Ministresa ”Harvard” a Finantelor, Ioana Petrescu, este de acord cu LEGALIZAREA PROSTITUTIEI

8-11-2014 56 secunde Sublinieri

MTO

Legalizarea prostituţiei va umple buzunarele statului. Într-un interviu acordat jurnaliştilor Antena 3, ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, a declarat că o astfel de măsură ar aduce mai mulţi bani la buget. 

Din calculele Institutului Naţional de Statistică, prostituţia aduce la buget, într-un an, între 40 şi 100 de milioane de euro.

„Deocamdată prostituţia este ilegală. Dacă prostituţia devine legală atunci va deveni o activitate economică legală generatoare de profit”, a afirmat Ioana Petrescu.

Întrebată dacă banii aduşi de această categorie de activitate la buget ar conta, ministrul a răspuns: „Orice ban în plus la buget contează. Deci, da, evident”.

Ioana Petrescu nu este, în schimb, de acord cu impozitarea Bisericii, pentru că este „o organizaţie non-profit”.

*

 


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “Ministresa ”Harvard” a Finantelor, Ioana Petrescu, este de acord cu LEGALIZAREA PROSTITUTIEI

  1. Ministrul Bugetului, Darius Vâlcov, susține că legalizarea prostituției aduce investitori si investitii!

    Ministrul Bugetului, Darius Vâlcov, susține că legalizarea prostituției ar putea aduce venituri considerabile la bugetul de stat.
    ”Trebuie să vedem, în primul rând, cât ne interesează banii și cât ne interesează moralitatea. Trebuie să avem și această discuție, înainte de conceperea unui buget. Dacă spunem: ok, renunțăm total la moralitate, atunci introducem și droguri, și prostituție și trafic de arme. Dacă nu, trebuie să ne limităm și mergem în continuare cu această linie, cu care eu sunt de acord. Atunci, spunem stop acestor investiții și încercăm să combatem fenomenele”, a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3.
    http://www.stiripesurse.ro/ministrul-bugetului-am-putea-legaliza-prostitu-ia_935694.html

  2. Tehnic nu e clar CE din prostitutie taxam, cea politica si cea intelectuala scapa. Marea Recuperare a istoriei culturale netraite in calea navalirilor barbare si a imperiilor deznationalizante ne implora-n Constitutie si la noi regula ca 2% din prostitutie, 15% din spaga electorala, 20% din amenzi sau accize, 23% din recuperari si din sponsorizarile politice, 8% taxe de lux pe televiziunile tabloide si 5-7% din investitiile in carosabil sau in imobiliare se aloca direct la Infrastructura Intelectuala, inclusiv pentru poate noul Muzeu al Literaturii si pentru mansardele memoriale bucurestene Eminescu si Eliade.

  3. Si asa turismul sexual este in floare, cel putin in vestul tarii, dar sa mai si legalizeze flagelul asta.

  4. Daca prostitutia o sa devina legala si somerii (femeile), care v or fi in cautarea unui loc de munca,..nu v or gasi decit locuri de munca ca prostituata. Atunci persoana v a fi obligata sa accepte,..iar daca nu risca sa piarda ajutorul de somaj…etc…”mare mester agresiv ii dracu”.Adevarat azi, scapa cine poate!

  5. @Eu:
    Si ce sustine Darius Valcov e fals? Mie imi pare ca spune ca sustine o pozite morala si ca o pozitie imorala ar aduce investitori (cam asta e situatia, chiar daca nu ne place). In ceea ce o priveste pe Irina Petrescu, e foarte seaca declaratia ei, nu e de partea niciunei pozitii, pentru ca tehnic, din punctul de vedere al bugetului, o activitate legala se impoziteaza, iar orice leu la buget conteaza pentru ca schimba calculele. Haideti, va rog, sa nu incarcam cu sens niste declaratii fara sens.

  6. “Asa sa-mi ajute Dumnezeu” a spus cu mana pe Biblie la investirea in functie, cand a jurat nu doar pt. propasirea materiala a poporului roman, dar si pt. cea spirituala. Asa… nu o sa o ajute Dumnezeu (si nici pe noi).

  7. Cat de imbecil sa fii sa-ti imaginezi ca daca legalizezi prostitutia toti interlopii care o patroneaza acum se vor ingramadi sa-si deschida SRL-uri si sa inceapa sa plateasca impozite la stat ?

  8. La pomul lăudat, să nu te duci cu sacul…
    ,,Deşteptăciunea americană”… . ,,Buzunarele statului trebuiesc umplute”. Acesta este scopul suprem, idealul american şi ținta economiei de piață. BANI! BANI!! BANI!!!
    NU OAMENI, NU CINSTE, NU DEMNITATE ŞI VIRTUȚI DUMNEZEIEŞTI.
    ASTA ÎNVAȚĂ HRVARDUL şi cultivă toată elita universitară a vestului.
    ,,Deştepții” Americii şi ai vestului, cultivă şi dă liber păcatului, viciului, depravării, (ei înşişi find practicanți), pentru că…. aduc bani (statului).
    Nebuni şi orbi!.
    Dezumanizarea, nu duce la bine ci la iadul anarhiei. Omul robit de mizeria spurcăciunii, nu mai este om, nu mai are nimic din valorile umane.
    Tot apusul este putred în interior. Evaziunea, corupția, hoția, hpmosexualitatea, pedofilia, pornografia, drogurile, criminalitatea (şi în adolescență), sectarismul, trufia oarbă, obscurantismul şi tot ce poate fi degradant pentru om le găseşti în vestul fară Dumnezeu.
    Ministereasa nu înțelege că fără omani cinstiți şi curați nu va aduna bani pentru bine, ci pentru rău.
    Tot ce-i adunat din păcat, nu aduce folos nimănui şi niciodată.
    Acei bani vor construi puşcării, vor hrăni deținuți, vor merge în dezvoltarea, echiparea şi plata sistemelor coercitive şi de forță (poliție, anticorupție, justiție, sănătate… )
    BISERICA, CULTIVĂ CINSTEA, DREPTATEA LUI DUMNEZEU, MILOSTENIA, DRAGOSTEA DE DUMNEZEU ŞI SEMENI…
    Oetodoxul (autentic), nu este evazionist, nu este hoț, mafiot, curvar, homo, corupt … este un bun cetățean şi un om vertical.
    Ministereasa va getiona banii păcatului, care vor merge pe cheltuielile păcatului.
    România nu va fi mai bogată (decât în păcate), şi nu va marge spre mai bine ci spre mai rău.

  9. O sa ia amploare fenomenul daca se legalizeaza.

  10. Odată cu prostituția va tb ca să legalizăm și crima (nu că parțial- împotriva celor nenăscuți- n-ar fi deja), minciuna, calomnia, furtul, homosexualitatea în toate aspectele ei, traficul de carne vie ș.a. asemenea. Oare aceasta ne dorim noi? Și pt ce, ca să aibă bugetul de stat- recte politicienii- mai mulți bani și putere?? Oare până unde merge sfidarea omului de către om în cazul celor cocoțați la conducerea actualei Românii??? Este permis orice pt câștigarea/ păstrarea ciolanului???? Ăștia chiar nu-L mai simt deloc pe Dumnezeu?

  11. Pe filiera masonica vine treaba asta, cu tot felul de pretexte in spate, impinsa acum puternic de o confuzie totala a societatii.

    Scopul final: distrugerea moralitatii si a societatii.

    Pretexte: venituri, protectie … etc.

    Oricum, anunta din cand in cand aceasta masura, pentru ca populatia sa se obisnuiasca cu ideea, iar cand o vor aplica, sa nu intampine mari probleme.

    Daca se aplica masura, Ponta va fi marele proxenet al Romaniei..

  12. ONU: “Cele mai multe prostituate din Europa sunt românce”
    http://adevarul.ro/international/europa/onu-cele-mai-multe-prostituate-europa-romance-1_50aec9da7c42d5a663a06da8/index.html

    Statul german, “un proxenet modern”? 65% din prostituate sunt din Romania si Bulgaria
    http://www.ziare.com/diaspora/romani-strainatate/statul-german-un-proxenet-modern-65-la-suta-din-prostituate-sunt-din-romania-si-bulgaria-video-1240613

    Autoritatile din Londra, ingrijorate de numarul mare de prostituate romance
    http://www.ziare.com/social/prostitutie/autoritatile-din-londra-ingrijorate-de-numarul-mare-de-prostituate-romance-1239933

    Mai multe prostituate românce din Marea Britanie vor ataca pe cale legală deciziile autorităţilor de a le deporta
    http://adevarul.ro/international/europa/theguardian-mai-multe-prostituate-romance-marea-britanie-vor-ataca-cale-legaladeciziile-autoritatilor-deporta-1_5726c88b5ab6550cb8822236/index.html

    Sute de românce, suspectate de prostituție în Scoția. Femeile au fost respinse încă de la intrarea în țară
    https://www.libertatea.ro/stiri/romance-suspectate-de-prostitutie-1945263

  13. Spaniolii dedica un film pasarilor de noapte din Romania: Pasărea
    75% din retelele de prostitutie din Europa sunt controlate de romani!

    Pasărea intends to bring light to the ever growing epidemic of sex trafficking in our world, particularly as pertains to the devastating situation in Spain the number 1 country for sex tourism in Europe and 3rd in the world.
    https://www.pasareafilm.com/english
    https://www.facebook.com/groups/pasareafilm/permalink/2062978243914612/

    Romanian crime syndicates are responsible for 75 percent of the human trafficking throughout Europe.
    A Romanian mafia gang by the name of Brigada Oaraza overtook northern Italy.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_mafia

  14. Veste proasta pentru cei care lucreaza “la negru” in strainatate: guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din diaspora; Cîțu (PNL): pragul este acum de 2.000 de euro.
    https://www.libertatea.ro/stiri/guvernul-2278627

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare