MIOARA GRIGORE merge mai departe in LUPTA CU CANCERUL, ajutata de multi crestini milostivi, inclusiv de Gigi Becali, din inchisoare, care i-a oferit banii pentru tratament. NOI REPORTAJE la Observator si Trinitas TV (VIDEO)

1-05-2014 49 secunde Sublinieri


O poveste emotionanta. O mama, cinci copii, un sot grijuliu si iubitor. Mioara Grigore, o profesoara din Tartasesti, lupta de cativa ani cu cancerul, iar toate framantarile ei le-a asternut in paginilie unui volum numit „Cancerul, dragostea mea”. Va invit sa urmariti o parte din aceasta poveste in materialul realizat in cadrul emisiunii „Secvente Trinitas”, difuzata pe 30 aprilie 2014 de Trinitas TV.

Operator imagine: Alexandru Tutunaru
Editor imagine: Alexandru Stanescu
Realizator: Iulian Bobirnea

***

A fost diagnosticată cu cancer, o tumoră malignă ce i-a curmat orice speranţă de a-şi vedea copiii cum cresc sau de a se bucura de fiecare clipă a vieţii. A fost doborâtă de durere şi de disperare că, în urma ei, vor rămâne 5 copii frumoşi şi un soţ iubitor. Ei, însă, i-au dat puterea de merge mai departe.

Impresionaţi de povestea Mioarei, zeci de oameni i-au sărit în ajutor. Din închisoare, Gigi Becali a întins şi el o mână de ajutor familiei. Le va da bani pentru tratament. Pentru prima lună, bani au fost primiţi deja.

Mărturia celor întâmplate şi viaţa însăşi a unui adevărat erou care înfruntă cu zâmbetul pe buze crunta boală a fost relatată în volulmul “Cancerul, dragostea mea”. Cartea va apărea în librării în aproximativ 10 zile şi costă 17 lei.

828279_orig


Categorii

1. DIVERSE, Documentare/ Reportaje, Suferinta de langa noi, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “MIOARA GRIGORE merge mai departe in LUPTA CU CANCERUL, ajutata de multi crestini milostivi, inclusiv de Gigi Becali, din inchisoare, care i-a oferit banii pentru tratament. NOI REPORTAJE la Observator si Trinitas TV (VIDEO)

  1. Domnul sa o ajute.

  2. Pingback: Video: MIOARA GRIGORE la LIBRARIA SOPHIA: “Cancerul, dragostea mea”. Neobisnuita lansare a unei carti-confesiune despre lupta pe viata si pe moarte a unei mame a 5 copii. PARINTII TUDOR CIOCAN si MARIAN VILD despre asumarea duhovniceasca a CRU
  3. Pingback: Doamna MIOARA GRIGORE are inca nevoie de AJUTORUL NOSTRU, pentru a da o sansa celor 5 copii minunati si tatalui lor sa mai aiba alaturi o mama si o sotie - Recomandari
  4. Pingback: LECTIA DE VIATA a MIOAREI GRIGORE: “Dragostea poate invinge cancerul, poate invinge deznadejdea, poate amana si invinge chiar moartea. Stiti cat sunteti de fericiti ca puteti respira?“ - Recomandari
  5. Pingback: “MARIA are 12 ani, dar e mama tuturor, inclusiv a mea, de la 8 ani ma ingrijeste”. Reportaj despre MIOARA GRIGORE la Romania TV (VIDEO). Mama celor 5 copii mai are nevoie de inca 35000 $ pentru o ultima sansa la viata! - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare