TERIFIANT. Marea Britanie santajeaza scolile religioase sub pretextul combaterii “extremismului”: promovati homosexualitatea si alte religii sau veti fi desfiintate!

3-02-2015 2 minute Sublinieri

school-classroom_2511962b

Londra, 2 februarie 2015 – Inspectorii scolari ai guvernului Marii Britanii au inchis doua scoli crestine si au amenintat altele sub pretextul combaterii “extremismului”, cuprinsi fiind de zelul de a promova “valorile britanice” in scolile pe care le vad drept “homofobe”. Liderii scolilor crestine si evreiesti se plang de astfel de incidente petrecute in lunile din urma. Ei afirma ca guvernul foloseste amenintarea extremismului islamist drept pretext pentru a impune o agenda secularista si hmosexualista coercitiva. 

Incepand cu octombrie 2014, Oficiul pentru Standarde in Educatie, Servicii si Abilitati pentru Copii a lansat o serie de verificari surpriza in scolile crestine si evreiesti. Cel mai recent, Scoala Libera Durham si Grindon Hall se confrunta cu inchiderea lor pana la Pasti dupa ce finantarea lor a fost suspendata din cauza faptului ca nu respecta noile reguli. 

Institutia a acuzat scolile ca au esuat in a inculca “valorile britanice” in dezvoltarea spirituala, morala, sociala si culturala a studentilor. OSESAC a elaborat noi reguli in septembrie 2014 pentru a ajuta scolile sa protejeze elevii de “extremism”. OSESAC si-a actualizat, de asemenea, protocoalele, dupa scandalul “Calul Troian” din Birmingham. Scandalul era legat de infiltrarea organizatiilor islamiste in sistemul educational pentru a indoctrina copiii in ideologia radicala islamista. 

Chris Gray, directorul scolii Grindon Hall, a afirmat in cadrul unui comunicat ca “politizarea noilor reguli asupra ‘valorilor britanice’ nu este acceptabila si nu ajuta copiii nostri pentru a-i pregati pentru viata si examene”. Gray a adaugat ca, in ciuda faptului ca a au inaintat o plangere, OSESAC nu a reactionat in niciun fel.

Gray a spus ca maniera in care inspectorii au interogat elevii si profesorii a fost una “ostila, inadecvata si a ridicat serioase probleme protejarii [copiiilor]”. Parinti s-au plans ca copii au fost supusi unor “intrebari profund personale si intrusive in cadrul unor sesiuni colective”, inclusiv intrebari adresate celor din scoala primara despre cunostinele lor despre lesbianism. 

Inspectorii au pretins scolilor sa “forteze participarea copiiilor la festivaluri religioase necrestine”. 

“Acest lucru ar darama fundatia crestina a acestei scoli. Ar ofensa, de asemenea, constiinta celor care lucreaza la scoala, a copiiilor si parintilor. Guvernul nu ar trebui sa spuna nimanui ce religie sa celebreze. A invata despre alte religii, da, a participa la ceremonii religioase, nu.”

In octombrie, Trinity Christian School din Reding nu a reusit sa se ridice la “inaltimea” standardelor “valorilor britanice”, la doar o saptamana dupa ce acestea au fost emise oficial. John Charles, seful responsabililor scolii, a afirmat intr-o scrisoare catre secretarul de stat al Educatiei, Nicky Morgan, ca OSESAC foloseste pretextul scandalului “Calului Troian” pentru a intimida scolile religioase.

Noile “valori britanice” despre care e vorba sunt urmatoarele: scolile trebuie sa promoveze “valorile fundamentale ale democratiei, domniei legii, libertatii individuale, respectului reciproc si tolerantei fata de ce cei de alte credinte” si sa asigure “ca principiile sunt promovate activ prin incurajarea respectului fata de alti oameni, respectandu-se cu deosebita atentie prevederile din actul Egalitatii din 2010.”  

Scoala Trinity afirma ca inspectiile OSESAC au fost doar un pretext. Inspectorii ar fi trebuit sa determine daca scoala isi poate extinde activitatile si pentru elevii de scoala primara. In schimb, inspectorii s-au concentrat pe gradul in care scoala respecta noile standarde emise cu doar o saptamana inainte. 

Inspectorii au spus celor din scoala ca vor fi inchisi pentru ca nu au invitat “reprezentanti ai altor religii” pentru a “tine lectii” si ca nu exista probe ca scoala a promovat in mod activ alte religii. 

De asemenea, inspectorii au aratat ca scoala “ar trebui sa promoveze activ principiile Actului Egalitatii din 2010”, care e legat mai ales de homosexualitate. “Elevii trebuie sa invete despre oameni cu trasaturi protejate” [! – adica homosexuali] si scoala “nu trebuie sa promoveze o viziune conform careia anumite stiluri de viata sunt gresite” sau “sa promoveze anumite stiluri de viata in mod preferential” [!].  […]

Traducere si adaptare Cuvantul Ortodox


Categorii

1. DIVERSE, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Educatie, Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Teroarea "terorismului", Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “TERIFIANT. Marea Britanie santajeaza scolile religioase sub pretextul combaterii “extremismului”: promovati homosexualitatea si alte religii sau veti fi desfiintate!

  1. … scolile trebuie sa promoveze “valorile fundamentale ale democratiei, …, libertatii individuale, respectului reciproc si tolerantei fata de ce cei de alte credinte”

    Cei care pedepsesc pt nerespectarea acestor valori, tocmai ca sunt primii care nu le respecta. Unde mai este libertatea individuala, respectul si toleranta fata de cei care nu accepta pacatul homosexualitatii, fata de credinta lor? Este un non-sens, o contradictie logica, sa pedepsesti ceea ce tu, ca stat, incalci, si culmea, in numele libertatii. La fel si punerea stampilei de ‘extremism’ pt. oricine are o opinie clar definita, care crede in anumite valori morale. Cu alte cuvinte, daca nu accepti homosexualitatea si nu esti sincretist, atunci esti extremist.

    Este o lupta impotriva sistemelor religioase care condamna homosexualitatea si orice imoralitalitate, o lupta in care se urmareste impunerea valorilor lumesti pervertite, promovate prin politicieni (executanti ai ordinelor venite de la organizatiile secrete din care fac parte), nu doar omului de rand, ci si institutiilor afiliate acestor sisteme religioase ( crestine, musulmane, evreiesti etc.). In ritmul asta, in curand nu va mai exista libertate religioasa, singurele valori vor fi cele impuse de stat -stat creat initial ca sa il apere pe cetatean si care acum a ajuns sa se lupte cu el. Este evident ca avem de-a face cu o dictatura, cu un nou tip de comunism, acolo nu mai putem vorbi de democratie. Nu ti se mai cere sa crezi in valorile socialismului, ci in valorile homosexualitatii, precum si sa iti negi propriile valori religioase in care ai fost educat. Se doreste pervertirea societatii cu orice pret. Vai de cei care impun, legifereaza si prin care se aplica astfel de normative nefiresti si antihristice, caci nu vor avea raspuns in ziua judecatii.

  2. Lucifer s-a vrut şi se vrea egalul lui Dumnezeu (fără a avea nimic din cele ale Lui Dumnezeu).

    Dacă Anglia o face… (vs de cele în discuție)… apoi “civilizații” noştri vor începe să urle, să se vaicăre, să impună, să acuze, să defaime şi să răstoarne totul.
    Să arate că cele ce au fost bune nu mai sunt i bune aşa cum au fost, iar cele rele sunt bune şi egale întru totul şi în toate cu cele bune recunoscute de umanitate ca bune (până la ei).

    Valoarea nu poate fi egală cu non-valoarea.
    Cele ce se exclud nu pot sta niciodată împreună. Nu pot fi împreună nici cum.
    Nu poți promova şi boala şi sănătatea, nu poți lăsa cale liberă bolii, nu o poți promova, cinsti, lăuda şi practica. Da. Boala există.
    Dar este împotriva sănătății şi nici un om nu poate fi de partea ei, ci împotriva ei, pentru că boala este împotriva sănătății, a vieții, a omului şi a umanității.
    Toate au pe lume un rol, care poate fi bun sa rău. Răul există. Şi există înlăuntrul omului care (ne-ascultând) a vrut să cunoască binele şi răul (prin puterea lui proprie). Acest atribut aparține Lui Dumnezeu şi omul, fără Dumnezeu nu poate cunoaşte binele şi răul. Dumnezeu singur, est a-tot-ştiutor. Doar Dumnezeu poate separa binele de rău.
    Omul, fără Dumnezeu, nu-şi vede nici… lungul nasului. Nu poate şti ce consicințe are alegerea pe care azi o face şi mai ales nu poate vedea, controla,înțelege şi elimina (nici în sine) influențee şi atacurile subtile ale răului ce ia înfățişarea binelui şi nici când trece de partea răului( cu convingerea că-i de partea binelui).
    Numai demonul a putut dori să fie asemeni cu Dumnezeu fără a se evalua pe sine, fără a se vedea pe sine ce este, prin ce şi prin cine era (ce era înainte de a cădea).
    Omenirea, iese din umanitate, din echilibru.
    Se prăbuşeşte practicând aceleaşi rele şi nedreptăți ce sunt proprii firii demonice.

  3. Cum se poate să acuzi că x face discriminare desființându-l?
    Desființezi prin forță, ce nu poți birui prin argumente şi lupta argumentelor (paşnice).
    Creştinismul nu are alte arme, decât argumentele vieții. Nu are voie să aibă alte arme decât acestea. Nu este violent. Nu obligă. Nu exclude pe nimeni şi nu lipseşte pe nimeni de vre-un drept.
    De ce desființați ?
    Desființezi ce nu înțelege şi accepta ?. Omul… biserica creştină, nu are dreptul la opinie, la practica neagresivă (bazată pe argumente, pe dragostea de aproapele)?
    Se elimină lupta şi competiția paşnică a valorilor ?
    Se trece la eradicarea luptei argumentelor paşnice ? Se trece la eradicarea principiului în care cel mai adevărat, cel mai bun, cel mai curat, cel mai valoros câştigă ? (Prin luptă paşnică)?
    Dacă e aşa… şi se pare că E aşa, apoi nu a fost şi nu va fi vre-un rău mai mare ca acesta.

  4. The House of Commons in the U.K. has now voted to permit mitochondrial DNA replacement, which enables babies to be born who have DNA from three people. http://www.wired.com/2015/02/ethical-create-babies-three-dna-sources-absolutely/

  5. Nu va mirati .Totul se desfasoara conform planului celui incornorat .Pierderea cator mai multi oameni pana la aratarea sa finala.

  6. Eu traind in mica mea sfera nu prea sint la curent cu ce se intimpla p-aici. Dar ce mi se pare interesant este absurdul, lipsa de logica a situatiei.

    Deci motivul initial (sau unul din) a fost: scandalul “Calul Troian” din Birmingham. Scandalul era legat de infiltrarea organizatiilor ISLAMISTE in sistemul educational pentru a indoctrina copiii in ideologia radicala islamista.

    Pai deci islamistii ridica porbleme, dar cercetate si inchise sint scolile CRESTINE?! Pai cum vine chestia asta?

    Adica daca islamistii din Anglia ataca si prostituteaza fete britanice in numele profetului(chestie care se intimpla pe bune), atunci politia se va concentra pe preotii catolici, anglicani si …eventual ortodocsi/! Adica cita lipsa de irationalitate este aici. stiti ce semnal transmit autoritatile britanice (ca sa nu zic sataniste): dragi islamisti- omoriti ne-islamici, luati-le fetele si prostituati-le, mai puneti o bomba, mai faceti ceva prozelitism agresiv prin alte scoli. Nici o problema. Nimeni n-o sa va deranjeze pentru ca, nu-i asa, noi nu vrem rasism si islamofobie (pentru ca asta e argumentul nr.1 marele pericol este Islamofobia, o, da!)!

    In schimb, crestinii o vor lua dupa ceafa de cite ori voi faceti citeva ceva. Adica in scolile voastre islamice este permis sa se predice ca Mohamed e profetul si ca Iisus a fost doar un profet, in schimb in scolile crestine trebuie sa se povesteasca si varianta islamica. In scolile voastre se poate discuta despre diversele feluri in care poti pedepsi un homo, dar in cele crestine toleranta sexuala trebuie predata chair impotriva Bibliei.

    Si tot asa, si iar asa
    Eu stau si ma intreb…..indivizii astia, de etnie britanica de la mama si tata lor oare chiar nu-si dau seama ce butoi de pulbere pregatesc …nu pentru un viitor indepartat ci pentru un viitor foarte apropiat al copiiilor lor. 1 din 4 copii sub 4 ani este musulman. Deci peste 15-20 de ani 25% din populatia activa a UK va fi islamica. SI nu orice fel de islamici: din cea mai joasa speta. Adica pakistanezi. Cei mai ce……..Nu prea cred ca as vrea sa ramin intr-o astfel de tara…

  7. In guvernul american exista o lista cu 72 de tipuri care caracterizeaza un om ca extremist si posibil terorist.
    Doua dintre aceste tipuri cuprinse in lista guvernului american sunt:

    Nr. 8 – Anyone that possesses an “intolerance toward other religions”
    Nr. 10 -“Anti-Gay”

    Lista completa: http://www.activistpost.com/2013/08/72-types-of-americans-that-are.html

    Nu cred ca se indoia cineva de faptul ca aceasta lista va fi adoptata si de catre UE. Singura intrebare cred ca era: cand?

  8. Of,of …la televizor avem numai circ pentru zombie.Oamenii striga,joaca…”Rastigneste-l” .”I love DNA” .Partidul DNA.Oamenii se cred perfecti ,corecti.Nu au furat,isi platesc taxele si impozitele.Se distreaza si vizoneaza cu savoare cum sunt condamnati,adusi pe la judecata,carambalati dintr-o parte in alta.Ei nu vor plati cu adevarat,si asta este evident pentru oricine cu putina experienta si cu capul pe umeri,dar gloata in continuare asteapta executii .
    Astazi m-am intalnit cu un prieten care nu se afla inca in ciclul de invatamant universitar( este la liceu) si invitandu-ma acasa m-a surprins vorbindu-mi de un…desen.”Death Note:-“Carnetul Mortii” . Daca nu ma insel,cred ca am m-ai pomenit de el .M-am mirat.Dupa caracterul sau jovial nu as fi crezut ca poate urmari un serial,care,dupa crezul meu,care trateaza subiecte neaflate in aria lui de interes.M-am gandit “Oare ce a inteles?” .Era o intrebare buna (terminase chiar in ziua aia serialul si imi cerea o parere,caci era…emotionat) .

    Mi-am adus aminte imediat de toata actiunea din “anime”(vizionat acum ceva ani) .Se pliaza perfect pe timpurile justitiare pe care le traim acum in Romania( vedeti si cazurile cu arestarile din fotbal de azi).
    La vremea respectiva m-a lasat mai cu gura cascata si mintea ingandurata decat orice serial(aici ma refer la seriale “prestigioase” ca “Jocurile Tronurilor” ,nu la simple “desene”,judecate gresit de foarte multi-as putea spune,neglijate).Imi puneam dese intrebari,conflicte interioare.TOATE porneau de la 2 concepte :de la a crede ca tu poti judeca faptele gresite ale celorlalti si de la MANDRIA ca tu poti fi DUMNEZEU.
    Rezumatul rezumatului rezumatului “anime”-ului:Un tanar foarte inteligent,sef de promotie,cu un puternica scarba fata de lumea imperfecta ,cu hoti,cu criminali, in care traia.Un zeu al mortii japonez plictisit de lumea sa,arunca un carnet al mortii in lumea oamenilor ca sa iasa din monotonie.De aici porneste totul.Cred ca e suficient.Evenimentele care se preceda se bazeaza pe greseli care formeaza pana la urma un bulgare care nu se mai poate opri pana nu ajunge la vale.

    Multi dintre tineri ,care per ansamblu nu sunt nici pe departe rai la suflet, cred in pedepsirea raului in lume prin MOARTE.Vor Justitie,Dreptate…VOR o lume NOUA (un laitmotiv al acestui desen).DIn pacate, aceasta conceptie nu se afla in acord cu crestinismul si ea nu poate fia aplicata (este foarte usor demonstrabil) fara sa devii un maniac,sa cazi in patima puterii si sa ajungi sa inspaimanti oamenii .Acesta este si cazul din ROmania cu “I love DNA” .Deci,iubesc institutia care se ocupa cu teroarea(mai ales dupa felul in care actioneaza) si vor o lume noua ,in care nu vor mai fi politicieni infractori(dupa parerea lor,caci ei gandesc in mod total eronat ca Johannes nu este infractor…)…Occident.Ma rog,desi cel mai adesea in ultimii ani in Occident nu “salta DNA oamenii de pe strada” .
    Am jubilat cand a intrat Voiculescu la puscarie.Eu recunosc ca am fost idiot si lipsit de cinste sufleteasca. Mai ales dupa ce am citit articolul “Puscaria salveaza ROmania? ” .Mi-am dat seama ca angrenajul e mult mult mai diabolic.Nu stim nici macar 10%.Mai bine nu stim..

    Am si revazut cateva episoade esentiale(30,31,32) pe aceasta tema: oamenii care isi iubesc “sistemul”(in acel caz ,o persoana ,considerata “divina”).Imi aducea aminte de regimurile comuniste.De preaslavitul conducator nord-coreean.Sigur,e totusi un desen,are si niste lapsusuri(referitor la actiune) ,iar fortele care sunt implicate n prinderea raufacatorului sunt ilar de mari,si totusi inutile.
    Finalul serialului e foarte relevant pentru cei foarte mandri,pentru cei care cred ca nu vor gresi niciodata,ca nu vor pica niciodata,care nu s-au atasat de oameni,pentru ai folosi in schimb,refuzand empatia reala.Finalul e trist.Mi-a parut rau acum , in adolescenta sentimentul fiind mult mai exacerbat.
    De altfel m-a inspaimantat felul in care se spiona in “Death Note” .La scare mare.Toate strazile erau supravegheate,telefoanele lesne ascultate,vizionari prin satelit .

    Il recomand pentru cei care se mai uita pe la filme si seriale.Evident nu ca vreun serial duhovnicesc,dar din care poti trage invataturi morale puternice(cateodata invataturile se concetreaza mai degraba in unele episoade,caci in celelalte se duce o lupta mai degraba intre materiile cenusii-desigur,si aceasta lupta te tine foarte captivat) .Are 37 de episoade.Daca intelegeti bine engleza,va recomand sa-l veti SUBTITRAT in engleza(iar audio sa fie in japoneza,limba japoneza fiind “delicioasa” din punct de vedere al exprimarii trairilor interioare).Daca nu ,sunt mai multe site-uri in romana care au toate episoadele subtitrate(e bine sa vizitati mai multe site-uri,caci romanasii sunt cam neseriosi si de pe unele site-uri dispar episoadele-recomand DAO si anime.kage).

    Imi amintesc cum radeam de cei care se uitau la desene animate japoneze.Asta pana ma batut cineva la cap(un coleg) sa ma uit la serialul mai sus amintit .M-am uitat si mi-am schimbat parerea.
    Si mi-am dat seama si de potentialul de acaparere,de alienare a tinerilor prin aceste desene.Am avut multe colege care ar fi dorit sa traiasca intr-o lume ca cea din “anime”-uri.
    Am discutat si cu unul din cumnati despre acest subiect intr-o noapte de vara stand pe banca.Manga-urile si anime-urile sunt citite/vizionate de tineri,maturi si chiar varstnici deopotriva in Japonia.Cineva spunea ca aceste metode au fost create pentru ai oferi (de data asta se axeaza i special pe tanarul japonez-unde,nu-i asa,a aparut trendul “emo” ) o alternativa la lumea tot mai urbanizata,moarta,extrem de disciplinata,unde munca primeaza .Odata scapati din realitate ,isi intra lumea imaginara in drepturi.Si sunt genuri pentru toata lumea:de la aventura,romantica,pana la thrillere si desene horror.Nu comporta comparatie stilul desenelor din Japonia(poate cei mai batrani ca mine isi mai aduc aminte de Dragon Ball-il dadeau la un moment dat si pe TVR) desenele de tip “Cartoon Network” ,desi ci cele de pe CN mustesc de violenta(imi amintesc periaoda de dinainte de 2010 pe CN,violenta pe paine)

    In final trebuie sa constientizam ca NUMAI DUMENZEU judeca inima omului .De aceea judecatorii pamanteni au o meserie foarte grea si riscanta pentru mantuire.Ce ne facem daca ascultam de cei care vor sa omoare toti hotii,violatorii,chiar pedofilii in dorinta de a avea o lume NOUA(si altii au vrut o astfel de lume…)?

    Ca si crestini nu putem aproba justitiarismul de tip DNA !

  9. Cum poti sa fii asa de perfid incat sa-i numesti pe cei care nu accepta ideile tale gresite extremisti… la asta s-a ajuns, ca-n socialism sa fie considerati ca dusmani cei care nu au ideile tale. Acum sunt numiti extremisti… Sunt lasate cohortele de musulmani de la ISIS sa atace orase si sa omoare ca in evul mediu, fara sa li se intample nimic, in schimb sunt atacati direct cei care au o gandire sanatoasa. Pana si in Anglia cu un timp in urma, homosexualitatea era considerata o boala si ceva extrem de urat de care nici nu se putea vorbi.
    Traim vremurile in care copii sunt indoctrinati rau, cu o invatatura diavoleascas si neavand termeni de comparatie, chiar daca nu le place, le intra undeva in subconstient.
    Sa stiti ca pentru aceste lucruri trebuie protestat iar biserica sa se opuna la fel cum s-a opus ereziilor. Am fost invatati de actiunea sfintilor parinti impotriva ereticilor DAR CEEA CE SE INTAMPLA AZI NU ESTE MOTIV DE MUSTRARE SI DE LUARE DE POZITIE?
    DACA CINEVA FACE CE IMPUN ACESTI NEOAMENI, SAVARSESTE UN PACAT NEINSEMNAT? NICIDECUM, CI UNUL EXTREM DE MARE, IAR GRIJA FATA DE FRATI NE-AR IMPUNE SA ARATAM SI ALTORA CEEA CE SE PREGATESTE OMENIRII DE O MANA DE NELEGIUITI.
    ACESTA ESTE UN MOTIV LA FEL DE MARE CA CEL AL RASPANDIRII UNEI EREZII.
    Dar vai, ce se intampla cu fratii nostrii ca nu vezi nici o tresarire in fata distrugerii sufletelor copiilor, parca nici nu s-ar intampla… S-au o fii de vina lipsa de informare, nu se stie de asa ceva. Multumim ca aflam de aceste lucruri nelegiuite. Care ar fi reactia sfintilor parinti de care tot vorbim?

  10. satana prigoneste deja la vedere … Si in acele locuri nu se intrevede o reactie de proportii la astfel de abominatii – macar cum au fost protestele din Franta . In Anglia avem capistea masoneriei planetare

  11. @Stef:

    Da, asa ma gandeam si eu… Si totusi, sunt curioasa: chiar o sa inghita galusca asta fara sa zica nici ‘pis’??
    Daca da, e vai si amar de tara aia…

    Ma gandeam zilele astea: USA si Anglia devin de departe cele mai dubioase locuri (din spatiul occidental ‘civilizat’, la el ma raportez). Cautand stiri despre Grindon Hall am dat peste un site. Numai citind stirile – e adevarat, cautate pt a fi cat mai senzationale – ti se face parul maciuca! Ai efectiv impresia ca iadul a urcat pe pamant. In Derbyshire, de pilda, lumea se ocupa cu satanismul. Reactia jurnalistului: ‘e ok, la drept vorbind exista libertate de constiinta.’ Incredibil!! Asta la 1 zi dupa inchiderea celor 2 scoli crestine!!

    http://metro.co.uk/2015/02/01/derbyshire-is-a-hotbed-of-satanism-5044931/

    La fel, mai dau peste site-uri de stiri americane: nene, la aia raidurile de impuscaturi prin colegii sunt la ordinea zilei! Si mai sunt si altele, care mai de care mai demente.

    Singura usurare pe care o mai simti e cand citesti comment-urile si iti dai seama ca bunul simt ‘funciar ‘al omului nu a abdicat inca total, multi oameni sunt dezgustati, indignati etc.. Totusi, sunt si multi care ‘musca.’

    Nu stiu, este o senzatie de lupta stransa, \corp la corp’. Si un sentiment de…invazie. ca si cum acesti diavoli nu se mai multumesc sa corupa sufletele, ci vor sa ne ia in primire corpurile, sau sa invadeze planeta, sa o faca un fel de ‘mansarda’ a infernului…

    Eu nu fac parte dintre cei care cred ca omenirea a fost ‘mai buna’ inainte – orori au existat tot timpul, si, mai rau, colectiv legitimate. Din contra, cred ca crestinismul este cel care a adus repulsia fata de torturi si violenta si a ‘instilat’ in oameni ideea asta, de necesitate a iertarii. Ceea ce se intampla insa acum este altceva. Ceva dement si perfid care ataca pe alta parte. Poarta sexualitatii e larg deschisa de la ‘rev. sexuala’ din anii 60 cd a fost deschisa cutia Pandorei, si pe acolo intra toti monstrii. In acelasi timp, se observa incet si o reactie opusa, de dezgust, de ultrasaturatie. Combatuta insa frenetic de ticneala asta cu drepturile lgtb.

    Stiu ca cine viziteaza galeriile ‘secrete’ din Pompei pricepe rapid – daca are creier si il si foloseste macar un pic – motivul catastrofei (eu nu am fost acolo, dar am vz pe net). Cam asa e si acum, si nu poti sa nu te gandesti ca de astfel de comunitati, intr-un final, ‘at the end of the day(s)’, praful si pulberea se alege. Sper din inima sa ne trezim cu totii si sa nu se intample asta!

  12. A! scz, nu doar USA si UK, ci – poate mai abitir – tarile nordice. Mama-mama, ce s-a ales din vigoarea vikingilor de alta-data…

  13. @constantin
    Armament american,maşini de teren produse în U.S. ,ati ghicit! ISIS
    ISIS-ISRAEL SECRET INTELLIGENCE SERVICE(un alt nume folosit de mossad)
    http://themillenniumreport.com/2014/09/isis-israeli-secret-intelligence-service/
    iar ISRAEL este format din 3 zei ISis RA ELI

  14. Pingback: DOCUMENTAR BBC DESPRE PERSECUTIA CRESTINILOR DIN MAREA BRITANIE (Video-subtitrat in romana). Lectia presiunilor seculariste: toleranta si anti-discriminarea NU sunt si pentru CRESTINI | Cuvântul Ortodox
  15. Pingback: TOLERANTA – NOUA REEDUCARE | Cuvântul Ortodox
  16. Pingback: TATAL NOSTRU interzis in cinematografele din MAREA BRITANIE (Video) | Cuvântul Ortodox
  17. Pingback: MAREA BRITANIE INAUGUREAZA ”NOI DRUMURI” ORWELLIENE. Indoctrinare TRANSGENDER in SCOLILE PUBLICE si instituirea DELICTULUI de ”URA TRANSSEXUALA”. Ne așteaptă la orizont: opresiune, disfuncționalitate socială produsă artificial și pierderea l
  18. Pingback: Un critic al MARXISMULUI deghizat in CORECTITUDINE POLITICA. Jordan Peterson, profesor la Universitatea din Toronto, despre psihologia RANCHIUNII la activistii progresisti si LEGILE PERICULOASE care obliga la folosirea pronumelor TRANSGENDER
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare