Scandalos: EDUCATIE SEXUALA… EXPLICITA in Marea Britanie/ Politician UKIP: Inundatiile sunt pedeapsa lui Dumnezeu pentru CASATORIILE HOMOSEXUALE

19-01-2014 2 minute Sublinieri

sexedu_1_1

– Posterul de la Scoala Generala din Hocker Grove a fost interzis in urma revoltei parintilor.

– Initial, districtul scolar a luat apararea posterului ce era folosit in curriculum-ul bazat pe abstinenta

– Insa inspectorul scolar Dr Jim Hinson a inlaturat posterul deoarece pana si el il gasea ofensator

O scoala generala din Kansas este in criza dupa ce un poster sexual explicit a fost folosit la orele de educatie sexuala.

Posterul afisat de Scoala Generala Hocker pune intrebarea: “Cum isi expirma oamenii sentimentele sexuale?”, iar apoi enumera o serie de acte sexuale variind de la sexul anal si vaginal pana la declaratia “Te plac” si giugiulitul pe canapea.

Mark Ellis a declarat pentru WDAF ca fiica sa de 13 ani a fost atat de socata de poster, incat i-a facut o poza si i l-a aratat.

La inceput, parintele a crezut ca este o gluma, dar cand a sunat la scoala a aflat ca posterul facea parte din materia pentru ora de educatie sexuala.

“Cine a aprobat aceasta?”, a intrebat. “Stiti ca aceasta trebuia sa treaca prin suficiente maini ca cineva sa spuna: ‘Stati putin, acestia sunt copii de 13 ani, nu e nevoie sa intram in asemenea detalii in programa de educatie sexuala’.”

La inceput, purtatoarea de cuvand a Districtului Scolar Shawnee, Leigh Anne Neil a luat apararea afisului, afirmand ca acesta este in conformitate cu programa folosita pentru promovarea abstinentei la nivel national.

“Elementul se doreste a fi parte dintr-o lectie, deci bineinteles ca intr-o discutie fara contextul supravegherii unui profesor as intelege de ce ar fi o problema”, a declarat aceasta.

Domnul Ellis a cerut ca materia sa fie schimbata, in caz contrar amenintand ca isi va retrage fiica de la scoala.

“Aceasta nu are nimic de-a face cu abstinenta sau reproducerea sexuala”, a afirmat Ellis. “As vrea sa vad ca aceasta parte specifica a programei este eliminata din scoala.”

Domnul Ellis a fost salvat de bataile de cap de a-si muta fiica la o alta scoala, afisul fiind eliminat in urma unei reactii negative rapide.

Inspectorul scolar Dr Jim Hinson afirma ca pana si el considera afisul tulburator. Nici el, nici conducerea scolii nu au aprobat acest poster – a fost ceva instituit de departamentul curricular.

“Gasesc limbajul ca fiind ofensiv; cand predam pe marginea sexualitatii umane, trebuie sa existe o balanta. Ce este potrivit pentru aceasta varsta? Ce nu este potrivit? Este o decizie foarte dificila”, crede inspectorul.

In acelasi timp, Dr Hinson considera ca societatea s-a schimbat foarte mult, iar in ziua de azi copiii cunosc mult mai multe despre sex decat constientizeaza parintii.

Jennifer Watland, mama din Hocker Grove, este de acord. De aceea ii permite fiicei sale sa participe la ora de educatie sexuala. Fiica acesteia, Lyssa, nu este deranjata de afis deoarece oamenii de varsta ei sunt deja activi sexual si “nu cunosc consecintele”.

“Puteti spune ce vreti, ca nu stim aceste lucruri, dar le cunoastem probabil de la varsta de 10 ani”, a afirmat Lyssa.

Jennifer, o alta mama, spune ca afisul i s-a parut “alarmant”, dar nu isi va retrage fiica de la orele de educatie sexuala. “Am citit Facebook-ul fiicei mele, i-am vazut fluxul de stiri si prietenii. Daca ati citi lucrurile pe care le publica, ati fi uimiti.”

David Silvester, un politician din formaţiunea britanică UKIP, l-a acuzat pe premierul David Cameron că a legalizat căsătoria între persoanele de acelaşi sex împotriva voinţei mai multor organizaţii creştine, motiv pentru care ţara suferă acum de pe urma furiei lui Dumnezeu, fiind ţinta furtunilor şi a inundaţiilor, informează BBC.

David Silvester, care a fost conservator ca şi Cameron, părăsind partidul când s-a dat legea privind legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, spune că premierul a acţionat: “cu aroganţă şi împotriva Evangheliei”.

Silvester a făcut aceste afirmaţii într-o scrisoare trimisă publicaţiei Henley Standard.

“Scripturile spun foarte clar că o naţiune creştină care îşi abandonează credinţa şi acţionează contrar Evangheliei va fi lovită de dezastre precum furtunile, bolile, molimele şi războaiele. I-am scris lui David Cameron în aprilie 2012 şi l-am avertizat că legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex va aduce după sine dezastre. Dar a preferat să adopte legea în ciuda unei petiţii semnate de 600.000 de creştini preocupaţi şi a opoziţiei a mai bine de jumătate din membrii partidului său. Este vina lui că naţiunea a fost lovită de furtuni şi inundaţii”.

Partidul UKIP s-a delimitat de declaraţiile lui Silvester.

“Evident, aceste afirmaţii nu reprezintă părerile partidului, ci doar părerile lui David Silvester. Este dreptul lui să exprime gânduri personale chiar dacă sunt ieşite din tipare şi nu pe gustul tuturor”, a declarat un purtător de cuvânt al UKIP.

Hohn Howell, reprezentantul conservator al circumscripţiei Henley, unde activează şi Silvester, spune însă că membrul UKIP este depăşit de vremuri. “Nu credeam că astfel de lucruri mai pot fi scrise în ziua de azi. Domnul Silvester ar trebui să fie mai atent, dat fiind statutul său”, a spus conservatorul.  Marea Britanie se confruntă cu una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani, fiind lovită de zăpadă, furtuni şi inundaţii.

ukip


Categorii

1. DIVERSE, Cultura desfraului, Dezastre, calamitati, Homosexualitate, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Scandalos: EDUCATIE SEXUALA… EXPLICITA in Marea Britanie/ Politician UKIP: Inundatiile sunt pedeapsa lui Dumnezeu pentru CASATORIILE HOMOSEXUALE

 1. Ma indoiesc ca “UK sufera de pe urma furiei lui Dumnezeu”. Dumnezeu ne iubeste si sufera ca noi Ii intoarcem spatele, sufera ca Ii refuzam marele dar, viata vesnica si adevarata alaturi de El, cu toate ca El nu ne-a abandonat niciodata. Ca fiinte libere avem dreptul sa alegem, iar fiecare fapta sau gand rau ne apropie mai mult de Satana, asa ca o sa ne fie din ce in ce mai rau. Totodata, si noi vom fi din ce in ce mai rai, mai singuri, mai slabi si mai disperati, in orbirea noastra vom da vina pe Dumnezeu ca ne-a parasit, uitand ca vina e doar a noastra, ca am fost prea lasi si prea comozi sa spunem nu raului care se infiltreaza in noi, si deci in lume.

 2. Ni se prezinta anumite situatii,cu pareri împartite,dar parerea oficiala a paznicilor acestui site,care este?
  Parerea mea este ca,in cadrul BOR,se afla multi pervertiți ai ideologiei marxiste sau a marxismului cultural.Un adevarat creștin ortodox,nu poate fi tolerant.Toleranta inseamna indiferenta,devreme ce avanseaza ideea acceptarii celui de lânga tine asa cum este,adica sa fi indiferent.Acum,a si eu o întrebare;poti sa mănânci la masa cu un homoxesual,sau cu un ucigasi de copii,sa te plimbi cu ei prin parcuri,sau sa mergi la Biserica,fara sa le explici,nu numai ca sunt pacatosi,dar altereaza si dizolva Ideea de Om?
  Un Om al Bisericii,nu poate fi tolerant,pentru ca are o singura lege,indiferent de consecinte;murind pentru credinta sa,asemeni martirilor sirieni,ucisi de islamistii protejati de Occident.
  Asadar,un teribil curent de neopagânism,la nivel intelectual,academic, s-a format in Occident,cu el trebuie sa luptai,stimati reprezentanti ai BOR

 3. @ciorgan:

  Nu suntem reprezentanti ai BOR (doar simpli credinciosi) si nu impartasim (dar deloc!) viziuni “marxiste culturale”. Nu intelegem deplin sensul remarcilor si nici care-i problema cu toleranta. Iar daca stiti sa cititi atunci trebuie sa fi aflat de mult care-i parerea si atitudinea noastra. Ar fi mai mult decat redundant – ar fi epuizant si imposibil dpdv fizic sa o repetam de fiecare data, totusi e mai mult decat evident, pentru oricine face un minimum de efort sa ne citeasca si are un minimum de buna-credinta. De unde si pana unde banuiala de “toleranta” relativista?! Foarte ciudat… Titlurile si incadrarea cu trimiteri de jos, precum si faptul ca le dam aici, pe un site religios, intr-un sens critic, remarcand ceea ce este scandalos sau dement, ar trebui sa fie suficient. De cate comentarii ar fi nevoie la fiecare blestematie?

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/category/vremurile-in-care-traim/portile-iadului/noua-ordine-mondialamasonerie/zeul-tolerantei-si-descrestinarea-crestinismului/

  .Acum,a si eu o întrebare;poti sa mănânci la masa cu un homoxesual,sau cu un ucigasi de copii,sa te plimbi cu ei prin parcuri,sau sa mergi la Biserica,fara sa le explici,nu numai ca sunt pacatosi,dar altereaza si dizolva Ideea de Om?

  Un homosexual nu inseamna neaparat si intotdeauna si un pedofil/un ucigas de (suflete de) copii. Nu am inteles de unde provine insa supozitia ca cineva se plimba cu ei prin parcuri si merge cu ei la biserica (?!) fara sa le spuna nimic. Nu avem astfel de cunostinte. Dar despre asta, ce sa zicem noi? Zice Apostolul:

  20. Dar voi, iubiţilor, zidiţi-vă pe voi înşivă, întru a voastră prea sfântă credinţă, rugându-vă în Duhul Sfânt.
  21. Păziţi-vă întru dragostea lui Dumnezeu şi aşteptaţi mila Domnului nostru Iisus Hristos, spre viaţă veşnică.
  22. Şi pe unii, şovăitori, mustraţi-i,
  23. Pe alţii, smulgându-i din foc, mântuiţi-i; de alţii, însă, fie-vă milă cu frică, urând şi cămaşa spurcată de pe trupul lor.

 4. Pingback: ELVETIA: revolta nationala dupa ce guvernul a introdus la orele de EDUCATIE SEXUALA de la SCOLILE PRIMARE ORGANE GENITALE DIN PLUȘ drept material didactic - Recomandari
 5. Pingback: Inundatii si furtuni CATASTROFALE in Marea Britanie si Irlanda (VIDEO, FOTO) - Recomandari
 6. Pingback: TERIFIANT. Marea Britanie santajeaza scolile religioase sub pretextul combaterii “extremismului”: promovati homosexualitatea si alte religii sau veti fi desfiintate! | Cuvântul Ortodox
 7. Pingback: MAREA BRITANIE INAUGUREAZA ”NOI DRUMURI” ORWELLIENE. Indoctrinare TRANSGENDER in SCOLILE PUBLICE si instituirea DELICTULUI de ”URA TRANSSEXUALA”. Ne așteaptă la orizont: opresiune, disfuncționalitate socială produsă artificial și pierderea l
 8. Minunata Lume Noua – https://www.theguardian.com/science/2016/dec/15/three-parent-embryos-regulator-gives-green-light-to-uk-clinics
  De ce oare a facut parintele Arsenie Boca analiza mecanismelor genetice? Sa fie oare o alta profetie pe care o realizam abia acum?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare