REFUGIATII CRESTINI – PERSECUTATI IN TABERELE DE REFUGIATI DIN GERMANIA

20-10-2016 42 secunde Sublinieri

open-doors-refugiati-crestini

743 de refugiați creștini au fost victime ale persecuțiilor în taberele germane de refugiați, de la începutul anului 2016.

Această situație teribilă a fost făcută public după un sondaj Open Doors Germania.Raportul identifică atacurile a 743 refugiați creștini de către refugiații musulmani în taberele germane, de la începutul anului 2016. Pentru organizație, această cifră relevă deficiențe majore ale autorităților germane în ceea ce privește înțelegerea rolului religiei în viața refugiaților.

Cazurile documentate confirmă faptul că situația refugiaților creștini în taberele de refugiați din Germania rămâne de nesuportat. Ca minoritate, ei sunt victime ale discriminării, sunt bătuți, amenințați cu moartea de către refugiații musulmani, dar, uneori, de asemenea, de către personalul musulman (interpreți, voluntari).

743 de refugiați creștini persecutați au fost identificați, dar Open Doors estimează că acest număr este doar vârful iceberg-ului, din 2 motive. Anchetatorii sunt în lipsă de personal și resurse pentru a îndeplini lucrarea lor, și este dificil pentru victime să vorbească liber, atâta timp cât represaliile ar putea avea consecințe grave.

Să ne rugăm pentru frații și surorile noastre refugiați care suferă, din nou, persecuții.


Categorii

1. DIVERSE, Criza refugiatilor/ imigrantilor, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Traduceri

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “REFUGIATII CRESTINI – PERSECUTATI IN TABERELE DE REFUGIATI DIN GERMANIA

  1. Pingback: SE PLEACA DIN ROMÂNIA CA IN VREME DE RAZBOI/ Premierul Italiei vrea SANCTIONAREA tarilor care nu vor IMIGRANTI/ Viktor Orban: “Nimeni nu poate forţa Ungaria să devină o ţară de imigranţi”/ ACORDUL UE-TURCIA PRIVIND IMIGRANTII – TOT MA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare