Lansarea unei carti-eveniment si a campaniei împotriva vaccinării obligatorii: VACCINURILE SI AUTOIMUNITATEA – un semnal de alarma asupra reactiilor ADVERSE si chiar FATALE ale VACCINURILOR. Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu (APC România): “VACCINAREA NU TREBUIE SĂ FIE OBLIGATORIE! Dacă vaccinurile îi protejează pe copiii vaccinați de bolile respective, atunci de ce vă este frică de copiii nevaccinați?”/ DESPRE OAMENII CARE UCID COPII

8-06-2016 10 minute Sublinieri

13413501_1632243123768502_2057308991692383747_n

Iulian Capsali:

O dogmă a modernităţii: vaccinul

Astăzi este lansarea unei cărţi- eveniment: Vaccinurile şi autoimunitatea, coordonatorii studiului fiind trei mari cercetători în domeniu: Dr. Yehuda Shoenfeld, dr. Nancy Agmon Levin şi dr. Lucija Tomljenovic.

Sigur, cartea este pentru specialişti în mod special, însă orice om care are curiozitate cognitivă poate să o citească şi să se lămurească asupra acestui subiect extrem de controversat, mai ales de când explozia de leucemii/cancere, autism, neuropatii, boli autoimune şi chiar decesele între copiii vaccinaţi au devenit ştiri “banale” şi date statistice pe care marile concerne pharma fac orice ca să le astupe.

Acest tratat de imunologie aplicată lansează un semnal de alarmă asupra reacţiilor adverse „severe şi chiar fatale” date de vaccinuri, fără să conteste beneficiile de până acum ale vaccinismului.

Sunteţi aşteptaţi la această lansare şi voi da detalii pentru cei care vor să intre în posesia cărţii.

Scurtă prezentare a celor trei cercetători:

Dr. Yehuda Shoenfeld is the head of the Department of Medicine at the Tel Aviv University since 1984 (age 36). Has founded and is heading the Center for Autoimmune Diseases since 1985 – at the largest hospital in Israel- the Sheba Medical Center, which is affiliated to the Sackler Faculty of Medicine in the Tel-Aviv University

Nancy Agmon-Levin, MD is a senior lecturer at the Sackler Faculty of Medicine of the Tel-Aviv University. During the last 6 years she has worked as a senior physician and a scientist as well as the deputy head of the Zabludowicz Center for Autoimmune Diseases at the Sheba Medical Center in Israel. Dr. Agmon-Levin is the president of the Israeli association for Allergy and clinical immunology. Dr. Agmon-Levin is active in research, training, education and patient care.

Dr. Lucija Tomljenovic was awarded a PhD in 2009 in Biochemistry from the Comparative Genomics Centre at James Cook University in Townsville, Australia. In 2010, she joined the Neural Dynamics Research Group at the University of British Columbia (Chris Shaw’s lab) and is currently researching the neurotoxic effects of aluminium vaccine adjuvants.

Mişcarea împotriva vaccinării obligatorii reprezintă o mişcare susţinută la nivel global atât de reprezentanţi ai societăţii civile, cât şi de o parte a personalului medical.

Mișcarea împotriva vaccinării obligatorii reprezintă o mișcare susținută la nivel global atât de reprezentanți ai societății civile, cât și de o parte a personalului medical. Având în vedere campania agresivă a instituțiilor statului român, inclusiv a Ministerului Sănătății privind vaccinarea obligatorie, reprezentanții societății civile independente din România au crezut de cuviință că trebuie să ia atitudine împotriva acestui demers neconstituțional prin care se dorește ca un număr de 8 vaccinuri să devină obligatorii. Astfel, prin efortul conjugat al părinților și reprezentanților mai multor organizații neguvernamentale s-a tradus în limba română o lucrare de înaltă ținută științifică.

Editura CHRISTIANA lansează în data de 8 iunie anul curent, la Librăria Eminescu din București, cartea intitulată „ Vaccinurile și autoimunitatea“ coordonată de Yehuda Schoenfeld, Nancy Agmon-Levin și Lucija Tomljenovic – personalități marcante ale imunologiei clinice și fundamentale, în prezent. Cartea are 464 de pagini, un număr de 37 capitole, sute de trimiteri bibliografice și un număr total de 77 de autori care au contribuit la alcătuirea întregului text. Cartea se adresează în primul rând imunologilor care fac cercetare fundamentală și clinicienilor care fac asistență medicală.

Cartea aceasta este necesară și curajoasă. Autorii sunt personalități cu o expertiză de necontestat în domeniul imunologiei fundamentale și clinice.

Spunem că este necesară, deoarece vaccinologia este o știință plină de contradicții care trebuie eliminate.Vaccinurile se adresează oamenilor sănătoși, adică unui grup imens de persoane; prospectul elaborat de fabricant menționează reacții adverse, uneori dintre cele mai grave și, în ciuda acestui fapt, vaccinurile sunt recomandate cu căldură de oficialii instituțiilor de sănătate publică și cu multă ușurință de medicii de familie și de pediatri. 

Dar cartea este și curajoasă în condițiile vremurilor noastre, deoarece trezește un spirit de prudență – altfel destul de amorțit sau bine manipulat – spirit prevăzător, imperios necesar, de vreme ce unele guverne vor să decreteze obligativitatea vaccinării, adică să-și agreseze propriul popor cu o lege totalitară (care nu a fost dată până acum nici în cele mai despotice sisteme de guvernare). 

Acest tratat de imunologie aplicată este echilibrat, cu evidențierea meritelor operei vaccinaliste și cu lansarea unui semnal de alarmă asupra reacțiilor adverse ,,severe și chiar fatale“.

„Faptul că vaccinurile se administrează la miliarde de oameni, fără un screening preliminar…  este îngrijorător“ (p. 13).

Bolile autoimune au o bază genetică,  adică sunt foarte personale și „este naiv să credem că toți oamenii sunt la fel (p. 13). De aceea, orice sistem public de sănătate care încearcă să introducă în corpul unui om sănătos o moleculă farmacologic activă, motivând proeminență, comite un act ne-deontologic și lipsit de etică, lăsând sintagma „drepturile omului” goală de conținut. Autorii acestei cărți au o conștiință profesională  înaltă. Ei nu critică vaccinurile, dar demască reacțiile adverse imune și autoimune, cu scopul evitării lor și cu speranța că metoda poate fi perfecționată.

Partea a III-a a acestui tratat se cheamă „Boli autoimune stimulate de vaccinare“. Ea are 15 capitole și exprimă un adevăr dramatic: o parte din oamenii sănătoși (despre care nu știm dacă s-ar fi îmbolnăvit vreodată) fac boli autoimune – nu ușoare – după și prin administrarea unui vaccin: lupus, vasculite, artrită reumatoidă, boli de țesut conjunctiv nediferențiat, purpura trombocitopenica, boala celiacă etc. Acest adevăr trebuie privit în față și nu ne poate lăsa indiferenți.  Sperăm că și în România practicienii din domeniul medical – imunologi, cercetători  și clinicieni, medici de familie, epidemiologi, factori de decizie din sistemul de sănătate publică – vor primi cartea, cu studiile, experiențele și adevărurile descoperite în ea, ca pe un eveniment științific prețios, de care – în mod necesar și chiar obligatoriu – trebuie să se țină cont.

Conf. univ. dr. Costel Stanciu, președinte APC:

„Dragi susținători ai mișcării consumatoriste, vă invit la un eveniment unic și special al acelei părți a societății civile libere și independente de interesele financiare ale celor care susțin producția, comercializarea și instituirea obligativității vaccinării prin lege, lansarea în România a unei traduceri după o carte de referință în domeniul imunologiei mondiale. Să nu uitați niciodată!!! Aplicarea oricărei proceduri medicale, inclusiv vaccinarea, presupune mai întâi informarea pacientului/susținătorului legal despre posibilele reacții adverse ale acesteia, urmată de obținerea consimțământului pentru procedura respectivă. Reacțiile adverse ale vaccinurilor (sindrom Guillain-Barre, paralizie, nevrită, dermatită, diaree, vărsături, gastroenterita severă, scleroza multiplă, inflamație a creierului – encefalită, meningită, artrită, bronșită, apnee, reacții anafilactice, reacții alergice, infecții ale tractului respirator superior, pierderea conştienţei, nevrită optică, umflare la nivelul feței etc.) și compoziția biologică-chimică a acestora (hidroxid de aluminiu, formaldehidă, fosfat de aluminiu, sulfat de magneziu, acid citric, acid acetic, glicerină, 3 tulpini de virusuri poliomielitice inactivate (adică virușii sunt vii, dar virulența lor a fost redusă), anatoxina difterică, anatoxina tetanică, antigen de suprafață al virusului hepatic B, antigen Bordetella pertussis, polizaharid al Haemophilus influenza tip b etc.) îndreptățesc autoritățile să acorde o atenție deosebită monitorizării acestora și supravegherii calității importurilor de vaccinuri. Având în vedere aceste riscuri, VACCINAREA NU TREBUIE SĂ FIE OBLIGATORIE! Nu vă mai lăsați manipulați! Informați-vă! Citiți cu atenție prospectul vaccinurilor înainte de a vă da acordul în privința administrării unui anumit tip de vaccin copilului Dvs.

În situația în care v-ați hotărât să-i administrați copilului dvs. un anumit tip de vaccin, trebuie să știți dacă copilul dvs. este alergic la vreuna din componentele vaccinului, acest lucru se poate afla numai prin teste alergologice. Reamintim factorilor decizionali că, într-o țară democratică, nimeni nu are și nu poate avea dreptul de a impune cu forța un tratament unei persoane, sub amenințarea unor represalii și fără a avea mai întâi acordul liber exprimat al respectivei persoane sau al tutorelui său. În loc să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important, pe programe eficiente de prevenție și educație, pe termen lung și având un efect care va dura generații întregi, continuăm abordările heirupiste și care nu au nici un efect pozitiv pentru consumatori, dimpotrivă.

Statul, prin reprezentanții săi vremelnici, nu poate să încalce Constituția României și să ne impună administrarea unor vaccinuri (medicamente) copiilor noștri sub pretextul prevenirii unor boli demult eradicate, unele dintre ele fiind denumite și boli ale sărăciei. Dacă statul ne va încălca drepturile constituționale, atunci noi ca cetățeni avem dreptul la nesupunere civică. Dacă vaccinurile îi protejează pe copiii vaccinați de bolile respective, atunci de ce vă este frică de copiii nevaccinați? Cui îi este frică de părinții care gândesc? Fiți alături de cei care se luptă pentru drepturile pacientului! Fiți alături de noi la acest eveniment!“.

Irina Thiery, președinte Lion Mentor Association:

„Asociația Lion Mentor Association militează pentru respectarea și asigurarea drepturilor fundamentale ale omului, pentru dreptul la opțiune și pentru informarea corectă a cetățeanului. În contextul actual, în care lipsa de informare a majorității românilor stă la baza manipulării ei de către autorități, de către instituțiile statului, care încearcă cu orice preț, legiferarea obligativității imunizării în masă prin vaccinare și totodată, ținând cont de descoperirile recente despre corupția din sistemul sanitar românesc, care demonstrează cum unele cadre medicale se folosesc în mod abuziv de «puterea» lor în scopul satisfacerii intereselor personale financiare, periclitând cu nonșalanță sănătatea copiilor noștri și nu numai, Lion Mentor Association consideră lansarea acestei cărți pe piața românească absolut necesară! Așa cum am mai declarat deja, vaccinarea este o problemă de responsabilitate maximă, în primul rând a părinților și pe urmă a cadrelor medicale care recomandă și vaccinează, motiv pentru care recomandăm tuturor să citească această carte, pentru a se informa cât mai corect despre efectele secundare grave ale vaccinării. Săptămânal primim mesaje triste, unele chiar foarte triste de la părinți ai căror copii au fost vătămați grav de vaccinuri, o parte dintre ele pot fi citite/ascultate chiar la noi pe site. Trebuie să subliniez faptul că nici unul dintre acești copii nu a fost consultat medical din punct de vedere imunologic sau alergologic înainte de a fi vaccinat și nici nu a fost raportat“.

Prof. univ. dr. Pavel Chirilă:

„În prezent ne apropiem de un impas în domeniul apărării imune: abuzul de antibiotice și abuzul de vaccinuri au prăbușit drastic apărarea imună. Acest fenomen se datorează faptului că imunitatea naturală se construiește față de tulpinile sălbatice ale agentului infecțios, iar imunitatea artificială (prin vaccinuri) se construiește tot prin agenți infecțioși sălbatici. Or, în prezent, începând să scadă populațiile de tulpini sălbatice ([din cauza] antibioticelor abuzive) și apărând tot mai multe mutații genetice (post vaccinuri) copiii devin tot mai vulnerabili: adică și cei nevaccinați și cei vaccinați nu se mai pot apăra și astfel frecvența infecțiilor a crescut vertiginos în ultimii ani“.

Alexandra Oberschi, președinte Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților:

„Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților militează, printre altele, pentru susținerea părinților în îngrijirea, creșterea și educarea copiilor, asigurarea respectării și promovării cu prioritate a interesului major al copilului ca ființă umană, încă de la concepție, în contextul asigurării respectării drepturilor fundamentale ale părinților în privința creșterii, îngrijirii și asigurării dezvoltării copiilor lor. Asociația noastră salută lansarea în România a acestui material științific de înaltă ținută, a cărui apariție a fost posibilă prin eforturile conjugate ale unui mare număr de părinți informați. Totodată, sperăm ca acest material să ajungă la cunoștința cât mai multor medici imunologi, pediatri și specialiști, care să își întregească astfel cunoștințele în privința efectelor secundare grave și foarte grave ale acestei proceduri medicale deosebit de controversate pe plan mondial care este vaccinarea. Suntem în legătură cu un mare număr de părinți ai căror copii au dezvoltat afecțiuni grave în urma vaccinurilor primite, aceasta în condițiile în care nu a fost efectuată în prealabil nici o examinare sau analiză aprofundată a copiilor-subiecți ai procedurii (cel puțin din punct de vedere genetic, alergologic și imunologic). De asemenea, este cunoscut faptul că la ora actuală nu există nici un plan de măsuri coerente și reale pentru raportarea efectivă a efectelor adverse, în condiții de  garantare a confidențialității pentru medicii raportori, și nici nu există vreun fond de compensare pentru victime. După cum am arătat și cu alte ocazii, considerăm că legiferarea obligativității vaccinării ar fi o măsură esențialmente ilegală și abuzivă, echivalând concret cu anularea drepturilor și îndatoririlor parentale prin forța coercitivă a statului. Atât ingerința statului în prerogativele esențiale ale părinților în privința creșterii și îngrijirii copiilor lor, cât și consecințele pe care refuzul vaccinării l-ar avea în privința acestora, conform afirmațiilor vehiculate în presă de către autorități, sunt contrare întregului cadru legislativ în vigoare, la nivel de lege organică, de Constituție și de tratate internaționale“.    

Va recomand sa cititi Raportul Oficial al Corpului de Control al Primului Ministru al Romaniei in problema bebelusilor internati in Arges. Am pus un link la sfarsitul articolului.

Pe scurt, situatia sta cam asa:

Desi situatia era dramatica, desi au murit copii, autoritatile competente nu au fost in stare sa explice ce s-a intamplat. Adica autoritatile competente au fost incompetente. Intai a fost apa imputita, apoi bananele cu pesticide, apoi branza stricata si la final, de vina erau parintii. Dar nu statul, pentru ca statul iubeste copiii. In astfel de cazuri, dupa un timp, se asterne uitarea.

Pana sa se astearna uitarea, Guvernul Romaniei a cerut Corpului de Control sa cerceteze problema. Acesta a cercetat si din Raportul final aflam detalii socante despre felul in care se pot ucide oameni, in acest caz bebelusi,  fara ca nimeni sa pateasca ceva.

Conform acestui Raport oficial al Guvernului Romaniei exista suspiciuni intemeiate cu privire la legatura dintre vaccinare si imbolnavirea bebelusilor.

S-au folosit doze de vaccin  neautorizate in Uniunea Europeana si pentru ca aceasta chestie sa nu fie de-a dreptul ilegala s-a recurs la o exceptie procedurala. Motivul pentru care s-a insistat pentru folosirea unor doze neautorizate nu a fost dorinta de a ucide copiii din Romania, ci banii. Acest vaccin era mai ieftin si noua ne place ieftin…

Evident, acesta nu e un motiv intemeiat. Nu cumperi ceva stricat, sau dubios, doar pentru ca e mai ieftin. Autoritatile, insa, au considerat ca sanatatea populatiei e mai putin importanta decat niste bani.

S-au constatat nereguli socante cu privire la depozitarea si administrarea vaccinurilor catre bebelusi. Spre exemplu: vaccinurile au fost ridicate de la sediul firmei de distributie, insa nu au fost duse direct in frigiderul cabinetului, intrucat cel responsabil cu transportul a preferat sa mearga acasa la gratar si bere si apoi la somn… A dus dozele la cabinet abia a doua zi… Acolo a constatat ca frigiderul fusese scos din priza si dozele din el erau alterate.

Unii medici au administrat vaccinul, desi nu ar fi trebuit, intrucat bebelusii prezentau simptome care contraindicau administrarea vaccinului.

E foarte probabil ca unele doze sa fi fost „stricate” atunci cand au fost administrate copiilor. Ca sa nu se vada, medicii au sters cu radiera in registrele cu vaccinuri.

S-a constatat ca lipsesc doze de vaccin din cabinete si nimeni nu stie unde sunt. Nu vorbim de niste bomboane de supt, ci de vaccinuri. Nimeni nu stie unde sunt!!!

Spitalul unde au fost dusii copiii era alimentat cu dezinfectanti de nimeni alta decat firma lui Condrea. Pretul platit de spital pentru dezinfectanti era mult mai mare decat ce au platit alte spitale. Pentru aceeasi apa chioara cu care se spala pe jos. Spitalul a prezentat, totusi un raport ca totul e curat luna si dezinfectat ca la carte. Raportul e fals.

Medicii sunt acuzati ca au plimbat copiii inutil intre unitati.

Si acestea sunt doar cateva din suprizele pe care vi le rezerva citirea raportului. Printre altele, veti afla ca suma de 16mii de euro e prea mare pentru a se face o analiza a dozelor de vaccin… Nu sunt bani.

Raportul Corpului de Control are vreo 30 de pagini si recomand citirea lui. E gratis. In plus, veti face cunostinta cu Diavolul. Care sta ascuns in detalii.

Una peste alta, nu parintii au omorat acei copii. Si nici Dumnezeu. Si nici deochiul sau vreo vraja. Acei copii au fost omorati de medici, de directori de spitale, de responsabili din diverse agentii si directii de sanatate. Au fost omorati de incompetenta, de indiferenta, de coruptie. Si astea nu sunt vorbe in vant, ci concluzii ale unui raport care are pe el sigla Guvernului Romaniei.

Din pacate, nu va plati nimeni pentru aceste crime.

Si nici noi nu vom iesi in strada pentru asta. La urma urmei, nu copilul meu a murit. Si nici al tau, nu-i asa?

De fapt, ne doare in cur.

Mars la meci!

(Raportul poate fi descarcat de aici)

Vaccinurile+%C8%99i+autoimunitatea_489471

Legaturi:

*

 


Categorii

1. DIVERSE, anunturi, Carti recomandate, Doctorul Pavel Chirila, Iulian Capsali, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Lansarea unei carti-eveniment si a campaniei împotriva vaccinării obligatorii: VACCINURILE SI AUTOIMUNITATEA – un semnal de alarma asupra reactiilor ADVERSE si chiar FATALE ale VACCINURILOR. Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu (APC România): “VACCINAREA NU TREBUIE SĂ FIE OBLIGATORIE! Dacă vaccinurile îi protejează pe copiii vaccinați de bolile respective, atunci de ce vă este frică de copiii nevaccinați?”/ DESPRE OAMENII CARE UCID COPII

 1. Am deja cartea.E mult mai tehnica si greu de urmarit pentru nespecialisti,spre deosebire de cartea doamnei Gross .De altfel cartea doamnei Gross e mult mai radicala…motiv pentru care unii au incercat “demitizari” (totusi,incercari penibile si singulare) : https://insulaindoielii.ro/2014/01/09/antivaccin9/ .Mai ales daca apar site-uri care sa sustina site-uri :http://cristianpascu.ro/insula-indoielii-sau-un-continent-al-sigurantei/ .Ce mai,daca omul e si credincios si ne asigura fara echivoc ca un crestin trebuie sa urmeze calea cea sigura a medicinii clasice,”cu binecuvantare” (cate nu se pot spune despre “medicina clasica” ,adesea atee…poate de aceea ma pregatesc sa devin un medic “eretic” care cred ca Dumnezeu a stiut ma bine cand a lasat ajutoarele pentru om in preparate simple,neimpachetate in ideologie) .

  Evident,oameni care au simbrie(sau poate pur si simplu o fac din nerozie sau rea vointa) de la marile companii nu sunt incantati ca volumul de care ati pomenit s-a tiparit si in romana(Constientizati oare? Prima editura care traduce aceasta carte mai mult decat cunoscuta e Christiana !!! Editurile facultatilor de Medicina ce pazesc ?),mai ales ca nota generala din carte e pro-vaccin ,dar vaccinare facuta selectiv .De altfel mai militeaza si pentru producerea unor vaccinuri “curate” ,fara adjuvanti (desi stim ca vorbim de un cliseu…)

  In sine,cartea e buna ,cu toate ca cineva a remarcat ca aceasta nu trateaza problematica ampla a autismului sau a slabirii imunitatii pe termen lung(cum ar spune doctorul Louis de Brouwer :compromotirea hartii genetice a populatiilor viitoare),alergiilor comune etc. De altfel,nu acela era scopul imediat al cartii.

  La unele vaccinuri(ca acela impotriva A H1N1) se aduc de catre autori(fiecare capitol din carte e scris de alt colectiv,cei de pe coperta fiind doar coordonatorii,domnul Yehuda fiind si cel mai renumit) chiar “linistiri” in privinta sigurantei generale .Oricum ,autorii de la capitolul “vaccinul impotriva gripei” sunt in mare parte spanioli sau mexicanI(sau cel putin asa banuiesc) .Dupa cum stim,adevarul despre gripa porcina(debut:Mexic) va ramane ascuns in birourile medicilor din Mexic sponsorizati de Rockefeller .Asta se poate intampla cand multe dintre studiile “incendiare” raman in obscuritate,insa folosesti ca informatii oficiale cele furnizate de CDC ,desi acesta a fost prins adesea cu ocaua mica ( http://www.librarie.net/p/161517/Complotul-mondial-impotriva-sanatatii-Claire-Severac-Mihai-Constantinescu ) .Obtineti cartea pe care am inserat-o intre paranteze .Marita si ultimul banut.Jurnalism ,nu colonei sub acoperire.

  Un cititor care e deja familiarizat cu problematica vaccinurilor(din cartile care s-au mai tradus in romana) va trage concluzia corecta din carte,trecand peste cliseele ca “revolutia din medicina care ne-a salvat de boli grave” sau ca “beneficiile sunt pana la urma mai mari decat riscurile” sau “pana la urma vaccinarea ramane singurul mod viabil de prevenire din medicina”(afirmatia asta indeosebi e periculos de absurda).

  Carti recomandate (sunt ,pana la urma,recomandate si de aprecieriile cititorilor) :

  https://www.amazon.com/Vaccine-Whistleblower-Exposing-Autism-Research/dp/1634509951/ref=pd_bxgy_14_img_3?ie=UTF8&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Master-Manipulator-Explosive-Embezzlement-Government/dp/151070843X/ref=pd_sim_14_6?ie=UTF8&dpID=51hfCcvfSaL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR106%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Overdiagnosed-Making-People-Pursuit-Health/dp/0807021997/ref=pd_rhf_dp_s_cp_3?ie=UTF8&dpID=51ZSZqIhLZL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR90%2C135_&refRID=B0NR10Z00QF3B0M1PXVA

  https://www.amazon.com/Vaccine-Court-Americas-Compensation-Program/dp/1629144525/ref=pd_sim_14_18?ie=UTF8&dpID=416AAQc0%2BaL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Virus-Vaccine-Contaminated-Cancers-Government/dp/0312342721/ref=pd_sim_14_20?ie=UTF8&dpID=513XGnnUEoL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR104%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Vaccine-Free-Stories-Unvaccinated-Children/dp/1478396520/ref=pd_sim_14_22?ie=UTF8&dpID=41e9S2FlO%2BL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Confessions-Medical-Heretic-Robert-Mendelsohn/dp/0809241315/ref=pd_sim_14_25?ie=UTF8&dpID=41NmhBeITlL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Vaccination-Not-Immunization-4th-Fourth/dp/1929487150/ref=pd_sim_14_40?ie=UTF8&dpID=418SjBKUfPL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR117%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Vaccination-Not-Immunization-4th-Fourth/dp/1929487150/ref=pd_sim_14_40?ie=UTF8&dpID=418SjBKUfPL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR117%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Age-Autism-Medicine-Man-Made-Epidemic/dp/0312545622/ref=pd_sim_14_46?ie=UTF8&dpID=41PkLNxNMbL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR106%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Evidence-Harm-Vaccines-Epidemic-Controversy/dp/0312326459/ref=pd_sim_14_4?ie=UTF8&dpID=41pKTmxbN2L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=SSV3AM5V0YNWFX0Z8B26

  https://www.amazon.com/Taking-Medicine-Medicines-Difficulty-Swallowing/dp/1845951506/ref=pd_sim_14_10?ie=UTF8&dpID=51kelTkEn5L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR104%2C160_&refRID=70B4XJVSH5GPXB7EN0YY

  https://www.amazon.com/Vaccinations-Thoughtful-Sensible-Decisions-Alternatives/dp/0892819316/ref=pd_sim_14_42?ie=UTF8&dpID=51puY59om2L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR99%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Vaccine-Epidemic-Corporate-Coercive-Government/dp/1616082720/ref=pd_sim_14_41?ie=UTF8&dpID=51%2BHKDiYkVL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR106%2C160_&refRID=MCBHX22KJ6AMKBPVA3T8

  https://www.amazon.com/Plague-Scientist%C2%92s-Intrepid-Retroviruses-Syndrome/dp/1626365652/ref=pd_sim_14_3?ie=UTF8&dpID=519M4aAjfBL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR106%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Dissolving-Illusions-Disease-Vaccines-Forgotten/dp/1480216895/ref=pd_sim_14_4?ie=UTF8&dpID=51PoEKDNRRL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R (nu degeaba e recomandata)

  https://www.amazon.com/What-Doctor-About-Childrens-Vaccinations/dp/0446555711/ref=pd_sim_14_7?ie=UTF8&dpID=51EYlJKvjgL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR106%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Shot-Dark-H-Coulter/dp/089529463X/ref=pd_sim_14_2?ie=UTF8&dpID=51xtS8uFyYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=4NZJMFDHFJJGZYRK5RJJ

  https://www.amazon.com/Raise-Healthy-Child-Spite-Doctor/dp/0345342763/ref=pd_sim_14_9?ie=UTF8&dpID=514fQqhVjFL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR98%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Healing-New-Childhood-Epidemics-Groundbreaking/dp/0345494512/ref=pd_sim_14_11?ie=UTF8&dpID=51aPzF%2BLBdL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR104%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Vaccine-Injuries-Documented-Reactions-Vaccines/dp/1629144479/ref=pd_sim_14_13?ie=UTF8&dpID=51RAHHwD9fL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR108%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Thimerosal-Supporting-Immediate-Mercury-Neurotoxin/dp/1632206013/ref=pd_sim_14_14?ie=UTF8&dpID=51fuOlps9hL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Callous-Disregard-Autism-Vaccines-Tragedy/dp/1616083239/ref=pd_sim_14_20?ie=UTF8&dpID=51tasa0g8VL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  Cartea de mai sus are in mod evident multi “hateri” .Am gasit un comentariu la categoria 5 stele care a observat la randul lui modul masiv in care propaganda s-a pus pe denigrare dupa aparitia cartii domnului Wakefield.

  Interesant e ca in cartea “Vaccinurile si autoimunitatea” vaccinul impotriva ROR are un statut destul de scazut: nu mai beneficiaza de statutul “mai degreba benefic deat periculos” .Si asta pentru ca inclusiv studiile oficiale ne arata ca ceva e in neregula cu ROR .

  https://www.amazon.com/Science-Sale-Government-Corporations-Universities/dp/1626360715/ref=pd_sim_14_21?ie=UTF8&dpID=51jKBcmYeYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Vaccine-Book-Decision-Parenting-Library/dp/0316180521/ref=pd_sim_14_25?ie=UTF8&dpID=41SEwKAozgL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR105%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Horrors-Vaccination-Exposed-Illustrated-Higgins/dp/157898842X/ref=pd_sim_14_48?ie=UTF8&dpID=41kT118KDUL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=1SY28KNQA0HJ0G785Z4R

  https://www.amazon.com/Bechamp-Pasteur-Chapter-History-Biology/dp/1467900125/ref=pd_sim_14_1?ie=UTF8&dpID=51KSQIJ0-8L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR108%2C160_&refRID=E160SDFBPEQDB92BE3DC

  http://www.librarie.net/p/199521/Puterea-miraculoasa-apei-Fereydoon-Balmanghelidj-Elena-Pridie

  Nici nu va imaginati cum o sa va schimba viata cartea de mai sus.Cand va va scadea brusc hipertensiunea(asta daca luati regulat medicamentele prescrise) nu o sa stiti ce va lovit .

  http://www.librarie.net/p/266150/Antivirale-din-plante-Alternative-naturale-pentru-combaterea-infectiilor-virale-rezistente

  http://www.librarie.net/p/264546/Antibiotice-din-plante-editie-mare

  http://www.amazon.com/Stephen-Harrod-Buhner/e/B000APJOG6/ref=pd_sim_14_bl_2?_encoding=UTF8&refRID=ADV5BHYRX320H1CABATQ

  http://www.greenmedinfo.com/blog/attacking-ourselves-top-doctors-reveal-vaccines-turn-our-immune-system-against-us

  http://www.vaccinesafetyconference.com/speakers.html

 2. Doamne ajuta! Am niste nelamuriri in legatura cu vaccinarea copiilor. Este vaccinarea obligatorie?(ca nu mai inteleg, pentru ca din cate citesc nu este, la scoala celor ce se inscriu li se cere). Medicii de familie spun ca nu e nici o problema daca refuzi vaccinul numai ca trebuie data o declaratie ca refuzi(pentru a justifica celor de la SANEPID nefolosirea vaccinului comandat – dar de ce trebuie sa declari ca refuzi ceva ce nu ai comandat si nici macar nu e obligatoriu?!). Ce se intampla la ora actuala daca refuzi vaccinul? Si daca nu e obligatoru atunci de ce sunt trimisi in grupuri scolarii la vaccinare si de ce cei de la DSP(asa am inteles eu de pe site-ul lor) le cer medicilor de familie sa raporteze motivele de nevaccinare si sa recupereze restantierii? Parca se bat cap in cap… nu e obligatoriu dar se comporta invers… cer declaratii, justificari si altele…

 3. Pingback: LEGEA VACCINARII – PROMOVATA IN ACEASTA LUNA? România, data ca exemplu negativ pentru scaderea RATEI VACCINARII/ Dezbatere pro si contra vaccinare (Video). INTERESANT: OFICIALI DIN SISTEMUL SANITAR CARE RECUNOSC CA NU ISI VACCINEAZA COPIII, DAR CAR
 4. Pingback: INCA UN COPIL MOARE DUPA CE A AVUT RUJEOLA. Cum se vaccineaza in Elvetia si Olanda, inclusiv in cazul unei EPIDEMII DE RUJEOLA?
 5. Pingback: LEGEA VACCINARII - PUSA IN DEZBATERE. In pofida declaratiilor ministrului Sanatatii, legea contine SANCTIUNI DURE, disproportionate. Parintii care nu-si vaccineaza copiii risca sa fie acuzati de RELE TRATAMENTE APLICATE MINORULUI, iar copiii nevaccinati n
 6. Pingback: DIN COLIVIA COMUNISMULUI IN CEA A DEMOCRATIEI COERCITIVE. Despre legea privind vaccinarea obligatorie - o opinie de Pr. Constantin BĂLĂUCĂ/ Avertismentul lui Luc Montagnier, premiat Nobel: INTRAM INTR-O DICTATURA A VACCINURILOR/ Impresionanta marturie
 7. In Mexic s-a vaccinat (si sterilizat) cu pistolul la tampla prin 1974.

 8. Pingback: Summit global al OMS despre SIGURANȚA VACCINURILOR. Specialiști recunoscuți vorbesc despre PSEUDO-ȘTIINȚĂ, precaritatea sistemelor de monitorizare a EFECTELOR SECUNDARE, riscurile induse de ADJUVANȚI și efectele pe termen lung
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare