ONU CERE PROTEJAREA HOMOSEXUALILOR SI ABROGAREA LEGILOR “DISCRIMINATORII” in primul raport oficial pe acest subiect!

16-12-2011 2 minute Sublinieri

Homosexualii si transsexualii din toate regiunile se confrunta cu discriminarea si violenta, inclusiv crima, viol si tortura din cauza orientarii lor. Acestia risca, de asemenea, pedeapsa cu moartea in cel putin cinci tari, a avertizat, astazi, Organizatia Natiunilor Unite, potrivit Reuters.

In primul raport oficial al ONU cu privire la aceasta problema, organizatia a cerut guvernelor sa protejeze homosexualii,  bisexualii si transsexualii, pedepsirea tuturor incalcarilor in acest sens, precum si abrogarea legilor discriminatorii. Violente impotriva minoritatilor sexuale fost raportate in toate regiunile. Violentele de aceasta natura pot fi fizice (crima, batai, rapiri, viol si agresiune sexuala) sau psihologice (amenintari, constrangere si privare de libertate)”, s-a mai aratat in raportul ONU.

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a comandat raportul in iunie, cand acesta a recunoscut drepturile egale ale minoritatilor sexuale si a declarat ca nu ar trebui sa existe discriminare sau violenta bazata pe orientarea sexuala. Tarile occidentale au declarat votul ca fiind unul istoric, in timp ce tarile islamice l-au respins categoric. Secretarul de stat Hillary Clinton a declarat, in cadrul unui discurs sustinut la Geneva, pe 6 decembrie, ca “a fi gay nu a fost niciodata o infractiune”.

Oamenii perceputi ca facand parte dintr-o minoritate sexuala ar putea fi victimele violentei organizate,inclusiv din partea extremistilor religiosi, grupurilor paramilitare, neo-nazistilor si a nationalistilor extremisti”, a mai aratat raportul ONU.

Nota noastra:

Iata, asadar, prima consecinta concreta a acelui act al ONU despre care am relatat atunci, la momentul aparitiei sale. Reluam observatiile facute atunci:

Agentiile de presa anunta ca in cadrul Consiliului Drepturilor Omului al ONU s-a votat astazi, vineri 17 iunie, o rezolutie prin care se cere garantarea drepturilor si liberatilor tuturor persoanelor, fara a se face vreo discriminare pe baza ”orientarii sexuale” sau a ”apartenentei sexuale”. Votul din cadrul Consiliului Drepturilor Omului al ONU este caracterizat drept ”istoric” deoarece reprezinta prima bresa pe care gruparile homosexuale – beneficiind de autorul administratiei Obama – o fac in baza normativa a drepturilor universale ale omului. Cu toate victoriile lor de pana acum, punctate mai ales in cadrul unor state nationale, osatura normativa a drepturilor omului era de tip clasic – si nu prevedea ca drepturile si libertatile sa fie acordate pe baza ”apartenentei” sexuale.

Asa se face ca, de pilda, definitia casatoriei conform Cartei ONU este clara si se refera la uniunea dintre barbat si femeie.Dreptul la casatorie este un drept fundamental, universal al omului. El este prezent, in aceeasi forma clasica, si in documentele normative din domeniu ale Consiliului Europei. Or, prin adoptarea acestei rezolutii de catre ONU, se reinventeaza, practic, definitia drepturilor omului, deci, implicit, si a casatoriei. Cum casatoria este un drept fundamental in Charta ONU, iar Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU a decis ca drepturile si libertatile trebuie sa fie aplicabile tuturor, deci si homosexualilor, rezulta, pe cale de consecinta, ca homosexualii trebuie sa beneficieze de dreptul la casatorie.

Din acest motiv rezolutia ONU este, intr-adevar, ”istorica.” Pe baza ei sa va declansa o noua ofensiva, mult mai agresiva, a gruparilor homosexuale, de obtinere, pretutindeni pe glob, a dreptului la casatorie, la adoptie, la orice este recunoscut, astazi, ca… drept al omului.

O alta bresa, de aceasta data mai laturalnica, au obtinut-o gruparile homosexuale prin decizia recenta a CEJ (Curtea Europeana de Justitie) de a statua ca si perechile homosexuale au dreptul de a-si mosteni pensia, in mod similar cu perechile casatorite…

De acum incolo… pamantul intreg poate deveni, la modul complet si “legal”, Sodoma si Gomora. Ce sa mai asteptam? Sa ne  plangem pacatele si sa ne pregatim de foc…! Vino, Doamne!

Intre timp, pe langa multe alte evolutii punctuale sau, altfel spus, redute cucerite de lobby-ul homosexual, s-a mai intamplat un eveniment notabil care, cu siguranta, a cantarit decisiv in decizia de a emite acest raport oficial al ONU:

Marea Britanie, catelusul de companie al gigantului american, anuntase, la randul sau, ca va efectua presiuni pe acelasi motiv:

De acum, astfel de situatii se vor multiplica, cel mai probabil, si in alte privinte:

Formularile din Raportul Oficial al ONU sunt in mod special (cel putin asa cum apar in stirea de pe sursa citata) vagi, ambigui, permitand exercitarea unei presiuni contextuale – in tarile in care homosexualitatea este, de pilda, pedepsita cu moartea, presiunea se va exercita pentru abolirea legii respective; in tarile cu legislatie discriminatorie, se va presa pentru renuntarea la acele acte discriminatorii.

Aici este intreaga miza: ce este discriminare si ce nu? Pentru ca, odata ce se lupta pentru protejarea homosexualilor, faptul ca ei nu beneficiaza de dreptul de a se casatori, de pilda, poate intra sub incidenta actelor acuzate de ONU si sa reprezinte un motiv de a exercita presiune asupra tarii respective.

La noi in tara casatoria intre homosexuali, prin noul cod civil, este interzisa. Avand in vedere acest Raport Oficial al ONU si pozitia oficiala a Administratiei SUA de promovare a “drepturilor gay”, ne putem intreba… pana cand?

Este de retinut si identificarea unui dusman agresiv si periculos pentru homosexuali: extremismul religios… Oare ce va insemna extremism? A predica faptul ca homosexualitatea este pacat, asa cum e in Marea Britanie, unde risti inchisoarea daca sustii public asa ceva?


Categorii

Alerte, Cultura desfraului, Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “ONU CERE PROTEJAREA HOMOSEXUALILOR SI ABROGAREA LEGILOR “DISCRIMINATORII” in primul raport oficial pe acest subiect!

 1. Dupa parerea mea, atitudinea fata de homosexualitate este, de departe, cea mai satanica si gretoasa dintre toate chestiile care se incearca sa fie impuse politic in zilele noastre.

  Daca pentru restul “umanismelor” mai poate exista o oarecare incercare de explicatie rationala, pentru asta nu exista absolut niciuna, nici rationala, nici chiar ateista sau evolutionista. Este o treaba efectiv pur satanica si nimic mai mult.

  S-a intamplat acum mai multe luni sa dau peste inregistrarea unei emisiuni in care era invitat un travestit. Omul, saracul de el (caci nu poate sa-ti inspire decat mila) incepuse sa povesteasca tot felul de aberatii, in fine, ce face el cu cine face, etc. Lucruri, evident, f. importante pt. opinia publica (atata vreme cat era la televizor, nu ?).

  La un moment dat, il intreaba moderatorul sau moderatoarea cand si-a dat seama ca este homosexual. Atunci, el a inceput sa povesteasca cum a fost violat, mic fiind, de un vecin din bloc si de atunci a inceput sa se simta femeie, sa fie atras de barbati si tot tacamul.

  Exact dupa ce a terminat el de vorbit, a fost intrebata si o psiholoaga, care era in studio, care este opinia “oamenilor de stiinta” despre subiect. La care ea a inceput cu ceva de genul “Pai da, dupa cum se stie si am vazut, cauzele sunt in primul rand genetice, etc (a urmat toata chestia ideologica)”.

  In momentul ala mi s-a taiat firul. Pai cum domne, ala spune, cu nici un minut inaintea ta, ca a devenit homosexual dupa ce a fost ABUZAT, copil fiind, iar tu mai ai dupa aceea tupeul sa-ti spui tot placa ta, ignorand aceasta drama cumplita pe care a trait-o si care l-a lasat BOLNAV si INFIRM, posibil, pe viata ? Cam cat de indoctrinata si ticaloasa sa fii ?

  E ca si cum ar veni la tine unul cu o mana taiata de tramvai si tu l-ai trimite acasa, sfatuindu-l sa nu se mai planga atat ca oricum e genetic, se mai nasc si oameni fara maini, si asta este, n-ai cum sa-l ajuti.

  Incredibil, ce vremuri de minciuna si nebunie traim !

 2. I mi vine sa zic, ca conducatori lumi, primesc ordine direct de la satan, altfel nu gasesc alta explicatie pentru toate acestea. Se promoveaza uriciunea pustiiri, la loc de cinste.Pai se cam pierde si sensul existentei noastre. Nu ne ramnine decit sa ne plingem pacatele,sa ne rugam unii pentru alti si sa nadajduim la mila Lui Dumnezeu

 3. @ Cristianb:

  Intr-un fel da, mai-marii lumii (nu cei vazuti si pusi la inaintare, neaparat) de acolo si primesc “inspiratia” si ordinele. Fiindca ce sens au ritualurile oculte de tip masonic, daca nu acesta?

 4. Pingback: DIALOG CU UN HOMOSEXUAL: despre respingerea CELUILALT, indreptatire, autosuficienta si anti-civismul propagandei gay - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 5. Pingback: Parlamentul European vrea sa impuna casatoria homosexuala, criticand DEFINTIILE “RESTRICTIVE” ALE CASATORIEI! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. Pingback: Azi, in Bucuresti, MARSUL GAYFEST – parada sodomiei/ OBIECTIVUL SECRET AL AGENDEI PENTRU DREPTURILE HOMOSEXUALILOR – LEGALIZAREA PEDOFILIEI?/ Biserica Bulgariei condamna parada gay. Biserica noastra tace si in acest an?/ “Revolutia famil
 7. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa -
 8. Pingback: De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare