Seful Bancii Mondiale: CRESTEREA PRETURILOR AMENINTA ECHILIBRUL POLITIC

20-02-2011 16 secunde Sublinieri

Cod roşu la preţuri. Semnalul alarmant vine chiar de la preşedintele Băncii Mondiale, Robert Zoellick, care avertizează că ascensiunea preţurilor la alimente este pe cale să atingă cota de alertă şi ameninţă echilibrul politic din mai multe ţări ale lumii. Oficialul le recomandă guvernelor să ia măsuri. Situaţia reflectă perfect ce se întâmplă în România. Cum bine ştiţi, alimentele se scumpesc deja de la lună la lună. (…)


Categorii

1. DIVERSE, Criza preturilor, criza alimentara

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Seful Bancii Mondiale: CRESTEREA PRETURILOR AMENINTA ECHILIBRUL POLITIC

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » De la minciuna incalzirii globale la criza alimentara si infometarea populatiei. CODUL MUNCII = LEGALIZAREA SCLAVIEI. MUNCA LA NEGRU = INCHISOARE!!
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DISTRUGEREA SANATATII: limitarea medicamentelor compensate, abuzuri, norme absurde si presiuni fara precedent asupra medicilor de familie, care ar putea inceta activitatea la 1 aprilie!/ CRIZA ALIMENTARA, INTRE FACATURA IDEOL
  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FMI observa ca ca preturile la alimente cresc. Dar gura nu-i miroase a usturoi…
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare