PROVOCATORUL DE SERVICIU: militantul Cernea si propaganda homosexuala din POSTUL MARE

15-04-2013 3 minute Sublinieri

cernea-gay

Baza de discutii: ”Sa nu te culci cu barbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcaciune Levitic, capitolul 18, versetul 22)

Nu mai este o întâmplare faptul ca în preajma marilor Sărbători creştine, perioada Postului Sf. Paşti sau al Crăciunului, viaţa credincioşilor să fie tulburată de tot felul de provocări. Dacă nu sunt pseudo-documentarele difuzate de anumite canale Tv, e maculatura cu hilare dezvăluiri despre “adevăratul Iisus”, ajungându-se până la amplasarea de panouri stradale care instigau de-a dreptul la pedofilie (vezi scandalul de la Iaşi, de exemplu).

Acum, între Duminica Sf. Ioan Scărarul şI cea a Sf. Mariei Egipteanca, o culme a urcuşului duhovnicesc înainte de Săptămâna Patimilor, îl avem pe celebrul ONG-ist, dar şi politician, Remus Cernea. Deputatul Cernea, ales pe listele USL Constanţa, a anunţat că vrea să iniţieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali şi între persoanele de acelaşi sex, susţinând că “acest model este aplicat în mai multe ţări europene”.

Din fericire, există şi remedii pentru aceşti fraţi ai noştri căzuţi în această patimă. Există şansa de a se ridica, prin pocăinţă şi spovedanie, iar Biserica se roagă pentru îndreptarea lor, “condamnând însă cu fermitate păcatul, indiferent de contextul social sau de ideile care sunt la modă la un anumit moment”.

Sfânta Scriptură, atât în Vechiul, cât şi în Noul Testament, condamnă în mod clar şi fără echivoc orice fel de comportament sexual deviant. În cartea Leviticului, Dumnezeu le spune fiilor lui Israel ”Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune” (capitolul 18, versetul 22). Iar Sfântul Apostol Pavel scrie într-una din epistolele sale: ”Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor” (Romani 1, 26-27)”.

Nu mai este o întâmplare faptul ca în preajma marilor Sărbători creştine, perioada Postului Sf. Paşti sau al Crăciunului, viaţa credincioşilor să fie tulburată de tot felul de provocări. Dacă nu sunt pseudo-documentarele difuzate de anumite canale Tv, e maculatura cu hilare dezvăluiri despre “adevăratul Iisus”, ajungându-se până la amplasarea de panouri stradale care instigau de-a dreptul la pedofilie (vezi scandalul de la Iaşi, de exemplu). Acum, între Duminica Sf. Ioan Scărarul şI cea a Sf. Mariei Egipteanca, o culme a urcuşului duhovnicesc înainte de Săptămâna Patimilor, îl avem pe celebrul ONG-ist, dar şi politician, Remus Cernea. Deputatul Cernea, ales pe listele USL Constanţa, a anunţat că vrea să iniţieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali şi între persoanele de acelaşi sex, susţinând că “acest model este aplicat în mai multe ţări europene”. După care a început un turneu de promovare pe la televiziuni, iniţiativa sa fiind contracarată de diverse personalităţi de pe scena politică sau a societăţii civile.

De asemenea, liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti a pledat pentru normalitate, combătând propaganda pederastă.“Domnul deputat Remus Cernea se dovedeşte un extravagant, ca să folosesc un cuvânt liniştit. Eu nu am absolut nimic să le reproşez homosexualilor, îi consider doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio şansă”, a precizat Haşotti, citat de Mediafax.ro.

În acelaşi context, Partidul Conservator a anunţat azi organizarea unui “marş al tăcerii pentru familia creştină”, care ar urma să se desfăşoare în jurul Patriarhiei Române, pe data de 2 mai. “Reprezentând, prin vocaţie ideologică, principalul factor de conservare şi apărare a valorilor tradiţionale româneşti, Partidul Conservator, respectând dreptul individual la opţiune, se pronunţă împotriva initiaţivei privind legalizarea uniunilor între persoane de acelaşi sex: Partidul Conservator crede că normalitatea începe de la familie – definită în sensul ei creştin şi fecund biologic”, se arată într-un comunicat al PC.

Evident, membrii Accept au reacţionat şI ei anunţând că vor depune la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării o plângere la adresa lui Puiu Haşotti, susţinând că declaraţia acestuia despre persoanele de orientare homosexuală este “scandaloasă”. “Declaraţia potrivit căreia persoanele de orientare homosexuală sunt bolnave este scandaloasă, inacceptabilă şi intră sub incidenţa legii”, a precizat directorul executiv al Asociaţiei Accept, Florin Buhuceanu, într-un comunicat de presă. Nu ştim căror legi este supus oficialul Accept, dar abaterea de la normalite, comportamentul împotriva firii au fost tot timpul sancţionate de societatea umană. Sau poate a luat ca literă de lege întru îndrăzneală declaraţia Preşedintelui Băsescu din 2004, cu acel halucinant procentaj de 20% homosexuali în România (o intervenţie telefonică la emisiunea “Naşul”).

Din fericire, există şi remedii pentru aceşti fraţi ai noştri căzuţi în această patimă. Există şansa de a se ridica, prin pocăinţă şi spovedanie, iar Biserica se roagă pentru îndreptarea lor, “condamnând însă cu fermitate păcatul, indiferent de contextul social sau de ideile care sunt la modă la un anumit moment”. “Sfânta Scriptură, atât în Vechiul, cât şi în Noul Testament, condamnă în mod clar şi fără echivoc orice fel de comportament sexual deviant. În cartea Leviticului, Dumnezeu le spune fiilor lui Israel ”Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune” (capitolul 18, versetul 22). Iar Sfântul Apostol Pavel scrie într-una din epistolele sale: ”Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor” (Romani 1, 26-27)”, după cum se arăta într-un comunicat al Arhiepiscopiei Iaşilor.

De la “căsătorie gay” la adopţii de copii

Fără soluţii împotriva şomajului şI pentru relansarea economică, neputincioşi în faţa valului de sinucideri în contextul concedierilor, guvernanţii francezi se luptă însă să impună căsătoriile între persoane de acelaşi sex, mergând până la adopţia de copii în cuplurile pederaste. Milioane de francezi ies în stradă să protesteze împotriva acestor anomalii, atât la Paris cât şI în alte oraşe. În acelaşi peisaj halucinant al societăţii de azi, aceste măsuri legislative atrag după sine şI interzicerea în actele oficiale a cuvintelor “mamă” şI “tată” şI înlocuirea lor cu “părinţi”…


Categorii

1. DIVERSE, Articolele saptamanii, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “PROVOCATORUL DE SERVICIU: militantul Cernea si propaganda homosexuala din POSTUL MARE

 1. “aceste măsuri legislative atrag după sine şI interzicerea în actele oficiale a cuvintelor “mamă” şI “tată” şI înlocuirea lor cu “părinţi”…

  Nu, s-a renuntat la aceasta modificare dupa manifestatia de la Paris unde au fost aproape 1 milion de participanti.

 2. Problema este că și agentul Cernea acționează la comanda celor care aplică strategia „divide et impera”. Eu cred că serviciile secrete (SS) susțin orice propagandă care dezbină lumea și nu lasă să apară nici o coeziune socială de genul tinerilor ortodocși români din anii 1920-1945 (legionarii jertfitori de sine).

  SS caută și infiltrează agenți și trompete ale lor în orice instituție, ca prin „autoritatea” instituțiilor (legi, hotărâri judecătorești și chiar bisericești) să persecute creștinii ortodocșii trăitori, să le astupe glasul mărturisirii lor curate și prin bruiaje media care-i calomniază și-i alungă din ierarhia valorilor și a credibilității publice.

  Dar și SS acționează la comanda dușmanilor lui Hristos care temporar conduc băncile și sistemele politice care-i subjugă și îndobitocesc pe oameni…

  Deja vedem că homosexualii îndrăciți (nu doar bolnavi) au trecut, ca și bolșevicii de odinioară, la linșarea publică a tuturor oponenților degradării lor, ei promovând fascismul moral de o ferocitate îngrozitoare…

 3. Dictatura concubinajului cu acte în regulă

  Citeste mai mult: adev.ro/mlar4g

  http://adevarul.ro/news/societate/concubinajulcu-acte-regula-1_516bf3ca053c7dd83f0e7b3f/index.html

 4. Pingback: Adevarul preia diversiunea lui CERNEA si o transforma in "DEZBATERE" cu INTREBARI MANIPULATORII. Cum a reactionat purtatorul de cuvant al PATRIARHIEI/ "DICTATURA CONCUBINAJULUI" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 5. Cand o sa nasca natural primul barbat, atunci sa interzica folosirea termenilor de “mama” si tata”. Iata ca am reusit sa ma enervez cu adevarat! Si cum s ama strige, de ex, fiul meu: Parinte? Cora?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare