REEDUCAREA GAY: in scolile de stat din California se va preda despre CONTRIBUTIA HOMOSEXUALILOR LA ISTORIE!

15-07-2011 58 secunde Sublinieri

Guvernatorul statului California, Jerry Brown, a anuntat joi ca a semnat legea care va obliga scolile publice sa predea elevilor despre contributia homosexualilor si bisexualilor in istorie, informeaza CNN.

Legea, despre care se crede ca este prima de acest gen din SUA, le cere profesorilor de asemenea sa ofere informatii despre rolul persoanelor cu dizabilitati.  “Istoria trebuie sa fie sincera. Acest proiect revizuieste legile existente care interzic discriminarea in educatie si asigura faptul ca toate contributiile importante din partea americanilor din toate mediile de viata sunt incluse in cartile de istorie. Reprezinta un pas important in fata pentru statul nostru,” a declarat Brown intr-un comunicat.

“Astazi facem istorie in California, asigurandu-ne ca manualele nu mai exclud contributiile LGBT (lesbienelor, gay-ilor, bisexualilor si transsexualilor ) din America”, a declarat senatorul Mark Leno, cel care a redactat textul legii.

Legea va fi aplicata incepand cu ianuarie, insa manualele nu vor revizuite pana in 2015.


Categorii

Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “REEDUCAREA GAY: in scolile de stat din California se va preda despre CONTRIBUTIA HOMOSEXUALILOR LA ISTORIE!

  1. Despre cum implinesc aceste comunitati LGBT porunca lui Dumnezeu “cresteti si va inmultiti” ne va spune ceva acele manuale? Daca ar fi dupa “contributia” lor la aceasta porunca, nu mai aveau pentru cine sa scrie istoria Americi/omenirii.

  2. E si asta o modalitate de a contribui la reducerea populatiei, deci se inscrie in plan!
    Ma intreb insa daca nu protesteaza nimeni acolo, chiar asa, sa accepte fara sa cracneasca?

  3. Pingback: Desenele animate Papusile Muppets, supuse unui AGRESIV LOBBY GAY
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare