Impresionanta MARTURIE A SOTULUI TINEREI MAME DIN AGIGEA care a murit de cancer refuzand avortul (VIDEO). Cum poate fi ajutat tatal micutei Mihaela?

16-12-2013 26 secunde Sublinieri

Romania TV, 14 decembrie 2013, “Romania te vede” cu Ioan Korpos

invitati: Florin Condurateanu si, prin telefon, Nicu Balaniuc

  • Stirile ProTV:

Desi mai avea nevoie sa stea cateva saptamani in burta mamei, Mihaela este puternica si lupta pentru viata ei. Mai trebuie sa ia insa in greutate cel putin o jumatate de kilogram ca sa poata pleca acasa impreuna cu tatal ei.

Mihaela este acum internata la neonatologie si are doar 2 kg, pentru ca s-a nascut la 7 luni.

Cei care vor sa-l ajute pe tata pot folosi contul:

RO 02INGB 0000999904067212
NICU BALANIUC

Doctorii spun ca are imunitataea scazuta si are nevoie de un tratament medicamentos costisor. Orice ajutor pentru Mihaela este binevenit. Tatal ei se descurca foarte greu, pentru ca a renuntat la serviciu ca sa aiba grija de sotie pina in ultima clipa.


Categorii

1. DIVERSE, Apeluri, Avort, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Impresionanta MARTURIE A SOTULUI TINEREI MAME DIN AGIGEA care a murit de cancer refuzand avortul (VIDEO). Cum poate fi ajutat tatal micutei Mihaela?

  1. Pingback: OMS avertizeaza asupra unui TSUNAMI DE CANCER. Printre cauze: amanarea deciziei de a face copii si lipsa alaptarii - Recomandari
  2. Pingback: “CANCERUL, DRAGOSTEA MEA”. Povestea impresionanta de credinta, dragoste si lupta pentru viata a unei familii ortodoxe, cu 5 copii minunati: MIOARA si VIOREL GRIGORE din Tartasesti (video). Cum putem ajuta? - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare