-a dat o dispoziție legală pentru colectarea de date privitoare la efectele negative ale vaccinurilor și nici nu s-au efectuat studii în acest sens pentru că ar fi, în mod evident, contraproductiv. N-am întâlnit nici un medic onest care să-mi vorbească vreodată despre riscurile vaccinării. Singura condiție pentru eficacitatea 100% pe care medicii mi-au comunicat-o a fost aceea ca fiul sau fiica mea să nu fie răciți sau suferinzi de vreo afecțiune. În rest … silentium. Sau, dacă cumva colectarea de date există, aceasta nu a fost dată niciodată publicității. Motivele sunt evidente.

Toate acestea fac oare parte din teribila ofensivă globală îndreptată împotriva familiei, ofensivă sprijinită din toate direcțiile și consolidată legislativ de către ideologii de serviciu și de către cei interesați de profitul gras care decurge din activități în directă legătură cu aceasta? În optica acestora, mama și tatăl devind nume nepotrivite din punctul de vedere al political correctness (ce idioție …) iar limitările constante ale drepturilor parentale privind educația se traduc inclusiv în afirmarea disprețului legislativului față de părinți, în cazul de față în materie de vaccinare.

În Europa noi suntem populația cea mai vaccinata antiTBC și cu toate acestea ni se spune că suntem pe primul loc la îmbolnăvirile TBC. Întrebați pe oricare medic dacă este de acord să trăiască, el sau copiii lui vaccinați, lângă un TBC-ist. Răspunsul va fi în mod invariabil: NU!!! De ce? Probabil că eficiența vaccinării nu este cea clamată. La fel stau lucrurile și cu vaccinul antihepatic. Îmbolnăvirea unora dintre nou-născuți de hepatită virală la foarte scurt timp de la vaccinare (30 de minute după naștere !!! …) este cauzată tocmai de către vaccinul antihepatic. În unele cazuri de îmbolnăvire la scurt timp după naștere, în urma dublelor analize efectuate asupra mamei și a copilului, rezultatele obținute sunt negative pentru mamă și pozitive pentru copil. De unde putea contacta nou-născutul hepatita atât de rapid? Evident că din vaccinul administrat imediat după naștere. Dacă ar fi fost un virus din spital atunci ar fi trebuit să se îmbolnăvească toți nou-născuții dintr-o determinată perioadă de timp. Și exemplele pot continua.

Întrucât știința medicală nu garantează 100% că vaccinurile nu provoacă efecte adverse grave, întrucât nu ne sunt prezentate studii generaționale care să lămurească transparent care sunt efectele acumulării de hidroxid de aluminiu, de thiomersal (retras din unele vaccinuri pediatrice tocmai datorită efectelor sale care provocau, printre altele, autismul), de squalena, etc., cred că ne simțim îndreptățiți să avem dubii și reticențe. „Până în prezent, singurul studiu farmacocinetic asupra hidroxidului de aluminiu a fost efectuat pe doi iepuri, timp de douăzeci și opt de zile. Este suficient să spunem că nu știm nimic despre siguranța pe termen lung, în cazul omului”, a declarat recent prof. Romain Gherardi pentru canalul de televiziune France 5. „Studiile” farmacocinetice cu privire la efectele adjuvanților din vaccinuri nu sunt efectuate în sensul urmăririi acestor efecte asupra omului ci asupra unor animale, pe termen scurt, fără a se ține cont că într-un fel reacționează iepurele, șoarecele sau orice alt animal, cu un bagaj genetic diferit de al omului, și altele sunt efectele asupra omului. Unele persoane „reușesc” să elimine aceste săruri sau aditivi iar altele nu le lelimină iar acestea se acumulează, producând efecte devastatoare funcțional sau cognitiv, amplificând bolile autoimune care se înmulțesc datorită stimulării din ce în ce mai dese a sistemului imunitar prin repetatele vaccinări.

   Industria farmaceutică are la nivel mondial o cifră de afaceri care o depăşeste pe cea a industriei de armament. Dacă într-adevăr, împreună cu OMS și guvernele statelor, această industrie ar urmări creșterea nivelului de sănătate al populației atunci, pe lângă profitul legitim, ar trebui să testeze îndelung și să studieze în profunzime efectele administării de medicamente și de vaccinuri. Copiii noştri nu pot fi cobaii companiilor farmaceutice.

Programul mondial de vaccinare sistematică început din 1974 a dus la milioane de îmbolnăviri suspecte sau la apariții de boli noi precum miofascita macrofagică, afecțiune care a lovit recent circa o mie de persoane doar in Franța. Ştim aceasta nu pentru că Ministerul Sănătății din Franța ar fi mai breaz decât al nostru din România și s-ar îngriji de observarea, colectarea și analizarea datelor privind vătămările post-vaccinale ci pentru că un medic onest și curajos, și anume profesorul Romain Gherardi, director al Unității INSERM (Institutul Național de Sănătate și Cercetare Medicală) din Universitatea Paris-Est și șef al serviciului Histologie – Embriologie din Spitalul Henri Mondor (Créteil) a efectuat cercetări privind efectele negative ale vaccinării pe care mai apoi le-a și publicat.

Vaccinarea forțată nu ar putea fi un cal troian prin care s-ar administra fără distincție direct în corpul uman viruși, chiar dacă sunt atenuați, trecând de toate celelalte bariere defensive naturale ale omului, iar aceștia, potențați de adjuvanții toxici, ar putea provoca chiar boala pe care ar trebui să o combată sau, în timp, ar putea duce la complicații deja cunoscute sau chiar la altele noi, în funcție de bagajul ereditar al subiecților și al complexului de factori și circumstanțe care le determină viața?

În fața acestei atitudini statale discreționare, noi ca părinţi ne simţim legitimați să facem uz de toate mijloacele legale pentru a apăra sănătatea și viața propriilor copii, a propriilor familii. Aceasta cu atât mai mult cu cât gradul de educație, de cultură și de moralitate a celor care ne guvernează sau conduc diferitele instituții ale statului este din ce în ce mai scăzut, iar interesele acestora nu privesc binele cetățenilor patriei ci împlinirea unor scopuri meschine, în scurtul răstimp cât se află la putere. Fie luptăm în mod deschis, revoltându-ne [civic, desigur – n.n.] daca va fi necesar (pentru că este revoltător ceea ce guvernanții ne pregătesc), fie trebuie să emigrăm în acele state care sunt încă necontaminate în totalitate de political corectness și unde libertatea persoanei încă este principiul fundamental al democrației.

Statul Toxic Român în care trăim se pare că devine o primejdie crescândă. Copiii căpușelor care s-au îngrășat în acești 27 de ani vor face tot ce le stă în putință, prin natura educației primite, să mențină statu quo-ul lucrurilor dobândite și să accentueze constrângerile și limitările de orice fel pentru a nu lăsa spațiu și posibilități de schimbare a lucrurilor în favoarea realizării unei democrații veritabile, garantă a tuturor libertăților fundamentale.

Lipsa reacției cetățenilor, fie din neștiință, fie din inerție, fie din frica de ridicol, sau datorită oricărui alt motiv, va face loc tot mai mult acelora care vor dori sa legifereze inclusiv ceea ce se petrece în patul soților. Dacă nu reacționăm prompt s-ar putea ca atunci când ne vom trezi, pentru a forma masa critică necesară, să fie prea târziu.

Pr. Constantin BĂLĂUCĂ

ActiveNews

Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului NOBEL pentru Medicină, avertizează: Se intră în dictatura vaccinurilor! Cu această vaccinare riscăm să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma

Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului Nobel pentru Medicină în 2008, a declanșat un scandal în Franța, după ce s-a poziționat, prin declarațiile sale, în tabăra celor care se opun vaccinării obligatorii. Renumitul savant francez consideră că vaccinurile sunt responsabile pentru moartea subită a copiilor și se declară un opozant al politicii guvernamentale de vaccinare, în Franța.

Pe 7 noiembrie, Luc Montagnier a susținut, la Paris, o conferință-dezbatere rezervată jurnaliștilor din presa din domeniul sănătății, în care a vorbit despre obligativitatea imunizării, cu noi vaccinuri, impusă anul acesta de guvernul francez. Alături de el s-a aflat și profesorul Henri Joyeux. Afirmațiile celor doi profesori privind pericolele vaccinării au declanșat însă o furtună mediatică în Franța.

„Aș dori să avertizez cu privire la riscurile privind moartea subită a nou-născuților. Din păcate, există observații, fapte științifice, lucruri observate de părinți asupra faptului că această moarte subită apare după o vaccinare”, a declarat el în conferința de presă de la Paris.

„Nu sunt împotriva vaccinurilor. Dar mă opun acestei extinderi cu vaccinuri care conțin aluminiu”, a spus profesorul Montagnier, conform publicației La Croix.

„Am o evidență foarte detaliată a legăturilor dintre vaccinare și moartea subită a nou-născuților”, a afirmat el. Unii copii mor la 24 de ore după ce au fost vaccinați. Mai avem dreptul de a pune la îndoială această legătură temporală?”, a continuat profesorul Montagnier.

Profesorul francez a precizat că nu crede că vaccinurile produc autismul, „dar cred că vaccinurile pot declanșa autismul pe un teren favorabil autismului. Este ca răspândirea scânteilor pe un teren arid, declanșându-se incendii. Acest „teren favorabil autismului” este cel slăbit de alte boli și alți factori, la care adăugarea vaccinului devine factor declanșator.”

„Riscăm cu vaccinurile să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma, copiii, bebelușii”, a avertizat Luc Montagnier, care consideră că se intră „într-un fel de dictatură a vaccinurilor”. În opinia sa, imunizarea cu 10 vaccinuri sau mai multe este exagerată.Schemele de vaccinare oficiale sunt abuzive și medicii pediatrii ar trebui să nu facă vaccinurile doar pentru că funcționari nepricepuți/corupți le recomandă”, afirmă el.

Profesorul Henri Joyeux a spus, la rândul său, că adjuvantul de aluminiu prezent în vaccinuri, rămâne, jumătate „la locul injectării”, pentru a crea un răspuns imun, în timp ce „cealaltă jumătate se duce în organism […] la nivelul osului, fie în rinichi, fie în creier”. „Și știm asta pentru că au existat studii foarte importante ale lucrătorilor din fabricile de bauxită din Maurienne, din Franța”.

Reamintim că, potrivit proiectului lui Emmanuel Macron, guvernul francez a decis să introducă, din ianuarie 2018, 11 vaccinuri obligatorii.

Laureatul premiului Nobel, profesorul Luc Montagnier, care a descoperit virusul imunodeficienței umane, este absolvent al Facultății de Medicină și al Facultății de Științe Biologice ale Universității din Paris.

În cadrul noului Departament de Virusologie de la Institutul Pasteur, profesorul Luc Montagnier a fondat Unitatea de Cercetare Virală Oncologică, unde și-a dedicat activitatea studiului virusurilor cancerigene, în special retrovirusurilor oncogene, aspectelor biochimice ale interferonului și transformărilor maligne, inclusive la schimburile membranare în relație cu creșterea pe mediul de agar, o nouă proprietate a celulelor maligne din culturi, la descoperirea cărora a contribuit.

Mesajul unei mame pentru mass-media din România după ce un copil ar fi murit din cauza unui vaccin BCG: „Dacă vreți ca statul să aibă control asupra corpului fiecăruia dintre noi, fiți în continuare ambasadorii tăcuți sau vocali ai dogmei oficiale”

Tot mai multe voci contestă pe internet Legea Vaccinării, considerând-o fie o lege nazistă care încalcă drepturi fundamentale ale omului, fie o pârghie pentru susținerea afacerilor industriei farmaceutice, implementarea legii costând bugetul României aproximativ 5 miliarde de euro.

După ce Cristina Bușcă, una dintre mamele care consideră că forma actuală a Legii Vaccinării, adoptată recent de Senat și care va intra în dezbaterea Camerei Deputaților, este „o lege crudă și ireal de abuzivă”, îndreptată atât împotriva copiilor cât și împotriva adulților, iată că o altă mămică, cititoare a ActiveNews, a transmis un mesaj către media din România.

„Stimați jurnaliști,

De aproape un an de zile, în presa românească există un embargo fără precedent în fragila noastră istorie post-decembristă. Embargoul impus celor care vorbesc împotriva dogmei oficiale privind vaccinarea.

Jurnaliști altă dată cu forța și curajul de a se arunca în luptă cu cei mai puternici oameni din stat, cu demnitatea cuvântului și judecata netulburată de bani sau frică, ne făceau dușuri reci de luciditate astfel încât să vedem clar ceea ce n-ar fi trebuit să știm sau să înțelegem. Ceea ce presa comandată politic sau economic ascundea sub valul hipnozei generale.

Nimic, niciodată, nu a avut parte de atâta liniște și TOTALĂ ABSENȚĂ din presă precum ideile sau discursul argumentat al celor ce se opun obligativității vaccinării. Căci nu de vaccinare e vorba, ci de obligativitate.

Stimați jurnaliști, de ce Dumneavoastră, care trăiți din libertatea cuvântului și din libertatea de gândire lăsați valul greu și nedrept al hipnozei generale să ascundă orice opinie diferită?

Stimați jurnaliști, nu vă cerem să citiți legea care spune că vaccinarea va fi OBLIGATORIE pentru ADULȚI și COPII, că epidemiile vor fi stabilite prin ordin de ministru (!), că medicii vor fi sancționați dacă nu vaccinează cu orice preț, că producătorii nu vor fi responsabili pentru vătămările post-vaccinale și efectele adverse pot fi doar cele stabilite prin ordin de ministru!

Nu vă cerem să citiți tratatele de imunologie care avertizează că vaccinurile pot conduce la cancer și autoimunitate.

Poate nu sunteți creștini și faptul că pui de om de câteva săptămâni sunt născuți vii și apoi disecați pentru ca plamânii lor să fie țesut de cultură pentru viruși vaccinali, nu vă dă fiori? E știință. În prospect se cheamă științific celule MRC-5.

Dar vă cerem să ascultați mărturia unei mame. O mamă care a crezut în vaccinare. O mamă care și-a ținut în brațe fiica timp de câteva zile. Un copil perfect sănătos, care creștea cu laptele și dragostea mamei. Vaccinul BCG a avut nevoie doar de câteva ore să îi otrăvească trupul. Apoi tratamentele care au exclus orice legătură cu vaccinul și multitudinea de piste testate pe acest copil născut sănătos, devenit un caz „misterios”, i-au adus moartea în numai câteva zile.

Moartea acestui copil ca urmare a vaccinării nu a salvat pe nimeni. Dar a distrus iremediabil o familie.

Iat-o pe această mamă, o cheamă Adelina Iacob: 

Sigur, totul este folclor până ți se întâmplă ție! Până tu, mamă sau tată, ești cel care pleacă la vaccinare cu un copil sănătos și apoi se întoarce cu unul care privește în gol, îi curg bale din gură sau care în câteva săptămâni moare cu sindrom hemolitic-uremic sau rămâne paralizat pe viață. Toate sunt efecte adverse menționate de către producători în prospectele vaccinurilor, nu sunt secrete.

Câți dintre Dumneavoastră în situația asta ați putea spune: „E ok, nu-i grav, copilul meu e mort de la un vaccin, dar important e că alții sunt protejați de rujeolă!”

Vaccinarea e minunea secolului, ne salvează de boli eruptive care nu mai omoară pe nimeni dacă trăiește în condiții normale. Mizeria traiului și incompetența autorităților sunt ascunse sub diagnostice de rujeolă.

Câți dintre dumneavoastră, stimați jurnaliști, ați verificat cauza morții celor 35 (mai nou 36) de morți de rujeolă? De când profesia de jurnalist înseamnă să iei de bun ce zice statul, fără să verifici măcar din două surse?

Institutul Național de Sănătate Publică are pe site situația deceselor în care se vede clar că doar la 11 din cei decedați rujeola e menționată la cauza decesului printre altele: handicapuri, imunodepresie severă, malformații, malnutriție. Dar noi defilăm tot cu cei 36 de morti de rujeolă fără să se întrebe nimeni de unde vin oamenii aceștia și de ce au murit de fapt de o banală boală a copilăriei.

Acești oameni nu puteau fi salvați chiar dacă am fi cu toții vaccinați cu tot ce s-a inventat vreodată!

E ceasul al 12-lea.

Dacă vreți ca statul să aibă control asupra corpului fiecăruia dintre noi, fiți în continuare ambasadorii tăcuți sau vocali ai dogmei oficiale.

Dar dacă aveți vreo urmă de îndoială că un cocktail biologic e bun pentru toată lumea oricum și oricând, spuneți-o acum! Căci altfel, din ianuarie 2018 va deveni ilegal să mai spuneți despre vaccinuri altceva decât ce vrea statul să gândiți.

În SUA, a treia cauză a morții sunt erorile medicale. Anual, în UE mor 95.000 de oameni ca urmare a erorilor medicale (cf. OMS).

Pământul a fost plat cândva și în anii 50 tutunul era promovat de către medici. Am evoluat oare?”, a fost mesajul transmis de aceasta pe adresa ActiveNews.

Protestele împotriva Legii vaccinării continuă. Zeci de oameni au pichetat luni, pentru a doua săptămână consecutiv, Camera Deputaților. Costel Stanciu, APC: „Nu vrem ca România să fie un teritoriu în care se fac studii clinice medicale”

Protestele împotriva propunerii adoptată de Senat privind noua Lege a vaccinării au continuat și luni, 20 noiembrie. „Nu ne vaccinați cu forța! Copiii noștri nu sunt copiii voștri!”, au strigat, pentru a doua săptămână consecutiv, reprezentanții Asociației „Pro Consumatori”, Frăției Ortodoxe „Sf. Gheorghe” și ai Alianței Părinților, care au pichetat intrarea dinspre parcul Izvor a Camerei Deputaților. Un demers civic prin care se dorește eliminarea obligativității vaccinării copiilor și adulților și care, așa cum au promis cele trei asociații organizatoare, se va derula, sub această formă a pichetării, toată luna noiembrie.

„Suntem din nou în fața clădirii Parlamentului pentru a-i sensibiliza și a-i responsabiliza pe deputații noștri. Am venit aici pentru a le spune că nu suntem de acord cu această lege nazistă, prin care vor să pună stăpânire pe corpul nostru. Suntem împotriva obligativității vaccinului și vom protesta, iar cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuși”, ne-a declarat Dan Ciprian Grăjdeanu, reprezentant al Asociației „Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință”.

Președintele APC, dl Costel Stanciu, a declarat, în exclusivitate pentru ActiveNews, că apreciază decizia deputaților care au semnat amendamentele depuse de societatea civilă la proiectul Legii vaccinării, reamintind, în acest sens, principalele puncte care trebuie eliminate din textul legii.

„Ne dorim ca obligativitatea vaccinării copiilor și adulților să fie eliminată din acest proiect de lege, ne dorim ca acele sancțiuni destul de mari, acele amenzi de 10.000 de lei aplicate unei persoane fizice, să fie eliminate, consimțământul să fie unul informat-adică părinții să fie cei care să decidă pentru copiii lor, și nu statul. Ne dorim ca părinții să poată să-și înscrie copiii în sistemul de educație național, să nu fie condiționați de realizarea unui număr de vaccinuri. Ne dorim ca angajatorii să nu suporte costul vaccinurilor și al cheltuielilor de administrare ale acestora.

De asemenea, ne dorim ca din acest proiect de lege să fie eliminat acel paragraf care se referă la sponsorizarea vaccinurilor și a cheltuielilor de administrare a lor. Nu ne dorim ca România să fie un teritoriu în care se fac studii clinice medicale. Ne dorim ca acel grup tehnic de coordonare a activității de vaccinare să fie dizolvat și să rămână în continuare Comitetul Român de Vaccinologie, care, în realizarea activității sale, se baza pe expertiza mai multor comisii de specialitate, avea în spate 25 de experți în domeniul sănătății, nu cum se dorește acum: șapte experți pe sănătate care vor decide numărul de vaccinuri administrate copiilor și numărul de vaccinuri administrate adulților.

Ne dorim să ne creștem copiii așa cum am învățat de la părinții noștri și să nu se mai amestece nimeni în viața noastră”, a declarat pentru ActiveNews președintele APC.


Categorii

Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva populatiei, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “Avertismentul unei somități, LUC MONTAGNIER, descoperitorul HIV și PREMIAT NOBEL pentru Medicină: INTRĂM INTR-O DICTATURĂ A VACCINURILOR!/ Impresionanta marturie a unei MAME al cărei copil ar fi MURIT din cauza unui vaccin BCG/ DIN COLIVIA COMUNISMULUI ÎN CEA A DEMOCRAȚIEI COERCITIVE. Despre legea privind vaccinarea obligatorie – o opinie de Pr. CONSTANTIN BĂLĂUCĂ

 1. O completare:

  Conferința despre vaccinuri, de la Paris, a prof. Luc Montagnier, Premiu Nobel pentru Medicină, și a lui Henri Joyeux, profesor de cancerologie. “Ne dăm seama că intram într-un fel de dictatură a vaccinărilor” : http://corortodox.blogspot.fr/2017/11/conferinta-despre-vaccinuri-de-la-paris.html

 2. Aparent Luc Montagnier e discreditat la nivelul comunitatii stiintifice (sau ma rog,a postacilor macar):

  https://respectfulinsolence.com/2012/06/27/luc-montagnier-hits-a-new-low-age-of-autism-rallies-to-defend-him/

  Trebuie precizat totusi ca site-ul de mai sus (unul din cele mai mari site-uri care critica miscarea anti-vaccinuri ,anti-GMO ,anti-chimicale periculoase,anti-medicamente de sinteza si care promoveaza practici traditionale,naturiste sau inovatoare,dar naturiste) e condus de un specimen foarte trist,un fel de troll .

  http://www.truthwiki.org/orac-david-h-gorski/

 3. Stiti ceva despre doamna dr Christa Todea-Gross ? Am inteles ca lucra la inca o carte acum cativa ani …

 4. Doamne, ajuta!
  Orice link care-l postez nu ajunge in sectiunea comentarii, ultimul exemplu:
  http://expressdebanat.ro/deschide-usa-crestine-vaccinari-facute-cu-politia-si-jandarmeria/

 5. Pingback: Irod nu mai are rabdare... COLEGIUL MEDICILOR CERE URGENTAREA LEGII VACCINARILOR. CMR considera ca DEZBATEREA LEGII ar aduce daune sanatatii copilului!/ In Caras-Severin, campanie de vaccinare orwelliana cu POLITIE si JANDARMERIE!/ Studiu intr-o revista s
 6. Nu cu conducerea acestui judet a negociat in secret “ambasadorul” SUA zilele trecute unele lucruri?

 7. Pingback: Noua ministra a Sanatatii, Sorina Pintea, crede cu tarie in OBLIGAREA PARINTILOR in a-si VACCINA copiii: "LEGEA VACCINARII TREBUIE SA FIE O PRIORITATE". Si: "NU AM FACUT CAMPANII SUFICIENT DE AGRESIVE"!/ Campanie desantata de isterizar
 8. Pingback: PROTESTE IN TOATA TARA IMPOTRIVA LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Scrisoarea prin care 50 DE MEDICI cer deputaților RESPINGEREA LEGII. Argumentele clare impotriva OBLIGATIVITATII. Cine sunt adevaratii "MEDIEVALI" si "DOGMATISTI" INCHIZIT
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare