“SRI e-n toate cele ce sunt…” NOUA ORDINE SECURISTICA sau cum ne salveaza George Maior de de “terorism” si de fraudarea… “fibrei nationale” :)

17-07-2013 5 minute Sublinieri

Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, a declarat, într-un interviu acordat România TV, că SRI s-a implicat în cercetarea fraudei la bacalaureat de la Liceul “Dimitrie Bolintineanu” la ordinul său. Maior a arătat că Serviciul se va implica de fiecare dată când sunt situaţii în care poate fi afectată resursa principală a unei naţiuni, resursa umană.

George Maior a ţinut să răspundă comentariilor negative legate de faptul că SRI ar fi obţinut informaţiile care au generat ancheta procurorilor de la “Dimitrie Bolintineanu”.george-maior-604-andrei-pungovschi

Nu pot să stau pasiv la elemente de fraudare legate de principala resursă a ţării, anume resursa umană, fapt ce afectează fibra naţională (…) Serviciul a acţionat pe baza unei decizii luate de mine şi voi face şi anul viitor la fel, dacă va fi nevoie“, a declarat George Maior.

El a arătat că SRI doar a transmis informaţiile obţinute “în mod neintruziv” către Parchet, fără să se implice în desfăşurarea anchetei penale. “Am avut discuţii şi cu ministrul Remus Pricopie, ce era extrem de îngrijorat de acest aspect (…) S-a comunicat permanent cu ministrul. L-am simţit şi pe el sub un soi de presiune în anumite intervenţii publice. Poate ar fi trebuit să fie mai radical faţă de anumite afirmaţii publice nemeritate”, a spus George Maior.

Acesta a precizat că SRI a obţinut informaţii legate de fraude asemănătoare în alte şapte judeţe, datele fiind transmise Parchetului.

Avem ce căuta în domeniul educaţiei şi vom avea ce căuta şi pe viitor, dacă va fi nevoie (…) V-aţi gândit ce sentimente au tinerii care au studiat şi văd pe cei care au luat bacalaureatul prin fraudă?“, a spus Maior, adăugând că acest fel de corupţie poate duce la “o schilodire a statului“.

Procurorii Parchetului Capitalei au început urmărirea penală “in rem” pentru fapte de corupţie privind proba scrisă la Limba română de la bacalaureat care a fost susţinută la Liceul “Dimitrie Bolintineanu”. Mai multe percheziţii au fost făcute la unitatea de învăţământ, cu sprijinul SRI, DGA şi Poliţiei.

Procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în colaborare cu Poliţia Capitalei şi Direcţia Generală Anticorupţie, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii (SRI), au făcut pe 2 iulie percheziţii la Liceul “Dimitrie Bolintineanu”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului, potrivit Mediafax.

[…]

 

Ghita TV, acum o ora:

“URMARITI, SENZATIONAL, INTERVENTIA DIRECTORULUI SRI, GEORGE MAIOR.

CUM S-A EVITAT O CATASTROFA NATIONALA, EXPLOZIE CU SUTE DE MORTI.

GEORGE MAIOR, DEZVALUIRI DESPRE TERORISTUL CARE A INGROZIT ROMANIA”.

APLICATIE DEMONSTRATIVA - BACAUDe ceva vreme, George Maior si baietii de la SRI, cu sprijinul neprecupetit al unei parti a presei si al unei parti a ”jurnalistilor” afiliati, se chinuie abitir sa ne convinga ca traim in Kabul. Dar, nu va temeti!. Inainte de a da fuga sa va faceti rost de o masca de gaze, de un buncar si de provizii pentru doua saptamani,

Voila de vedeti:

30 mai 2013 George Maior: Romania – din ce in ce mai mult o tinta explicita a amenintarii teroriste

12 februarie 2013 George Maior, directorul SRI, a declarat că s-a constatat creșterea amenințării teroriste

18 septembrie 2012 George Maior: Ameninţarea teroristă e în creştere.

26 martie: Din punct de vedere al hărţii riscurilor de securitate naţională, Maior a ținut să menţioneze: “În primul rând terorismul. (…) îndeosebi la nivel de prevenţie am putut evita acest risc major pentru populaţie.

OAU!

Si ce sa vezi, dupa ce a prevestit gura aurita a domnului Maior ca ne vor cadea Turnurile Gemene (noroc ca nu prea avem) in cap, pac, vine terorica de la Iasi cu obuzul lui din al doilea razboi mondial si produce tevatura in universitatea Cuza. Fix, dar fix, cind era in toi scandalul spagii de la bac. Care tot de SRI a fost provocat. Mai sa fie.

Si vine domnul Ponta luni si zice “bine ca s-a evitat o tragedie”. Si vine azi guru-ul sri-430x230domnului Ponta, recte domnul Maior, si zice cum SRI a evitat o catastrofa nationala, care putea duce la sute de morti. APLAUZE!

Dar cum domnul Maior a devenit avid de “succesuri”, SRI a rezolvat fix, dar fix, in aceleasi zile, si spaga de la bac. Baietii lui au filat luni de zile fustitele de la Bolintineanu si pe directoarea Costica Varzaru si, frate, au devoalat reteaua coruptiei din invatamant. Si vine domnul Maior azi si zice, la postul tv al colegului Ghita (presupun ca subaltern), despre cum a facut SRI ancheta de amploare in legatura cu spaga de la bac dar nu numai. A DEMASCAT SRI SI RETELELE SPAGII DIN TRIBUNALE.

APLAUZE PRELUNGITE!

Call me crazy, dar pute rau.

Niste baieti vor sa ne faca sa credem ca in Romania sunt de-adevaratelea niste pericole nasoale rau, si avem nevoie de baietii astia. Sunt baieti buni, nu niste urechisti care colporteaza barfe de colo colo, asculta telefoane si fac milioane si milioane de euro din afaceri (secrete) cu statul. Nu niste ticalosi care au pus laba pe aproape toata presa din Romania, astfel incat sa nu mai ajunga la public decat mesajele si strategiile lor Sunt baietii de care avem nevoie, sa ne salveze. Si daca nu au de ce sa ne salveze, inventeaza. Antitero la minut.

sri_1_In mod evident, domnul Maior si prietenii de pe strada lui, inclusiv domnul mogul de la Raitaru TV, incearca sa induca in mentalul colectiv ideea ca SRI este ceva de bine. Este chestia de care avem musai nevoie pentru confortul personal.

Trebuie sa ne intre bine in cap treaba asta, pentru ca intr-o zi sa nu ne mai ridicam spranceana a intrebare “ce mama dracu’ cauta SRI la bacalaureat?”, sau “ce mama dracu’ cauta SRI in telefonul meu?”, sau “ce mama dracu cauta SRI in casa mea?”.

La nivel planetar se vorbeste de o noua ordine mondiala care seamana intrucatva cu “1984”. La nivel mioritic, noua ordine este pur securistica. Noua ordine securistica de cartier.

[…]

Alianța Lege și Ordine a lansat astăzi filiala Cluj, în prezența liderilor partidului în curs de înființare, care speră să obțină 10% la următoarele alegeri, europarlamentare. Însă ce este ALO, ce urmărește și cine conduce această organizație?

Alianța Lege și Ordine este o formațiune care se sprijină pe susținerea unui număr mare de cadre militare în rezervă, angajați ai serviciilor secrete și masoni de vază.

ALO își arogă “A treia cale”, promovată de Obama și Angela Merkel, considerând că restul partidelor se ascund sub ideologii, iar acest lucru nu mai este pragmatic și actual în secolul globalizării. Organizația spune că susține neoliberalismul și social-democrația, având ca subiecți omul, marea finanță și companiile transnaționale.

03_DINU-GHEORGHE-ALOPreședintele ALO este însuși conf univ dr Gheorghe Dinu, de la Universitatea “Spiru Haret”, foarte activ în domeniul serviciilor secrete, candidat independent la alegerile prezidențiale din 2004.

Întrebat fiind de un reporter al Academiei Cațavencu: “Aţi fost în serviciile secrete şi înainte sau doar după?”, Dinu răspunde: “Aș putea afirma, fără riscul de a greși, că începutul – ABC-ul în munca de informații l-am materializat prin 1987, sau, mai bine spus, A-ul l-am aprofundat înainte de decembrie 1989 și B și C-ul după 1990, când, în urma unei specializări în Franța, am fost onorat să primesc prima misiune foarte importantă, aceea de a pune bazele Serviciului de Protecție și Informații al Ministerului de Interne pentru județul Constanța (sau, mai simplu zis, serviciul UM 0215 pentru județul Constanța)…”.

Deși susține Legea și Ordinea, Gheorghe Dinu a fost pus sub acuzare de Parchetul Național Anticorupție.

“Pe scurt, lucrurile au stat cam așa… În anul 2004, PNA punea sub acuzare doi directori de la defunctul Petromin, Marcel Bardas și Werner Kaunz pentru abuz în serviciu și delapidare, cu un prejudiciu de aproximativ 1.500.000 de dolari. Aceștia erau învinuiți că în perioada iulie 1998- aprilie 2001 ar fi incredințat unui birou de avocatură un număr de 41 de contracte de consultanță, onorariile fiind plătite din fondurile bănești ale CNM Petromin, la care statul era acționar principal, în condițiile în care compania avea deja nu mai puțin de trei consilieri juridici angajați. Anchetatorii susțin că aceste contracte prevedeau onorarii pentru consultații ori asistare la instanțe cu mult peste limita rezonabilă de 0,25% inserată în decizia Uniunii Avocaților din România, iar cele fără un obiect patrimonial cu mult peste onorariile stabilite prin aceeași decizie. Reprezentantul biroului de avocatură incriminat era chiar Gheorghe Dinu, Petromin nefolosindu-se de consilierii juridici nici când era vorba de procese absolut banale…  nu s-a putut proba absolut nimic la acea vreme, iar omul se poate numi, fără nicio problemă, imaculat ca un prunc nou-născut”, scria presa.

Un alt paradox îl reprezintă dorința Alianței Lege și Ordine de a nu se alia cu niciun partid în lupta politică deși la alegerile din 2012 chiar Gheorghe Dinu a candidat la funcţia de primar al Constanţei, de data aceasta nu independent, ci din partea PPDD.

Marcel-Schapira-Savoiu-Balcesti-Agapicescu1Ca și când nu ar fi fost de ajuns, în funcția de președinte executiv al partidului a fost numit generalul în rezervă Constantin Bartolomeu Săvoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naționale Române 1880, care atenție! este pus în fruntea partidului pentru “a încerca să deslușească misterele implicării masoneriei în marile evenimente naționale și internaționale”. Pe site-ul Ziaristi Online a fost exploatată personalitatea lui Săvoiu (foto).

În fruntea Alianței se află și personalități precum colonelul în rezervă Viorel Georgevici, pe funcția de vicepreședinte.

Gheorghe Dinu se plânge că pleiada de personalități care au aderat la ALO s-au afirmat mai întâi peste granițe, pentru că în România nu au fost recunoscuți la început, însă acest lucru nu pare să fie de mirare…

Chiar și sigla formațiunii este considerată de unii a fi “îndoielnică”, ea conținând un fulger cu vârful îndreptat în sus, spre cer. Gheorghe Dinu spune că fulgerul atacă corupția de la vârf…

ALO anunță că în 2 săptămâni va aduna toate cele 25.000 de semnături necesare pentru înființarea partidului, având deja lansate 17 filiale județene.

alo-367x480

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, Inscenari, facaturi, Masonerie, Servicii secrete, Stat politienesc, Teroarea "terorismului"

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la ““SRI e-n toate cele ce sunt…” NOUA ORDINE SECURISTICA sau cum ne salveaza George Maior de de “terorism” si de fraudarea… “fibrei nationale” :)

 1. Terorism si fraudare au facut ei, securistii si acolitii lor, in Romania, de vreo 70 de ani !

 2. ”Maior”-ului asta de la SRI…ii este specifica mutra (nesuferita, de altfel…)!

  Vedeti cum lasa Dumnezeu sa le transpire prin fata (precum transpiratia rau mirositoare) adevaratul caracter, firea abjecta, micimea firii lor ticalosite?!

  A inceput sa SE VADA cu ochiul liber exact cum sunt SI in interior, reflectandu-se, dand pe dinafara!

  Eu observ fenomenul asta, de cativa ani…

 3. @Magda, sunt exact de aceeasi parere cu tine. Si se vede gretosenia si scarbosenia pe figuri.

 4. Daca ai incredere in Dumnezeu iesi mai bine (mai ales daca ai cresinta). Dar pw mana oamenilor (SRI) sigur nu ramai om, ci falit sau indracit.

 5. Si cu toate astea (sau poate tocmai de asta ?) avem sentimentul ca Romania sta sa se destrame.

  Din pacate, cum spunea un telectual de mare anver-gura, “scoala romaneasca scoate tampiti”. O buna parte lucreaza la Servicii, ceilalti sunt infiltrati in presa, iar marea majoritate casca fericit gura la televizor.

 6. Se administreaza pastila cu terorismul exact asa cum se face de cativa ani in sua

 7. Pingback: Premierul Ponta sustine PROIECTUL “PRISM” ROMANESC. Tara lui “SA TRAITI” si viitorul trasat de NOUA FRATIE A SECURITATII: “Implementarea unui cip in fiecare nou-nascut va deveni o procedura standard” - Recomandari
 8. E halucinant cand vezi cine conduce SRI,cel mai important serviciu secret al Romaniei.

  Cand privesti insa ce conducatori are si a avut Romania,nu mai e halucinant.

  A devenit regula ca nulitatile sa conduca cele mai importante institutii publice.

  Multumim Dle Maior,iti multumim pentru competenta si pentru ca dormi in fruntea SRI,in sprijinul (ne)sigurantei Romaniei!!!!!!!!!!!!!!

 9. Pingback: “Homofobia”: factor al LIPSEI DE SOLIDARITATE si al EXTREMISMULUI POLITIC. Analiza a doua “STUDII” corect politice si a unui ”pericol”: ”ANONIMII EXTREMISTI” DE PE INTERNET - Recomandari
 10. Pingback: “HOMOFOBIA” – stigmatizata ca factor al lipsei de “coeziune sociala” si al “EXTREMISMULUI”. Analiza a doua “STUDII” mistificatoare produse de ideologii CORECTITUDINII POLITICE. Tinta: DISCURSUL ORTODOX
 11. Pingback: “HOMOFOBIA” – stigmatizata ca factor al lipsei de “coeziune sociala” si al “EXTREMISMULUI”. Analiza a doua “STUDII” mistificatoare produse de ideologii CORECTITUDINII POLITICE. Tinta: DISCURSUL ORTODOX
 12. Pingback: “HOMOFOBIA” – stigmatizata ca factor al lipsei de “coeziune sociala” si al “EXTREMISMULUI”. Analiza a doua “STUDII” mistificatoare produse de ideologii CORECTITUDINII POLITICE. Tinta: DISCURSUL ORTODOX
 13. Pingback: “HOMOFOBIA” – stigmatizata ca factor al “lipsei de coeziune” si al “EXTREMISMULUI”. Analiza a doua “STUDII” mistificatoare produse de ideologii CORECTITUDINII POLITICE. Tinta: DISCURSUL ORTODOX, PRO-RO
 14. Pingback: ROMANIA – REPUBLICA SERVICIILOR SECRETE. Cazul Hayssam, gloriosul “general de brigada Traian Basescu” si “jamesbonjii” care ne conduc… - Recomandari
 15. Pingback: TOT INAINTE CU… SERVICIILE SECRETE. MELESCANU (SIE) se auto-propune candidat la Presedintie, MAIOR (SRI) dat ca sigur “parte a conducerii viitoare a Romaniei” de catre neo-securistul GHITA, amicul influent al lui Ponta - Recomandari
 16. Pingback: In chestiunea “ACOPERITILOR”. Auto-deconspirarea lui ROBERT TURCESCU si o dezbatere ratata - Recomandari
 17. Pingback: CU CAPUL ROMANIEI PE MASA. SRI versus SIE: “cheia” alegerilor prezidentiale? - Recomandari
 18. Pingback: Ce se vede din ROMÂNIA dupa ce MASCARADA PSEUDO-MISTICA a “colonelului” TURCESCU a tras putin capacul haznalei neo-securiste: INECAREA DEMOCRATIEI SI A PRESEI LIBERE IN SMARCURILE PUTUROASE ALE MLASTINII “ACOPERITILOR”: “Int
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare