Patriarhul Ilia cere BANCILOR SA NU MAI EVACUEZE DATORNICII DIN CASELE LOR. Criza sociala grava in Georgia din cauza datoriilor populatiei catre banci

13-12-2014 44 secunde Sublinieri

Ilia_Patriarch_of_Georgia

Patriarhul Ilia al Georgiei a cerut bancilor din tara sa sa nu evacueze oamenii din casele lor din cauza faptului ca nu-si mai pot achita ratele, macar pe timpul iernii. 

“Imi fac griji pentru cei in nevoie, care si-au facut imprumuturi, iar bancile ii evacueaza acum din casele lor. Cer sefilor tuturor bancilor sa nu faca asta macar pe timpul iernii”, a spus Ilia in predica sa.

Patriarhul spera ca “poate vor exista niste banci care vor ierta datoriile sau vor da un ajutor acestor oameni.”

Evacuarea oamenilor din casele lor din cauza datoriilor la banci este una din cele mai acute probleme ale Georgiei. Oamenii afectati tin mereu proteste si cer autoritatilor sa-i sprijine in relatiile lor cu bancile.

Au existat mai multe cazuri de oameni care s-au gasit in situatii critice din cauza datoriilor la banci si au incercat sa se sinucida din acest motiv.

Trad. C.Or. 


Categorii

1. DIVERSE, Patriarhul Ilia al Georgiei, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Patriarhul Ilia cere BANCILOR SA NU MAI EVACUEZE DATORNICII DIN CASELE LOR. Criza sociala grava in Georgia din cauza datoriilor populatiei catre banci

  1. Fericiti sunt cei care nu au datorii la banci.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare