Jandarmeria a pus FILTRE IN CENTRUL BUCURESTIULUI

16-01-2012 1 minut Sublinieri

Jandarmii au instituit filtre pentru cei care doresc să ajungă în Piața Universității. Forțele de ordine au impus filtrele pentru a-i controla pe cei care se îndreaptă către protestatarii din centrul Bucureștiului. În cadrul filtrelor, oamenii sunt legitimați, percheziționați și fotografiați de către jandarmi, cei care refuză să se supună acestui control, sau se împotrivesc percheziției sunt reținuți.

Duminică seară, Bucureştiul a fost vandalizat de la Piaţa Universităţii până la Parcul Tineretului. Distrugerile provocate de proteste se întindeau pe şase kilometri. 247 de persoane au fost sancţionate contravenţional după protestele violente, informează şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română, Aurel Moise. Alţi 36 de protestatari sunt vizaţi în anchete de natură penală.

Comentariu petra:

Stiti de ce dau atentie aspectului cu filtrele?Pentru ca el este oarecum inedit. N-am auzit pina acum pe nicaieri in Europa, ca oamenii sa fie perchezitionati si FOTOGRAFIATI (om cu om) ca sa poata avea acces in centru!

Ori asta denota doua lucruri: nivelul de paranoia incredibil– ei vor sa puna in urmarire citeva mii de oameni (cetateni oarecare care si-au permis sa protesteze)- nivel care ne aduce aminte de paranoia leninisto-stalinisto-paukerista-dejista in care sute si mii de oameni erau identificati, urmariti, arestati, etc,etc.

Si doi: faptul ca fac acest lucru inseamna ca isi permit- adica ei stiu ca au un aparat securist de supraveghere atit de dezvoltat incit isi pot permite sa urmareasca si sa ia masuri la nivel individual impotriva unui numar larg de oameni. Ceea ce imi confirma ideea de mai sus. Sint atit de paranoici incit nu vor pleca de la putere asa cum a facut Papandreu (care s-a retras de frica). De asta foarte probabil ca este nevoie ca un numar mult mai mare de oameni normali (si nu de dementi) sa iasa in strada si sa protesteze pasnic, asa incit sa faca imposibile genul acesta de actiuni intimidatoare- paranoice.


Categorii

1. DIVERSE, PROTESTE ROMANIA 2012, Revolte populare, revolutii, Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Jandarmeria a pus FILTRE IN CENTRUL BUCURESTIULUI

  1. Pingback: EVOLUTIA PROTESTELOR din Bucuresti si toata tara. STIRI, REFLECTARI IN PRESA STRAINA, REACTII - Razboi întru Cuvânt
  2. Foarte bine. Studentii din caminul Kogalniceanu,majoritatea de la drept, sunt in sesiune si vor sa.nvete si le e frica in camin care e langa opera. Politia in zona si jandarmeria sunt mai mult decat necesare.

  3. Pingback: Raed Arafat REVINE la Ministerul Sanatatii, dupa discutii cu BOC si BASESCU. Se pune “batista pe tambal”? - Razboi întru Cuvânt
  4. Pingback: Baza de date cu PROTESTATARII DIN PIATA UNIVERSITATII? - Razboi întru Cuvânt
  5. Pingback: ORGANELE VEGHEAZA: zeci de amenzi si dosare deschise protestatarilor din Piata Universitatii pentru ”STRIGATE SI LARMA” [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare