Nou studiu sociologic: ROMÂNII SUNT CONSERVATORI SI NU VOR LGBT/ Noi informatii despre scandalul provocat de activistii ideologiei de gen in Focsani. INITIATORII EVENMENTULUI NU AU COMUNICAT, INITIAL, SCOPUL CONFERINTEI/ Invataturile TRANSGENDERULUI PATRICK catre ELEVII MINORI/ Respingerea categorica a CONVENTIEI DE LA ISTANBUL de catre confesiunile crestine din SLOVACIA

2-03-2018 10 minute Sublinieri

FAMILIA TRADITIONALA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca trebuie sa se ajunga la referendum pentru redefinirea familiei in Constitutie, pentru ca este o initiativa semnata de milioane de romani, care nu poate fi tratata fara importanta, transmite News.ro.

Dragnea a spus ca este catalogat drept conservator, la Bruxelles, pentru ca sustine initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei si ca trebuie sa se ajunga la referendum, la care romanii sa se pronunte.

“Da, dar daca sunteti corecti, asa cum sunteti intotdeauna, trebuie sa le spuneti ca nu din din cauza mea se intarzie lucrurile, ci pentru ca acea lege a fost atacata la CCR de persoane importante, nu vreau sa dau nume acum. Sa le spun ca eu sustin in continuare, cu toate ca am inteles ca la Bruxelles eu sunt catalogat drept conservator pentru faptul ca sustin o initiativa semnata de milioane de romani. Eu nu cedez. Eu nu spun sa facem ceva impotriva unei minoritati, indiferent despre care este vorba, ci, dimpotriva, sustin parteneriatul civil, dar o initiativa semnata de atatea milioane de romani nu poate fi tratata fara importanta si eu sustin sa ajungem la referendum si toate piedicile institutionale puse, vom ajunge in asa fel incat sa putem genera un referendum si atunci romanii sa se pronunte. Dupa ce se pronunta, atunci putem discuta, putem accepta toate criticile, dar daca cumva romanii se pronunta intr-un fel care ii deranjeaza pe altii, atunci ce o sa se spuna, ca poporul roman e conservator?“, a declarat Dragnea, joi, intrebat despre referendumul pentru redefinirea familiei. […]

„Cetățeanul român este, în general, tradiționalist, conservator și, în proporție destul de mare, neinteresat de politică”, arată concluziile unui studiu realizat de Fondul pentru Democrație și de Institutul de Studii Sociale și Politice (ISSPOL).

În general, românii cred că Guvernul este mai degrabă ineficient și inutil (68%), iar aleșilor nu le pasă de ceea ce gândesc oamenii obișnuiți, mai relevă studiul.

În ceea ce privește pacea, majoritatea românilor crede că diplomația este cea mai bună cale pentru obținerea acesteia (69%), în timp ce 31% crede că e nevoie și de o armată puternică. Majoritatea absolută a românilor crede că reglementările privind protecția mediului sunt necesare.

„Oamenii săraci au viață mai grea, din cauză că nu sunt ajutați prin măsuri guvernamentale. În același timp, statul ar trebui să mărească mai degrabă impozitul pe proprietate decât pe muncă”, este atitudinea generală a românului în ceea ce privește măsurile sociale și impozitele.

Pe plan economic, românii cred că măsurile guvernamentale au o influență negativă asupra mediului de afaceri, iar corporațiile fac prea mult profit în țara noastră (74%).

În planul valorilor, 67% dintre români cred că homosexualitatea trebuie descurajată de societate, iar 79% dintre respondenți consideră că pentru a fi moral și corect este necesar să crezi în Dumnezeu.

De-asemenea, 70% dintre români consideră „prioritatea oamenilor în societate trebuie să fie întemeierea unei familii și creșterea copiilor”. De altfel, majoritatea românilor respondenți sunt căsătoriți și au doi copii.

 

Televiziunile sunt principala sursă de informație pentru români, apoi urmează internetul, presa scrisă și radio-ul, dar și discuțiile cu prietenii. Cele mai urmărite siteuri sunt „Adevărul”, „DC News”, „Digi24”, „Evenimentul Zilei”, ”Hotnews”, „Mediafax”, ”Știri pe Surse”. Cele mai apreciate pagini de facebook sunt „Antena 3”, „Digi24”, ”Mediafax”, „Realitatea TV”, „Hotnews”, ”Victor Ponta” și „Klaus Iohannis”.

62% dintre români declară că s-au prezentat la vot întotdeauna, în timp ce 17% au fost „aproape întotdeauna”.

Cel mai invocat motiv pentru care oamenii nu s-au prezentat la vot este convingerea că „votul meu nu poate schimba ceva”(26%). Problemele persoanale din ziua alegerilor i-au împiedicat pe 24% dintre români să se prezinte la urne, la 23% nu au fost convinși de niciun partid. Dacă mâine ar fi alegeri, doar 37% ar fi siguri că votează.

Studiul a fost realizat între 06.09.2017 și 18.09.2017, pe un eșantion de 1064 de persoane din mediul rural și urban. Marjă de eroare a fost de ± 3%.

Fondul pentru Democrație a fost la inițiativa mai multor persoane, nefiind clar dacă este vorba despre o persoană juridică sau informală. Printre inițiatorii marcanți se numără Valeriu Nicolae (Dilema),  Reprezentant Special al Secretarului General al Consiliului Europei și ONG-urile „Geeks for Democracy” și Centras.

Conducerea Fondului este asigurată de un „Board” format din 7 membri. Între aceștia se numără Ioana Avădani, directorul executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), Elena Calistru (fondator Funky Citizens), Sânziana Dobre (Centrul de Resurse pentru Participare Publică – CeRe) sau Ruxandra Sasu (Senior Program Officer, Romanian American Foundation).

Atât CJI, cât și CeRe sau Funky Citizens sunt ONG-uri care au fost finanțate direct sau indirect prin Fundațiile lui George Soroș sau Ambasada Statelor Unite. De asemenea, Fundația Româno-Americană a Ruxandrei Sasu a fost legată de USAID, programul prin care SUA a finanțat „democratizarea” Europei de Est. Reamintim că un think-tank american a publicat detalii despre parteneriatul dintre Departamentul de Stat al SUA și fundațiile Soroș din anii ’90 – `2000.

Sânziana Dobre a fost membră a Cabinetului Cioloș, în cadrul Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic.

Toate aceste ONG-uri au sprijinit protestele din ultimul an.

Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” Focşani, ca instituţie publică de cultură care iniţiază şi desfăşoară programe şi proiecte culturale cu precădere în domeniul promovării şi valorificării creaţiei muzicale culte, naţionale şi universale, dar şi în cel al educaţiei permanente, culturii tradiţionale şi promovării valorilor culturale şi artistice, a oferit în permanenţă sprijin tinerilor în numeroase proiecte cultural-educative de dezvoltare personală.

Dovadă cele mai recente proiecte desfăşurate :

Proiect educaţional GROW – Proiect internaţional de educaţie nonformală în spiritul multiculturalismului; (organizator: Asociaţia Şcoala de Valori Bucureşti, Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea şi Ateneul Popular);

dar şi

Proiectului educativ „YES”, desfăşurat în 2017 în parteneriat cu American Councils for International Education Romania şi organizat tot de D-ra Irina Novac, constând în ateliere tematice (human rights – drepturile omului, no more hate speech – fără discurs instigator la ură şi legal education – educaţie legală ) în care tinerii au învăţat într-un mod non-formal despre drepturile omului, discursul urii şi educaţie legală.

Din partea organizaţiei American Councils for International Education Romania am primit din nou o invitaţie de parteneriat, tot prin eleva Irina Novac, de această dată pentru organizarea unei conferinţe.

Iată propunerea iniţială:

„Ne propunem organizarea conferinţei Women Talk, aflată la prima ediţie, ale cărei tematici sunt egalitatea de şanse între sexe, stereotipuri despre femei şi bărbaţi şi educarea generaţiei tinere despre respectul pentru femei şi women empowerment, Women Talk fiind un eveniment organizat de liceeni pentru liceeni. În decursul a 4 ore, tinerii vrânceni vor asculta poveştile a 5 speakeri, toate fiind femei de succes din România, ale căror activitate se desfăşoară în domeniul drepturilor femeii sau în domenii pe care societatea le consideră menite bărbaţilor exclusiv. Pentru ca acest eveniment să se desfăşoare la cote de exigenţă specifice unor standarde ridicate, vă rugăm să ne sprijiniţi şi să vă aduceţi contribuţia la succesul acestui eveniment prin care imaginea instituţiei pe care o reprezentaţi va avea de câştigat.”

Şi iată anunţul final, apărut în presă, dar necomunicat Ateneului Popular, care dezvăluia adevăratele intenţii ale conferinţei :

În data de 24 februarie organizăm proiectul Women Talk – conferinţa al cărei obiectiv este women empowerment şi educarea tinerilor vrânceni despre rolurile de gen. Este o conferinţă pentru liceenii de clasele 9-12 din Vrancea, unde am invitat 5 persoane activ implicate în women empowerment, care pledează pentru drepturile tuturor femeilor şi egalitatea de gen şi care reprezintă diverse comunităţi, precum cea romă, LGBT, sau femei care luptă pentru femei şi activează în domenii considerate de către societate ale bărbaţilor.”

Luînd act de acest anunţ final, făcut fără ştirea nostră, de adevăratele teme ale conferinţei, pentru care formularul iniţial de înscriere nu prevedea dacă există sau nu avizul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea pentru această activitate educaţională şi nici acord al părinţilor în cazul  participării elevilor minori, am realizat că nu putem găzdui o activitate educaţională pentru minori pentru care nu există avizul Inspectoratului Şcolar Judetean.

Astfel, modelul de Acord de Parteneriat trimis prin e-mail D-rei Irina Novac a rămas necompletat, nesemnat, neştampilat şi neînregistrat (a se vedea ediţia on-line a articolului). Juridic acesta nu avea nici o valoare şi, prin urmare, nici nu putea produce efecte.

Regretabil este faptul că American Councils for International Education Romania, deşi nu avea Acordul semnat, a promovat totuşi evenimentul fără ştirea noastră.

În opinia noastră, nimeni nu ne poate impune să fim parte într-un eveniment dacă acesta nu concordă cu misiunea şi obiectivele instituţiei noastre, care nu au legătură cu discriminarea, pentru că noi nu discriminăm pe nimeni, ci pur si simplu respectăm misiunea si obiectivele instituţiei noastre în condiţiile legii.

Iată de ce acuzaţiile de discriminare şi de cenzură la adresa noastră sunt nefondate iar vorbele spuse de Directorul Ateneului Popular şi relatate în articol au fost decupate din contextul general cu intenţia de a victimiza organizatorul conferinţei şi de a culpabiliza conducerea instituţie în mod nejustificat.

Sperăm ca eleva Irina Novac să aibă curajul şi decenţa să recunoască şi public (aşa cum a făcut-o telefonic) că, iniţial, nici ea nu a ştiut exact cine vor fi invitaţii şi care vor fi temele abordate de ei în cadrul conferinţei Women Talk.

Reacţiile ulterioare ale comunităţii, ale părinţilor, faptul că nici Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea nu a revenit asupra deciziei de neavizare a activităţii educative în discuţie, telefoanele de apreciere primite la sediul Ateneului Popular de la alte instituţii, ne-au întărit şi mai mult convingerea că decizia noastră a fost una corectă.

Valentin Gheorghiţă,Director, Ateneul Popular

Ideologii care apără ideologia de gen afirmă că fiecare copil este atribuit unei categorii pe baza formei organelor sale genitale. Dupa ce suntem atribuiti unei categorii, ne convertim în ceea ce se crede că trebuie sa fim – masculin sau feminin. Desi multi cred ca barbatul si femeia sunt expresia naturala a unui plan genetic, genul este un produs al culturii si gandirii umane, o constructie sociala care creaza adevarata natura a unui individ” (conform Lucy Gilber y Paula Wesbster “TheDanger of Feminity. Gender diferences: Sociology o Biology?).

Potrivit inregistrarilor video ale conferința „Women Talk” de la Focsani, copiii au fost învătati: „Fără să ne dăm seama, absorbim de la naștere o grămadă de tipare sociale si cred că este foarte încurajator să faceti exercițiul de le identifica in primul rând si, încet – incet, de a le deconstrui, de a le dezorganiza, ca să vă cunoașteți si să vă construiți pe voi conform calapodului vostru, oricare ar fi el.”

Iată, asadar, că deconstruirea omului si reconstruirea lui este în realitate scopul egalitatii de gen în care „barbat” si „masculin” poate reprezenta atat un corp de femeie, cat si un corp de barbat; iar „femeie” și „feminin” pot reprezenta atat un corp de barbat, cat si un corp de femeie (conform J Butler. Gender Trouble: feminism and the Subversion of Identity (Routlege, New York 1990, pág. 6).

Poate vă întrebați ce mai învață elevii la activitatea educațională intitulată conferința “Womentalk” realizată la inițiativa Ambasadei SUA in România, în afară de Convenția de la Istanbul care consacră juridic ideologia de gen?

Apărea aici: ( http://vranceamedia.ro/adevarul-despre-ce-au-fost-invatati-liceenii-din-vrancea-la-conferinta-organizata-de-ambasada-sua-dupa-ce-multi-dintre-ei-si-au-semnat-singuri-acordurile-parentale/ ) cum s-a derulat la Focsani, prima astfel de conferință pentru elevi, de la noi din tară – pentru că este anunțată o serie întreagă, anunț raportat la care este bine să cunoaștem toti, ce se urmărește de fapt să învețe copiii noștri.

Asadar, după ce copiii vrânceni au ascultat ”beneficiile” marii eliberări pe care persoana transgender a trăit-o atunci când a hotărât să devină din fată, băiat, a urmat sesiunea de îndemnuri pe care acesta le-a dat ferm elevilor:

Eu stabilesc ce fac cu corpul meu, nu terți! 

Pentru că, atâta timp cât suntem Trans, depindem de niste gate-keeperi, de niste oameni care să valideze identitatea noastră. 

Nimeni nu poate spune – si nici vouă! – ce să faceti cu corpul vostru fie ca e vorba de a tranzitiona către o persoană Trans, fie că e vorba, cine știe, de altceva, avort, sau orice altfel de a vă raporta la voi!”

Fără să ne dăm seama, absorbim de la naștere o grămadă de tipare sociale si cred că este foarte încurajator să faceti exercițiul de a le identifica in primul rând si, încet – incet, de a le deconstrui, de a le dezorganiza, ca să vă cunoașteți si să vă construiți pe voi conform calapodului vostru oricare ar fi el

Orice comentariu este de prisos. Reconstruirea omului, dezorganizarea structurilor si-asa precare in societatea in care el trăiește, este scopul urmărit pentru reeducarea minții copiilor nostriConsecințele pe termen lung pentru acești copii si pentru societatea românească in ansamblul ei? Incomensurabile si, din păcate, profund neînțelese de către acei adulți dintre noi pentru care a fi “modern” are la bază necunoașterea ideologiei de gen ajunsă obligatorie in România prin ratificarea Conventiei de la Istanbul pe care aproape toate statele din jurul nostru refuză să o ratifice. Oare de ce? Nu ne punem măcar această minimă intrebare? De ce alții știu să isi apere copiii si societatea de acest asalt ideologic fără precedent, iar noi il ducem in lege si facem organisme care să sancționeze nerespectarea lui? Oare chiar avem vocația dictaturilor ideologice? (M. L.)

Colegiul Medicilor Pediatri din SUA trage un semnal de alarmă. Vezi AICI!

 • Anghel Buturuga:

Paradoxul cretan al activistului Trans

“Nimeni nu va poate spune ce sa faceți cu corpul vostru, fie ca faceți Tranziția spre Trans, fie ca faceți avort”.

Dar tu ce tocmai ai făcut, draga activist Trans?

*spusa unor elevi din Focșani

*invataturile implicite ale lui Patrick către elevi:

– sa fii Trans e bine
– sa devii Trans e bine
– sa faci avort e bine
– sa ma Asculți pe mine e bine
– a face ce vrei cu corpul tău înseamnă a face avort si a face Tranziția Trans

Cum combatem violenta domestica?

Activistii care au facut actiunea din Focsani, Woman talk, au pretins ca se ocupau, printre altele, de combaterea discriminarii si de violenta domestica.

Am citit azi o stire care mi-a dat o perspectiva fresh asupra subiectului. Stirea are legatura cu altceva, dar aflu de aici ca un (1) centru social al Patriarhiei din Bucuresti asigura asistenta de urgenta pentru 100 mame abuzate, cu copii (vezi link in comments), pe an.

Ca acest centru cred ca exista zeci, sute, in tara.

Acum, ma intreb eu, activistii de la Woman talk, cam cate femei abuzate au ajutat, ”pe concret”? Sau ideea lor de a face misiune sociala se reduce la conferinte in care promoveaza fluiditatea de gen si datul in spectacol? La cate femei abuzate ajunge, macar, mesajul lor, si pe cine intr-o astfel de situatie ajuta, cu adevarat, astfel de actiuni?

Dar, cu siguranta, un efect al conferintelor Woman talk este initierea elevilor in tematica ideologiilor de gen. Ca asta e scopul, e evident.

Timpurile moderne, schimbările de viziune cu privire la om și stilul de viață, accentul puternic pus pe individualism, dezvoltarea personală și interesele personale – toate au produs efecte negative, printre care diverse manifestări ale violenței, chiar și în cele mai apropiate relații de rudenie, adică în sânul familiei.

În calitate de creștini, credem că Dumnezeu i-a creat pe toți oamenii egali în demnitate. Fiecare bărbat și fiecare femeie sunt unici; este voia lui Dumnezeu ca noi să avem o familie în care să ne completăm reciproc. Violența nu este niciodată calea potrivită pentru rezolvarea problemelor. Este bine ca la nivelul societății să conștientizăm cât mai bine aceste adevăruri și nu putem decât să apreciem dacă legislația noastră reflectă această realitate. Totuși, când trebuie să realizăm asemenea idealuri, alegerea instrumentelor este foarte importantă. Scopul nu scuză mijloacele și nu orice cale duce spre scopul propus.

Prin urmare, ne exprimăm îngrijorarea cu privire la inițiativele de ratificare a controversatei Convenții a Consiliului Europei cunoscută sub numele de Convenția de la Istanbul.

Convenția de la Istanbul prezintă „rolurile” de bărbat, respectiv de femeie (pe care le numește „stereotipuri”), drept cauza violenței domestice și propune ca soluție eliminarea diferențelor biologice specifice firii bărbătești, respectiv femeiești, în favoarea unei pretinse „egalități de gen”.

Documentul definește genul drept „roluri construite la nivel social, comportamente, activități și atribute pe care o anumită societate le consideră potrivite pentru bărbați, respectiv femei” (Art. 3, lit. c). Convenția cere condamnarea acestor „roluri stereotipe” (Art. 12, para 1) și introducerea de „roluri de gen non-stereotipe” (Art. 14, para 1), supravegheată de un „grup de experți” care nu este clar definit (Art. 66) și care ar avea prioritate față de parlamentele naționale.

Dacă această convenție va fi aplicată, va afecta în mod fundamental legislația, educația și formarea din toate statele semnatare, dar „nu este admisă nicio rezervă în ceea ce privește dispozițiile” ei, cu excepția unor prevederi minore (Art. 78, para 1). Nu avem încredere că declarațiile experților vor fi conforme cu adevărul și că vor ajuta la prevenirea eficientă a violenței. Mai degrabă ne temem că documentul va consolida agenda teoriei de gen și va afecta familia naturală.

Problema violenței în familie cere o abordare cuprinzătoare. Nu afectează doar femeile, ci și alte persoane vulnerabile. Orice formă de violență este caracterizată de lipsa de respect față de demnitatea umană, care este un dar de la Dumnezeu și este inviolabilă.

Bisericile creștine din Republica Slovacă susțin egalitatea dintre sexe. Ne pronunțăm pentru protejarea femeilor de orice formă de violență, dar nu putem fi de acord cu ideologiile care prezintă egalitatea ca ștergere a specificului identitar și recurg la negarea diferențelor dintre bărbați și femei. Relația firească dintre bărbat și femeie nu este nu este conflictul, ci vocația armoniei și complementarității reciproce în lucrarea dumnezeiască a căsătoriei și familiei.

Pot fi tolerate slăbiciunile, dar nu și minciuna. Suntem ferm convinși că există un adevăr imuabil al firii umane, exprimată ca identitate bărbătească, respectiv femeiască, și că, noi ca oameni, nu suntem cei care determină adevărul, ci cei care doar îl descoperă. Totodată, pretindem că suntem capabili de cunoașterea adevărului, în starea în care ne aflăm, menținându-ne judecata sănătoasă. Astfel, suntem capabili să cunoaștem adevărul despre căsătorie, care este legătura dintre un bărbat și o femeie.

Noi, reprezentanții bisericilor creștine, adresăm această declarație tuturor cetățenilor și funcționarilor publici din Republica Slovacă, pentru a confirma că sprijinim eforturile de a gestiona în mod eficient problema violenței domestice. Însă declarăm că noi considerăm o parte din aspectele prezentate în Convenția de la Istanbul drept expresii ale ideologiei de gen. Din acest motiv, apelăm la guvernul slovac să-și retragă semnătura de pe acest document.

Să facem totul pentru a proteja toți oamenii, toate persoanele, de violența domestică și de a promova căsătorii și familii sănătoase.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să ne dea puterea de a ne asuma acest efort: cel de a trata corect fiecare persoană umană, pe baza adevărului etern despre bărbat și femeie, care au fost creați după chipul lui Dumnezeu.

Badin, 13 februarie, 2018

https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20180224004


Categorii

Homosexualitate, Ideologia genului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Referendum casatorie familie, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Nou studiu sociologic: ROMÂNII SUNT CONSERVATORI SI NU VOR LGBT/ Noi informatii despre scandalul provocat de activistii ideologiei de gen in Focsani. INITIATORII EVENMENTULUI NU AU COMUNICAT, INITIAL, SCOPUL CONFERINTEI/ Invataturile TRANSGENDERULUI PATRICK catre ELEVII MINORI/ Respingerea categorica a CONVENTIEI DE LA ISTANBUL de catre confesiunile crestine din SLOVACIA

 1. Pingback: „O lume pentru viață.” A INCEPUT LUNA PENTRU VIATA. Interviu cu Alexandra Nadane, liderul organizatiei Studenti pentru viata / Mai multi profesori universitari, preoti si teologi, cer ca SFANTUL SINOD al BOR sa se pronunte asupra CONVENTIEI DE LA IS
 2. Pingback: „O lume pentru viață.” A INCEPUT LUNA PENTRU VIATA. Interviu cu Alexandra Nadane, liderul organizatiei Studenti pentru viata / Mai multi profesori universitari, preoti si teologi, cer ca SFANTUL SINOD al BOR sa se pronunte asupra CONVENTIEI DE LA IS
 3. Pingback: ESENȚIAL DE VĂZUT: Ana Săcrieru și Vasile Bănescu la Trinitas TV despre RECONSTRUIREA IDEOLOGICĂ A OMULUI prin instrumentul otrăvit al EGALITĂȚII DE GEN - normativizarea juridică a enormităților prin CONVENȚIA DE LA ISTANBUL (video)/ "Ca
 4. Evreii nu sunt atat de conservatori si LGBT a proliferat acolo ca focul in paie. Au fost avertizati inca din 1994 sa se pocaiasca ca altfel vor fi invadati de coreeni, nu de sirieni sau de iranieni!

  A prominent national religious Israeli rabbi sparked an outcry on Tuesday when he said that the country has become an “LGBT-stan” inundated with gay culture and urged his followers to “wage war” for traditional family values.
  https://www.timesofisrael.com/right-wing-rabbi-says-israel-flooded-with-gay-culture/

  Kabbalist Rabbi Levi Yitzchak Nahmani, predicted the Six Day War, Yom Kippur and the Gulf, warned in one of his last sermons: “If you do not repent, atom from Korea will harm us”

  “Do you know what Korea is? It is not Syria or Persia, not Babel and not Kaddafi. Korea will come here G-d forbid! Whoever sees what is happening today in Korea it is for us, the atom! It will be hard for us if we do not repent!”

  “You must understand”, shouted Rabbi Nahmani, “it will be worse than the holocaust. He has left Hashem. We thought the Prime Minister can sit and do whatever he wants, as if Hashem doesn’t exist, as if Eretz Yisrael belongs to him, does as he wishes, the people belong to him, and the Torah says: You belong to Hashem, you do not belong to yourselves, and you belong to Him. With a strong hand I will guide you.”

  “We have no dispute with the Arabs”, continued Rabbi Nahmoni, “we have a dispute with G-d of Israel and if we will not listen to Him, we will have more and more woes, the situation will be worse. Do not believe these fools, these scoundrels, you must be careful of them, you must beware of bad culture the nations brought here. And you Jews, the children of Avraham, Yitzchak and Yaakov who received the Torah, practice your law; you should appreciate it, respect it and fight for it. Not by violence, but by peaceful means, in response. This is the answer for them.
  http://www.bhol.co.il/53015/the-latest-prophecy-of-the-mekubal-atom-from-korea-on-israel.html

  https://www.youtube.com/watch?v=Q6DfrhPh0Bs
  1994: “Seoul will arrive here; not Syria, Persia, etc.”

 5. Pingback: MARXISMUL CULTURAL, INSTRUMENT HEGEMONIC AL ELITELOR CORPORATISTE. Marii Inchizitori in Probleme de Diversitate nu sunt agenti ai schimbarii, ci ai distrugerii/ MIHAI GHEORGHIU in Ziarul Lumina: "​S​untem cu toţii într-o situaţie foarte gravă
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare