MINISTRUL SANATATII raporteaza noi cazuri de rujeola pentru a URGENTA LEGEA VACCINARII/ Scandalul NOVARTIS din Grecia: compania farmaceutica a MITUIT CU SUME URIASE oficiali guvernamentali, jurnalisti si firme de PR pentru a obtine (si) COMENZI de VACCINURI. Pe cand o ancheta si la noi?/ Luc Montaigner avertizeaza cu privire la prevederile ANTISOCIALE ale noii LEGI A VACCINARII din Franta

9-02-2018 4 minute Sublinieri

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri seara, Romania TV, ca saptamana aceasta s-au inregistrat 126 de cazuri noi de rujeola si ca devine imperios necesar sa se discute despre legea vaccinarii.

“Ca noutate pot sa va spun ca saptamana aceasta am mai inregistrat 126 de cazuri noi de rujeola, saptamana trecuta – 64 de cazuri noi. Deci devine imperios necesar sa discutam despre legea vaccinarii obligatorie. Dar nu este vorba de obligatia parintelui de a-l vaccina pe copil, sau, ma rog, vine autoritatea, il ia de mana, il duce si il vaccineaza. Nici vorba. Este despre obligativitatea parintelui de a-si asuma acest lucru, adica de o declaratie pe proprie raspundere ca nu doreste sa il vaccineze, de obligativitatea parintelui de a participa la cursuri de informare, despre asta vorbim in obligativitate. Eu sunt pentru asumare, parintele sa isi asume, il oblig sa isi asume. Plateste amenda daca nu participa la cursuri de informare”, a explicat Sorina Pintea, potrivit Agerpres.

Ea a adaugat ca va initia dezbateri largi pe tema aceasta, dar pe termen scurt “pentru ca avem nevoie urgent de o lege a vaccinarii”.

Cazul gigantului farmaceutic Novartis și acuzațiile conform cărora mai mulți oficialii guvernamentali eleni – inclusiv doi prim-miniștri – au primit mită rămâne în atenția presei din Grecia.

Marți, în Parlament a fost depus un dosar din partea Procuraturii de la Atena. Conform dosarului, zece foști oficiali de rang înalt din diverse partide ar fi luat mită în valoare de milioane de euro de la compania farmaceutică. Trei foști angajați ai Novartis au depus mărturie în care foștii prim-ministri, miniștri și alți oficiali de prim rang sunt acuzați că au luat mită. Martorii susțin că vicepreședintele filialei grecești a companiei Novartis a transferat bani în conturile funcționarilor fie prin intermediul unor firme de PR care îi reprezintă pe politicieni, fie direct în conturile acestora, scrie greekreporter.com

Aceste mărturii încep cu acuzațiile potrivit cărora ministrul sănătății din perioada 2006-2009 a primit suma de 40 de milioane de euro (49 de milioane de dolari) drept mită pentru a comanda o cantitate uriașă de vaccinuri. Mai mult, martotrii au declarat că un fost prim-ministru a primit o valiză plină cu bancnote euro cu valoare nominală mare, transportată în portbagajul mașinii vicepreședintelui Novartis, filiala din Grecia. Presupusa mită ar fi avut legătură cu faptul că șeful guvernului era cel care stabilea prețurile medicamentelor achiziționate de statul elen.

De asemenea, există și o altă acuzație, în care apare numele unui ministru al Sănătății din perioada 2009-2010 și care ar fi primit o valiză cu 120.000 de euro, bani pe care pe care acesta i-ar fi spalat prin intermediul unei companii de hardware.

Pe lista celor acuzați se află și ministrul de finanțe în perioada 2012-2014, despre care martorii au pretins că o companie a soției sale a primit 1 milion de euro de la Novartis.

Din acest cerc nu lipsesc nici jurnaliștii, despre care se spune că ar fi acționat ca mediatori între compania farmaceutică și oficiali guvernamentali.

De asemenea, Novartis este bănuită că a beneficiat de un tratament preferențial pentru plățile din sistemul public de sănătate, chiar și într-o perioadă când acest sistem era practic în faliment în perioada crizei economice. Presa greacă evaluează la circa 85 de miliarde de euro prejudiciul adus de această afacere statului grec, dar estimează în același timp că majoritatea faptelor de mită și deturnare de fonduri s-au prescris, nu însă și cele de spălare de bani.

Luc Montaigner, savant premiat cu Nobel despre noua lege franceză care impune 11 vaccinuri pentru copii: E o GRAVĂ eroare! Efectele lor asupra sistemului imunitar al copiilor ridică multe semne de întrebare la care Știința nu a putut răspunde nici azi

„Noua lege care impune 11 vaccinuri pentru copii reprezintă o gravă eroare de sănătate publică. A fost menționată pe larg de presă. Noi, profesioniștii din domeniul sănătății, medicii sau cei care administrăm vaccinuri suntem obligați din punct de vedere juridic la o acțiune care s-ar putea întoarce împotriva unora dintre pacienții noștri, împotriva profesiei noastre și a noastră. Veți înțelege de ce …”. Cu aceste cuvinte își încep apelul profesorii Luc Montagnier, descoperitorul virusului HIV și premiat cu Nobel, și Henri Joyeux, care s-au alăturat încă de anul trecut în tabăra celor ce se opun vaccinării obligatorii.

În apelul intitulat „11 vaccinuri: apel urgent către cadrele medicale și personalul medical”, cei doi profesori francezi susțin că nu sunt împotriva vaccinurilor, însă se opun imunizării sistematice și, în cele mai multe cazuri, la copii care nu au împlinit vârsta de doi ani, scrie agoravox.fr.

„Aceste practici expun copiii la complicații, deoarece sistemul lor imunitar nu este pregătit să primească o agresiune atât de mare antigenică”, se spune în text.

Profesorii francezi enumeră și consecințele grave „și de care trebuie să vă temeți:

Moartea subită a copilului, chiar dacă este mai rară;

Afecțiuni autoimune grave și debilitante în următorii ani, în special datorită prezenței unor cantități excesive de adjuvant de aluminiu în compoziția majorității vaccinurilor;

Riscurile apariției anumitor forme de cancer, în special de oase, mușchi, cartilagii, extrem de grave la adolescenți și tineri, depistate deja la animalele care au fost imunicate cu vaccinuri cu adjuvant de aluminiu.

De asemenea, susțin cei doi profesori în apelul către confrații din domeniul sanitar, cei care trebuie să își facă griji sunt: medicii și chirurgii generaliști, rezidenții spitalelor, indiferent de specialități, studenții la medicină, farmacie, fizioterapie, cei din industria farmaceutică, moașele, asistentele medicale și restul personalui sanitar

Cele trei decizii extrem de grave pe care profesorii francezi le amintesc în apelul lor sunt:

Faptul că orice copil născut în Franța trebuie să primească, începând cu data de 1 ianuarie 2018, înainte de a împlini doi ani, unsprezece vaccinuri obligatorii, față de cele trei, câte erau înainte.

Copiii nevaccinați nu vor mai avea acces la instituțiile de îngrijire colectivă începând cu 1 iunie 2018.

Părinții refractari nu mai intră sub incidența Codului Sănătății Publice, ci a Codului Penal privind sănătatea copilului și care prevede o pedeapsă mult mai dură: doi ani de închisoare și o amendă de 30.000 de euro.

„Această creștere bruscă a numărului de vaccinuri obligatorii și a sancțiunilor este prezentată de ministrul Solidarității și Sănătății, Agnès Buzyn, drept o modalitate de a “restabili încrederea francezilor” în vaccinare. Este însă vorba de un sens contrar celui privind sănătatea publică și pe care ministrul Sănătății, susținut de producătorii de vaccinuri, vrea să îl impună, făcând familiile responsabile”, spun autorii apelului.

„Noi, profesorul Luc Montagnier și profesorul Henri Joyeux, lansăm astăzi acest apel colegilor noștri și întregului personal medical din Franța, din cauza unui pericol și mai iminent care vă privește personal ca profesioniști în domeniul sănătății.

În ultimă instanță sunteți singurele persoane responsabile de toate acțiunile pe care le efectuați asupra pacienților voștri. Astăzi, ministrul Sănătății sugerează că statul francez va “acoperi” toate cazurile de accidente sau efectele secundare care au legătură cu vaccinurile. Cu toate astea, mâine, noile legi privind „acțiunile comune” ale asociațiilor pacienților vă pot face vulnerabili în fața urmăririi penale, cu consecințe dramatice atât pentru viața profesională, cât și pentru cea personală, avertizează cei doi.

Asta în condițiile în care, reamintesc profesorii Luc Montagnier și Henri Joyeux, laboratoarele care fabrică vaccinuri nu-și mai asumă nicio responsabilitate, chiar dacă vaccinurile lor nu au fost supuse tuturor testelor necesare pentru medicamente care trebuie să obțină AMM (o autorizație de punere pe piață)

„Efectele celor 11 vaccinuri asupra sistemului imunitar al copiilor sub vârsta de doi ani și din a șasea săptămână de viață poartă cu ele numeroase semne de întrebare și la care Știința nu a putut răspunde nici azi, mai ales în ceea ce privește apariția bolilor inflamatorii cronice sau autoimune”, avertizează cei doi profesori francezi.

Laureatul premiului Nobel, profesorul Luc Montagnier, care a descoperit virusul imunodeficienței umane, este absolvent al Facultății de Medicină și al Facultății de Științe Biologice ale Universității din Paris.

În cadrul noului Departament de Virusologie de la Institutul Pasteur, profesorul Luc Montagnier a fondat Unitatea de Cercetare Virală Oncologică, unde și-a dedicat activitatea studiului virusurilor cancerigene, în special retrovirusurilor oncogene, aspectelor biochimice ale interferonului și transformărilor maligne, inclusive la schimburile membranare în relație cu creșterea pe mediul de agar, o nouă proprietate a celulelor maligne din culturi, la descoperirea cărora a contribuit.


Categorii

Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “MINISTRUL SANATATII raporteaza noi cazuri de rujeola pentru a URGENTA LEGEA VACCINARII/ Scandalul NOVARTIS din Grecia: compania farmaceutica a MITUIT CU SUME URIASE oficiali guvernamentali, jurnalisti si firme de PR pentru a obtine (si) COMENZI de VACCINURI. Pe cand o ancheta si la noi?/ Luc Montaigner avertizeaza cu privire la prevederile ANTISOCIALE ale noii LEGI A VACCINARII din Franta

 1. Noi cazuri inregistrate ……se prezinta situatia ca si cum de cand tot raporteaza epidemia aceasta bolnavii tot se inmultesc si asa raman cu rujeola dupa ei de la inceputuri si suntem atat de multi incat e prapad !!### Dar daca tot raporteaza imbolnavirea de ce nu raporteaza si insanatosirea ,daca tot se pandeste sa se mai raporteze inca un caz de rujeola sa se raporteze si vindecarea, si mai mult de atat sa se dea date din nr celor ce au contactat virusul cati au fost vaccinati si cati nevaccinati si de asemenea de la debutul bolii pana la vindecare cum a evoluat fiecare caz in parte si astfel sa se traga liniuta si sa concluzioneze daca este nevoie de vaccinare cu japca , sau daca este doar nevoie de recomandare de vaccinare la cazurile cu risc datorat altor probleme de sanatate care poate genera complicatii .se inghesuie sa raporteze cazurile noi , dar despre evolutia bolii si insanatosire nimeni nu spune ceva asa incat avem o tara plina de micuti cu rujeola.

  Epidemie de rujeola fuga la vaccinare si am rezolvat problema sanatatii , dar epidemiile de decese in urma contactarii infectiilor prin spitale nu mai beneficiaza de legi obligatorii !!!
  Astea nu reprezinta pericol pentru societate , nu !?
  Dar epidemiile de cazuri de copii si adulti “infectati ” cu droguri , pentru ei nu e nevoie sa se aiba in vedere de catre ilustrii din conducere de legi obligatorii ….se impart ace si seringi la cei din canale si s-a rezolvat…
  Si cate alte exemple nu avem ca societatea este infestata cu alte probleme mut mai grave care genereaza boli si pozitioneaza cetateanul pe segment de risc crescut in dezvoltarea bolilor grave ..:(((((

 2. Elena, subscriu.

  Sigur ca asa stau lucrurile, pentru motive suficient de evidente… Vrajmasul pe cei pe care nu-i poate ucide sufleteste se straduieste sa-i ucida trupeste… Numai sa moara…
  De aceea este numit “uratorul” si “ucigasul de oameni”…

 3. Conform datelor raportate de România la Centrul European de Control al Bolilor in anul 2017 Romania a raportat 5560 de cazuri de rujeola din care 2071 cazuri confirmate prin analize de laborator si 19 morti, urmata de Italia cu 5004 cazuri si 3954 confirmate de laborator si 4 morti.
  http://ecdc.europa.eu/sites/portal/files/documents/Monthly%20Measles%20and%20Rubella%20monitoring%20report%20%20February%202018.pdf
  In 2012 România a raportat 6166 de cazuri de rujeola, Italia 604. In 2011 România 4165, Italia a raportat 5097 de cazuri , iar Franta 14966 de cazuri.
  De ce oare in 2012 nu s-a decretat epidemie desi erau mai multe cazuri de rujeola, iar in 2017 s-a declansat isteria vaccinarii obligatorii cu vaccinul ROR ce conține celule umane de copii avortati?

 4. “astronomie

  singurul semn de viață
  de pe această planetă
  e o inimă care cheamă
  Numele lui IISUS….”

  http://dragosteaincarecred.blogspot.ro/

 5. Ai nostiii cat au primit sa urgenteze legealegea vaccinarii obligatorii?. Novartis a mituit medici si in Coreea de Sud, aducand statului un prejudiciu de 48 milioane dolari si in Ucraina si in alte state.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Stirile zilei

Carti

Documentare