BBC FACE PROPAGANDA AGRESIVA SI ORIBILA PRO-EUTANASIE/ Un model: Olimpia Oprea, ginecologul dat in judecata pentru ca refuza sa faca avorturi!/ SCANDALOSUL CADOU AL “FEMEII BARBIE” PENTRU FETITA SA DE 7 ANI SI O REALITATE TRAGICA: “Fetitele de azi nu vor sa fie Cenusareasa, ci Lady Gaga”

11-06-2011 14 minute Sublinieri

INDOCTRINAREA HOMOSEXUALA A COPIILOR/ Curtea Europeana de Justitie a decis ca si perechile homosexuale au dreptul la mostenirea reciproca a pensiilor

(Stiri familie mai-iunie 2011 – PRIMA PARTE)

  • Adevarul:

BBC va transmite sinuciderea asistată a unui miliardar. Află de ce a ales să moară

Postul britanic de televiziune va transmite luni sinuciderea asistată a miliardarului australian, Peter Smedley, patronul mai multor hoteluri şi fondatorul unui adevărat imperiu alimentar, transmite The Daily Telegraph. Peter a ales să-şi să-şi pună capăt zilelor deoarece suferea de o afecţiune neuronală degenerativă. Acesta a murit pe 10 decembrie 2010.

Decizia televiziunii de a prezenta telespectatorilor ultimele minute din viaţa unui om a fost dur criticată de activişti, politicieni, medici şi lideri religioşi, care au acuzat televiziunea că este lipsită de etică, că promovează sinuciderea asistată şi eutanasia şi desconsideră sfinţenia vieţii.

Echipa BBC a filmat ultimele momente din viaţa miliardarului de 71 de ani pentru un documentar controversat al lui Sir Terry Pratchett intitulat “A alege moartea”. Prietenii acestuia nu au ştiut nimic până în momentul în care s-au pomenit în salonul lui Smedley de la clinica elveţiană Dignitas cu o întreagă echipă de filmare. Dignitas este un grup elveţian înfiinţat în anul 1998, specializat în cazuri de sinucidere asistată. Mulţi oameni din ţările în care sinuciderea asistată este ilegală merg la această clinică.

Telespectatorii vor putea vedea cum Peter luptă pentru a face faţă bolii sale, care îl va duce la pierderea mobilităţii şi la dificultăţi de vorbire, înghiţire şi respiraţie, şi vor fi martori la ultimele ore din viaţa sa. Identitatea acestuia a fost dezvăluită de cotidianul britanic The Daily Telegraph. În documentarul BBC, se face referire doar la un bărbat de peste 70 de ani pe care-l cheamă Peter.

Realizatorul documentarului, Sir Terry Pratchett, este un înfocat susţinător al dreptului la sinucidere asistată de când a descoperit că are Alzheimer. Prin acest documentar, Sir Terry speră să convingă guvernanţii să adopte un proiect de lege care să permită sinuciderea asistată. De asemenea, el susţine şi oferirea dreptului unor medici de a prescrie kituri de sinucidere pentru acasă pacienţilor care suferă de boli incurabile şi care vor să-şi încheie mai devreme socotelile cu viaţa.

„Doctorul Moarte“, promotorul sinuciderii asistate, a luptat pentru viaţa sa până în ultima clipă

Grav bolnav, Jack Kevorkian nu şi-a pus capăt zilelor, deşi a pledat toată viaţa pentru această metodă. Avocatul sinuciderii asistate, medicul de origine armeană Jack Kevorkian a murit la 83 de ani răpus de o embolie pulmonară.

Ca şi în timpul vieţii, moartea lui Jack Kevorkian a provocat deja dezbateri referitoare la neconcordanţa dintre pledoaria sa pentru curmarea suferinţelor fizice în cazul unor pacienţi şi modul în care el însuşi s-a agăţat de viaţă. Kevorkian, un specialist în patologie născut în Michigan din părinţi de origine armeană, a fost internat la un spital din Detroit, dar nu a mai putut fi salvat. El a murit în urma unei embolii pulmonare. Ultimii săi ani de viaţă au fost marcaţi de probleme de sănătate: s-a luptat din greu cu hepatita C şi cu un cancer la ficat. Astfel că mulţi s-au întrebat de ce nu a recurs şi el la sinuciderea asistată, metodă pe care a promovat-o în trecut.  Chestionat asupra acestui subiect, Geoffrey Fieger, avocatul şi prietenul lui, a spus că Jack nu avea în ultimul timp capacitatea fizică şi mentală de a lua o astfel de decizie. „Jack Kevorkian nu avea nicio obligaţie sau datorie faţă de societate de a-şi încheia viaţa în maniera în care au făcut-o unii dintre pacienţii săi”, a declarat Fieger, care a adăugat că fiecare îşi alege sfârşitul.

Aparatul letal

În anii ’90, Jack Kevorkian a declanşat o dezbatere aprinsă în Statele Unite, după ce a declarat că a ajutat 130 de pacienţi să-şi pună capăt zilelor pentru a scăpa de suferinţă. A construit un aparat, numit Mercitron sau Thanatron, cu ajutorul căruia le injecta pacienţilor o doză letală. Patologul se compara cu Martin Luther King şi cu Mahatma Gandhi, dar Asociaţia Medicală Americană l-a numit „un instrument nechibzuit al morţii”. Timp de 10 ani a reuşit să scape, fiind achitat de trei ori. Pe procurori i-a numit nazişti, iar pe doctorii care nu-i apreciau metodele „mocofani ipocriţi”.

Opt ani de închisoare

În 1996, a apărut la tribunal purtând o perucă, pantaloni şi pălărie din era colonială şi având în mână o scrisoare a preşedintelui Thomas Jefferson care ar fi pledat – potrivit declaraţiilor lui Kevorkian – pentru sinuciderea asistată a bolnavilor aflaţi în fază terminală. „Scopul meu final este de a face din eutanasie o experienţă pozitivă”, explica el pentru „The New York Times”.

În martie 1999, un tribunal din Michigan l-a găsit vinovat de crimă de gradul doi. Sentinţa a fost posibilă, după ce Kevorkian a făcut imprudenţa de a le oferi singur judecătorilor probe împotriva sa. S-a filmat în timp ce-i administra un drog letal lui Thomas Youk, un bărbat care suferea de scleroză laterală amiotrofică. A trimis apoi caseta la un post de televiziune şi o ţară întreagă a văzut pentru prima dată o sinucidere asistată. A fost eliberat după opt ani de închisoare cu promisiunea că renunţă la practicile sale controversate. A încercat să candideze pentru un loc în Congres, dar a eşuat, după care a intrat ­într-un con de umbră, deşi dezbaterile privind sinuciderea asistată continuă în SUA.


Subiect de film

Viaţa lui Jack Kevorkian a devenit subiect de film. Rolul său a fost jucat de celebrul Al Pacino. Pentru prestaţia din pelicula HBO „You Don’t Know Jack” (Nu-l cunoşti pe Jack), actorul a fost răsplătit anul trecut cu două premii: un Emmy şi un Golden Globe. În cadrul ceremoniei de acordare a premiilor Emmy, Al Pacino a rostit un discurs în care i-a adus un omagiu medicului. El l-a caracterizat pe Kevorkian drept un om „extraordinar, interesant şi unic”. „Eşti în regulă Jack”, a spus actorul şi a îndreptat premiul spre medicul care îl privea zâmbind din rândul spectatorilor. De altfel, Al Pacino i-a luat apărarea, spunând că Jack nu a luat bani.

Ginecologul care refuză să facă avorturi. Vezi ce întâmplare incredibilă i-a determinat decizia

Olimpia Oprea a decis că viaţa şi aducerea pe lume a unui copil sunt mult mai importante decât banii. În urmă cu mulţi ani, femeia a rămas însărcinată cu gemeni. Nu era momentul în care să aducă pe lume doi copii, motiv pentru care a fost nevoită să întrerupă sarcina.

(…) A fost marcată de ceea ce s-a întâmplat şi nu a putut uita niciodată trauma sufletească prin care a trecut. Ulterior, a rămas din nou gravidă. Tudor este numele „minunii” care în prezent are 12 ani.Când Tudor avea 5-6 ani, a visat la un moment dat doi îngeraşi. M-am întrebat atunci şi mă mai întreb încă, dacă nu cumva cei doi îngeraşi erau gemenii pe care nu i-am adus pe lume. Mă voi întreba mereu ce se întâmplă cu sufleţelul lor”, povesteşte Olimpia Oprea.

În timpul sarcinii cu Tudor, Olimpia Oprea nu a mai făcut nicio întrerupere de sarcină, iar după ce a devenit mamă, a încercat să-şi convingă pacientele care doreau să avorteze să renunţe la ideea de a avorta. „În ultimii ani am avut o reţinere tot mai pronunţată în a face întreruperi de sarcină. Pacientelor care intenţionau să facă acest lucru le arătam embrionul la ecograf şi încercam să le conving să se răzgândească. Întreruperea unei sarcini este o traumă şi pentru noi, doctorii. Este o bucurie foarte mare când ajuţi un copil sănătos să se nască. E groaznic să întrerupi o sarcină”, spune dr. Olimpia Oprea.

În 2009, Olimpia Oprea a fost dată în judecată pentru a nu fi avertizat un cuplu că există un anumit risc ca copilul lor să se nască cu sindromul Down. Procesul nu s-a terminat încă. Cazul devenind public, Organizaţia Provita Bucureşti pentru Născuţi şi Nenăscuţi a contactat-o pe Olimpia Oprea şi a sărit în ajutorul ei trimiţându-şi avocatul la proces. Acesta a fost momentul când doctorul ginecolog a luat decizia definitivă de a nu mai face avorturi. Luna aceasta, înainte de ultimul termen avut la proces, Olimpia Oprea a fost sunată şi încurajată de un preot. “Mi-a dat telefon un preot greco-catolic şi mi-a spus că toată biserica se roagă petru mine şi-mi mulţumeşte pentru că nu am ajutat să fie omorât un copil”, afirmă medical ginecolog. Ca un făcut, la doar câteva zile de la decizia de a nu mai face avorturi, doctoriţa a fost căutată de o pacientă care voia să facă o întrerupere de sarcină. “A născut cu mine, în urmă cu şapte ani, un băieţel. Acum a vrut să facă avort. Am refuzat-o însă şi i-am spus că nu mai fac. Am rămas surprins emoţionată în momentul în care pacienta mi-a spus că va păstra copilul, pentru că nu are încredere în alt medic. Zilele următoare va veni la control, iar peste câteva luni va naşte“, mai spune Olimpia Oprea. Afirmă însă că va face excepţii, însă doar în cazuri majore, în care viaţa mamei ar fi pusă în pericol.

A fondat sindicatul medicilor şi asistenţilor

Olimpia Oprea are 50 de ani. Lucrează la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Alexandru Odobescu, dar şi la unul dintre cele mai cunoscute cabinete din Timişoara. Devotată meseriei ei, a petrecut mai bine de jumătate din viaţă în maternitate, unde a înfiinţat primul sindicat al medicilor şi asistentelor din spital. Chiar ea a ajutat peste 1.000 de femei să dea viaţă copilaşilor pe care îi purtau în pântece. Nu mai ştie cu exactitate numărul avorturilor făcute, însă este fericită că acestea sunt cu mult mai puţine decât numărul naşterilor, iar cu fiecare zi care trece şi fiecare copil pe care îl va aduce de acum înainte pe lume, vor fi şi mai puţine…


Cunoscută drept Femeia Barbie , britanica Sarah Burge vrea să-i transmită şi fiicei sale de 7 ani pasiunea pentru operaţiile estetice. Astfel, femeia, care este organizatoare de petreceri, i-a oferit copilei sale un cadou mai puţin obişnuit – un voucher în valoare de 6.750 de euro pentru o operaţie de mărire a bustului, scrie NYDailyNews. Burge deţine recordul mondial pentru cele mai multe operaţii estetice efectuate şi a cheltuit peste 560.000 de euro pentru a avea o faţă şi un corp perfecte. “Poppy (n.r. fiica ei) m-a implorat s-o las să-şi facă o operaţie de mărire a sânilor, aşa că i-am dat un voucher, pentru a face intervenţia când împlineşte 16 ani. Dacă va avea natural sânii mari, atunci poate face altceva cu banii”, a declarat femeia pentru o publicaţie.

Acest caz nu este singular. Citeşte şi O fetiţă de 8 ani este injectată cu Botox de mama ei pentru a fi superstar

La rândul ei, fetiţa de 7 ani s-a declarat încântată de posibilitatea de a-şi mări sânii în viitor. “De-abia aştept să fiu ca mama, cu sâni mari. Sunt frumoşi”, a spus Poppy. Sarah Burge povesteşte că fiicele ei mai mari – una de 25 de ani şi două de 17 ani, au folosit Botox. Ea susţine că nu le oferă fetelor un exemplu negativ, dar că pune foarte mult accent pe fizionomie şi pe operaţiile estetice. Unii cred că e controversat ceea ce fac. Mă enervează când oamenii care nu mă cunosc spun că sunt o mamă rea. Nu cred că este nicio problemă dacă îi fac fiicei mele acest cadou, un voucher”, spune Burge.

“Poppy este un copil normal, căruia îi place sportul şi care adoră să se joace afară. Fetele nu mai vor să fie Albă ca Zăpada sau Cenuşăreasa, ci Lady Gaga sau Cheryl Cole. Eu doar o ajut să îşi îndeplinească visul”, adaugă “femeia Barbie”. Burge a intrat pentru prima dată în vizorul presei anul trecut, când a anunţat că fiica ei cea mică ia lecţii de dans la bară.

La cinci ani, Suri Cruise se poate lăuda cu o colecţie de pantofi la care unele femei, în toată firea, doar visează. O adevărată comoară în valoare de 150 de mii de dolari. Nici nu este de mirare, având în vedere că unele modele poartă semnătura unor designei celebri precum Christian Louboutin sau Marc Jacobs.  Pentru garderoba ei, Tom Cruise şi Katie Holmes au investit mai bine de 3 milioane de dolari.

Un sfert dintre copiii din Romania au primit mesaje sau imagini sexuale pe internet, a relevat un studiu efectuat de Uniunea Europeana si publicat ieri. Cifra este mai degraba optimista, as spune, avand in vedere corelatia definitorie dintre pornografie si web, dar chiar si asa a starnit indignarea precipitata a politicienilor.

Dupa ce ani de-a randul am fost supusi unui bombardament mediatic fara intermitente legat de “nevoia de informatizare si updatare” a invatamantului national, iata ca in sfarsit apar si primele rezultate notabile. In ultimii ani putine teme de dezbatere au intrunit un consens similar cu cel al informatizarii, o versiune subsidiara a temei progresului.

“E bine ca se joaca copiii la calculatoare in scoli, la aceasta faza. Etapa aceasta este esentiala nu numai pentru ei, ci si pentru profesori, pentru ca acest obiect care de obicei musca, trebuie apropiat. Asa ca sa-i lasam sa se joace si sa-i invitam si pe profesori sa se joace in prima faza. Nu va dauna nimanui!”, declara in urma cu ceva timp Catalin Croitoru, presedintele sindicatului Federatiei Educatiei Nationale.

Opinia lui nu era singulara, iar jurnalisti in voga recurgeau la pledoarii sentimental-biografice: “Mi-as fi dorit sa fac din nou scoala intr-un astfel de sistem informatizat. Este fascinant sa stii ca cei mici pot sa aiba asemenea posibilitati… Este limpede ca acesta este viitorul, si nu altul…Daca nu vom avea copii bine pregatiti si bine ancorati in realitate, care sa stie sa manuiasca un calculator, nu vom avea nici cadre de specialitate”, afirma Corina Dragotescu, director editorial la ziarul “Adevarul”.

Nici presedintele Traian Basescu nu putea ocoli tema: “Am convingerea ca despre papadie sau salata, orice copil daca intra pe Google afla cum e cu papadia si salata, daca vrea sa stie despre istoria antica, Herodot… intra pe Google”.

Reprezentantii companiilor din domeniu au mers cu valul: “Raspandirea accesului la Internet in Romania si folosirea lui corespunzatoare (nu pentru navigare pe Livesex.com si mess) trebuie sa devina o prioritate nationala”, recomanda intr-un limbaj nu foarte modern Dragos Stanca, unul dintre antreprenorii online faimosi pe plan local.

Primul lucru care iti sare in ochi la toate declaratiile de mai sus este absenta, cu mici exceptii, a oricaror dubii legate de virtutile “informatizarii”. Nimeni nu are niciun fel de suspiciune legata de efectele negative pe care le-ar putea produce aceste instrumente in mainile unor copii sau adolescenti, practic fara educatie, din moment ce educatia urmeaza sa fie obtinuta prin dechiderea computerului. Toata lumea (si in special parintii) are convingerea ca odata ce sistemul va fi implementat peste Romania, tara se va schimba la fata. In bine, desigur.

Trei presupozitii importante subintind discursul progresist al viitorului informatizat. (Nu fac aici decat sa aplic o descriere stralucita realizata de Richard Weaver despre caracterul gnostic al educatiei in “Visions of Order”).

Ceea ce decurge limpede din afirmatiile de mai sus si altele similare este caracterul total relativ al educatiei. Ceea ce a fost ieri adevarat, astazi poate fi fals, iar cel mai relevant aspect il constituie judecata viitorului. Daca acum 20 sau 200 de ani copiii citeau carti, astazi ele trebuie trecute in planul secundar, prima scena urmand a fi ocupata de ubicuul calculator. Daca maine senzatia zilei vor fi cipurile, atunci vom arunca la gunoi si computerele.

In plan secund, educatia copiilor nu se va mai concetra pe folosirea limbajului si a semnelor, ci pe manipularea fizica a obiectelor, in cazul de fata calculatorul. “Este mult mai important sa producem harti decat sa le invatam”, spunea John Dewey, patriarhul educatiei moderne. Inutil de precizat care sunt efectele acestei filozofii educationale asupra indivizilor.

Nu in ultimul rand, scopul general al intregului program nu il reprezinta educarea copiiilor, ci formatarea lor pentru nevoile societatii, indiferent care ar fi ele, dar intotdeauna concepute holist. Din nou presedintele Basescu pune accentul unde trebuie: “Nu mai sunt licee de alimentaţie, să facem ospătari, să facem ce ne trebuie! Noi facem filozofi şi ăia neîncadrabili în câmpul muncii cu uşurinţă”.

Revenind la stirea initiala, raportul amintit nu arata altceva decat ca relatia copil-calculator nu aduce exclusiv beneficii. O descoperire relativ semnificativa pentru tara noastra. Iar politicienii, fara sa stea prea mult pe ganduri, au gasit si formula prin care sa rezolve problema nou aparuta: instituirea cenzurii.

Mihail Hardau, presedintele Comisiei pentru invatamant din Senat, a declarat ca ar fi cel mai eficient “daca se organizeaza in plan legislativ un organism care sa recomande si sa duca la modificari legislative (…) si sa aiba si un caracter coercitiv, deci si o anumita putere de constrangere”, potrivit Hotnews.ro.

Toata povestea de mai sus, din pacate mult prea adevarata, confirma din nou adevarul spuselor lui Aldous Huxley – “pe masura ce libertatile politice si economice dispar, libertatea sexuala creste proportional”– si arata suficient de limpede directia spre care se indreapta nu doar Romania, ci intreaga lume moderna.

Malta, ţara în care 90% din cei 400.000 de cetăţeni sunt catolici şi peste 70% din ei sunt practicanţi care participă la liturghii în fiecare duminică, a reuşit să legalizeze divorţul. Malta este ultima ţară din UE care face această mişcare după ce au organizat un referendum în care 53% din populaţie a votat în favoarea divorţului, scrie Spiegel Online.

Biserica Catolică este foarte puternică în insulă, avortul este interzis şi divorţul la fel, până de curând. Ca să se separe, maltezii erau nevoiţi să plece în Marea Britanie unde stateau câteva luni până să divorţeze potrivit legii britanice. Oficial, n-ar fi avut nicio şansă. Doar două erau excepţiile în care ar fi reuşit să divorţeze, cu acordul tribunalului bisericesc – dacă partenerul era schizofrenic sau consumator de droguri. Dar chiar şi aşa, procedurea era anevoioasă, scrie publicaţia, putând dura şi 14 ani. O avocată din Malta, Deborah Schembri, a condus campania pentru divorţ care a dus la referendum. Episcopii de pe insulă au făcut tot posibilul ca populaţia să nu voteze în favoarea divorţului, declanşând o serie de acţiuni pe care presa locală le-a denumit “terorism spiritual”.

Micul stat era împânzit de postere care înfăţişau copii ce-şi implorau părinţii cu mesajul: “Nu ne nenorociţi, votaţi NU!” Mai mult, preoţii ameninţau la liturghii că: “Iisus vă vede din ceruri atunci când intraţi în cabina de vot” şi că Maria, mama lui Iisus, plânge cu lacrimi amare la procesiunile stradale în onoarea ei. Avocata Schembri însă declara că ceea ce se întâmpla “nu este catolicism, este o nebunie”.

La scurt timp de la închiderea centrelor de votare în 28 mai, Biserica Catolică şi-a cerut scuze pentru campania agresivă pe care a dus-o împotriva legalizării divorţului. În prezent singurele state din lume unde divorţul este interzis sunt Filipine, Andora şi Vaticanul.

***


Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 140, 24 mai 2011

(…)Argentina – Indoctrinarea sexuala a copiilor. Anul trecut, guvernul socialist argentinian a legalizat casatoriile homosexuale. Ostatici ideologiei sexuale promovate de ONU, socialistii argentinieni o promoveaza prin institutiile de stat. Recent, ministerul educatiei a emis o brosura de 40 de pagini pentru copiii din scolile primare, privind sexualitatea si familia. Printre altele, materialul promoveaza casatoriile homosexuale si aberatiile sexuale normale. Parintii sunt ingrijorati, insa tocmai ei sunt de vina pentru ca prin votul lor au ajuns in Parlament cei ce conduc acum tara. Pentru a evita asemenea degenerari, Alianta Familiilor din Romania ii informeaza pe alegatori, cu ocazia fiecaror alegeri, despre profilul moral al candidatilor (link).

SUA – Indoctrinarea sexuala a copiilor. Va recomandam o brosura pe o tema similara din SUA, alcatuita de institutul Family Research Council, privind promoverea homosexualitatii in scolile publice din Massachusetts si California. Brosura are 18 pagini si da exemple concrete. De pilda, in loc sa citeasca povesti despre Fat Frumos si Ileana Cosanzeana, copiii citesc povesti „noi” de tipul “Heather are doua mamici” sau “Printul si Printul” (link).

“Vrem sa va indoctrinam copiii!Aceasta a fost afirmatia facuta saptamana trecuta de un cunoscut blogger homosexual american. Intr-un moment de onestitate, el a afirmat ca scopul infiltrarii homosexualilor in scoli si mass-media nu este “toleranta”, ci “indoctrinarea” copiilor cu stilul acesta de viata. Articolul a facut mare valva. “Avem nevoie de ei”, afirma homosexualul (link).

Prostitutie. Un sondaj de opinie indica ca o treime dintre studentii berlinezi ar fi dispusi sa se prostitueze pentru a castiga bani ca sa-si acoprere cheltuielile scolare si de trai (link).

Ateism – Richard Dawkins. Britanicul Richard Dawkins este unul dintre exponentii cei mai influenti si cunoscuti ai ateismului contemporan, fiind cunoscut pentru cartea sa din 2005, The God Delusion. Publicul incepe insa sa afirme ca, dupa ani de atacuri feroce la adresa credintei, Dawkins incepe sa-si piarda flerul. Recent, el a refuzat invitatia unui apologet crestin la o dezbatere publica pe tema existentei lui Dumnezeu (link).

Britanicii si cunostinta despre Biblie. Desi se numesc crestini in majoritatea lor, britanicii nu stiu prea bine ce este cu Biblia. Aceasta este constatarea unui sondaj de opinie care arata ca majoritatea britanicilor atribuie unele fraze din Biblie lui Shakespeare si altor autori britanici mai cunoscuti (link). (…)

Azil pentru homosexuali. Radio Detche Welle anunta ca homosexualii straini obtin greu azil in Europa, cu toate ca rezolutiile Parlamentului unional solicita facilitarea lui. Judecatorii care decid cazurile insa se pare ca nu sunt prea induplecati (link).

Omul potrivit la locul potrivit. Lipseste un singur vot pentru legalizarea casatoriilor homosexuale in statul New York iar acest vot nu e de gasit. E vorba de un parlamentar conservator, tata a 9 copii, care afirma ca nu isi va da niciodata votul pentru casatoriile homosexuale sau pentru avort. Un barbat de admirat, care tine activa lupta pentru valorile familiei. In sesiunea trecuta, situatia a fost la fel, parlamentarul refuzand sa se alature majoritatii favorabile legalizarii casatoriilor homosexuale (link).

Religie: Saracie sau bogatie? Un studiu emis recent in SUA cauta sa explice posibila existenta a unei legaturi cauza-efect intre religia pe care indivizii o impartasesc si nivelul de bunastare materiala pe care-l au. Coform acestui studiu, bogatii Americii sunt evreii reformati, pe ultimul loc aflandu-se neoprotestantii (penticostalii si baptistii) (link).

Sinuciderea asistata. Elvetienii au respins, intr-un referendum de saptamana trecuta, interzicerea sinuciderii asistate, cat si un proiect de lege care ar fi interzis medicilor elvetieni sa curme viata cetatenilor straini care merg in Elvetia pentru a se sinucide cu ajutorul lor (link).

Avort – Texas . Guvernatorul Texasului a semnat o lege care permite texanilor sa-si puna placi de identificare la masini cu mesaje pro-vita (link).

Religia in bacalaureatul englez. 100.000 de parinti enlgezi au semnat o petitie care cere Ministerului Educatiei din Marea Britanie sa includa si Religia printre subiectele de bacalaureat dupa care sunt examinati liceenii (link).

Nr. 139, 17 mai 2011

Ateii isi cer drepturile. Dupa soldatii homosexuali americani a venit randul soldatilor atei sa-si ceara drepturile – cer sa li se puna la dispozitie capelani atei pentru organizarea de servicii “umaniste” cu continut ateu, asa cum crestinii au la dispozitia lor capelani care tin servicii religioase (link).

Studiu – Homosexualii si cancerul. Un studiu emis de Universitatea Boston indica ca homosexualii au o rata de cancer de doua ori mai mare decat persoanele normale. Asta, spune cercetatorul, din cauza modului de viata iresponsabil pe care il duc. Cancerul anal e si mai ridicat. O treime dintre homosexualui, atat barbati cat si femei, fumeaza, un obicei care contribuie si el la susceptibilitatea fata de cancer (link). (…)

Belize. Micul Belize, stat din America Centrala pe malul Golfului Mexic, e in centrul stirilor mondiale din ultimele luni. Anul trecut, homosexualii din Belize au lansat o actiune judecatoreasca impotriva guvernului pentru a dezincrimina sodomia. In ultimele luni “batalia pentru Belize” s-a incalzit prin interventia in proces a trei grupui internationale de homosexuali. Ca riposta, guvernul si o coalitie a bisericilor locale au angajat o prestigioasa firma de avocati crestini din Anglia sa-i reprezinte si sa sustina constitutionalitatea legii (link).

Agentia Europeana pentru Drepturi Fundamentale. Am scris despre Agentia Europeana pentru Drepturi Fundamentale (AEPDF) saptamana trecuta. Revenim cu un nou articol care numeste aceasta organizatie, care, asa cum spune numele, ar trebui sa fie una care sa promoveze drepturile omului, una “fascista” si “totalitara,” care in mod intentionat respinge valorile crestine si libertatea de expresie in favoarea “drepturilor minoritatilor sexuale” (link).

America – Revitalizarea valorilor continua. Un fenomen curios se petrece in America, care ii pune in mare incurcatura pe secularisti – americanii actioneaza pe toate fronturile sa pastreze, protejeze si sa promoveze valorile si viata. Am scris cu luni in urma ca la ora actuala exista peste 400 de proiecte legislative la nivelul statelor SUA pentru restrangerea avortului si protejarea copiilor nenascuti. In plus, in doar ultimele cateva saptamani, mai multe legislatii americane au adoptat amendamente constitutionale pentru promovarea si protejarea libertatii religioase. Un ultim exemplu e Texas, al carui corp legislativ a adoptat saptamana trecuta un amendament constitutional. Amendamentele urmeaza sa fie supuse la vot in toamna acestui an si in toamna anului viitor cu prilejul alegerilor prezidentiale. Comentatorii vad aceasta strategie ca una buna. Amendamentele cu siguranta vor mobiliza crestinii sa se prezinte la vot si in acelasi timp sa voteze si i mpotriva presedintelui Obama la alegerile prezidentiale de anul viitor (link).

Minessota protejeaza casatoria. Un alt exemplu este statul Minessota, unde saptamana trecuta parlamentul (in majoritate republican) a adoptat un amendament constitutional care defineste casatoria barbat-femeie. Amendamentul urmeaza sa fie supus unui referendum in noiembrie 2012 (link).

China – Copii furati. Cu luni in urma am scris un editorial pe tema copiilor furati in China. Din cauza lipsei de copii si a imbatranirii populatiei, copiii sunt furati de la familiile tinere si dati familiilor mai in varsta, dar fara copii. Un articol tot pe aceasta tema a aparut recent in Asia News si vi-l recomandam (link).

Pornografie – Studiu. Un studiu recent confirma legatura direct proportionala dintre vizionarea pornografiei si violenta sexuala, pedofilie si alte comportamente sexuale deviante (link).

Ottawa: Mars pentru viata. Saptamana trecuta a avut loc marsul canadian anual pentru viata. A fost organizat in fata Parlamentului canadian si a strans 15.000 de participanti. Canada are probabil cea mai agresiva politica proavort din lume. Cu ani in urma, tribunalul suprem a dezincriminat avortul, astfel incat avortul in Canada poate fi facut oricand, inclusiv pana inainte de momentul nasterii. Crestinii canadieni cer insistent adoptarea unor legi care sa limiteze perioada de timp pana cand avortul poate fi facut, dar pana acuma nu au avut succes. In urma ultimelor alegeri din mai, conservatorii canadieni au devenit majoritari in Parlament si crestinii canadieni nadajduiesc ca parlamentarii crestini recent alesi vor propune un proiect legislativ pe aceasta tema (link). (…)

Homosexualii castiga. Saptamana trecuta, Curtea Europeana de Justitie a decis ca si perechile homosexuale au dreptul la mostenirea reciproca a pensiilor, la fel ca si cuplurile heterosexuale casatorite (link).

Persecutia crestinilor in Europa. Suntem martorii unei discriminari sistematice institutionalizate in Europa impotriva crestinilor. Si asta in numele drepturilor omului! Crestinii sunt marginalizati in mod intentionat, iar daca atrag atentia sunt numiti rasisti, homofobi, intoleranti… (link)

Abolirea casatoriei. Va recomandam un material privind eforturile diverselor grupuri sociale radicale de abolire a institutiei casatoriei. Am scris des despre acest subiect, dar comentariul alaturat este neobisnuit de perspicace si penetrant (link).

Sexualizarea copiilor. Va recomandam din presa romana un articol privind pericolele pentru copii pe care il constituie hainele “sexy.” Studiul face un rezumat al unui studiu pe aceasta tema aparut recent in SUA (link).

Drepturile parentale – Material video. Va recomandam un videoclip difuzat de un post TV din Michigan. Contine imagini ale unei familii ale carei copii au fost luati de la parinti cu forta, autoritatile facand raidul in urma unor acuzatii nefondate ale vecinilor despre conditiile de trai ale copiilor. Agentiile americane de protejare a copiilor au devenit irationale, spun comentatorii, si submineaza tot mai agresiv drepturile parentale (link).

Marsuri homosexuale. In mai si iunie se desfasoara in toata lumea marsurile homosexuale. Unul e programat in Ierusalim. Va recomandam un comentariu care ii acuza pe homosexualii evrei de un standard dublu – se gandesc doar la “drepturile” lor, nu si la “drepturile” minoritatii palestiene din Israel (link).

Panourile publicitare – Bebelusul homosexual. Pe 11 mai, ziarul Dilema Veche a publicat un articol care critica actul negandit al homosexualilor romani de a umple tara cu panourile bebelusului “homosexual.” O actiune de prost gust care i-a inversunat pe oameni impotriva homosexualilor. In acelasi timp, in contextul reactiilor pe aceasta tema, foarte multi oameni s-au informat prin intermediul sitului www.homosexualitate.ro cu privire la originea si terapia asa-zisei „orientari sexuale”, situl inregistrand o crestere neobisnuita a vizitelor (link).

SUA – Homosexualii infiltreaza campusurile universitare crestine. Activistii homosexuali au devenit activi in ultimii ani chiar si in campusurile universitare crestine din SUA. Insa, cu o singura exceptie (Universitatea Belmont din Tennessee), nu li s-a permis sa formeze cluburi universitare in nici unul dintre sutele de colegii private crestine din SUA (link).


Categorii

Comercializarea copilariei, Cultura desfraului, Educatie, Eutanasie, Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “BBC FACE PROPAGANDA AGRESIVA SI ORIBILA PRO-EUTANASIE/ Un model: Olimpia Oprea, ginecologul dat in judecata pentru ca refuza sa faca avorturi!/ SCANDALOSUL CADOU AL “FEMEII BARBIE” PENTRU FETITA SA DE 7 ANI SI O REALITATE TRAGICA: “Fetitele de azi nu vor sa fie Cenusareasa, ci Lady Gaga”

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REZOLUTIE ”ISTORICA” A ONU IN FAVOAREA GRUPARILOR HOMOSEXUALE: drumul catre legalizarea casatoriilor gay a fost deschis
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CEL MAI SLAB BAC DIN ISTORIE: Generatia “tembelizata”, ROMANIA SUCCESURILOR si strategiile cinice ale “reformei” educatiei
  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Dezastrul de la bac – ADEVARATA MIZA: INCHIDEREA SCOLILOR
  4. Pingback: EUTANASIE fara acordul pacientului in OLANDA
  5. Pingback: EUTANASIA sau sinuciderea asistata, LEGALIZATA IN CANADA? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: EUTANASIEREA minorilor si adultilor afectati de Alzheimer dezbatuta in Belgia - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: “JURNALUL UNUI PUSTI” – bestseller-ul contra-educatiei sau cum ne pervertim singuri copiii, de dragul “emanciparii” si patimii de “a fi in randul lumii” - Recomandari
  8. Pingback: INGERI CU ARIPILE TAIATE. Un altfel de genocid: sexualizarea fetitelor prin FARDURI SI IMBRACAMINTE “SEXY” - Recomandari
  9. Pingback: Industria mortii, eutanasia si UCIDEREA OAMENILOR ”DIN MILA” - Recomandari
  10. Oribil… Partea proasta e ca nu gasim solutii cu adevarat crestine…:’-(

  11. Pingback: “Valentine`s Day” – ZIUA CELEBRARII MORTII IUBIRII SI INOCENTEI. Presb. Alina Mirica despre ADOLESCENTII IN LUMEA CARE ZDRENTUIESTE SUFLETELE si MOARTEA DRAGOSTEI DEZGOLITE DE TAINA | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare