Propaganda pentru includerea VACCINULUI IMPOTRIVA HPV in programul national de imunizare!/ Lansarea PARTII A DOUA a documentarului despre EFECTELE NOCIVE vaccinului anti-HPV “SACRIFICIAL VIRGINS” (”Fetele/Fecioarele de Sacrificiu. Durere și suferință” – VIDEO)

18-10-2017 4 minute Sublinieri

Vaccinarea împotriva HPV a revenit în atenţia autorităţilor şi a fost dezbătută de Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor. Susţinătorii imunizării spun că serul împiedică, printre altele, dezvoltarea cancerului de col uterin, boală care ucide multe femei tinere în ţara noastră.

Şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă inumunizarea împotriva HPV, iar din întreagă Uniune Europeană, doar România şi Estonia, nu asigura aceste vaccinuri gratuit.

Human Papiloma Virus, HPV cum e cunsocut, este un virus extrem de contagios, 80% din persoanele active sexual îl dobândesc în decursul vieţii. Poate duce la apariţia cancerului de col uterin, boală care la noi ucide în fiecare an 2.000 de femei.

Suntem pe primul loc în Europa din această cauză, fapt semnalat şi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

O asociaţie cere acum autorităţilor să includă vaccinarea anti HPV în programul naţional, de care să beneficieze fetele cu vârste între 11 şi 14 ani.

Doar că prea puţini părinţi ştiu ce înseamnă asta şi ei ar trebui să îşi dea acordul pentru vaccinarea fetiţelor.

De altfel, autorităţile au mai avut o încercare de imunizare a fetiţelor.

În anul 2008, Ministerul Sănătăţii a cumpărat peste 270.000 de doze de vaccin HPV. Campania de atunci a fost însă un eşec total şi zeci de mii de doze de ser au fost aruncate la gunoi, pentru că au expirat.

Statele dezvoltate au făcut studii pentru a vedea în cei 10 ani de când s-au făcut primele vaccinuri, dacă efectele sunt bune. Sunt cel puţin 7 studii pe piaţă care vorbesc despre reducerea incidenţei cazurilor de cancer de col uterin după vaccinare chiar şi cu 64 la sută.

Ministerul Sănătăţii este cel care va decide dacă va începe o campanie de vaccinare împotriva HPV.

Carmen Ungurean, coordonator al Programului național de screening pentru cancerul de col uterin, a afirmat că au fost colectate 6.000 de solicitări de vaccinare anti-HPV a fetițelor, iar în construcția bugetului alocat programelor naționale de sănătate pentru 2018 se are în vedere alocarea sumelor necesare pentru susținerea acestor cereri.

“În acest moment, programul național de imunizare prevede vaccinarea la grupele de risc 10 — 14 ani, pe baza cererii părinților acestor fetițe. Din câte știu eu, există 6.000 de cereri colectate deja de la jumătatea acestui an încoace, 6.000 de solicitări de vaccinare a fetițelor. Avem în vedere, în construcția bugetului alocat programelor naționale de sănătate pentru anul următor, alocarea sumelor necesare pentru susținerea acestor cereri”, a declarat, într-o dezbatere, Ungurean.

Întrebată ce se întâmplă cu fetițele care între timp ajung să treacă de vârsta de 14 ani, Carmen Ungurean a precizat: “Avem o discuție în care încercăm să elaborăm metodologia de catch up pentru tinerele care au ieșit din grupa de vârstă 10 — 14 ani. Părerea mea personală — decizia urmează a fi luată și în funcție de alocările bugetare — părerea mea e că trebuie să ne concentrăm și pentru recuperarea tinerelor adolescente care fie ies din grupa de vârstă, fie în ultimii patru ani nu au fost vaccinate, pentru că nu a existat acest serviciu”.

Ea a menționat că, prin programele naționale, MS sprijină Registrul național de vaccinări fără de care introducerea unui program coerent de vaccinare anti-HPV nu se va putea realiza.

“Ministerul Sănătății implementează, din 2012, programul național de screening pentru cancerul de col uterin pe care urmează să îl consolidăm în următorii 5 ani printr-un proiect finanțat din fondurile axei prioritare Capital uman, în valoare de 50 de milioane de euro. În patru regiuni ale țării pilotăm testarea HPV, pornind de la experiența Institutului Oncologic Cluj”, a arătat Ungurean.

De asemenea, ea a afirmat că, prin programe cu finanțare prin mecanismul financiar norvegian, se urmărește ca, pe lângă informarea, comunicarea, educarea și testarea populației din zonele devaforizate, să se încerce pilotarea vaccinării anti-HPV.

“În ceea ce privește adeziunea a 6.000 de persoane la aceste programe, este foarte puțin, dacă considerăm o cohortă de fete de 100.000 și vreo patru cohorte ar fi eligibile la vaccinare. (…) Noi discutăm despre introducerea unui vaccin în program la care, dacă nu obținem acoperire vaccinală de cel puțin 50%, atunci o să avem costuri mult mai mari, pentru că o să facem trei doze în loc să facem două doze de vaccin, iar lucrul acesta are un impact foarte serios și asupra bugetului acestui program”, a susținut președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila.

Prezentă la dezbatere, deputatul Cristina-Elena Dinu crede că este momentul să înceapă o amplă campanie de informare a populației din toate mediile. Ea a semnalat că din studii reiese că jumătate dintre femeile care își pierd viața în urma cancerului de col uterin provin din mediul rural și zone defavorizate.

Președintele fondator al Asociației “Mame pentru Mame”, Ana Măiță, a precizat că în fiecare an 4.000 de românce sunt diagnosticate cu cancer de col uterin. “Aproape jumătate dintre ele pierd această luptă. Vârsta la care ele primesc acest diagnostic este între 15 și 44 de ani”, a spus Măiță.

Conform unui comunicat al Asociației “Mame pentru Mame”, mai mulți parlamentari, toți participanți la dezbatere, au semnat o scrisoare de susținere publică pentru demararea și finanțarea unui program național de prevenție împotriva cancerului și a bolilor asociate infecției HPV. De asemenea, participați la dezbatere au semnat că sunt de acord cu un set de recomandări privind prevenția împotriva infecțiilor cu HPV, care a fost elaborat de societăți medicale de specialitate și ONG-uri ce reprezintă drepturile pacienților din România. Una dintre recomandări este implementarea și promovarea vaccinării HPV la nivel național.

Sursa: Agerpres

***

Scandalul HPV: Durere si suferinta pentru tinerele femei. Fecioarele de sacrificiu 2

sursa: pressdispensary.co.uk

5 octombrie 2017, Londra. Vaccinul HPV – unul dintre cele mai populare vaccinuri la nivel global – este si sursa cea mai grozava de reactii adverse serioase, la o cu totul alta scara decat alte vaccinuri administrate in masa.Durere si suferinta”, partea a doua a trilogiei Fecioarele de sacrificiu, investigheaza de ce numarul de efecte secundare raportate ale vaccinului HPV este atat de mare, oferind a analiza socanta a ce s-ar putea sa fi mers rau. 

“Este un scandal medical“, afirma scriitoarea si naratoarea filmului, Joan Shenton. “Vaccinul Human Papilloma Virus – HPV – face parte dintr-o clasa proprie atunci cand vine vorba de cauzarea durerii si suferintei, iar in Fecioarele de sacrificiu ne intrebam de ce.” 

“Vaccinul ar trebui sa previna aparitia cancerului mai tarziu in viata. In partea intai a seriei, am demontat aceasta teorie. Acum, in partea a doua, aruncam o privire asupra efectelor secundare si descoperim o ingrozitoare cauza potentiala: inlocuirea aditivilor cunoscuti cu unii noi sau cu unele combinatii de aditivi care nu au fost supuse testelor de siguranta pe termen lung.” 

Cele mai celebre vaccinuri HPV, Gardasil si Cervarix, sunt administrate la scara larga, de multe ori gratuit in scoli sau in programele nationale de imunizare. In Marea Britanie, procentul de administrare la adolescente este de peste 85%; in Statele Unite, acesta este administrat unui procent de 60% dintre fete si baieti. Ratele din Japonia erau comparabile cu cele din Marea Britanie, pana cand guvernul a decis suspendarea programului in 2013 datorita numarului mare de reactii adverse. 

Nu a existat o astfel de suspendare in Marea Britanie, SUA sau in majoritatea tarilor. Si totusi statisticile guvernamentale dezvaluite in acest film arata ca intre anii 2008-2014 raportarile de efecte secundare atribuite vaccinului HPV le-a depasit cu mult pe cele ale oricarui alt vaccin: pana in aprilie 2017, erau aproape 9000 de raportari, cu mai mult de 3000 de cazuri “serioase”. Niciun alt vaccin nu se apropie de acest numar.

Christopher Exley, profesor de chimie bioinorganica la universitatea britanica Keele, propune ca potentiala cauza folosirea de catre producatori de noi aditivi pe baza de aluminiu. Timp de 90 de ani, “adjuvantii” pe baza de aluminiu au fost adaugati in vaccinuri pentru a spori raspunsul sistemului imunitar al organismului, insa formularile folosite de catre ambele vaccinuri principale HPV nu sunt cele traditionale. 

In film, profesorul Exley condamna Cervarix pentru testarea efectuata fara a include noul amestec de adjuvanti – “Toate testele de siguranta pentru Cervarix nu au folosit amestecul respectiv” si Gardasil pentru folosirea “unui adjuvant pe baza de aluminiu complet nou – unul nemaifolosit pana acum”. Exley mai critica producatorii si pentru adaugarea aluminiului in gruparea placebo folosita la teste: “Asta e nebunie curata. E clar ca a fost conceput astfel incat vaccinul sa para sigur.” 

Dr Christial Fiala, specialist vienez in obstetrica si ginecologie, condamna si el folosirea aluminiului in grupurile placebo: “Aceasta inseamna in principiu a trisa. In termeni stiintifici, aceasta se numeste bias.” 

Documentarul “Durere si suferinta” arata cum efectele secundare ale vaccinului iti pot schimba fundamental viata, inclusiv prin declansarea unor boli neurologice severe. Filmul ne prezinta doua tinere care au suferit de exact aceste probleme la scurt timp dupa ce li s-a administrat vaccinul HPV. Ruby Shalom, ce are acum 16 ani, a paralizat aproape complet dupa administrarea primei doze de vaccin HPV, iar Chloe Leanne Brooks s-a imbolnavit dupa a doua administrare, la varsta de 12 ani: si ea a suferit o forma de paralizie ce s-a deteriorat pana in punctul in care, incapabila de a se hrani, Chloe a ajuns acum complet dependenta de administrarea intravenoasa de fluide si medicamente si de ingrijirea mamei sale. 

Joan Shenton concluzioneaza: “Nu iese fum fara a face foc. Aceste tinere sufera, la fel ca multe altele. Societatea, precum si producatorii si guvernele, trebuie sa se intrebe daca este corect sa permita ca un vaccin a carui eficacitate nu a fost nici macar dovedita sa continue sa distruga vietele fetelor si a tinerelor femei.”

traducere de BD pentru Cuvantul Ortodox


Categorii

Documentare/ Reportaje, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Propaganda pentru includerea VACCINULUI IMPOTRIVA HPV in programul national de imunizare!/ Lansarea PARTII A DOUA a documentarului despre EFECTELE NOCIVE vaccinului anti-HPV “SACRIFICIAL VIRGINS” (”Fetele/Fecioarele de Sacrificiu. Durere și suferință” – VIDEO)

 1. Deci producatorii Merck si Glaxo fac experimente in timp real direct pe “cohortele” de adolescente. Metoda este de introducere si urmarire a loturilor experimentale cu acei “aditivi” noi si netestati de la intrarea pe regiunea aleasa pana la consumare si inregistrarea rapoartelor cu reactii adverse – Va dat seama ce Crime se pun la cale de mafia Farmaceutica si Sistem

 2. https://vactruth.com/2016/03/24/the-gardasil-vaccine-disaster/

  There are actually two HPV vaccines, the Gardasil vaccination and the Cervarix vaccine. Gardasil was licensed first in the US, so it has the majority of the market share. After Gardasil was licensed, thousands of reports were received of sudden collapse with unconsciousness within 24 hours, seizures, disabling fatigue, Guillain-Barré Syndrome, facial paralysis, brain inflammation, rheumatoid arthritis, lupus, blood clots, multiple sclerosis, strokes, heart and other serious health problems, including death.

  As of September 1, 2015, 295 claims of injury were filed in the federal Vaccine Injury Compensation Program (VICP) for injuries and deaths following the HPV Gardasil vaccination, including 13 deaths and 282 serious injuries.

  As of September 30, 2015, 37,474 vaccine adverse reactions associated with the Gardasil vaccination were reported to VAERS, including 209 deaths; 3,119 Cervarix vaccine adverse reactions, including 16 deaths were reported to VAERS. Gardasil vaccines have been linked to serious autoimmune disorders. [7]

 3. Stef, așa este.
  Bine ar fi ca oamenii să aibă bine habar ce implică și ce urmări vor avea lucrurile astea, precum și ce scop se urmărește cu ele. Dar nu e de mirare că se fac așa lucrurile acum, pentru că în spate se află o istorie plină, continuă și abisală de astfel de practici pe oameni mulți… și total neștiutori de ce li se face…

 4. Pingback: PROTESTE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. In Bucuresti, s-a incercat, din nou, modificarea traseului
 5. Eu cred ca vaccinurile ide principiu sunt necesare, totusi daca la altele te gandesti ce alegi, unul trebuie respins 100%: vaccinul anti HPV. Virusul HPV il au 90% din femeile acestei planete si doar o mica parte fac leziuni, cancere etc. Acest vaccin insa ma ingrijoreaza. El chiar poate ucide sau mutila pe viata.
  Ma tem ca se intampla ca in anii ’60 cand s-a introdus un comprimat contra starilor de greata in primul trimestru de sarcina la femei. Multe din ele au nascut copii cu malformatii. Pana la urma s-a renuntat, dar au trecut mai multi ani (vreo 7-8 daca nu ma insel).
  La vremea respectiva a fost un dezastru.

 6. Pingback: DIN COLIVIA COMUNISMULUI IN CEA A DEMOCRATIEI COERCITIVE. Despre legea privind vaccinarea obligatorie - o opinie de Pr. Constantin BĂLĂUCĂ/ Avertismentul lui Luc Montagnier, premiat Nobel: INTRAM INTR-O DICTATURA A VACCINURILOR/ Impresionanta marturie
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare