LEGEA PROSTITUTIEI RESPINSA LA CAMERA DEPUTATILOR, masonul Silviu Prigoana anunta ca va redepune proiectul

22-06-2011 1 minut Sublinieri

Camera Deputatilor a respins, marti, cu 225 de voturi impotriva, 30 favorabile si 28 de abtineri legea care reglementa exercitarea activitatilor cu caracter sexual, potrivit Agerpres. Pe 17 mai, raportul de respingere pentru acest act normativ intocmit de Comisia juridica nu a intrunit numarul necesar de voturi, motiv pentru care proiectul a fost din nou supus votului final.

Proiectul de lege initiat de deputatul PDL Silviu Prigoana prevedea desfasurarea activitatilor cu caracter sexual in conditiile unei autorizari prealabile, pentru persoane care au implinit 20 de ani si sunt apte din punct de vedere medical. Acesta mai stipula ca autorizatia urma sa fie emisa de primarii localitatilor, pe baza unui aviz emis de o structura specializata a MAI. Senatul a respins, la inceputul luni martie, proiectul de lege privind legalizarea prostitutiei initiat de deputatul democrat-liberal, Camera Deputatilor fiind for decizional.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că deputaţii au respins “din ipocrizie” proiectul său care reglementa prostituţia şi a menţionat că va redepune acest proiect la Parlament. Prigoană a arătat că “prostituţia este legalizată în România, nu mai este incriminată de noul Cod Penal din octombrie şi proiectul era un cadru de reglementare al funcţionării unei activităţi cu caracter sexual”.

“Acum, la noi, va fi legală prostituţia, dar nu are cadru de legalizare, adică, dacă te prostituezi sau treci strada prin loc nemarcat, primeşti 50 de lei amendă. Ei au respins proiectul de reglementare din cauza unei ipocrizii, care ne caracterizează ca popor”, a explicat Silviu Prigoană. El crede că poporul român are “o jenă comunistă” în a nu vorbi despre sex.

“Adică, noi nu discutăm despre sex, noi avem copile de 10 ani însărcinate pentru că avem o jenă comunistă, de sex nu se discută, e un lucru sfânt sexul, cu toate că sexul este un lucru normal şi lumea nu înţelege că sexul nu este folosit pentru reproducere, în general este pentru plăcere, are şi alte funcţii, la dereglarea hormonală. Şi, pentru că colegii mei sunt reglaţi hormonal în fiecare seară, ei nu înţeleg că asta trebuia făcută într-un cadru de reglementare”, a adăugat Prigoană.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “LEGEA PROSTITUTIEI RESPINSA LA CAMERA DEPUTATILOR, masonul Silviu Prigoana anunta ca va redepune proiectul

 1. Nu stiu daca Prigoana e mason, dar probabil ca isi doreste sa deschida o casa de toleranta :-), adica vrea sa fie un proxenet legalizat…
  Franta, tara care acum cateva zesi de ani era celebra cu casele de toleranta, a renuntat la ele, si astazi prostitutia este ilegala aici. Tocmai pentru ca s-a constatat ca legalizarea prostitutiei nu a facut decat sa creasca raspandirea bolilor venerice (nu exista un control medical zilnic, deci pana la depistarea germenilor ei trec de la un client la altul fara probleme),sa favorizeze traficul de stupefiante si sa incurajeze spalarea de bani in culisele acestor asezaminte.

 2. @ Hrisanti:

  E mason auto-declarat, a spus-o public de cateva ori. Nu ne-am fi hazardat cu astfel de acuzatii.

 3. @admin

  OK, dar tot cred ca vrea sa-si deschida o casa de toleranta ;-)…

 4. Pingback: HULITORUL MASON Silviu Prigoana vrea ca statul sa nu mai plateasca salarii preotilor si il ataca grobian si pe ”prietenul” sau, ”managerul BOR”! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 5. Nu iubesc nespus poporul american, dar sunt de apreciat in urmatoarea privinta:
  dupa ultimul razboi mondial, existau in aceasta tara discutii intense privind legalizarea prostitutiei. Atunci, guvernul american a aprobat experimental infiintarea de case de toleranta in 12 localitati considerate a fi tipic americane. Aveau acces doar localnicii, iar timp de un an au fost monitorizate atent multe aspecte sociale: divortialitatea, nuptialitatea, violenta domestica, consumul de alcool, participarea la slujbele religioase, notele elevilor la scoala, etc.. Dupa un an, s-a convenit ca nu se merita legalizarea prostitutiei, deoarece costurile sociale sunt prea mari. Adica, per total, ”da cu minus”.
  Chiar daca nu e o viziune ortodoxa, iata ca am avea de invatat inclusiv de la americani!

 6. Pingback: Ministresa ”Harvard” a Finantelor, Ioana Petrescu, este de acord cu LEGALIZAREA PROSTITUTIEI - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare