MINUNEA FOARTE RECENTĂ A SFÂNTULUI ARSENIE DIN PAROS, care a readus la viață o fetiță de câteva luni

31-01-2018 1 minut Sublinieri

Triadikon: Minune mare acum 3 săptămâni în Belgia: Sfântul Arsenie din Paros a înviat un copil mort de 24 de ore!

Astăzi, 31 ianuarie, este prăznuit Sfântul Arsenie din Paros. Acest sfânt făcător de minuni a săvârșit o mare minune cu doar câteva zile în urmă, după cum ne-a spus Părintele Dionysios Tambakis în ziua de 22 ianuarie 2018.

Această întâmplare cutremurătoare care arată că „minunat este Dumnezeu întru sfinții Săi”, a fost relatată de Maica Arsenia, Egumena Mănăstirii Schimbării la Față a Mântuitorului din Insula Paros, mănăstirea unde s-a nevoit și este cinstit în chip deosebit Sfântul Arsenie.

Prezentăm și noi această minune, spre slava lui Dumnezeu, spre cinstirea Sfântului Arsenie, și spre folosul sufletelor noastre:

„Sora mea după trup trăiește în Belgia de mulți ani împreună cu familia ei. Acum 5 luni, nepoata ei s-a învrednicit să nască o fetiță frumoasă. A botezat-o chiar de Bobotează cu numele de Arsenia, spre cinstirea Cuviosului nostru Părinte Arsenie. Pe neașteptate, însă, copila s-a îmbolnăvit și, abia respirând, a fost dusă în mare grabă la spital. Din păcate, după două zile, pe 8 ianuarie 2018, copila a părăsit această viață, lăsându-și părinții nemângâiați. Chiar atunci, un doctor grec care lucra în acel spital, a primit vizita unui bătrân care se sprijinea în baston, și care i-a povestit de copila ce tocmai murise. Bătrânul l-a îndemnat pe doctor să-i facă masaj toracic și respirație gură la gură, deși trecuseră mai mult de 24 de ore de la moartea copilului, medicii făcând între timp și constatarea decesului. I-a spus că dacă îl va asculta, copilul va trăi. Profund impresionat de cele auzite, doctorul a urmat întru totul sfaturile bătrânului, micuța Arsenia, spre slava lui Dumnezeu, revenind la viață! Când mama fetiței s-a întors la spital pentru pregătirile de înmormântare, a găsit-o în viață, așezată în pătuțul ei. Bătrânul care i-a vorbit doctorului avea chipul identic cu cel al Sfântului Arsenie, pe care doctorul l-a văzut în icoană după cele întâmplate. Sfinții lui Dumnezeu niciodată nu încetează să săvârșească minuni și să alerge în ajutorul nostru atunci când îi chemăm cu credință, așa cum a făcut și Cuviosul Arsenie pentru micuța care îi poartă numele.”

Dr. Charalambis M. Bouzias, imnograf al Bisericii Alexandriei

Sursa: Romfea.gr, Traducere de Ionuţ Vasile

 

Cuviosul Arsenie din Paros


Categorii

1. DIVERSE, Minuni, Pagini Ortodoxe

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “MINUNEA FOARTE RECENTĂ A SFÂNTULUI ARSENIE DIN PAROS, care a readus la viață o fetiță de câteva luni

  1. Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui.

  2. “Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui.”

  3. Cu adevărat “minunat este Dumnezeu întru Sfinţii Săi, Dumnezeul părinților noștri ” !!!

  4. ”Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Lui”

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare