Mai bine mai tarziu… Lucrarea parintelui NICOLAE TANASE, recunoscuta si onorata de PATRIARHUL DANIEL

24-11-2015 1 minut Sublinieri

pf-daniel-pr-tanase1

Părintele Nicolae Tănase de la Parohia Valea Plopului – Prahova a primit, marți, 24 noiembrie 2015, Ordinul Sfântul Ioan Gură de Aur din partea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. De asemenea, Părintele Nicolae Tănase a fost hirotesit iconom stavrofor.

La final, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel l-a felicitat pentru întreaga activitate:

Felicităm pe Părintele Nicolae Tănase pentru activitatea filantropică deosebită pe care o desfășoară la Parohia «Valea Plopului», dar și pentru multa lucrare misionară în țară și în străinătate, întrucât este adesea invitat să dea mărturie despre credința și învățătura ortodoxă, mai ales despre familie, despre copii ca dar al lui Dumnezeu pentru Biserică și societate.

Dorim ca Bunul Dumnezeu să îi dăruiască pentru rugăciunile Sfântului Ioan Gură de Aur aceeași râvnă duhovnicească și aceeași dragoste pentru mântuirea oamenilor, mai ales pentru ajutorarea celor aflați în suferință și în nevoi. Acest moment este un prilej de prețuire, de bucurie și de încurajare. Când se primește o distincție se arată o recunoștință, dar și o speranță de continuare. Recunoștință pentru lucrarea săvârșită deja și speranță pentru continuare lucrării spre binele Bisericii și spre slava Preasfintei Treimi”.

Este o zi deosebită și surprinzătoare. Acest moment, așa cum a spus Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, reprezintă marcarea unui trecut și începutul unei noi etape în care sperăm să continuăm îndemnul Bisericii de a oferi creștinilor din parohie și nu numai îndemnuri prin ceea ce este mai necesar astăzi, filantropia caracteristică Bisericii”, a mărturisit Părintele Nicolae Tănase.

pf-daniel-pr-tanase2


Categorii

1. DIVERSE, Parintele Tanase (Valea Plopului), Patriarhul Daniel

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Mai bine mai tarziu… Lucrarea parintelui NICOLAE TANASE, recunoscuta si onorata de PATRIARHUL DANIEL

  1. Cei care fac bine în mod dezinteresat (sub deviza, spun eu, “filantropie fără ipocrizie”) sunt apreciați mult prea târziu. Deși, ei nu au nevoie de recunoștință omenească…

  2. Nimic nu e prea tarziu… e foarte bine si acum, poate cine stie, in iconomia dumnezeiasca, acum o fi fost cel mai bun moment.

    Parintele Nicolae Tanase… neobositul nostru parintel, sa-i dea Domnul zile indelungate si mantuire lui, familiei, copiilor lui si pentru rugaciunile si lucrarea lui, sa ne miluiasca si pe noi.

  3. Merita toata lauda.

  4. Pingback: PARINTELE NICOLAE TANASE: „În culcarea pe o ureche că suntem noi un popor ales, VOM AVEA UN SFÂRȘIT CA AL EVREILOR. NOI VOM FI ÎNLOCUIȚI. De ce? Pentru că nu realizăm pe ce fel de pământ stăm, pe cât sânge stăm și cum în acest pământ
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare