Israel: Shin Bet si Mossad au INTERZIS membrilor sa-si faca ACTE BIOMETRICE. Oare din cauza ”securitatii” sporite a datelor personale?

3-03-2014 32 secunde Sublinieri

Biometrics1

 

Serviciile secrete Shin Bet si Mossad au interzis angajatilor lor inlocuirea cardurilor de identitate israeliene si a pasapoartelor cu noile documente ”inteligente”, care presupun inscrierea la procesul pilot de edificare a noii baze de date biometrice. Ofiterii din Fortele Defensive Israeliene au fost instruiti, de asemenea, sa nu se alature proiectului. […]

Nota noastra: In cine se avem incredere? In oficialii care ne promit ca datele biometrice in actele “inteligente” si in baze de date centralizate sunt la loc sigur, sau in Mossad care interzice propriilor agenti sa faca parte din asa ceva, din cauza temerilor legate de “securitatea” datelor personale? Noi am merge pe mana Mossadului in aceasta privinta… 🙂


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Panopticon, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Israel: Shin Bet si Mossad au INTERZIS membrilor sa-si faca ACTE BIOMETRICE. Oare din cauza ”securitatii” sporite a datelor personale?

 1. Si eu as merge pe mina Mossadului,numai in aceasta privinta,poate am putea trage si ceva foloase.
  Am inteles de pe alte saituri,ca in Romania ar urma sa intre in vigoare,incepind cu luna aprilie,noile acte de identitate biometrice sau cu cip ( sau cam asa ceva ) Nu stiu daca se mai poate face ceva,petitiile si demonstratiile,la cit de dezvoltat este simtul civic ( si chiar de ar fi ),nu cred ca au sanse de reusita.Aceasta pentru obtinerea unor carduri alternative,fara cip.

  Avind in vedere ca in multe privinte traim in vremea judecatorilor,poate nu ar fi rau daca s-ar redacta un document in care sa se stipuleze obtinerea unor astfel de carduri alternativa,motivind si prin aceasta stire cu Mossadul,si prin spionajul global pe care SUA il practica in intreaga lume ( aici spus cu mare atentie ),prin posibilitatea ca cipurile sa fie folosite in acest spionaj si sa se obtina efectul invers,ar trebui incluse in acest document si considerente religioase,pentru a nu fi folosite insemne si numere care pot incita credinciosii la animozitati fata de alte nationalitati ( aici cu referire,explicita sau nu la numarul 666 pe care evreii il foloseau ca tribut in galbeni,poapoarelor care le stapineau,si aici cu mare atentie )…facerea cunoscuta a softului din cipuri si verificarea lor,pentru cei care le iau….ceva de genul acesta.

  Un document facut de crestini si avocati crestini,cu rugaciune si sprijin preotesc,o idee.Nu stiu daca este folositoare acum…

 2. Dupa mintea mea, niciun serviciu inteligent de inteligence nu’si doreste identificarea acoperitilor sai. Ce spionaj si munca legendata sa mai faca daca la prima vama esti citit cu totul ?

  Asta deocamdata, cat inca globalizarea nu e completa si puterea toata intr’o singura gheara.

 3. Pingback: Diferenta intre propaganda si realitate: DATELE PERSONALE ALE 80% DIN POPULATIA COREEI DE SUD AU FOST FURATE!/ Atentie: cele mai VANATE date personale sunt cele de pe CARDURILE DE SANATATE/ Medicii de familie refuza achizitionarea cititoarelor - Recomanda
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare