France Soir: semne de întrebare privind MORTALITATEA asociată vaccinării anti-covid din ISRAEL/ „PAȘAPORTUL VERDE”: accesul la mall-uri și teatre va fi RESTRICȚIONAT în Israel pentru cei care nu se vaccinează. În perspectivă: obligativitatea pașaportului la locul de muncă și în școli

20-02-2021 9 minute Sublinieri

Sursă foto: https://nypost.com/2021/01/08/israel-pm-netanyahu-sets-deadline-for-distributing-covid-19-vaccine/

Vaccinarea în Israel: cifrele mortalității ridică semne de întrebare?

France Soir, 17/02/2021 Actualizat 18/02/2021 à 14:58

Haim Yativ, inginer, și medicul Hervé Seligmann, fost membru al grupului de cercetare a bolilor infecțioase și tropicale emergente de la facultatea de medicină de la universitatea din Aix-Marseille își prezintă rezultatele analizei datelor vaccinale din Israel într-un articol publicat pe site-ul Nakim.org.

Grupul Collectif citoyen al ziarului FranceSoir și asociația Bon Sens urmăresc cu mare atenție publicațiile și analizele datelor, experiențele acumulate de diverse țări în vaccinare și s-au arătat interesați de articol. Le-am cerut un interviu cu scopul de a le înțelege analiza și limitele ei.

Autorii articolului declară că nu au nici un conflict și nici o legătură de interese, în afara faptului că au copii în Israel.

Este o prezentare completă care menționează analiza datelor, validările făcute, limitele și mai ales concluziile pe care ei cer să le confrunte cu datele cerute Ministerului Sănătății printr-o solicitare scrisă prin intermediul unei comisii de acces la documente administrative israeliene.

Constatările sunt simple:

 • Există o neconcordanță între datele publicate de către autorități și realitatea din teren.
 • Ei au trei surse de informare, în afară de e-mailurile și mesajele despre efecte secundare pe care le primesc prin internet. Aceste trei surse sunt Ynet, site de informare israelian, baza de date a Ministerului Sănătății israelian și baza de date VAERS (cu evenimente postvaccinare) din Statele Unite.
 • În ianuarie 2021, s-au înregistrat 3000 de efecte secundare ale vaccinurilor, din care 2900 pentru vaccinurile ARNm. Față de anii trecuți, mortalitatea ar fi avea o rată de 40 de ori mai mare.
 • Pe 11 februarie, un articol de pe Ynet prezintă datele legate de vaccinare. Autorii articolului au ”demascat” analiza, bazându-se pe datele publicate de Ynet. „Am reluat datele uitându-ne la mortalitatea din perioada de vaccinare care durează de 5 săptămâni, Analizând aceste date, ajungem la niște cifre înspăimântătoare care arată o mortalitate importantă cauzată de vaccin.
 • Autorii declară că „vaccinările au cauzat mai multe decese decât ar fi provocat coronavirusul în aceeași perioadă.”

Haim Yativ și le Dr. Seligmann declară că din punctul lor de vedere, „aceasta este o nouă Shoah” declanșată de presiunile autorităților israeliene pentru vaccinarea cetățenilor.

Ei îi invită de asemeni pe specialiști să completeze analizele lor și intenționează să întreprindă acțiuni în justiție în urma acestei descoperiri, dacă ea va fi validată de datele de la minister: contactat, acesta nu a fost disponibil.

Autorii deplâng faptul că nu pot comunica aceste informații capitale pentru concetățenii lor. De aceea am publicat articolul integral tradus în franceză.

Datele așteaptă să fie confirmate în urma cererii de acces la documentele oficiale în termen de 5 săptămâni (durata legală în Israel).

Descoperirea datelor vaccinării în Israel dezvăluie o imagine înspăimântătoare

Publicat pe site-ul NAKIM: Luni, 15 februarie

Analizele de mai jos ale unui articol care promova vaccinarea împotriva COVID-19 permit descoperirea tuturor datelor vaccinării și o situație înspăimântătoare. Pe 11 februarie 2021, Ynet (cel mai cunoscut site internet israelian) a publicat un mesaj confuz și un articol derutant intitulat „Datele despre eficacitatea vaccinării în Israel și efectele sale rapide asupra tinerilor”.

Reanalizarea acestor date de către noi explică de ce în timpul derulării proiectului de vaccinare masivă a populației lansat la jumătatea lunii decembrie 2020 în timpul unui lockdown, noile cazuri confirmate zilnic de COVID-19 nu s-au diminuat așa cum se întâmplă în lockdown și, ceea ce este încă și mai important, de ce numărul de cazuri grave, critice și de decese au crescut în decurs de mai bine de o lună. De la jumătatea lui decembrie până la jumătatea lui februarie (două luni), 2337 din 5351 de decese oficiale israeliene au fost de COVID-19. Analizele noastre arată creșteri ale ratei mortalității în cursul procesului de vaccinare în 5 săptămâni, în raport cu nevaccinații și cu cei care au încheiat procesul de vaccinare. Se pare că cei asimptomatici înainte de vaccinare și cei infectați la puțin timp după prima doză au tendința să dezvolte simptome mai grave decât cei nevaccinați.

Articolul de pe Ynet este organizat într-un mod de-a dreptul pasionant și folosește date furnizate în mod eronat de către ministerul Sănătății. Nu se știe dacă a fost intenționat pentru a dovedi eficacitatea vaccinului sau dacă s-a făcut în mod eronat deoarece datele furnizate au fost greșit înțelese. Rețineți că în Israel toate vaccinurile provin de la Pfizer. Aducem un exemplu foarte important din articol, legat de tabelul furnizat de ministerul Sănătății. Afirmația din textul „Totuși, 546 dintre decese s-au înregistrat în rândurile celor nevaccinați deloc sau ale celor care au primit prima doză de vaccin cu două săptămâni înainte de a muri” diferă de situația din tabel. Afirmația este în mod vădit nefundamentată, căci toate datele prezentate în tabel și furnizate mai jos  îi cuprind numai pe pacienții COVID-19 care au primit cel puțin prima doză de vaccin. Acest fapt reiese limpede la examinarea tabelului. Totalul general este de 43781 pacienți COVID-19 care au primit prima sau a doua doză de vaccin. Dintr-un total de 660 decese, 546 au primit doar prima doză. Datele din tabel arată mai curând efectele nedorite ale vaccinului decât eficacitatea lui.

 

Pentru aceasta, trebuie să înțelegem mai întâi că tabelul furnizat descrie starea pacienților COVID-19 care au primit prima sau a doua doză de vaccin la anumite date, așa cum se spune la începutul articolului: „din date, reiese că 865 de pacienți de peste 60 de ani sunt spitalizați în stare gravă…”. Presupunem că articolul publicat pe 11 februarie reflectă situația din spitale din ziua precedentă, adică din 10 februarie 2021 sau din 11 februarie 2021.

Pe 10 februarie, numărul de cazuri active grave era de 1056 conform panoului de control al ministerului Sănătăți, vezi poza de mai jos.

Aceasta arată în mod surprinzător că cele mai grave cazuri spitalizate pe 10 februarie sau la o dată apropiată au fost de fapt în rândurile celor vaccinați cu prima doză sau cu până la două săptămâni după a doua doză. A se vedea tabelul cu pacienții vaccinați care prezintă 1031 cazuri grave și 220 cazuri critice la momentul întocmirii tabelului. Aceasta corespunde cu articolul în ebraică din 1 februarie 2021: “Peut-on montrer que le vaccin de Pfizer est aujourd’hui la cause majeure des taux de mortalité élevés en Israël et dans le monde?”. („Putem oare arăta că vaccinul Pfizer este astăzi cauza majoră a creșterii ratei mortalității în Israel și în lume?”)

Nu este ultima surpriză care ni se rezervă la examinarea datelor ministerului Sănătății. Putem scădea numărul de persoane care au primit prima doză de vaccin pe 19 ianuarie 2021 din numărul celor de pe 10 februarie 2021. În timpul celor 21 de zile, 1 331 881 de cetățeni israelieni au primit prima doză. Tabelul arată că 568 dintre aceștia au murit, adică 0,042%, și că 39 047 au devenit caz de COVID-19, adică 2,9%.  Pentru cea de a doua doză, ne concentrăm pe date specifice la două săptămâni după a doua vaccinare, conform tabelului.

Între 26 ianuarie și 10 februarie 2021, 909 102 cetățeni israelieni au primit a doua doză de vaccin. Dintre aceștia, conform tabelului, 92 au murit, adică 0,01%. Prin urmare, în cursul celor 5 săptămâni de la prima doză, cel puțin 0,05% primitori ai primei doze au murit. Această rată a mortalității privește în primul rând populația relativ tânără a cărei vaccinare a fost anunțată pe 19 ianuarie, perioadă la care majoritatea vaccinaților aveau sub 65 de ani.

Pentru a estima rata mortalității persoanelor de peste 65 de ani care în mare au fost vaccinate înainte de această perioadă, vom folosi datele raportate de VAERS din SUA.

Am descoperit (a se vedea articolul în engleză http://www.nakim.org/israel-forums/viewtopic.php?t=270802) că raportul deceselor celor de peste 65 de ani vs al celor de sub 65 de ani este cam de 4,42 (155/35). Astfel, rata mortalității persoanelor de peste 65 de ani între prima și a doua doză de vaccin ar trebui să fie până la data de 19 ianuarie de 0,042 (rata mortalității a celor sub 65 ani) înmulțită cu 4,42, fie 0,186%, adică aproape de cele 0,2% raportate de Ministerul Sănătății pe 21 ianuarie 2021.

Această valoare de 0,2% de decese a fost modificată ulterior în mod misterios de Ministerul Sănătății, ajungând la 0,005 fără nici o explicație. Considerațiile de mai sus arată că datele ratei mortalității furnizate mai întâi au fost corecte. Datele actualizate ale ratei mortalității au avut probabil rolul de a sugera niște rate de mortalitate mai slabe la persoanele vârstnice.

Problemele nu se opresc aici. Numărul deceselor de COVID-19 în rândurile vaccinaților de la începutul campaniei de vaccinare pare să explice creșterea ratei mortalității de COVID-19 observate din decembrie 2020. Pentru aceasta, calculăm rezultatul numărului de persoane de peste 65 de ani vaccinate cu 0,2 și numărul de persoane sub 65 de ani vaccinate, cu 0,04. Aceasta arată că majoritatea deceselor datorate COVID-19 din acestă perioadă îi privește pe cei vaccinați, după cum arată tabelul furnizat de Ministerul Sănătății la începutul lui februarie.

În timpul campaniei de vaccinare între jumătatea lui decembrie și jumătatea lui februarie, 2337 din 5331 decese semnalate în Israel au fost cauzate de COVID-19, adică 43,7%. Dintre acestea, din 19 ianuarie,  au fost semnalate în Israel 1271 de decese. Tabelul furnizat de Ministerul Sănătății pe 10 februarie arăta 660 de decese COVID-19 dintre vaccinați, fie 51,9% decese pe această perioadă. Numai 1,3 milioane de israelieni din 8 milioane (aproximativ 1 din 8, 12,5%) au fost vaccinați în această perioadă. În consecință, vaccinarea favorizează decesele, deoarece 51,9% din cursul acestei perioade privește îi privește pe cei 12,5% de vaccinați în acestă perioadă. În afară de asta, cazurile grave și critice din cursul acestei perioade sunt mai numeroase decât cazurile grave semnalate, efectul nedorit al procesului de vaccinare este probabil mai grav decât ceea ce reiese din datele disponibile.

Grozăvia nu se oprește aici. La decesele din rândurile vaccinaților trebuie adăugate numeroasele accidente AVC sau cardiace raportate imediat după vaccinare care nu sunt incluse la decesele de COVID-19 și care reprezintă aproape dublul deceselor din rândurile vaccinaților, al căror număr rămâne necunoscut  dar pe care vom încerca să-l aflăm în zilele următoare. În stadiul actual declarăm că vaccinările au cauzat mai multe decese decât ar fi provocat coronavirusul în timpul aceleiași perioade. Dintre vaccinații de peste 65 de ani, 0,2 au murit în decurs de 3 săptămâni între doze, adică 200 din 100 000 vaccinați. Situația trebuie comparată cu 4,91 de morți din 100 000 de COVID-19 fără vaccinare, vezi mai jos. A nu se confunda cu COVID-19 de 0,279 decese dintre 100 000 semnalate la cei care au încheiat procesul de vaccinare, fie la 2 săptămâni după a doua doză, vezi tabelul de mai jos din articolul de pe Ynet.

Această imagine înspăimântătoare se extinde și la cei sub 65 de ani, dintre care în decurs de 5 săptămâni ale procesului complet de vaccinare au murit 0,05%, adică 50 din 100 000. Aceasta trebuie comparat cu cei 0,19 la 100 000 decedați de COVID-19 din această grupă de vârstă și care nu sunt vaccinați, conform tabelului de mai sus. În consecință, rata mortalității din această grupă de vârstă a crescut cu 260 în decursul a celor 5 săptămâni de campanie de vaccinare în raport cu rata mortalității naturale de COVID-19.

Un mijloc simplu de a verifica aceste rezultate ține de rata lunară a deceselor de COVID-19 de la începutul pandemiei și până la jumătatea lui decembrie: 3014 decese, adică 3014/9=334,9 decese pe lună. Rata mortalității lunare de la jumătatea lui decembrie încoace este de 2337/2=1168,5 pe lună, deci de 3,5 ori mai mult.

Concluzia noastră este că vaccinurile Pfizer, în ceea ce privește persoanele în vârstă, au ucis în decurs de 5 săptămâni de campanie de vaccinare cam de 40 de ori mai multe persoane decât a ucis boala însăși și cu 260 mai multe persoane tinere. Insistăm asupra faptului că se urmărește producerea unui pașaport verde valabil cel mult 6 luni și promovarea vânzărilor Pfizer.

Cifrele deceselor estimate cauzate de vaccin sunt probabil cu mult sub cifrele reale, deoarece ele reprezintă numai decesele definite ca fiind de COVID-19 în timpul acestei scurte perioade și nu includ AVC-urile și accidentele cardiace (și altele) rezultate din reacțiile inflamatorii din zeci de rapoarte documentate pe situl NAKIM, și care sunt doar vârful icebergului.

Nu se ține cont nici de complicațiile pe termen lung descrise într-o plângere penală depusă în decembrie 2020 în Franța și care a fost tradusă în engleză. Privind retrospectiv, așa se explică de ce s-au înmulțit cazurile grave de COVID-19 odată cu începerea vaccinării și de ce cazurile au început să   scadă când vaccinarea a fost deschisă tinerilor și continuă să scadă în timp ce campania de vaccinare își pierde din elan.

Sperăm că acest masacru nu-i va include și pe cei de sub 13 ani, deoarece aceștia au o rată crescută a reacțiilor nedorite, inclusiv deces la vaccinuri, așa cum o arată datele multianuale ale rapoartelor VAERS în Statele Unite.

În rezumat, pandemia poate fi prevăzută în următoarele săptămâni. Scăderea vaccinărilor și a vârstei vaccinărilor va duce la o reducere a cazurilor grave, în principal nu datorită protecției prin vaccin, ci pentru că  vor muri mai puține persoane din pricina vaccinului și a altor reacții nedorite la vaccin.

Va fi ceva temporar, căci peste câteva luni prevedem că vom avea de înfruntat efectele nedorite pe termen mediu și lung ale vaccinării, precum ADE (Antibody-Dependant Enhancement) și virusurile mutante rezistente la vaccinare și selecționate de vaccinuri. Dar aceasta s-ar putea să se întâmple după viitoarele alegeri iar alegătorii (supraviețuitori) nu vor mai avea o altă ocazie să-și exprime dezamăgirea la scrutin.

SMART RADIO:

Israel| Accesul în teatre și mall-uri se va face doar pe baza certificatului de vaccinare, valabil șase luni de la rapel

Hezi Levy, directorul general al Ministerului Sănătății israelian, a declarat într-un interviu pentru unul dintre posturile de televiziune israeliene că „dacă totul merge bine”, mall-urile și teatrele vor fi redeschise. Cu o clarificare importantă: „accesul va fi permis doar celor care dețin un pașaport verde”.

Documentul este, de fapt, un certificat de vaccinare îmbunătățit, în formă digitală sau nu – pentru cei care nu sunt familiarizați cu instrumentele digitale.

Pașaportul ar trebui să intre în circulație pe 23 februarie, dată care marchează și o nouă etapă în relaxarea restricțiilor. Israelul a ajuns la un acord cu Cipru, permițându-le cetățenilor care au fost vaccinați împotriva coronavirusului să călătorească fără restricții între cele două țări, de îndată ce zborurile vor fi reluate. Cu condiția de a deține, pe lângă pașaportul tradițional, permisul de vaccinare.

Cod QR

Pașaportul cu cod QR, emis de Ministerul Sănătății, va fi disponibil în cinci limbi – ebraică, arabă, rusă, amharică și engleză. În plus față de numele, numărul cărții de identitate, numărul de telefon și e-mailul titularului, documentul va furniza mai multe informații despre sănătate: data vaccinării și data expirării (la șase luni după a doua doză), data contaminării cu SARS-Cov-2 (dacă este cazul) și rezultatul testelor anti-Covid, dacă au fost efectuate în ultimele 48 de ore.

Încurajarea vaccinării

De îndată ce proiectul a fost prezentat Comisiei juridice parlamentare la începutul lunii ianuarie, ministrul Sănătății, Yuli Edelstein, a anunțat răspicat: pașaportul este „modul nostru de a încuraja tot mai mulți oameni să fie vaccinați”. „Un obiectiv care rămâne relevant pentru a-i convinge pe cei care sunt mai puțin dornici să fie vaccinați. Guvernul intenționează să modifice legea în așa fel încât angajatorii să poată solicita angajaților un „pașaport verde”. Acest lucru ar putea fi implementat în companii, dar și în școli.

Reacții negative pe rețelele de socializare

Proiectul de lege provoacă o serie de reacții negative pe rețelele de socializare, dar este compatibil cu legislația israeliană și permite Ministerului Sănătății să impună vaccinarea tuturor și să aplice sancțiuni dure, până la pedeapsa cu închisoarea. „În zilele noastre, acest tip de politică ar putea fi considerat […] un atac prea sever împotriva libertăților”, susține Barak Medina, profesor de drept public la Universitatea Ebraică din Ierusalim, pentru Jerusalem Post. Deși este puțin probabil ca vaccinarea să fie declarată obligatorie, „pașaportul verde” este un mijloc indirect de a obține același rezultat.

Mii de israelieni cumpără cerificate de vaccinare false. Posesorii unui „pașaport verde” pot reveni la normal începând de dumincă

Populația Israelului va fi scindată începând cu săptămâna viitoare. Liderii statului au creat o nouă pătură socială privilegiată: cea a vaccinaților. Până acum, aproape 50% dintre israelieni au ales să fie imunizați prin vaccinare. „Pașaportul verde” este destinat celor care au fost deja infectați și celor vaccinați, care au dreptul să-l solicite la o săptămână de la rapel.

Începând de duminică, cei care dețin un astfel de document pot merge la săli de sport, piscine, concerte, hoteluri sau sinagogi. Accesul la restaurante și baruri va fi permis de la începutul lunii martie.

Restul cetățenilor, inclusiv tinerii sub 16 ani, care nu sunt eligibili pentru vaccinare deocamdată, nu vor avea permisiunea de a lua parte la activitățile enumerate mai sus. Unele spații vor putea fi vizitate pe baza unui test Covid negativ.

Pașaportul pare a fi destul de complex. Codul QR care apare în partea dreaptă pare destul de sigur, dar conține doar informațiile care sunt deja prezentate în cifre și numere, ceea ce îl face destul de ușor de falsificat, spune expertul în securitate cibernetică Ran Bar-Zik. Oricine deține ceva cunoștințe informatice, un program de grafică și o imprimantă poate să contrafacă documentul.

Times of Israel raportează că aproximativ 100.000 de israelieni sunt implicați în vânzarea sau cumpărarea de pașapoarte verzi falsificate. Prețul unuia este de aproximativ 200 de euro.

„Așa va arăta prima etapă a revenirii la normal”, a spus ministrul Sănătății, Yuli Edelstein.

Nu există încă un plan concret de implementare a regulilor privind pașaportul. În timpul celor trei lockdown-uri succesive, au fost raportate nenumărate încălcări ale restricțiilor. Ministrul Sănătății se teme că documentul ar putea fi falsificat și avertizează că vor fi aplicate amenzi în valoare de până la 1.000 de euro celor care folosesc un pașaport contrafăcut.


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “France Soir: semne de întrebare privind MORTALITATEA asociată vaccinării anti-covid din ISRAEL/ „PAȘAPORTUL VERDE”: accesul la mall-uri și teatre va fi RESTRICȚIONAT în Israel pentru cei care nu se vaccinează. În perspectivă: obligativitatea pașaportului la locul de muncă și în școli

 1. Rezulta ca vaccinarea nu vizeaza virusul PER SE care devine doar un pretext. In acest caz pierderile nu conteaza , ele “justifica” rezultatele preconizate si care pierderi trebuiesc cat mai mult camuflate si falsificate ca sa nu fie cunoscute si sa nu infricoseze turma.
  In concluzie, ceea ce se doreste OBTINUT le explica pe toate, incepand cu ardoarea ca toata turma sa fie “imunizata”.

 2. Pingback: Liderii europeni vor să introducă un CERTIFICAT DIGITAL de VACCINARE în primăvară/ „VOM AVEA O SOCIETATE DE ZOMBI”/ Pașaportul de vaccinare: o AMENINȚARE la adresa libertății
 3. Pingback: Tribune Juive: geneticiana ALEXANDRA HENRION-CAUDE și strigătul său de alarmă cu privire la VACCINAREA din ISRAEL: „Poporul israelian nu a fost consultat de guvernul său cu privire la acest mare experiment asupra sa”
 4. Pingback: GEERT VANDER BOSCHE, virusolog și expert in vaccinuri belgian, ex-coordonator al programului de vaccinare Ebola: "DACĂ NU OPRIM VACCINAREA ÎN MASĂ VA FI UN DEZASTRU! Vaccinurile au scop profilactic, o spune orice manual de vaccinologie: nu inocul
 5. Pingback: O PANDEMIE FOARTE CONVENABILĂ. „Pașapoartele vaccinale sunt poarta către cea mai radicală formă de sclavie care s-a văzut vreodată”
 6. Pingback: „Mortul e de vină întotdeauna. Vaccinul niciodată”/ Cîțu, „teroriștii” și minciuna loturilor Astra Zeneca/ Reminder: toate vaccinurile Covid sunt riscante, căci TOATE sunt experimentale/ Scrisoare deschisă către AGENȚIA EUROPEANĂ A MED
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare