Marea Britanie si SUA finanteaza STERILIZAREA FEMEILOR SI AVORTURILE DIN INDIA SI CHINA

20-06-2012 1 minut SublinieriChina şi India sunt două din ţările cu un număr uriaş de locuitori, iar problema controlului naşterilor a devenit una mondială, se pare. Cazuri şocante ies la suprafaţă şi dezvăluie cruzimea cu care sunt tratate femeile care îndrăznesc să facă mai mult de un copil.

Un chirurg din India a fost dus în faţa Curţii Supreme, după ce timp de două ore a sterilizat 53 de femei, fără ca acestea să îşi dea consimţământul. Se pare că banii ar fi venit de la englezi, iar oficialii indieni ar fi folosit aproape 250 de milioane de dolari din programul de sterilizare a femeilor.

Aceste operaţii se desfăşoară fără niciun fel de interes faţă de viaţa femeilor şi multe chiar pier pe masa de operaţii.Departamentul pentru Dezvoltare Internaţională al Marii Britanii percepe controlul populaţiei ca un factor determinant în reducerea gazelor de seră, numai că populaţia pe care încearcă să o controleze nu locuieşte în Londra, ci în lumea a treia.

Potrivit Christian Post, şi SUA ar fi implicate într-un astfel de proiect, numai că autorităţile americane au destinat bani către China. Săptămâna trecută, o fotografie şocantă atrăgea indignarea lumii. Pe un pat de spital, o femeie priveşte neputincioasă spre copilul ei, avortat forţat în a şaptea lună de sarcină.

Femeia din fotografie rămăsese însărcinată cu al doilea copil, deşi legea chineză interzice acest lucru. Pentru că nu a putut să plătească amenda de peste 6.000 de dolari, o sumă care reprezintă venitul familiei pe patru ani, autorităţile au obligat-o să semneze un act prin care era de acord cu avortul.

După ce femeia a refuzat, autorităţile au intrat în casă, au bătut-o, au luat-o cu forţa şi au dus-o la spital, unde medicii au legat-o de pat şi i-au injectat intra-uterin fătului toxine în creier.

Se pare că administraţia Obama finanțează cu 50 de milioane de dolari anual agenţia United Nations Population Fund (UNFPA), care susține politica sângeroasă de planificare familială a Chinei, relatează LifeSiteNews.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Marea Britanie si SUA finanteaza STERILIZAREA FEMEILOR SI AVORTURILE DIN INDIA SI CHINA

  1. Doamne nu ne lasa! Toata ființa mea urla! Nu se poate rabda asa ceva! Cata durere trebuie sa fie in Dumnezeu care ne da viata! Viața pe care El cu dragoste ne-o da ne-o iau altii cu ura! Vino Doamne din nou printre noi ca am uitat sa fim oameni! In fiecare zi trebuie sa-i multumim ca suntem in viața și că nu am ajuns încă la acest martiraj!

  2. sunt curios daca nu toto Anglia si USA au finantat si finanteaza si in Romania avorturiile la scara larga!?sunt totusi peste 20 milioane de avorturi statistic din 1989 pana in 2012!Cine e in spatele acestui masacru?va rog ,dat nume fara jena.Daca tacem si IIsus Hristos va tacea in fata Tatalui ,cand va fii Judecata .Daca sunt evrei,englezi,americani sau canadieni sau cine or fii ei , in spatele acestei mane criminale din Romania ,ei trebuie sa dispara si sa plece din tara si sa plateasca daune materiale (cel putin)in fata Romaniei.

  3. CU SIGURANTA CA SE INVART SUME DE BANI .DOAR AVEM BAIETI DESTEPTI PESTE TOT,AVEM FONDURI EUROPENE ACCESIBILE UNORA DOAR.AVEM BANCI LA FIECARE PAS,AVEM DE TOATE.DAR CURIOS CA NU PREA SE VEDE,POATE DOAR MATERIALICESTE,CA IN REST DUHOVNICESTE CUGETUL LIPSESTE….

  4. DESIGUR ACUM STIRILE SINT DOAR PE SURSE…ASA SE SPUNE!

  5. Pingback: Uniunea Europeana sustine mascat AVORTURILE DIN TARILE SARACE, INCLUSIV CELE FORTATE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: “Reforme istorice” sau PR chinezesc? CHINA “ABOLESTE” TABERELE DE REEDUCARE SI RELAXEAZA POLITICA ABORTIONISTA A COPILULUI UNIC - Recomandari
  7. Pingback: VASILE VOICULESCU (†26 aprilie 1963) despre SUFLETUL FARA IUBIRE. O distopie profetica exceptionala despre LOBOTOMIZAREA LUMII -
  8. Pingback: Sub acoperirea unei CAMPANII DE VACCINARI ANTI-TETANOS, ONU a STERILIZAT in masa femei si fetite din KENYA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare