“MARIA are 12 ani, dar e mama tuturor, inclusiv a mea, de la 8 ani ma ingrijeste”. Reportaj despre MIOARA GRIGORE la Romania TV (VIDEO). Mama celor 5 copii mai are nevoie de inca 35000 $ pentru o ultima sansa la viata!

14-08-2014 1 minut Sublinieri


MIOARA GRIGORE: Cancerul o macină în fiecare zi…

Este mamă a cinci copii şi o soţie exemplară! Aşa poate începe povestea Mioarei Grigore, care, în urmă cu cinci ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân. Medicii nu i-au dat mari şanse de supravieţuire atunci. Numai dragostea copiilor, a soţului şi a prietenilor au ţinut-o în viaţă. Însă, cu toată lupta de zi cu zi, starea de sănătate a acesteia este tot mai fragilă: cancerul i-a afectat şi plămânul drept şi o parte din ficat.

Mioara Grigore luptă pentru viaţă în fiecare zi. Cei 5 copii frumoşi, dintre care unul cu sindromul Down, şi soţul iubitor sunt cei care îi dau puterea de a merge mai departe.

Maria si Iustina Grigore“Maria e cea mai mare, are 12 ani, e mama la toţi, inclusiv a mea. De la 8 ani mă îngrijeşte. Şi acum o îngrijeşte şi pe mama mea care e la pat şi o spală, şi o pudrează, şi o iubeşte şi are o forţă lăuntrică echivalentă cu mii de bombe atomice. Mi-a spus într-o zi: “îţi interzic să faci vreo depresie deoarece nu pot singură să am grijă de 4 copilaşi, de tine şi de mama ta. Trebuie să fii alături de mine, să luptăm împreună”, spune Maria.

Potrivit România TV, din toată povestea s-a născut o carte: “Cancerul, dragostea mea” – o lecţie despre iubire, luptă şi recunoştinţă.

Ultima şansă de vindecare a Mioarei este într-un institut oncologic din Houston, America. Până acum, au reuşit să strângă 15.000 de dolari. Însă, pentru că este un tratament de durată, mai au nevoie de circa 35.000 de dolari.

Nu rămâneţi indiferenţi! Cei care vor şi o pot ajuta, pe numele Mioarei sunt deschise două conturi:

RON: RO 03 BTLR 04801 20122 5679XX
EURO: RO13 BTRL EURCRT 0022567901

Mioara G

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Suferinta de langa noi, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la ““MARIA are 12 ani, dar e mama tuturor, inclusiv a mea, de la 8 ani ma ingrijeste”. Reportaj despre MIOARA GRIGORE la Romania TV (VIDEO). Mama celor 5 copii mai are nevoie de inca 35000 $ pentru o ultima sansa la viata!

  1. Ref la anuntul umanitar va rog sa verificati codurile IBAN. Cele publicate pe site nu sunt corecte. Am vrut sa fac o donatie si la verificarea Codului IBAN acesta nu a fost validat.

    Cu stima
    Ana Maria B

  2. @ Ana Maria B:

    Totusi acestea sunt conturile care apar si pe pagina creata pentru doamna Mioara si preluate si de noi aici:
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/07/14/mioara-grigore-cancer-ajutor-donatii-clinica-houston/

    Puteti intreba la: telefon: 0766414565 / 0729875363

    sau:

    E-mail: mioaragrigore2014@yahoo.com

  3. Pingback: MIOARA GRIGORE, autoarea cartii-marturie “CANCERUL, DRAGOSTEA MEA”, a adormit intru Domnul | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare