DUMITRU NAN A FOST ARESTAT!

22-11-2016 2 minute Sublinieri

Familia-Nan

Trăim vremuri incredibile. Cumplite, aş spune.

După descoperirea celei mai mari rețele pedofile din istoria Norvegiei, cu ramificații, probabil, prin toate colțurile Europei, ca o dovadă în plus, că nimic nu e logic, totul este alambicat numai, primim din nou veşti de groază…

Dumitru Nan, soțul Mihaelei Nan şi tatăl celor doi copii furați de Barnevernet la începutul anului, a fost arestat!

Familia Nan îşi câştigase în instanță, nu cu mult timp înainte, copiii. Toate acuzațiile împotriva lor fuseseră înlăturate. Instanța norvegiană a decis acest lucru!

Ca şi în toate cazurile, însă, Sistemul nu cedează! Părinții sunt urmăriți sistematic, într-o mie şi una de feluri. Până se improvizează ceva…

Ca şi în cazul familiei Bodnariu, familiei Nan i se deschisese şi dosar penal în paralel cu dosarul deschis de Barnevernet! Dacă familia Nan şi-a primit copiii înapoi, însă, atunci era de aşteptat ca dosarul penal să devină o simplă formalitate şi să se închidă, nu?

Soții Nan au fost, de aceea, în instanță, apărându-se, iar pe data de 2 decembrie 2016 trebuia să se dea sentința şi în dosarul penal. Erau încrezători şi bucuroşi că, în sfârşit, îşi vor putea relua viața de la capăt. Credeau în Justiție!

Acum câteva zile, Mihaela Nan s-a deplasat cu copiii săi în România pentru a-şi vizita familia pe care nu o mai văzuse de nu ştiu când. Tuturor le era dor să se revadă, şi le era dor, mai ales, de copii. De Dragoş şi Bianca.

Tatăl copiilor, Dumitru, rămăsese în Norvegia, să lucreze.

Familia Nan nu avea interdicție de părăsire a Norvegiei şi, ca orice oameni liberi, se puteau deplasa oriunde. Mihaela Nan intenționa să se reîntoarcă în Norvegia cu copiii pe data de 30 noiembrie.

În după-amiaza zilei de luni, 21 noiembrie, poliția norvegiană, FĂRĂ NICIUN MANDAT DE ARESTARE, descinde la adresa familiei Nan, năvălind în casa lor, într-o demonstrație de forță, deteriorând chiar lucrurile din casă!, şi-l arestează pe Dumitru Nan!

Când scriu aceste rânduri, nici nu îmi vine să cred… Parcă trăiesc un coşmar repetat, parcă totul se clatină în fața mea… Mă gândesc, însă, la cei doi copii, traumatizați prin grija acelei instituții de groază, Barnevernet! Mă gândesc la Mihaela Nan care a trecut prin atâtea încercări, iar acum o ia de la capăt!

Sentința în procesul penal, amintesc, urma să se dea pe data de 2 decembrie! Nu am însă o pregătire juridică şi cred, de aceea, că am înțeles eu greşit… Căci, după cum se vede, sentința s-a dat înainte de proces!

… Este drept că în România este campanie electorală. Dar este un mare păcat dacă ne fotografiem numai cu oamenii, iar apoi le întoarcem spatele şi îi lăsăm pe drumuri… Cine poate, cine vrea!, să ajute familia Nan, s-o facă imediat! Acum!

Dumitru Nan este arestat ILEGAL. Iar, dacă, Mihaela Nan face imprudența să se reîntoarcă în Norvegia, va fi arestată! Copiii le vor fi luați din nou! (Uriaşa rețea de pedofilie din Norvegia, se întinde ca o caracatiță…).

CEREM ca statul român să ia atitudine şi să-şi apere propriii cetățeni!
CEREM eliberarea lui Dumitru Nan!
CEREM protejarea mamei Mihaela Nan şi a copiilor săi, care trebuie să rămână în țara lor!

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “DUMITRU NAN A FOST ARESTAT!

  1. De fapt undeva sus a avut loc o intelegere asa zice. Dar ei trebuia sa dispara din Norvegia probabil. Dumitru Nan nu avea cum sa stie.

  2. Citesc pe internet ca si in 2003 a mai fost descoperit un ‘inel’ de pedofili in Norvegia. Urmarea? Barnevernet.
    Sistemul actual probabil ca este pe punctul de a colapsa. Intrebarea e: ce va fi pus in loc? Pt ca este evidenta legatura intre agenda lgbt, avort, pedofilie, transhumanism, inmultire prin laborator, nanotehnologii s.a., si anume un atac asupra speciei umane. Procesul procreerii este cel vizat. Noua ordine – o ordine non-umana. Si cd ma gandesc ce plicticoase mi se pareau SF urile din anii 80 (sau 90?) cu insi izolati intr o lume de roboti cu infatisare umana… Mare greseala.

  3. Bine, dar de ce a mai ramas in Norvegia sa lucreze dupa toata povestea? Cum sa faci asemenea imprudenta dupa toate prin care au trecut?! Cum adica nu se asteptau dupa toate abuzurile prin care au trecut? Mare, foarte mare greseal ca nu au parasit definitiv Norvegia dupa ce si-au recuperat copiii… Eu as fi plecat in secunda 0.001…

  4. Sper sa nu fie considerat rau. Aici noi ROMANII avem o problema existentiala. Toti vrem sa fim ajutati da nu ajutam pe altii. Conform presei, in SUEDIA, NORVEGIA, FIINDLANDA, exista cartiere de musulmani. Nu intra nimeni acolo, nici politie, nici armata, nici nimic. Romanii is dezbinati, au mentalitatea proasta “fiecare pentru el” si atunci li se intampla abuzurile astea. Ii detest pe occidentali, ii consider de 100 de ori mai hoti ca noi + niste drogati. DAR …

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare