Daniel Estulin despre GRUPUL BILDERBERG, oligarhia financiara si “sacrificarea” SPANIEI, Putin si South Stream

20-06-2012 2 minute Sublinieri

Roma – “Monti? Este un alt Goldman Sachs”, răspunde automat Daniel Estulin, scriitorul-investigator rus ( care trăieşte în Spania) şi care cu cartea sa “Clubul Bilderberg, povestea secretă a stăpânilor lumii“, candidează la Oscarul pentru cel mai bun conspiraţionist din lume, scrie IL GIORNALE, preluat de Rador.

Dacă Estulin este un nebun, în acest caz “nebuniile” lui interesează foarte multe persoane: cartea s-a vândut în trei milioane de exemplare în 81 de ţari şi a fost tradusă în 50 de limbi. A-i lua un interviu este echivalent cu a intra într-un adevărat thriller (de fapt, au început deja filmările la pelicula inspirată de cartea sa) ai cărui protagonişti sunt bancheri, rechini ai finanţei, magnaţi ai industriei, politicieni, lobby-uri şi loje secrete. În spatele cărora se află şi Mario Monti, membru al faimoaselor reuniuni anuale ale clubului Bilderberg:”Monti este cea mai bună exemplificare a conceptului de Companie Unică Mondială (One World Company Ltd, teorizată de Lehman Brothers pentru reuniunea grupului Bilderberg din 1968)“.

Reporter: Ce înseamnă asta?

Daniel Estulin: Este ideea că statele-naţiune sunt depăşite şi că înalta finanţă, care controlează deja industria prin intermediul băncilor, trebuie să ia locul naţiunilor. E ceea ce s-a şi întâmplat de fapt.

Reporter: Iar premierul nostru, Monti, ce legătură are cu toate astea?

Daniel Estulin: Este supraveghetorul intereselor oligarhiei financiare, premierul care nu a fost ales de nimeni.

Reporter: Dumneavostră sunteţi un complotist.

Daniel Estulin: Grupul Bilderberg nu este o teorie conspiraţionistă şi nici o societate secretă. Este o realitate, este instrumentul prin care oligarhiile financiare, elitele din SUA şi din Europa reuşesc să-şi impună politicile guvernelor.

Reporter: Ultima reuniunea a Grupului Bilderberg a avut loc acum două săptămâni în Virginia: ce credeţi că au decis?

Daniel Estulin: Au discutat despre problema Rusia, sau mai bine zis despre Putin, care devine un mare inconvenient pentru ei. Un membru european al grupului a admis că “Putin este într-adevăr cel mai formidabil adversar al planurilor noastre“.

Reporter: De ce?

Daniel Estulin: Grupul Bilderberg este preocupat mai ales din cauza gazoductului South Stream, care ar putea ieşi învingător faţă de cel UE-USA, Nabucco. Numai că cea mai mare îngrijorare a grupului este tentativa lui Putin de a integra Asia într-un bloc unic pe care îl va conduce el, iar apoi acordul cu Iranul. Împreună, ar controla 50% din producţia mondială de gaz. Aceasta este motivul pentru care Bilderberg continuă să finanţeze “Frontul Civil Unit” al lui Kasparov împotriva lui Putin.

Reporter: Au discutat şi despre criza din Europa?

Daniel Estulin: Au decis ca Spania să fie sacrificată pe altarul finanţei. Sistemul bancar spaniol este la pământ. Santander are o datorie de 800 de miliarde de euro, iar grupul Bilderberg ştie perfect de bine acest lucru. Împrumutul, în valoare de 100 de miliarde, este primul pas spre dreptul deplin de proprietate asupra ţării al finanţei mondiale. Spania deja nu mai există.

Reporter: Italia în schimb rezistă.

Daniel Estulin: Italia nu este Spania, nu are probleme imobiliare, are un debit privat mic şi un sistem de credit solid, cu 750 de ani de istorie în spate. Şi mai ales să nu uităm că unele dintre marile societăţi italiene formează o parte importantă din Grupul Bilderberg .

Reporter: În baza surselor dumeneavoastră, se pare că grupul ar fi decis deja care va fi soarta dolarului.

Daniel Estulin: Una dintre principalele concluzii ale întâlnirii din 2012 este că SUA vor trebui să devalorizeze dolarul în comparaţie cu yenul pentru a reduce debitul ţării.

Reporter: Dumneavoastră aţi înţeles ce făcea Lilli Gruber (jurnalistă italiană) la Bilderberg?

Daniel Estulin: Este o jurnalistă care are multe contacte în lumea oamenilor cu bani (“money people”). Iar lucrând într-o televiziune importantă (RAI), are acces la un public larg. Lucru care interesează grupul Bilderberg”.

SURSA: RADOR


Legaturi:

*

*


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?)

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Daniel Estulin despre GRUPUL BILDERBERG, oligarhia financiara si “sacrificarea” SPANIEI, Putin si South Stream

  1. Pingback: GAZUL SI MARILE PUTERI: inca un motiv pentru care TURCIA STA IN CALEA RUSIEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Pingback: DUBLA MASURA A EUROCRATILOR: se cauta solutii pentru ca in Spania sa nu fie aceeasi AUSTERITATE ANTI-SOCIALA ca in Grecia. Romania nici macar nu e pomenita… - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  3. Pingback: SPANIA: criza, austeritate impusa de Bruxelles si Berlin, SUTE DE MII DE OAMENI IN STRADA. Incredibila declaratie a sefului BCE, DRAGHI! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: PLANUL PENTRU O NOUA ORDINE MONDIALA prin strategia ”HAOSULUI CONSTRUCTIV”. Imperativul energetic si subminarea suveranitatilor nationale. CE CAUTA AMERICANUL IN SIRIA? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: Presedintele de onoare al Curtii Supreme din ITALIA acuza GRUPUL MASONIC BILDERBERG si NATO de ACTIUNI TERORISTE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: Reuniunea BILDEBERG 2013 are loc in Marea Britanie. “BINE ATI VENIT IN 1984”/ Printre participanti: Mugur Isarescu, seful Comisiei Europene, presedinta FMI, ministri de finante si sefi de banci nationale | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare