“Ascultati-ne acum!” Intr-o demonstratie de forta (si) cu conotatii electorale, PUTIN A PREZENTAT NOILE ARME ALE RUSIEI (Video). Rachete si drone submarine nucleare, arma cu laser. Ministrul rus al apararii: SCUTUL AMERICAN ANTI-RACHETA ARE GAURI

1-03-2018 1 minut Sublinieri

 • Hotnews:

VIDEO “Ascultati-ne acum”: Vladimir Putin a prezentat noile arme create de Rusia, printre care o racheta nucleara “invulnerabila” in fata oricarui scut antiracheta si drone submarine nucleare

Rachete “invincibile”, minisubmarine cu propulsie nucleara … Vladimir Putin a prezentat joi noile arme ale complexului militaro-industrial rusesc, avertizand Occidentul ca de acum trebuie sa “asculte” Rusia, scrie AFP.

“Nu am facut niciodata un secret din planurile noastre (…) Este chiar surprinzator ca, in ciuda tuturor problemelor noastre, Rusia a ramas prima putere nucleare. Nimeni nu voia sa ne vorbeasca, nimeni nu ne asculta. Ascultati-ne acum!”, a spus presedintele rus, in timpul discursului anual in fata Parlamentului.

Dupa o prima parte dedicata provocarilor economice si sociale care trebuie rezolvate, Vladimir Putin a consacrat aproape jumatate dintre cele doua ore de discurs in fata deputatilor si senatorilor rusi pentru a vorbi despre noile capacitati militare ale Rusiei.

“Celor care au incercat in cursul ultimilor 15 ani (…) sa profite de Rusia, care au introdus sanctiuni internationale ilegale pentru a ingradi dezvoltarea tarii noastre, inclusiv in domeniul militar, va spun: cei care au incercat sa ne impiedice, sa ingradeasca Rusia nu au reusit”, a continuat el.

“Toate lucrarile de intarire a capacitatii defensive a Rusiei au fost facute si sunt facute”, a adaugat Vladimir Putin, asigurand insa ca Rusia “nu ameninta pe nimeni” si “nu are niciun plan sa foloseasca acest potential de maniera ofensiva”.

Discursul sau, transmis in direct la televiziuni, a fost insotit de imagini video prezentate pe doua ecrane imense cu noile arme, amestecand imagini 3D si imagini reale.

Parlamentarii ca si telespectatorii au putut descoperi astfel o noua racheta balistica, un nou sistem de aparare antiracheta, o drona submarina cu propulsie nucleara si chiar o arma laser “despre care este prea devreme pentru a evoca detalii”.

“O racheta de croaziera dificil de detectat, cu o incarcatura exploziva nucleara si o raza de actiune practic nelimitata care poate ocoli liniile de interceptare este invincibila in fata tuturor sistemelor existente si viitoare de aparare antiaeriana“, a sustinut, spre exemplu, presedintele rus.

Vladimir Putin a sustinut ca Rusia creaza noi sisteme de aparare ca raspuns la amplasarea de catre Statele Unite de sisteme de aparare, potrivit site-ul de propaganda al Kremlinului sputniknews.com.

Ministrul rus al apararii:  Scutul anti-racheta are gauri in el

Minsitrul rus de externe Sergei Shoigu a declarat joi ca elemente ale scutului anti-racheta instalat de NATO in Romania, Polonia si Alaska sunt ca o “umbrela cu gauri”, informeaza agentiile de presa rusesti, citate de Reuters.

“Se dovedeste ca umbrela anti-racheta are gauri in ea”, a sustinut Shoigu.

Ministrul a spus ca “gaurile” au devenit evidente dupa ce presedintele Vladimir Putin a dezvaluit o serie de noi arme nucleare rusesti, tot joi. Shoigu a adaugat ca tarile NATO incearca sa atraga Rusia intr-o noua cursa a inarmarii, dar noile arme nucleare vor ajuta la evitarea unui astfel de scenariu.

Rachete “invincibile”, minisubmarine cu propulsie nucleara … Vladimir Putin a prezentat joi noile arme ale complexului militaro-industrial rusesc, avertizand Occidentul ca de acum trebuie sa “asculte” Rusia, scrie AFP.

“Nu am facut niciodata un secret din planurile noastre (…) Este chiar surprinzator ca, in ciuda tuturor problemelor noastre, Rusia a ramas prima putere nucleare. Nimeni nu voia sa ne vorbeasca, nimeni nu ne asculta. Ascultati-ne acum!“, a spus presedintele rus, in timpul discursului anual in fata Parlamentului.


Categorii

1. ȘTIRI, Rusia, Scutul antiracheta (Deveselu)

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la ““Ascultati-ne acum!” Intr-o demonstratie de forta (si) cu conotatii electorale, PUTIN A PREZENTAT NOILE ARME ALE RUSIEI (Video). Rachete si drone submarine nucleare, arma cu laser. Ministrul rus al apararii: SCUTUL AMERICAN ANTI-RACHETA ARE GAURI

 1. https://www.youtube.com/watch?v=oe3dHCEXKBU

  Are you prepared for nuclear war by April? Today we discuss the ominous timeline being floated by senior lawmakers, top intelligence officials and premier financial consultants, that the world’s superpowers are preparing for a conflict of Biblical proportion to break out within the next 90 days.

 2. “Doamna Aspazia Oțel Petrescu: Părintele Justin a fost ostaș al lui Hristos.
  Vom avea miracole care vor atesta că Părintele nu renunță la ajutorul pentru oamenii necăjiți. Dragostea lui de oameni nu se împiedică de pragul care există între vremelnicie și eternitate.”

  “Doamna Aspazia Oțel Petrescu despre o proorocire a Părintelui Justin.
  Părintele a fost pentru foștii deținuți politic un fel de pater familias. A avut o atitudine corectă față de naționalism. Rușilor nu le-a ieșit dominația cu internaționala comunistă, acum vin cu internaționala zis ortodoxă. Eu sunt ortodoxă și româncă. Punct.

  http://vlad-mihai.blogspot.ro/2013/06/doamna-aspazia-otel-petrescu-parintele.html
  http://vlad-mihai.blogspot.ro/2013/06/doamna-aspazia-otel-petrescu-despre-o.html

  Crucile
  (Maica Teodosia / Zorica Lațcu)

  Înspre tărâmul celălalt,
  E loc închis cu gard înalt;
  Dar am văzut, printre uluci,
  Atâtea cruci, atâtea cruci…
  Părea tot locul țintirim,
  Păzit cu zbor de Heruvim,
  Cu cruci de piatră, albe, mari,
  Cu cruci de brad și de stejar.
  Și cruci de-argint și de oțel
  Cerneau lumină peste el,
  Iar cruci de aur și de fier
  Sclipeau ca semnele pe cer.
  Atâtea cruci mi s-au părut
  Că toate una s-au făcut.
  O cruce mare strălucea,
  Sub greul ei un Om zăcea.

  – Tu cum de poți să le mai duci,
  Atâtea cruci, atâtea cruci?…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Documentare