LA MARGINEA SODOMEI/ Razboiul puternicilor lumii impotriva FAMILIEI/ China: politica de stat a uciderii copiilor

5-07-2012 9 minute Sublinieri

 • Doxologia:

pr. Valentin Istrati: La marginea Sodomei

În Statele Unite, de câţiva ani, însă exploziv în ultimul, se discută tot mai mult despre relaxarea legislativă care să permită cuplurilor de homosexuali să se căsătorească şi să adopte copii. De când Obama s-a pronunţat în favoarea acestor uniuni contra naturii, societatea americană a intrat într-o nouă fază, aceea a legitimării politice a acestei teme. Republicanii susţin căsătoria tradiţională, iar democraţii susţin în general lărgirea sferei semantice a acestei realităţi.

Deja în unele state americane s-a legiferat anomalia homosexuală, însă Bisericile creştine au reacţionat, remarcând păcatul legiferat, consecinţele dezastruoase pentru familie şi societate şi distrugerea fundamentelor morale ale umanităţii. Cuplurile homosexuale beneficiază astăzi de un aşa zis parteneriat, însă aceşti oameni doresc recunoaşterea deplină ca familie a acestui parteneriat, deşi nu pot rodi prunci, iar comportamentul lor este înfierat de Sfânta Scriptură ca fiind păcat strigător la cer.

Deseori, creştinii sunt întrebaţi de activiştii gay: Cum te deranjează „căsătoria homosexuală?”.

Uite cum. În primul rând, copiii crescuţi în cupluri homosexuale vor fi determinaţi să fie homosexuali doar prin spiritul mimetic al adulţilor (căci părinţi nu le pot spune). De asemenea, homosexualitatea va deveni o ispită în şcoli, în familii, atunci când va fi privită ca fiind normală. Încă astăzi, deşi media americană promovează cuplurile gay pe toate fronturile, homosexualitatea este privită de cei mai mulţi ca fiind o ciudăţenie, o anomalie chiar, vrednică de milă sau de compasiune.

Agresivitatea homosexualilor a devenit comună în zilele noastre, când odată cu recunoaşterea cuplurilor deviante, Bisericile vor fi obligate să recunoască şi să pecetluiască parteneriatele condamnate de Sfânta Scriptură. Statul devine astfel persecutor de creştini, aşa cum s-a întâmplat în Danemarca, unde Biserica a primit ordin de la parlament să săvârşească căsătorii homosexuale în locaşurile de cult. De asemenea, orice refuz de a săvârşi o astfel de abominaţie va deveni automat o discriminare, acuzată şi pedepsită de legile strâmbe ale statului anti-creştin.

Libertatea de conştiinţă este aşadar lezată grav, iar legalizarea căsătoriilor gay nu egalizează şansele la viaţă, ci ţinteşte mortal în creştini şi în organizaţiile tradiţionale care nu concep uniuni de tip familial între două persoane care nu pot rodi viaţă, ci sunt doar prizoniere ale propriei patimi desfrânate de tip deviant, în care plăcerea consumă şi digeră în loc să dea naştere la viaţă.

Biserica creştină este aşadar atacată de către o minoritate păcătoasă şi vicleană, care a reuşit să pună mâna pe fondurile uriaşe ale unor lideri economici cu ţinte eugenice clare sau cu scopuri oculte, infuzate de cetăţeanul netrupesc care „de la început a fost ucigător de oameni”.

Din discuţia cu un profesor universitar, psiholog reputat din Marea Britanie, care a studiat clinic fenomenul timp de 20 de ani, am aflat, din vorbă în vorbă, că patima deviantă pentru cei de acelaşi sex nu este nicidecum înnăscută, aşa cum se silesc homosexualii să demonstreze, ci provine dintr-o suită de abuzuri din copilărie, din prezenţa unor mame rele în viaţa persoanei respective, din educaţia efeminantă (ruj, ojă, haine femeieşti), din umilinţa de a fi refuzat şi complexul generat de aceasta şi mai ales din obişnuinţa de a sta tot timpul cu un prieten de acelaşi sex, cu care omul începe să exploreze abisurile fără capăt ale erotismului fără ţinta fericită a rodirii de prunci. Pentru cei mai mulţi dintre ei, homosexualitatea este un „habbit”, o obişnuinţă, pe care din lene n-o provoacă niciodată, din oboseală existenţială, lipsă de credinţă, obsesie sexuală, derivă morală şi subjugare a sufletului de către demonul cel viclean scăpat din Sodoma.

La un taifas cu un părinte duhovnicesc bătrân dintr-o mănăstire din Munţii Carpaţi, care a spovedit mii de oameni, acesta mi-a spus că cel mai cumplit diavol, şi aproape cu neputinţă de alungat este diavolul de Sodoma. Atunci când cerurile au pogorât pucioasă şi foc de la Domnul peste Sodoma, oamenii au murit, însă toată încrengătura aceea de diavoli s-a vărsat pe pământ. Patima desfrânării nefireşti este deopotrivă foc care mistuie, arde şi îngrozeşte sufletul, dar şi pucioasă urât mirositoare, condiment al tenebrelor, ingredient al iadului. Şi e atât de cumplită pentru că nu are motivaţii de frumuseţe, moliciune, rotunjime sau ideal de împlinire prin celălalt, aşa cum e la păcatul desfrânării, ci e înfierbântare pură, fără raţiune şi fără rost, nemotivată de frumuseţea creaţiei şi învrăjbită împotriva creaţiei lui Dumnezeu, pe care o spurcă cu obstinaţie. Ea nu e o încercare de găsire a sinelui prin ceea ce îţi lipseşte, aşa cum este iubirea firească, ci e oglindirea monstruoasă în apele tulburi ale patimii şi întunecare de sine, sexualitate pură, ruptă de iubire şi de frumuseţe.

Biserica este chemată să arate lumii Lumina lui Hristos cel înviat din morţi şi să denunţe răul care se infiltrează în societate cu motivaţii de egalitarism sau diversitate. Fără o familie sfântă, unită şi plină de credinţă şi iubire, umanitatea nu va rezista nici măcar un secol.

China: politica de stat a uciderii copiilor

Hu Xia este o femeie însărcinată în luna a 7-a cu cel de-al doilea copil. Ea trăieşte în provincia Hubei şi a fost înştiinţată că legea chineză nu aprobă naşterea celui de-al doilea copil decât cu plata unei amenzi imense către stat (24000 $). Dacă familia  nu poate plăti amenda, copilul este ucis.

Zhengjiamen, Hubei, China, 2 iulie 2012

Soţul femeii a dezvăluit că femeia a fost obligată în mod barbar să avorteze un, copil care putea trăi şi fără cordonul ombilical. Neputând să plătească, doctorii de la Spitalul Poporului au injectat copilului o injecţie letală. Copilul a murit 2 zile mai târziu.

Purtătorul de cuvânt al oficialilor statului a spus că femeia a acţionat după propria sa voinţă. Femeia însă este inconştientă în pat, la câteva zile după procedura „voluntară”. Luna trecută, fotografii ale unei femei cu copilul său de 7 luni ucis lângă ea au făcut înconjurul lumii. Tatăl copilului a fost declarat trădător de către guvern.

Politica ucigaşă a Chinei induce o separaţie şi o ură de clasă în societatea chineză. Bogaţii au mai mulţi copii pentru că îşi permit să plătească amenda, iar săracii au un singur copil. Regimul comunist a impus cea mai mare amendă din istoria acestei politici, cerând unui cuplu 210450 $ sau să avorteze copilul.

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Sursa: www.lifesite.net

***

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
www.alianta-familiilor.ro

office@alianta-familiilor.ro 
 

5 iulie 2012

STUDIU – FAMILIA CONTEAZA (30 DE CONCLUZII)

La inceputul Mileniului ne confruntam cu un cosmar care cu doar 10 ani in urma ar fi fost de neconceput– eliminarea familiei ca institutie sociala. Parca toti “puternicii” zilei de azi s-au revoltat si conspira impotriva ei, cautindu-i moartea. Incepind cu politicienii, academicienii, vedetele cinematografice, intelectualii, scriitorii, sociologii, “minoritatile sexuale,” judecatorii, jurnalistii, si chiar unele culte religioase asa numite crestine. O fac in numele drepturilor omului, a libertatii si egalitatii. Miscarea feminista radicala demarata in anii 50 o priveste, aidoma fondatorilor comunismului, ca o exploatare a femeii de catre barbat. Ca atare, dezinstitutionalizarea familiei inseamna eliberarea femeii de sub tutela barbatului si a patriarhatului, iar pentru “minoritatile sexuale” dobindirea “egaliatatii” cu majoritatea societatii. Iar oamenii de buna credinta se mira si intreaba – de ce e pornita societatea atit de mult si de rau impotriva celei mai fundamentale institutii umane? A celei mai vechi si stabile? A institutiei care a existat inainte de aparitia statului, a politicii, a drepturilor omului, a notiunii de egalitate intre fiintele umane, a institutiei care a facut posibila civilizatia si perpetuarea in mod ordonat si fara incidente a speciei umane?

Sa fie oare familia demodata si incompatibila cu societatea “post-moderna”, “post-crestina”, seculara si supra-tehnologizata? Nu, afirma ultimul studiu sociologic, publicat in August 2011 de Institute for American Values. Periodic, Institutul publica o brosura care listeaza un numar crescind de motive pentru care familia si casatoria conteaza. Motivele sunt extrase  din studii sociologice facute in trecut, dar mai ales din cele facute in doar ultimele decenii si ultimii ani. Datele statistice care sunt disponibile tot mai mult in intreaga lume, inclusiv cele obtinute din recensaminte sau studii ale organizatiilor internationale, denota o imagine tot mai incontestabila despre cea mai veche institutie sociala a umanitatii – familia si casatoria conteaza. La inceputul Mileniului III familia si casatoria sunt institutii sociale viabile, relevante si indispensabile fericii individuale si bunastarii colective. In 2002, cind Institute for American Values a publicat primul raport privind relevanta si importanta familiei in societatea contemporana, raportul identifica 20 de motive in sprijinul acestei concluzii. In 2005 raportul a identificat 26 de motive, iar cel din 2011 identifica 30.

Intitulat, Why Marriage Matters? 30 Conclusions from the Social Sciences? (“De ce casatoria conteaza? 30 de concluzii ale stiintelor sociale”), studiul a fost compilat de 18 academicieni, sociologi si profesori universitari din diferite si prestigioase universitati si think-tank(uri) americane. E bazat pe cele mai recente studii publicate in reviste de specialitate si aclamate de colegii de breasla ca fiind bine investigate. (Procesul acesta e numit, in domeniile de specialitate internationale, “peer review”.)

Care sunt concluziile?

Redam pe scurt cele 30 de concluzii, urmind ca cei interesati in intregul studiu sa-l acceseze aici: http://americanvalues.org/bookstore/pub.php?pub=81 Studiul isi enunta cele 30 de concluzii in 5 categorii distincte. O concluzie care trebuie sa ne dea de gindit tuturor, si mai ales generatiei tinere, este ca in prezent inamicul numarul unu al familiei este concubinajul sau coabitatia, adica convietuirea impreuna in afara casatoriei legale. Pina recent era divortul. Aproape jumatate din copiii nascuti in America se nasc in familii in care parintii biologici nu sunt casatoriti.

 Familia:

1. Casatoria creste probabilitatea ca tatii si mamele sa aibe relatii bune cu copiii lor

2. Copiii au probabilitatea cea mai mare de a se bucura de stabilitate in viata de familie cind se nasc in familii casatorite

3. Copiii se confrunta cu dificultati mari de ajustare in familiile complexe

4. Coabitarea (concubinajul) nu este echivalentul functional al casatoriei 

5. Cresterea copiilor in afara unei casatorii intacte creste probabilitatea ca si copiii lor la rindul lor sa divorteze sau sa traiasca in concubinaj

6. Casatoria este o institutie umana virtual universala 

7. Casatoria si obligatitivatea normativa a casatoriei genereaza relatii de inalta calitate, atit intre adulti cit si intre parinti si copii 

8. Casatoria are consecinte biosociale importante si pozitive atit pentru adulti cit si pentru copii

Aspecte Economice

9. Divortul si copiii nascuti in afara casatoriei rezulta in mai multa saracie pentru copii si mamele lor, iar concubinajul ofera posibilitati mai mici de reducere a saraciei decit casatoria

10. Cuplurile casatorite par sa acumuleze mai multa bogatie decit cei necasatoriti sau cei care doar convietuiesc

11. Casatoria reduce saracia si dificultatile materiale pentru femeile dezavantajate si copiii lor

12. Minoritatile sociale si rasiale sunt avantajate economic prin casatorie

13. Barbatii casatoriti cistiga mai bine decit barbatii necasatoriti cu un nivel de educatie similar

14. Divortul parintilor (ori concubinajul) par sa creasca riscul copiilor de a falimenta in scoala

15. Divortul parintilor reduce probabilitatea copiilor lor de a absolvi universitatea si de a atinge un nivel profesional inalt

Sanatatea Fizica si Longetivatea Vietii

16. Copiii care traiesc cu ambii parintii biologici casatoriti se bucura de o sanatate fizica mai buna decit copiii crescuti in alte forme de convietuire

17. Casatoria parintilor e asociata cu un risc de mortalitate infantila mult mai redus

18. Casatoria e asociata cu rate reduse de consum de alcool sau droguri la adulti si adolescenti

19. Persoanele casatorite, in special barbatii casatori, au o medie a vietii mai lunga decit a barbatilor necasatoriti

20. Casatoria e asociata cu sanatate mai buna si riscuri de accidente mai mici, boli sau dizabilitati, la barbati si femei

21. Casatoria pare sa fie asociata cu o mai buna sanatate printre minoritati si saraci

Sanatatea Mintala si Emotionala

22. Copiii ale caror parinti divorteaza au rate mai ridicate de depresie psihologica si boli mintale

23. Concubinajul e asociat cu probleme psihologice mai ridicate la copii 

24. Destramarea familiei pare sa creasca considerabil riscul de sinicidere la adulti, copii si adolescenti 

25. Mamele casatorite au rate mai mici de depresie decit mamele necasatorite sau in relatii de concubinaj

Criminalitatea si Violenta Domestica

26. Baietii crescuti in familii ne-intacte au o preponderenta mai mare de a se implica in comportamente delincvente sau criminale

27. Casatoria pare sa reduca riscul ca adultii sa se implice in activitati criminale 

28. Femeile casatorite par a avea un risc mai redus de a fi victime a violentei domestice decit femeile care traiesc in concubinaj

29. Un copil care nu traieste cu parintii lui biologici casatoriti e expus unui risc mai mare de abuz

30. Decalajul casatoriei intre cei cu studii universitare si cei fara este in crestere

AFR Recomanda: In linkul care vi-l recomandam puteti accesa: (1) un rezumat al studiului; (2) citeva comentarii video; si (3) instructiuni pentru cumpararea studiului contra cost la $6.50. http://americanvalues.org/bookstore/pub.php?pub=81

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 198, 3 iul 2012

Candva Marea Britanie – Educatie stalcita. Pe 21 iunie, The Telegraph a publicat o stire bizara – o invatatoare si-a incurajat elevii, la un curs de literatura fictiva, sa scrie note de sinucidere adresate parintilor lor. Unii copii au facut-o. Se pare ca indoctrinarea si devalorizarea vietii incepe devreme in Marea Britanie (Link).

Dominique Moceanu. Gimnasta romanca Dominique Moceanu farmeca publicul american cu marturia ei deosebita. Si-a publicat memoriile explicand ca in ultimii ani a aflat ca are o sora care la nastere a fost data spre adoptie (Link).

Julea Ward – O crestina model. In ianuarie am scris o editie speciala privind Julea Ward, studenta crestina de nota 10 de la o universitate publica din Michigan. A refuzat sa consilieze un grup homosexual si a fost exmatriculata. A castigat procesul in tribunal, iar luna trecuta legislatura statului Michigan a demarat un proiect de lege pentru protejarea studentilor crestini din universitatile publice de discriminare. Senatul a adoptat proiectul cu un vot de 54 la 50, care urmeaza sa fie supus la vot in Camera Deputatilor (Link).

Drepturi parentale – Suedia. Am scris de cateva ori in ultimii ani despre violarea drepturilor parentale in Suedia. Un incident neplacut s-a petrecut cu ani in urma, cand o familie a vrut sa-si duca copiii in India pentru a fi educati acolo, din dorinta de a nu-i expune sistemului abuziv de indoctrinare din scolile suedeze. Parintii au fost arestati pe avion, copiii au fost confiscati de catre autoritati, iar autoritatile sudeze au interzis parintilor orice contact cu copiii vreme de ani de zile. Luna trecuta, Curtea Suprema a dat castig de cauza parintilor. Acelasi caz e pe rol si la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. AFR a inregistrat o petitie de interventie in caz in sprijinul familiei. CEDO probabil va respinge cazul, avand in vedere ca a fost rezolvat la nivel national (Link).

Libertatea religioasa – Canada. Un sistem de scoli publice din Ontario, Canada a adoptat recent o ordonanta care interzice distribuirea Bibliilor in scolile ei. Pana recent, practica aceasta, in voga de multi ani, a fost admisa. (…)(Link).

Libertatea religioasa – Candva Marea Britanie. Saptamana trecuta a fost adoptata in Candva Marea Britanie Carta Libertatii Religioasa. Initiata, redactata si promulgata de un grup de intelectuali si academicieni englezi si din alte tari, Carta pronunta libertatea religioasa ca un drept universal si fundamental. Carta deplange abuzurile impotriva drepturilor religioase si cere comunitatii internationale sa protejeze si sa acorde mai multa atentie libertatii religioase si persecutiilor religioase (Link).

Libertatea religioasa – SUA. Administratia Obama a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a submina libertatea religioasa in SUA si la nivel international, in timp ce promova drepturile homosexualilor. Ultimul exemplu parvine din mai anul acesta, cand Departamentul de Stat al SUA a emis raportul anual al drepturilor omului peste tot in lume. Spre deosebire de anii trecuti si practica administratiilor precedente, Administratia Obama nu mai include in rapoartele anuale incidentele de persecutii religioase si incalcarea drepturilor religioase. Aici aflati un comentariu pe acest subiect (Link).

Aici, Raportul pe anul 2011 (Link).

Persecutie religioasa – Nigeria. Atentatele impotriva crestinilor din Nigeria sunt multe si dure. Recent, islamistii teroristi Boko Haram au anuntat ca au pregatit 300 de militanti islamisti sa arunce in aer biserici crestine in timpul slujbelor (Link).

Semnati petitia de solidaritate cu Nigeria. Am anuntat saptamana trecuta ca europarlamentarul italian, crestinul Mario Mauro, a initiat o petitie pan-europeana de solidaritate cu crestinii Nigeriei. V-am rugat sa o semnati. Ati facut-o. Pana acum, Romania a dat cele mai multe semnaturi in sprijinul acestei petitii. Va rugam sa continuati sa o faceti. Fie ca Dumnezeu sa va rasplateasca osteneala (Link).

Revolutia sexuala – Candva Marea Britanie. Revolutia sexuala, ca orice revolutie, afecteaza si copiii. Dar intr-un mod cu totul imprevizibil. Autoritatile britanice anunta o crestere substantiala a numarului de atacuri sexuale ale copiilor unii asupra altora (Link).

Brutalitate si avort in China. Scriem din cand in cand despre atrocitatile comise de autoritatile chineze impotriva femeilor insarcinate care refuza sa-si avorteze copii. Redam inca un incident recent (Link).

Eutanasie – Conferinta. Cu saptamani in urma, cantonul elvetian Vaud a legalizat sinuciderea asistata. Despre asta am scris. Recent, insa, o conferinta internationala s-a tinut tot in Elvetia impotriva eutanasiei (Link).

Eutanasie – Tasmania. Tasmania dezbate legiferarea eutanasiei pe insula. Proiectul de lege prevede si sisteme de eutanasiere mobile care vor merge la casa omului pentru a-l ucide (Link).

Infanticid – India. Avortul selectiv pe baza de sex se practica pe scara larga in India, cu toate ca e interzis de lege. In ultimii 20 de ani, 10 milioane de fetite nenascute au fost avortate doar pe motivul ca sunt fetite. Iar societatea indiana tace. Recent insa, vedetele indiene au inceput sa discute acest subiect tabu si sa-l abordeze in literatura si filme (Link).

Homosexualii exagereaza. Suntem obisnuti cu propaganda homosexuala care exagereaza totul, inclusiv numarul lor sau al copiilor care traiesc in camine cu parinti de acelasi sex. Recensamantul recent din SUA insa dovedeste ceea ce se stie – numarul homosexualilor e mic, insa se da impresia ca sunt multi. 4% dintre copiii adoptati anual in SUA sunt adoptati de homosexuali (de aici argumentul, “mai bine sa fie adoptati de parinti homosexuali care-i iubesc decit de familii normale unde copiii nu sunt iubiti”) (Link).

Scaderea avortului in SUA. Rata avortului a scazut vertiginos in America din 1990 cu 25%. Pe cand astfel de vesti bune si in Romania? (Link)

Sexualitate – Material video. Cate sexe exista? Doua, trei, o multime? Ce ne defineste sexul? Biologia sau socializarea? Credeti ori nu, dar pozitia dominanta in sociologia europeana si nord americana este ca identitatea sexuala nu are nimic de a face cu sexul biologic cu care ne nastem, ci cu socializarea in identitatea sexuala la care suntem cu totii supusi. Incredibil. Teoriile acestea aberante au devenit atat de acceptate in Norvegia, incat guvernul norvegian a incetat sa mai finanteze studiile acestea (Link).

Australienii isi pierd credinta. 20% dintre australieni nu se identifica cu nici o credinta religioasa, arata Biroul National de Statistica al Australiei. Adica 4,8 milioane dintre cei 21,5 australieni. Acum 100 de ani doar 0,3% dintre australieni se identificau ca fiind fara religie. In contrast, doar 1,5 dintre americani se declara fara religie. 61% din populatia Australiei e crestina, in comparatie cu 96% la recensamantul din 1911 (Link).


Categorii

Articolele saptamanii, Avort, China, Cultura desfraului, Homosexualitate, Preot Ioan Valentin Istrati, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “LA MARGINEA SODOMEI/ Razboiul puternicilor lumii impotriva FAMILIEI/ China: politica de stat a uciderii copiilor

 1. Stam si ma intrebam zilele astea:
  – Mai frate…cand eram mica iubeam soarele, abia asteptam vara – ca anotimp – zburdand ca un miel pe campii, de bucurie…ACUM, soarele imi face atata rau incat, am senzatia ca o sa ma topesc ca untul la soare, facand mizerie pe jos;

  -ma rog pe timpul drumului dus/intors sa nu lesin, sa nu patesc ‘ceva’ facandu-ma de bafta – nu mai vorbesc de starea acuta de disconfort simtita si resimtita pe masura ce se prelungeste valul de caldura (ca zile);

  -uite-asa, m-am intrebat retoric, de ce soarele este vatamator, de ce a devenit aproape insuportabil? Pe vremuri, nu exista aer conditionat si totusi…

  -raspunsul l-am primit prin gand “pentru pacatele asemanatoare celor din Sodoma si Gomora, se va pogora FOC peste locuitorii acelora care fac asemenea fapte”;

  -nu spun Sf.Parintii ca, ce vom vedea/auzii de-acum incolo ne va face sa ne stea mintea in loc?! Legiferarea mizeriei asteia de pacate atrage pedeapsa…

  -spunea Pr.ARsenie Boca despre un anumit tip de desfrau intre cei casatoriti si multimea celor care se indeletnicesc cu acest tip de pacate;

  Multe lucruri primite pe net, apar ca nevinovate dar – prin lipsa de reactie a maturilor – incurajeaza acest gen de pacate pentru maturul de mai tarziu; daca copilul vede si parade gay, ‘oficializari’ de ‘casatorii’ va crede ca ‘asa se poarta’.

  Am avut o iarna grea, cu frig napraznic, avem si o vara fierbinte; pre-gustam atat tartarul cat si focul iadului – inca de pe-aici, ca sa ne facem o idee CAM despre ce va fi vorba….

 2. http://www.jurnalul.ro/externe/google-campanie-casatorii-homosexuali-617649.htm (DIN CUPRINS: “Google a lansat, sâmbătă, campania “Legalize Love”, o iniţiativă care sprijină legalizarea în lumea întreagă a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, informează huffingtonpost.com….”)

 3. Pingback: Pr. Marcel Radut Seliste: UNIUNEA EUROPEANA INTERZICE BISERICII AFIRMAREA ADEVARULUI DESPRE HOMOSEXUALITATE! Analiza importanta pe marginea textului european APLAUDAT de PATRIARHIE. Indiferent de o noua constitutie anticrestina, PRIGOANA CRESTINILOR POATE
 4. Pingback: GOOGLE LUPTA PENTRU HOMOSEXUALITATE. “Legalize love”, campania destinata tarilor HOMOFOBE. Strategia gigantului american - Recomandari
 5. Pingback: De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI - Recomandari
 6. Pingback: Impunerea casatoriilor homosexuale: “un pas catre STATUL FASCIST AL INTOLERANTEI” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare