INGRIJORATOR: Elevii apeleaza tot mai des la VRAJITOARE pentru a lua examenele

17-07-2012 1 minut Sublinieri

 

Vrăjitoarele, cheia bacalaureatului sau cheia îmbogăţirii rapide? Sute de elevi care au susţinut examene anul acesta au apelat la serviciile vrăjitoarelor.

Este şi cazul Nicoletei, o tânără care spune că talismanul primit contra sumei de 350 de lei a ajutat-o să ia toate probele de la bac. Acum, aceasta a apelat din nou la magie pentru a intra la facultatea dorită.

O dată intrată în casă, Nicoletei i se dă în cărţi. Veştile, spune vrăjitoarea Larisa, nu sunt prea bune. “Această nemulţumire îţi vine din două părţi. Şi pe plan financiar şi pe plan sentimental. De la un timp nu-ţi merge bine absolut deloc. Să ştii că tu ai venit la cine trebuie. O să-ţi dăm un talisman împotriva farmecelor, blestemelor. Să ştii că tu ai farmece foarte puternice.

Vrăjitoarea Larisa, nepoata vestitei Mama Omida, îi prepară tinerei talismanul şi apoi i-l înmânează. “Ăsta este talismanul tău norocos. Îţi va purta noroc oriunde vei merge, în orice îţi vei pune tu, el îţi va purta noroc şi te va ajuta“, a spus vrăjitoarea.

Psihologii spun că nu e de mirare că tinerii apelează la practici oculte. “Ca şi horoscopul, ca şi orice urătură, ca şi orice chestie magică. Vei avea noroc în dragoste, în viaţă. Astea sunt sugestii de scurtcircuit. Şansa unui copil de a lua bacul este în funcţie de ce face el“, a spus Bogdan Lucaciu, psiholog.

Larisa spune că în această perioadă, peste patru sute de tineri i-au călcat pragul. Un calcul simplu arată că vrăjitoarea a câştigat 140 de mii de lei. Dacă în România, banii care ajung la vrăjitoare nu sunt impozitaţi, în Bulgaria lucrurile arată altfel. Autorităţile de la Sofia spun că 40 de vrăjitoare plătesc impozit la stat. Bulgaria a impozitat, numai anul trecut, sute de mii de euro proveniţi din practici oculte.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “INGRIJORATOR: Elevii apeleaza tot mai des la VRAJITOARE pentru a lua examenele

  1. Nimic nou. Dintotdeauna vrăjitoarele au fost scurtături pentru o parte dintre cei care au considerat că practicile magice pot să îi ajute în mod facil să treacă un examen cu bine. Cu atât mai mult astăzi când viața trebuie, potrivit tuturor reclamelor, trăită din plin.

  2. Poate ca nu e o idee chiar atat de rea sa se desfiinteze vreo 90% dintre licee. Ar ridica gratuit aceasta presiune zdrobitoare a examenelor de pe umerii saracilor tineri. Astfel n-ar mai avea nici vrajitoarele venituri neimpozabile de sute de mii de lei si ar avea si acei tineri sansa de a face ceva util in locul a 4 ani de viata irosita.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare