PUTIN LA BUDAPESTA. URMEAZA TRUMP. România, prea ocupata sa salveze Binomul Securitatii ca sa mai conteze in ecuatia geopolitica

3-02-2017 2 minute Sublinieri

orban-putin-hungar_3203042b

  • Hotnews:

Vladimir Putin, dupa intalnirea cu Viktor Orban: Ungaria este un “partener de incredere” si “stabil”

Ungaria este un “partener de incredere” si “stabil”, a declarat presedintele Rusiei, Vladimir Putin, in cursul unei conferinte de presa organizate alaturi de premierul ungar, Viktor Orban, cei doi lideri pledand pentru intensificarea luptei impotriva terorismului, relateaza MTI., citata de Agerpres.

“Ungaria este un partener de incredere, stabil si viabil. Este in interesul ambelor tari sa coopereze. Vom gasi o modalitate de a construi retele de alimentare cu gaz. As vrea sa depolitizez temele care sunt pur economice”, a afirmat Vladimir Putin.

Viktor Orban si Vladimir Putin au evidentiat necesitatea intensificarii eforturilor antiteroriste.

“Am stabilit sa unificam eforturile antiteroriste”, a subliniat Vladimir Putin, exprimand speranta ca solutionarea crizelor din Orientul Mijlociu va diminua presiunile migratorii asupra Europei.

Viktor Orban a criticat politicile antiruse ale statelor vest-europene. “Din pacate, in partea de vest a continentului nostru asistam la un mod politic antirus”, a precizat Viktor Orban, citat de revista germana Bild

Vladimir Putin anunta ca este pregatit sa finanteze 100% proiectul extinderii unei centrale nucleare a Ungariei

Rusia este pregatita sa finanteze 100% proiectul constructiei a doua noi reactoare nucleare la Paks, in Ungaria, a anuntat joi presedintele rus Vladimir Putin, la capatul unei intalniri cu premierul Viktor Orban, la Budapesta.

Acest contract, in valoare de 12 miliarde de euro, si care urma sa fie finantat in proportie de 80% de un credit al Moscovei, face obiectul unei anchete a Comisiei Europene, impiedicand astfel lansarea sa.

“Suntem pregatiti sa finantam totul, 100%”, a spus Putin, intr-o conferinta de presa comuna cu Orban, la parlamentul ungar. “Dar atunci conditiile acestui acord vor trebui modificate”, a adaugat el, fara alte precizari.

“Suntem convinsi ca acordurile noastre vor satisface deplin regulile UE”, a spus si Orban, care a sustinut ca “majoritatea obstacolelor” care impiedicau realizarea acestui proiect au fost deja depasite.

“O revizuire a acestui acord nu este pe ordinea de zi” pentru Ungaria, a subliniat el.

Crăcănel fu la Orbănel. Pe aicilișa, mucles! Ne uităm după muște! O ținem langa cu orarul legiferării, cu tinerii frumoși, liberi, cretini și doritori de mișcare în aer liber. În curând apare la Budapesta și Trumpișorul. O să fie la fel de liniște. Că e triunghiul morții progresismului cu burse de la Soros.

Cât de dobitoc să fii, cât de ”comunist” în gândire, să crezi că o problemă nu există dacă nu vorbești tu despre ea? Cât? Da, avem o uriașă problemă! Cât Trump Tower de mare! Ungaria a învățat ceea ce noi am uitat: cum să profite de conjuncturi pentru a-și promova interesul național. Orban este un Ceaușescu 2.0, din această perspectivă.Noi avem un decervelat pe post de președinte, care s-a trezit că moștenește de la băsescu sarcina elaborării politicii externe-neconstituțional, dar cu voie de la CCR!-care se droghează cu bășinile lui Merkel, și vede Europa Imperiu german, cu România slujnică în casă la Frau Angelica, Marchiza Austerității.

Am pierdut niște oportunități cu care nu ne vom mai întâlni. Lumea se reașează, și noi lipsim din viața noastră. Nu vrem decât bulău, cât mai mult bulău, pentru cât mai mulți. Fără să vedem că suntem deja închiși. Condamnați la muncă silnică pe viață…

#1

Sebastian Gorka, maghiar de origine nascut in Londra si specialist in “securitate nationala”, a anuntat ca va ocupa pozitia de Deputy Assistant in administratia lui Trump. Gorka a fost si consilier a lui Viktor Orban.

De zeci de ani maghiarii au un om in Casa Alba, indiferent de ce administratie o ocupa. Pe langa asta, sunt unguroaice casatorite cu membri din US Congress, pe care ii influenteaza la greu. De asemenea, au fost si sunt etnici maghiari, sau cu descendenta maghiara care sunt membri in Congress.

Unde e Romania si romanii in toata povestea asta? NICAIERI!

De cand s-a semnat Parteneriatul Strategic Romania-SUA intreaga relatie a fost controlata de SRI, care a nimicit orice incercare de constructie de punti civile intre cele doua tari pe care nu le puteau controla.

M-am uitat acum la conferinta de presa a lui Iohannis si vad ca escaladeaza conflictul. In loc sa cheme la pace, la dialog, la intelegere, la negocieri, baga si MAI in scandalul asta, spunand ca nu au facut nimic cu informatiile pe care le-au primit.

Aseara, in crucea noptii, SRI a spus ca a informat oficiali din MAI despre faptul ca ultrasii aia vin sa faca scandal. Facebook-ul vuia azi noapte, ca de ce jandarmii nu i-au oprit.

Azi dimineata, insa, SRI a explicat, pentru stiripesurse.ro, ca de fapt “nu a avut informații clare cu privire la INTENTIA de deturnare a protestelor sau la faptul că ultrașii ar fi fost plătiți pentru a acționa. Singura informația transmisă Poliției, Jandarmeriei și SPP a vizat faptul că suporterii se organizează pentru a participa la protest. Nu exista nicio dovadă că aceștia se vor comporta violent, însă acest lucru putea fi anticipat pe baza experiențelor anterioare. SRI ar fi intrat în posesia informației datorită activității de monitorizare a unor grupuri cu potențial extremist.”

Deci cam aici suntem: niste iresponsabili dau foc la Romania ca sa preia cat mai multa putere ori sa o mentina, in timp ce totul in jurul Romaniai se schimba.

Cam voi ce credeti ca-i spune Gorka lui Trump despre Romania?

Chiar credeti ca pe cineva in Washington intereseaza ca aia din guvern au pus prag de 200.000 de lei la abuzul in serviciu, cand toate lumea e in clocot?

Bai, aia de la carma Romaniei, wake up!

#2

Putin se va intalni cu Viktor Orban la Budapesta in curand. Zilele trecut Trump a vorbit cu Putin la telefon si apoi au reinceput ostilitatile in estul Ucrainei. Putin i-a dat recent o harta lui Dodon cu Moldova Mare, care include si Moldova din Romania. Toate acestea nu sunt simple coincidente. Sper ca la conducerea Romaniei mai exista oameni care gandesc si care stiu citi semnele timpului.


Categorii

1. DIVERSE, America, Razboiul impotriva Romaniei, Rusia, Ungaria

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare