Se intampla in Romania: TANARA GRAVIDA MOARTA IN URMA EPUIZARII DE LA MUNCA…

14-10-2014 39 secunde Sublinieri

romania-o-tanara-insarcinata

O tanara de 24 de ani din Dej, insarcinata in cateva luni, ar fi decedat la locul de munca intr-o fabrica din Bistrita. Evenimentul nefericit ar fi avut loc in 3 octombrie, dupa ce aceasta a stat la munca mult peste program.

Femeia, casatorita cu un barbat din Rodna, unde si locuia in ultimii ani, a ramas peste program la serviciu inca un schimb, pe care l-a incheiat cu succes, iar mai apoi, a cerut sa mai ramana un schimb, al treilea, dar nu a mai rezistat. I s-ar fi facut rau si a cazut inconstienta la pamant.

Seful de sectie ar fi transportat-o la spital cu masina personala, dar din pacate, medicii au constatat decesul. ITM Bistrita spune ca nu au inregistrat un astfel de caz. Colegii femeii din cadrul firmei bistritene spun ca de la acest eveniment neplacut, angajatii nu mai sunt lasati sa munceasca ore suplimentare.

Colegii femeii spun ca aceasta mai avea acasa inca un copil de doar cativa ani. Nici politistii bistriteni nu au fost sesizati despre acest caz, pe care colegii tinerei l-au scos la lumina abia zilele acestea. Urmeaza ca autoritatile sa stabileasca daca cele declarate de colegii acesteia sunt adevarate sau nu.


Categorii

1. DIVERSE, Suferinta de langa noi

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Se intampla in Romania: TANARA GRAVIDA MOARTA IN URMA EPUIZARII DE LA MUNCA…

  1. Probabil ca fata a vrut sa aiba ceva bani pt perioada de crestere a copilului.
    Ar fi interesant de stiut ce salariu lunar avea…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare