„VOM AVEA O SOCIETATE DE ZOMBI”/ Liderii europeni vor să introducă un CERTIFICAT DIGITAL de VACCINARE în primăvară/ Pașaportul de vaccinare: o AMENINȚARE la adresa libertății

25-02-2021 6 minute Sublinieri

sursă foto: finance.yahoo.com

Digi24:

Summit UE. Angela Merkel: Toată lumea a fost de acord cu certificatul digital de vaccinare. Când va fi disponibil

Liderii UE au discutat în această seară despre realizarea unor pașapoarte de vaccinare pentru cetăţenii statelor membre care s-au imunizat împotriva Covid-19. Decizia liderilor vine în contextul în care mai multe țări din sudul UE care depind puternic de turism sunt disperate să salveze sezonul turistic de vară. Cancelarul austriac Sebastian Kurz a declarat înaintea summit-ului că dacă Uniunea nu se poate pune de acord asupra beneficiilor pentru persoanele vaccinate, care au fost testate ori au dobândit imunitate în urma infecţiei cu noul coronavirus, atunci Austria şi alte state membre care împărtăşesc aceeaşi opinie vor merge mai departe cu astfel de măsuri. Și premierul bulgar Boiko Borisov a pledat pentru introducerea paşapoartelor de vaccinare. În același context, europarlamentarii cer un certificat comun de vaccinare, rezoluție care va fi votată în următoarea sesiune plenară.

ACTUALIZARE 22:00 Certificatele digitale de vaccinare care permit oamenilor să călătorească în Europa, în ciuda pandemiei de coronaviurs, probabil vor fi disponibile înaintea verii, a spus cancelarul german Angela Merkel după summit-ul virtual al liderilor din UE, transmite Reuters.

“Toată lumea a fost de acord că avem nevoie de un certificat digital de vaccinare”, a declarat Merkel în cadrul unei conferințe de presă, joi seara, adăugând că executivul european va avea nevoie de aproape trei luni să creeze baza tehnică pentru astfel de documente.

Austria, Grecia, Italia, Spania și Bulgaria susțin ideea unui pașaport de vaccinare

”Consider că acest proiect trebuie implementat în primăvară – dacă nu în toată Europa, va trebui să o facem la nivel naţional şi prin înţelegeri cu alte state care au politici similare”, a spus Sebastian Kurz, citat de agenţia DPA, la o conferinţă de presă, înaintea summit-ului european online din această seară la care liderii europeni sunt divizaţi în chestiunea creării unor aşa-numite paşapoarte de vaccinare pentru înlesnirea turismului şi călătoriilor în UE.

Cancelarul austriac a susţinut ca ”paşapoarte verzi digitale’‘ pe telefoanele mobile să poată oferi deţinătorilor acestora acces în restaurante, la evenimente culturale, sportive sau pentru turism, nu doar celor care au fost vaccinaţi recent anti-COVID-19, ci de asemenea oricui are un test recent COVID-19 negativ, potrivit Agerpres.

Kurz a confirmat că statele UE care au sectoare turistice importante, precum Austria, Grecia, Italia şi Spania, au idei similare în această chestiune.

În schimb, alte state membre, precum Franţa şi Germania, sunt rezervate cu privire la acordarea unor beneficii persoanelor vaccinate anti-COVID-19, mai ales că procentul persoanelor vaccinate în UE este încă foarte redus şi s-ar crea discriminări, plus că nu este clar dacă o persoană vaccinată mai poate transmite virusul, notează agenţia DPA, adăugând că de la summitul în desfăşurare nu se aşteaptă o decizie în această chestiune.

Conform unor surse citate de această agenţie discuţiile la summit sunt axate mai mult asupra modalităţilor de recunoaştere reciprocă între statele UE a certificatelor de vaccinare şi de testare.

Premierul bulgar Boiko Borisov a pledat joi pentru introducerea de paşapoarte de vaccinare pentru a înlesni călătoriile, informează dpa, citat de Agerpres.

“Ar trebui să existe un paşaport electronic sau un paşaport verde pentru toţi cetăţenii europeni care au fost vaccinaţi împotriva COVID-19 sau care s-au vindecat de această boală”, a spus şeful guvernului bulgar în timpul consultărilor prin videoconferinţă cu liderii celorlalte ţări din UE, la unison cu apelurile altor ţări preocupate de turism şi care cer introducerea unor asemenea paşapoarte pentru înlesnirea turismului şi călătoriilor în UE.

“Am coordonat propunerea cu (cancelarul austriac) Sebastian Kurz, precum şi cu premierul grec şi cu alţi colegi din Consiliu”, a spus Borisov, îndemnând de asemenea producătorii de vaccinuri să-şi onoreze contractele încheiate cu Comisia Europeană, pentru a nu pune în pericol planurile de vaccinare ale statelor din UE.

Europarlamentarii vor un turism “sigur și curat” și certificat comun de vaccinare

Criteriile UE pentru turismul sigur și curat, inclusiv un certificat comun de vaccinare, ar trebui să fie parte a unei noi strategii UE privind turismul sustenabil, spun europarlamentarii Comisiei de Transport și Turism.

Rezoluția privind stabilirea unei strategii europene pentru turism sustenabil, adoptată joi de Comisia de Transport și Turism cu 47 de voturi pentru și două împotrivă, cere statelor UE să includă sectoarele de turism și călătorii în planurile de recuperare și ia în considerare reducerea temporară a TVA în cazul acestor servicii.

Textul, potrivit unui comunicat al Parlamentului European, arată că pandemia a schimbat cererea călătorilor spre turism “sigur și curat” și mai sustenabil. Solicită statelor membre să implementeze pe deplin și fără întârziere criterii comune pentru călătorii sigure, cu un protocol de Siguranță a Sănătății în UE în care să se regăsească testarea făcută înainte de plecare, și, în ultimă instanță, aplicarea cerinței de carantinare.

Eurodeputații vor un certificat comun de vaccinare, care ar putea deveni o alternativă la testele PCR și la cerințele de carantinare, odată ce sunt suficiente dovezi că persoanele vaccinate nu transmit virusul sau sunt recunoscute reciproc procedurile de vaccinare. Aceștia subliniază importanța emiterii formularului UE pentru identificarea pasagerilor și dezvoltarea aplicațiilor care depistează și avertizează anonim și voluntar persoanele care le folosesc.

Proiectul de rezoluție mai solicită Comisiei Europene să introducă un aviz de certificare a igienei la nivelul UE, ceea ce ar putea certifica standardele minime de prevenție și control al virusului care provoacă Covid-19 și care ar putea ajuta la restabilirea încrederii consumatorului în sectoarele de turism și călătorii.

Europarlamentarii salută folosirea portalului “Re-open EU” și urgentează țările UE să trimită informații clare Comisiei despre aplicarea sau ridicarea restricțiilor viitoare asupra liberei circulații. (…)

Express.co.uk:

„Vom avea o societate de zombi” Reacții furioase față de planul „drăcesc” al UE de a impune un pașaport de vaccinare

O reacție furioasă s-a trezit în Europa față de posibilitatea introducerii unui pașaport de vaccinare discutată de liderii UE care să permită călătoriile între statele membre.

Florian Philippot, președinte al mișcării eurosceptice Patrioții, a argumentat că introducerea pașapoartelor de vaccinare ar duce la „controlarea” populației.

El a scris pe Twitter: „Ideea va prevala, a spus Matignon despre Pașaportul de sănătate! Adaugă un cod QR pentru a intra în restaurant și ai deja societatea zombi: control, urmărire, supraveghere. Trebuie să luptăm împotriva acestui iad până la capăt!” (…)

ContraMundum:

PROBLEMA PAȘAPOARTELOR DIGITALE

de SWPR.org

În linii mari, problema medicală reprezintă doar faza operațională a pandemiei de coronavirus: în țările în care vârsta medie a deceselor de covid este peste 80 de ani, impactul pandemiei asupra sănătății publice va fi destul de restrâns. Chiar OMS a recunoscut recent că pandemia de coronavirus „nu a fost în mod necesar cea mai mare pandemie”. Faza strategică a pandemiei de coronavirus este aceea despre care whistleblower-ul Edward Snowden avertizase deja în martie 2020: pandemia temporară ar putea fi utilizată ca un mijloc pentru expansiunea perpetuă a sistemelor de supraveghere și control a populației globale. De la avertismentul lui Snowden, atât Apple cât și Google au inserat o interfață de „urmărire a contacților” – complet inutilă pentru controlul pandemiei – în sistemele de operare a trei miliarde de telefoane mobile.

Mai mult, într-un interviu TED Talk din martie 2020, miliardarul cu investiții în vaccinuri Bill Gates deja prezicea – sau mai degrabă anunța – că „în cele din urmă vom avea certificate care să ateste cine a avut boala și cine s-a vaccinat” iar „în cele din urmă va apărea această dovadă digitală de imunitate care va facilita redeschiderea lumii.”

Fraza din urmă, cea apodictică, a fost mai târziu editată de producătorii TED Talk, dar o înregistrare audio completă a rămas accesibilă astfel încât propoziția cu pricina poate fi auzită.

În mod evident, „dovada digitală de imunitate” proclamată de Bill Gates este tocmai ceea ce multe țări – inclusiv Suedia – intenționează să adopte în viitorul apropiat. Mai multe guverne intenționează să ceară „pașapoarte de vaccinare” chiar și pentru activități domestice, făcând astfel vaccinurile obligatorii. Pe lângă Bill Gates, un alt promotor de seamă al „pașapoartelor de vaccinare” este fostul prim-ministru britanic Tony Blair al cărui „Institute for Global Change” a primit bani de la Fundația Gates.

Aceste „pașapoarte de vaccinare” sunt o componentă de bază a proiectului biometric ID2020 condus de „Digital Identity Alliance”, fondată de Bill Gates – prin Microsoft și alianța vaccinurilor GAVI – și Fundația Rockefeller, fiind la rândul ei legată de programul „Cunoaște călătorul” inițiat de Forumul Economic Mondial și US Department of Homeland Security. Ideea de a folosi o pandemie pentru a impune un control mai strict de sus în jos, după un model chinez, a fost descrisă într-un raport din 2010 al Fundației Rockefeller (așa numitul scenariu „lock step”).

Merită notat că atât Fundația Gates cât și Forumul Economic Mondial au sponsorizat celebrul „Event 201”, ținut în octombrie 2019, la New York, în care se simula o pandemie de coronavirus, cam la o lună după apariția probabilă a noului coronavirus, dar cam cu două luni înainte ca publicul să afle. Fundația Gates sponsorizează de asemenea contractorul Pentagonului de arme biologice „Eco Health Alliance” care a efectuat cercetări genetice în privința coronavirusului alături de Institutul de Virusologie din Wuhan.

Cineva s-ar putea întreba de ce multe publicații – dintre care destule primesc bani de la Fundația Gates – au exagerat riscul noului coronavirus până într-acolo încât mare parte din public exagerează acum mortalitatea virusului de peste 100 ori.

Din punct de vedere medical „pașapoartele de vaccinare” nu sunt nici necesare nici folositoare pentru a termina actuala pandemie. La fel ca și în cazul gripei, cei care doresc să primească o protecție (experimentală) din partea vaccinurilor o pot face oricând, dar la fel ca în cazul gripei, un vaccin s-ar putea să nu protejeze împotriva noilor tulpini. Și din aceste motive, profesorul olandez J.H. Hoepman a numit aceste documente „inutile” și o „risipă totală de timp și muncă”.

Dar Bill Gates și prietenii lui au altă părere.

SMARTRADIO:

Pașaport de vaccinare| O altă amenințare la adresa libertății noastre

de Sophie de Menthon, pentru Caseur

A oferi un pașaport de vaccinare Covid înseamnă în limbaj simplu să-l impui. Există însă o anumită indecență în abordarea subiectului, câtă vreme suntem absolut incapabili să oferim vaccinuri celor vulnerabili, tineri sau bătrâni. Se pare că, pentru a convinge autoritățile să redeschidă tot ceea ce ne este interzis – fără nicio logică – soluția universală ar fi să se ofere acces doar celor vaccinați, care pot demonstra imunizarea un document. Așa se face, de exemplu, că cei vaccinați ar putea să viziteze un muzeu, să schieze, să meargă la cinematograf, teatru sau restaurant… Arătați pașaportul!

Ideea unui pașaport nu numai că nu este deloc actuală, ci reprezintă o altă amenințare la adresa libertății noastre. (…)

Libertatea de mișcare este o veche amintire

Ce facem cu libertatea? Cine are dreptul să ne refuze accesul în anumite locuri? Ce facem cu libertatea de mișcare, de a veni și a pleca, egalitatea privind prezența într-un anumit spațiu și imparțialitatea?

O bună ocazie, de asemenea, de a crea o uzina de pașapoarte, un dar de la Dumnezeu pentru birocrație, imaginați-vă: vor exista cei care au avut deja Covid și care au anticorpi (pașaport de anticorpi care trebuie reînnoit după teste regulate, pentru a vedea dacă anticorpii sunt încă acolo); Cei care nu sunt vaccinați din cauza unei contraindicații medicale (cei alergici). Și ce facem când vaccinul nu va mai avea efect asupra anumitor variante? Un pașaport pentru fiecare tulpină? Dar despre datele de sănătate? Confidențialitate? Cine va configura baza de date? Câte comisioane, câți specialiști, câte servicii?

Și nu uităm gesturile de protecție

Uităm, de asemenea, principalul lucru: eminenții noștri specialiști sunt de acord că vaccinul te protejează, dar nu te împiedică să îi infectezi pe alții, de unde necesitatea continuării măsurilor de prevenție…

Și acum angajatorii sunt de acord cu această idee, probabil obosiți de constrângerile muncii de acasă și de alte amenințări de tot felul, laudă meritele pașaportului.

France Soir: semne de întrebare privind MORTALITATEA asociată vaccinării anti-covid din ISRAEL/ „PAȘAPORTUL VERDE”: accesul la mall-uri și teatre va fi RESTRICȚIONAT în Israel pentru cei care nu se vaccinează. În perspectivă: obligativitatea pașaportului la locul de muncă și în școli

OMS a schimbat definiția IMUNITĂȚII DE TURMĂ, de acum legată exclusiv de VACCINARE/ Cum va deveni vaccinarea OBLIGATORIE? Pașapoarte de imunitate, obligații de serviciu, condiționarea călătoriilor…/ Vor obliga HORECA și sectorul privat angajații să se vaccineze?/ Spania face REGISTRU cu cei care NU se vaccinează/ Italia: medicii sceptici față de vaccinurile covid, SANCȚIONAȚI

Ministrul Sănătății dă asigurări că vaccinul anti-covid NU va fi obligatoriu. ÎN CE MĂSURĂ VA CONDIȚIONA ÎNSĂ ACCESUL LA O VIAȚĂ „NORMALĂ”?/ Italia: proiect pentru PERMISUL DE VACCINARE, obligatoriu pentru a putea CĂLĂTORI/ Drepturile omului: o „prosteală” în raport cu vaccinul?/ Ce a produs un vaccin PFIZER în Nigeria/ Dr. Mircea Frentiu: Vaccinul anti-covid conține celule umane de la fetuși AVORTAȚI/ Reprimarea STALINISTĂ a opiniilor medicului Vasile Astătărăstoae

VIITOAREA CONFIGURAȚIE A LUMII. Analiză cuprinzătoare a unui fost consilier parlamentar al Bundestagului german. Despre profitorii globali ai crizelor-oportunitate, instituirea TOTALITARISMULUI CORPORATIST DIGITAL și consecințele unui eventual nou „val corona” cu mortalitate mai mare

PAȘAPORTUL PENTRU DISTOPIA ORWELLIANĂ PERFECTĂ. Cum se intersectează proiectul „COVI-PASS”, pașaportul digital pentru sănătate, cu viziunile lui Bill Gates/ EDWARD SNOWDEN despre extinderea supravegherii sub pretextul combaterii pandemiei: SE CONSTRUIEȘTE ARHITECTURA OPRESIUNII


Categorii

Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Panopticon, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “„VOM AVEA O SOCIETATE DE ZOMBI”/ Liderii europeni vor să introducă un CERTIFICAT DIGITAL de VACCINARE în primăvară/ Pașaportul de vaccinare: o AMENINȚARE la adresa libertății

 1. UniuneaEvropeana s-a defecat pe Drepturile Omului si ale Cetateanului(alea de care faceau mare parada pana in ianuarie 2020), dupa care au aruncat produsul inalt calitativ in fata prostimii unionale, zicandu-ne ca noi suntem de vina pentru orice nebunie pun ei in practica pe pielea noastra.
  Acum, dupa OrdineledeZi pe Uniune primite de la Piramida, pregatesc marcarea oilor care au voie la pasune internationala, deosebindu-le de cele care pot paste doar ciulinii nationali.
  Sa le strice Dumnezeu toate planurile lor nebunesti !

 2. Daca bill gates of hell a investit in vaccinuri ati vazut ce a urmat.
  ACUM CA BILL GATES OF HELL ARE INVESTITII IN CORPORATII CARE PRODUC CARNE ARTIFICIALA DIN CELULE UMANE si animale ce va urma??? Hunger games?

  Si totusi, Gates, Schwab si altii ca ei sunt doar agenti ai schimbarii, adevaratii patroni nu apar in public si la think tankuri….mai ales la varsta la care nu mai ai deloc energie sa schimbi lumea…

  CIrcula un banc legat de afirmatia lui Gates ca o vaca polueaza mai mult decat o masina deci trebuie interzisa carnea de vaca(si de porc):
  Pentru a verifica afirmatia, Bula s-a gandit sa stea o noapte cu vaca in garaj, iar Bill sa stea o noapte in garaj cu masina pornita. Dimineata sa se intalneasca si sa discute rezultatele studiului.

 3. Pingback: Opinie: PLANUL NOII ORDINI GLOBALE "CHINEZEȘTI" PRIN PANDEMIE și descifrarea mecanismelor de CONTROL AL POPULAȚIEI - propaganda de război, INVENTAREA DUȘMANILOR FICTIVI, mitul salvatorului, CONFUZIA și HAOSUL PROFITABILE. Cum se încurcă
 4. Pingback: CE ASCUNDE NOUA CAMPANIE DE ÎNGROZIRE PANDEMICĂ prin PREDICȚII CATASTROFICE și GĂSELNIȚE ILOGICE, pe bază de „valul trei”, ”tulpină britanica mai contagioasă”, ”explozie de cazuri grave la tineri”? MARKETING AGRESIV pentru BLOCAREA S
 5. Pingback: O PANDEMIE FOARTE CONVENABILĂ. „Pașapoartele vaccinale sunt poarta către cea mai radicală formă de sclavie care s-a văzut vreodată”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare