PARINTELE ARSENIE PAPACIOC A FOST OPERAT, IERI, LA CONSTANTA. LA 96 DE ANI…

6-04-2011 1 minut Sublinieri

Părintele Arsenie Papacioc a ajuns din nou în spital, pentru a doua oară în acest an. Medicii spun că duhovnicul Mănăstirii „Sfânta Maria“ din Techirghiol a fost dus la Urgenţă tot pentru o problemă urologică. Părintele Papacioc a rămas internat în secţia Urologie, iar medicii spun că starea lui de sănătate este bună.

În luna februarie anul acesta, duhovnicul a fost internat mai bine de o lună în spital, din cauza aceloraşi probleme. Arsenie Papacioc, în vârstă de 96 de ani, este unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai ortodoxiei.

Părintele a mai avut probleme medicale şi în urmă cu 12 ani, atunci când a fost operat de prostată. În 2006, a trecut cu succes peste o intervenţie chirurgicală de hernie de disc. La Mănăstirea din Techirghiol a venit în anul 1976, iar din anul 1980 este îngrijt de măicuţa Maria. Anual, primeşte sute de scrisori din toată Europa şi zeci de oameni ajung la Techirghiol să se roage alături de părintele Arsenie Papacioc, considerat un sfânt în viaţă.

Părintele Arsenie Papacioc, în vârstă de 96 de ani, a fost internat din nou la Spitalul de Urgenţă Constanţa. Acesta a fost supus ieri unei noi intervenţii chirurgicale pe fondul unei afecţiuni mai vechi. “În urmă cu zece ani a avut o formaţiune tumorală care a recidivat şi s-a intervenit prin metoda endoscopică pentru stoparea hemoragiei”, adeclarat directorul medical al spitalului, dr. Cătălin Grasa. Evoluţia post operatorie a duhovnicului este foarte bună, în ciuda vârstei sale foarte înaintate.

Părintele Arsenie Papacioc, trece prin clipe de cumpănă. Cel supranumit Patriarhul Dobrogei a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce vechile probleme urologice au revenit, relatează Antena3.

Părintele este slăbit în urma operaţiei, dar medicii spun că starea lui este una stabilă. Arsenie Papacioc a fost internat ieri, cu probleme urologice.

Operaţia nu a fost una dificilă, dar a fost necesară. Viaţa duhovnicului nu a fost în pericol, dar dacă medicii nu ar fi efectuat intervenţia chirurgicală, exista riscul unor complicaţii.

Părintele va mai rămâne câteva zile sub supravegherea doctorilor. La cei 97 de ani [i-ar implini in august, n.n.] , părintele Papacioc a trecut pragul spitalului de două ori de la începutul acestui an.

Vezi si:


Categorii

1. DIVERSE, Parintele Arsenie Papacioc

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “PARINTELE ARSENIE PAPACIOC A FOST OPERAT, IERI, LA CONSTANTA. LA 96 DE ANI…

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » Virgil Maxim despre CHEMAREA NOASTRA SI DESPRE PUTEREA INFRICOSATA A SFINTEI IMPARTASANII. Parintele Arsenie Papacioc: “E bine sa umplem sufletul nostru cu cele dumnezeiesti ca sa nu mai aiba loc si cele lumesti”
  2. Sa le dea Domnul sanatate si ani de viata,Parintelui Arsenie,Parintelui Adrian,Parintelui Iustin si tuturor Cuviosilor Parinti pe care-i avem si care sunt bogatia noastra cea adevarata !
    Sa apere Neamul nostru de tot raul ce s-a indesit pe pamant si de toti lupii cei imbracati in piei de oaie, cu tot Harul si Intelepciunea cu care s-au invrednicit de la Domnul Dumnezeu.Amin.

  3. Pingback: Articolele saptamanii: PARINTELE ARSENIE PAPACIOC DESPRE MOARTE: "Auziti? Viata e dincolo, si noi asta facem, trecem dinspre moarte spre viata..."
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare