Studiourile DNA prezinta FILMUL PARODIE “SUPER-KOVESI IN LUPTA CU MOSSAD”. Fictiune menita mitologizarii sefei DNA sau joc de putere mai complex?

9-04-2016 22 minute Sublinieri
kovesi-mossad

O imagine puternic mitologica din filmul “Kovesi vs Mossad”. Captura de pe siteul comisarul.ro

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA.

Doi dintre suspecti, Dan Zorella si Avi Yanus, fosti ofiteri de informatii, sunt co-fondatori si directori executivi ai firmei israeliene de investigatii private Black Cube, companie in care a activat Meir Dagan – fost director Mossad (spionajul israelian) in perioada 2002-2011.

Potrivit procurorilor, acestia impreuna cu mai multi angajati ai companiei Black Cube, printre care Ron Weiner si David Geclowicz,

“au constituit un grup organizat in vederea comiterii mai multor infractiuni de hartuire si infractiuni informatice constand in efectuarea de multiple apeluri cu caracter amenintator (…) precum si atacuri de tip phishing (inselatorii electronice – n.n.) in vederea sustragerii credentialelor de acces si ulterior compromiterii conturilor de posta electronica, activitati urmate de violarea secretului corespondentei, copierea si transferul fara drept al continututului acestuia”.

În 2004, cînd reputatul strateg israelian de campanie Eyal Arad, fost consilier al lui Ariel Sharon, a acceptat să lucreze pentru Corneliu Vadim Tudor, trecînd inclusiv peste opoziția ministerului de externe de la Tel Aviv, românii au înțeles că banii nu au miros nici măcar în Țara Sfîntă. Urmărind cel mai proaspăt scandal care implică israelieni, e greu să nu te întrebi: cît costă să angajezi o firmă evreiească de prim rang ca să spioneze și să intimideze un demnitar român? Dar, mai ales, cît costă să angajezi o firmă israeliană de prim rang care să SIMULEZE că spionează un demnitar român, și să se lase prinsă ca o găină beată fix la momentul oportun? Deloc puțin, probabil, mai ales în al doilea caz.

O telenovelă proastă.

Cam așa se prezintă scandalul Kovesi-israelieni. Un scandal în care ditamai firma de superagenți ai Mossad (termenul de ”fost agent” e ușor nerealist în cazul serviciilor israeliene dar, în fine…) e angajată să spargă niște amărîte de mailuri și dă chix, iar victima se prinde și semnalează incidentul DIICOT.

România, să nu uităm, e țara care l-a dat pe Guccifer, cel care a spart mailurile lui George W.Bush, Hillary Clinton ori Colin Powel, fără să afle cineva că a făcut-o mai înainte de a pune, el însuși, pe net, conținutul mailurilor.

Zmeii Mossadului nu au reușit asta.
Măi să fie.
Pe urmă, aflăm de la șeful DIICOT că nu s-a declanșat nicio anchetă penală, că se fac doar cercetări preliminare, dar doi dintre agenți sunt deja arestați pentru 30 de zile.(??!!)

Nu e clar, deocamdată, care sunt resorturile autentice ale acestei povești.

Așa că nu ne permitem să furnizăm, la cald, mai mult decît o simplă ipoteză: și dacă scandalul spionajului a fost pus la cale mai din timp strict pentru eventualitatatea că președintele Iohannis refuză reinvestirea Laurei Kovesi la șefia DNA?

O decizie de care atîrnă multe, așa cum am mai scris, pentru că un nou mandat 2016-2019 deschide drum frumos candidaturii la președinție a lui Kovesi, la finalul acestuia.
Chestie care nu prea îi place actualului locatar de la Cotroceni, abia dedulcit la huzurul vieții de președinte.

Așa se explică și precipitarea misterioasă în desemnarea noului procuror general și a noului șef al DNA, ale căror mandate expiră abia în mai.
Numai că, dacă s-ar fi așteptat pînă în ultima clipă, iar Iohannis făcea nazuri, forțele din spatele lui Kovesi nu ar mai fi avut timp să reacționeze.
Așa, cu scrisorile de investire deja trimise încă de la finele lui martie, e timp berechet.

Scandalul spionilor israelieni, cum spuneam, e probabil să fi fost pregătit spre a fi lansat într-un moment cînd ar fi devenit clar, inclusiv pentru opinia publică, faptul că Iohannis tărăgănează în mod intenționat semnarea reinvestirii. Odată declanșat, președintele intră într-un mare clinci de imagine, pentru că percepția ar fi că refuzul său în privința lui Kovesi ar avea legătură cu un lobby evreiesc – vezi miliardarul Benny Steinmetz, Tal Silberstein etc – și, mai ales, cu vizita cam ciudată făcută în martie în Israel, de pe urma căreia nu e clar cu ce s-a ales statul român.

O vizită marcată de gestul la fel de misterios al DNA de a cere arestarea unor nume grele de israelieni, în frunte cu cei sus pomeniți exact cînd Iohannis dădea mîna cu oficialii statului oriental. O arestare la fel de misterios respinsă, ulterior, de ÎCCJ, după ce fusese aprobată de Curtea de apel Brașov.

Deocamdată, au trecut opt zile de cînd documentul de reinvestire stă degeaba pe masa președintelui, o perioadă suficient de lungă pentru a ridica semne de întrebare.

Cu toate acestea, e probabil că un alt eveniment a fost în măsură să precipite devoalarea ”pe surse” a scandalului de spionaj, și anume declarațiile incendiare ale procurorului general interimar, Bogdan Licu, privind redeschiderea dosarelor revoluției.
Declarații eclipsate de scandalul Panama, dar care merită toată atenția, pentru că reprezintă o lovitură cumplită expediată în bărbia fostului procuror general Laura Kovesi, cea sistematic trasă de urechi de Băsescu tocmai pentru dosarele respective.

Iată ce spunea Licu:

“Am dispus infirmarea rezoluţiei şi redeschiderea urmăririi penale, infirmarea fiind adoptată pe baza unor informaţii incomplet. În modul de desfăşurare a anchetei rezultă că nu a existat o preocupare pentru stabilirea aspectelor esenţiale pentru evenimentele din decembrie ’89”.
Totodată, procurorul general interimar a mai spus că deşi “procurorii au efectuat un număr mare de acte procedurale în cauză”, aceştia “nu au valorificat un număr mare de informaţii”.
“Nu au făcut niciun demers pentru desecretizarea documentelor privind audierile din comisia senatorială în condiţiile în care s-au efectuat mii de audieri în această comisie şi deşi SRI a a întocmit un document amplu, acesta nu se regăseşte în dosarul de urmărire penală şi nici nu rezultă că s-ar fi făcut vreun demers pentru obţinerea lui”, a mai spus procurorul general interimar.

Potrivit acestuia, cele mai multe dintre audierile care s-au făcut în acest dosar au fost “sintetice şi formale” iar “trăgătorii nu au fost identificaţi”. Totodată, el a mai spus că muniţia care s-a folosit nu a fost identificată şi nici armele cu care s-au tras.

“Modul în care s-a făcut ancheta nu corespunde normelor Curţii Europene a Drepturilor Omului” a mai declarat Licu. ” Urmează să se facă cercetări pentru genocid pentru că există indicii temeinice iar omorul şi omorul calificat au devenit imprescriptibile” a mai spus acesta, conform Mediafax.

Ați auzit bine: ancheta derulată inclusiv în cei șase ani de mandat ai Laurei Kovesi a încălcat pînă și normele CEDO.
Se poate și mai grav de atît?

Pentru gruparea Kovesi, declarațiile acuzatoare ale lui Licu au reprezentat nu doar semnalul că reinvestirea la DNA se cam tărăgănează la Cotroceni, dar chiar au început atacurile.

Operațiunea ”Spionii Mossadului”, menită să ducă la victimizarea puternică a șefei DNA a trebuit grăbită.

În zilele următoare, teza ”Kovesi – victimă a luptei anticorupție” va fi puternic rostogolită de acoperiții presei (vom afla, cred, inclusiv că se dădeau telefoane de amenințare de pe cartele prepaid), iar președintele Iohannis va fi constrîns să reacționeze într-un fel sau altul. Meciul e abia la prima repriză și se anunță foarte disputat. (Bogdan Tiberiu Iacob)

UPDATE: Deocamdată, Kovesi si-a atins scopul. Iohannis i-a semnat noul mandat

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, astă seară, că a semnat decretul privind numirea Laurei Codruța Kovesi pentru un nou mandat la șefia DNA.

“Am semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani în fruntea DNA, decret care va fi publicat mâine la prima oră în Monitorul Oficial”, a spus șeful statului la TVR 1.Întrebat cu privire la subiectul Black Cube, președintele Iohannis a răspuns că nu poate da mai multe detalii având în vedere că este vorba de o investigație în derulare și a adăugat că nu are nicio îndoială în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, dar și că este foarte mulțumit de rezultatele DNA din ultimii ani.

Compania israeliana Black Cube afirma ca cei doi angajati ai sai care au fost arestati in Romania sub acuzatia de spionare a comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi facusera “descoperiri semnificative” in timp ce anchetau cazuri de “coruptie grava” in “guvernul roman si in agentiile sale”.

“Recent, compania a efectuat un proiect in Romania pentru a colecta dovezi legate de coruptie grava in guvernul roman si in agentiile sale. In timpul efectuarii acestei munci, doi dintre angajatii companiei au fost arestati in timp ce faceau descoperiri semnificative”, se arata intr-o declarati a companiei, citata de cotidianul online TtimesofIsrael.com.

“Inutil sa preciza, toti angajatii Black Cube respecta litera cu litera legea locala iar acuzatiile impotriva lor sunt nefondate si neareale. Avem deplina incredere ca adevarul va fi dezvaluit si ca amandoi vor fi eliberati pentru a reveni acasa in zilele urmatoare”, potrivit sursei citate.

Pe site-ul companiei israeliene se precizeaza ca Black Cube foloseste “experti foarte experimentati si formati in elita militara a Israelului sin in unitatile de informatii ale guvernului”, se mai arata pe site-ul companiei.

Fostul director al Mossad Meir Dagan a fost presedinte onorific al Black Cube pana la moartea sa, care a avut loc luna trecuta.

Weiner Ron si Geclowicz David, cei doi angajati ai firmei israeliene arestati preventiv in dosarul de hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenintator, precum si atacuri de tip phishing in vederea sustragerii de informatii din conturi de e-mail, informeaza DIICOT. Weiner Ron si Geclowicz David au fost retinuti pe data de 3 aprilie, ei fiind arestati in aceeasi zi pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti.

A fost o incercare nereusita de intimidare“, a fost prima reactie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Cetăţenii israelieni arestaţi preventiv la cererea procurorilor DIICOT pentru presupuse fraude informatice şi pentru hărţuire au fost denunţaţi, iniţial, la Parchetul instanţei supreme, de către fostul procuror Ioan Lascu, tatăl procurorului şef al DNA Laura Codruţa Kovesi, spun surse judiciare, citate de news.ro.

Informația a fost dezvăluită de Alina Petrescu, la emisiunea Esențial, de la Antena 3.

În plângerea sa, Ioan Lascu a prezentat detaliat cum persoane necunoscute sună ”în toiul nopții” și ”vorbesc între ele”. Sursele citate precizează că nu s-a pus niciodată problema unor amenințări transmise de către cetățenii israelieni.

Au primit astfel de telefoane tatăl, fostul soț, fratele și un apropiat al fratelui procurorului șef al DNA. Se primeau telefoane la ore târzii din noapte, 02.00, 03.00, și persoane străine inițiau discuții cu interlocutorii despre diverse cazuri, mai scrie news.ro.

Potrivit DIICOT, Weiner Ron și Geclowicz David, cei doi angajați ai firmei israeliene arestați preventiv, au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenințător, precum și atacuri de tip phishing în vederea sustragerii de informații din conturi de e-mail.

Rise Project dezvăluie că cetățeni israelieni sunt anchetați de DIICOT pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a procurorul șef al DNA. Doi dintre suspecți, Dan Zorella și Avi Yanus, ar fi foști ofițeri de informați și sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei israeliene de investigații private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan — fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011.

Meir Dagan, fost director Mossad în perioada 2002-2011, a fost preşedinte de onoare al Black Cube până în urmă cu trei săptămâni, când a murit. La 10 septembrie 2002 Ariel Sharon l-a numit pe Meir Dagan director al Serviciului de Informații și Misiuni Speciale. El a fost apoi reconfirmat în această funcție de două ori. În cursul aflării la cârma Mosadului şi-a câștigat aprecieri în Israel și din partea unor factori internaționali, inclusiv din lumea arabă, scrie digi24.ro.

În aceasta perioadă s-au atribuit Mossadului eliminarea unor însemnați conducători de organizații teroriste.

La 6 ianuarie 2011 Dagan și-a încheiat misiunea ca director al Mossadului.

Niste fosti ofiteri superiori Mossad, de fapt, IDF – Israeli Defense Force, adica, ofiteri de informatii militare dintr-o tara aflata in razboi de cand a aparut ea pe harta, incercau sa-i violeze Lulutei corespondenta? Hai, pe bune?

Deci, daca unii care au muncit pe la Mossad (de fapt, IDF, de fapt, tot aia, ca-i aceeasi stofa) doreau sa-i sparga asteia computerul, ca sa-i violeze corespondenta, o faceau de oriunde de pe suprafata planetei, nu era nevoie sa se deplaseze la Bucuresti pentru chestia asta. Unui meserias de pe meleagurile lor i-ar fi luat intre doua si zece minute sa faca smecheria asta.

Pe de alta parte, aia, meseriasi IDF, ii dadeau telefoane Lulutei, anturajului ei, neamurilor, si ii injurau de mama, ca sa ce?
Citez din Mandat: “…grup infractional organizat in scopul comiterii mai multor infractiuni, respective infractiuni de hartuire si infractiuni informatice, constand in fapt in efectuarea de multiple apeluri telefonice cu caracter amenintator, producatoare de temeri…” […]

Daca evreii aia retinuti chiar sunt fosti de la IDF […], smecheria cu ei este cu totul alta, nu agaricii de la DIICOT-ul i-au gabjit, ci aia de la Antena CIA de la Bucuresti, prin oamenii lor recrutati din serviciile romanesti, si nu pentru Luluta, ci pentru cu totul altceva.

Asta ca sa nu mai discutam despre faptul ca serviciul cu cea mai redutabila penetrare in institutiile romanesti este fix Mossadul.
Deci, Siktir!

Rezervistii serviciilor israeliene nu-s rezervisti decat atunci cand ajung la cimitir. Deci, foarte posibil, americanii, prin niste unii de-ai lor din serviciile romanesti, vor s-o dea de-a dura pe Luluta, ca ei asa fac, folosesc fraieri la sange, dupa care ii decarteaza de nu se mai scoala de pe jos, si au construit scenariul-perdea: evreii aia, stiti de ei, au apucat sa dea drumul la informatiile astea nasoale despre Luluta, nu noi!

PS Uitati-va nitel cam cine sunt astia, din firma asta, si imaginati-va ca astia au venit la Bucuresti, ca sa-i sparga mailul Lulutei si sa injure lumea la telefon!

O statuie pentru Kovesi, urgent!
Nu stiu cine i-a angajat pe israelieni si in ce scop, dar stiu sigur ca baschetbalista nationala Kovesi are acum o imagine mai buna, de victima cusher.

Ps: Aflu de pe Hotnews ca “Weiner Ron si Geclowicz David, cei doi angajati ai firmei israeliene arestati preventiv in dosarul de hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenintator, precum si atacuri de tip phishing in vederea sustragerii de informatii din conturi de e-mail, informeaza DIICOT”. Adica ce, capul binomului, zeita dreptatii, preferata ambasadelor urma sa fie intimidata DOAR cu apeluri telefonice (nu cumva de pe cartele preplatite, aviz SRI?)? Si ce se asteptau baietii aia doi, sa comunice Kovesi pe mail numai lucruri sensibile? Ma intreb daca nu i-au trimis si scrisori nigeriene…cam amatori astia din Mosad, nu? Si angajatii lui Gabi Oprea s-ar fi descurcat mai bine…

Vă dați seama cât de eficient este cu adevărat SRI dacă niște spioni străini o urmăresc nestingheriți pe șefa DNA iar SRI nu află decât din presă? Căci rolul principal al SRI ăsta este: contraspionajul. Ca să nu mai spunem că LCK a fost atâția ani partenera lor…
Dacă teroriștii nu s-ar teme să fie luați la mișto în cazul în care ar organiza atentate în România, chiar nu știu cine ne-ar putea proteja. SRI nu cred că intră în top 10 capabili de așa ceva.

Cine e RISE Project? Altă trompetă ”de presă” a binomului SRI-DNA, scoasă la înaintare din motive de pierdere de credibilitate a ”acoperiților” din presa românească? Cum au aflat ei de manțogăria aia cu Kovesi? Ori li s-au servit datele, ori sunt ofițeri ai serviciilor românești, și au executat un ordin, pentru a atinge un obiectiv oarecare. Jurnaliști sigur nu sunt. Pentru că niciun ziar, oricât de […] ar fi, nu poate funcționa ca un serviciu de contra-spionaj și contra-informații, lucru care presupune alte abilități și alte mijloace decât cele ale unui jurnalist și ale unui jurnal. Altă gumă de mestecat pentru proști. Ghinion: nu suntem toți proști!

PS: o drăguță mioară din menajeria RISE. Asta i-o fi prins pe stimații șpioni de la Mossad?

Raluca Petre

Raluca a absolvit Universitatea Oxford, cu diplomă în istorie și științe politice. Are și un master în filmologie de la King’s College London, unde a făcut multe analize minuțioase de secvențe de film, descoperind astfel puterea montajului. A scris pentru publicații de specialitate și a lucrat la două companii de distribuție de film până când s-a decis să îmbine cele două zone ale studiilor sale montând documentare.

Fostul șef al SIR Cătălin Harnagea a comentat, la Sinteza zilei, arestarea în România a doi cetăţeni israelieni, Weiner Ron şi Geclowicz David, acuzați de transfer neautorizat de date informatice şi operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice în cazul încercării de intimidare a șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

Cei doi, alături de alți doi cetățeni israelieni, care ar fi exercitat “acte de hărţuire în vederea intimidării”, ar fi foşti agenţi ai serviciului de informaţii externe al Israelului, Mossad.

Cătălin Harnagea a subliniat, la Antena 3, că nu crede că niște agenți Mossad ar fi putut veni la București și să se comporte ca ”niște amatori”.

”Această agenție (Black Cube -n.r.) în care cei doi sunt, din câte am înțeles, unul patron, altul un fel de director, a avut cazuri destul de complicate până acum. Unul dintre ele se referă la cazul unui cetățean britanic de origine iraniană care a fost acuzat de Fiscul britanic că ar fi spălat o mulțime de bani. Și firma asta l-a scos din scandal și, în plus, statul britanic a plătit despăgubiri cetățeanului respectiv”, a spus Cătălin Harnagea, la Antena 3.

Firma israeliană Black Cube, al cărei nume apare în dosarul de hărțuire a șefei DNA Laura Codruta Kovesi, neagă acuzațiile că ar fi comis nereguli și susține că angajații săi investigau ei înșisi acuzați de corupție, într-un proiect comandat de persoane din Guvernul român.

Meir Dagan, fost director Mossad în perioada 2002-2011, a fost preşedinte de onoare al Black Cube până în urmă cu trei săptămâni, când a murit. La 10 septembrie 2002 Ariel Sharon l-a numit pe Meir Dagan director al Serviciului de Informații și Misiuni Speciale. El a fost apoi reconfirmat în această funcție de două ori. În cursul aflării la cârma Mosadului şi-a câștigat aprecieri în Israel și din partea unor factori internaționali, inclusiv din lumea arabă, scrie digi24.ro.

În aceasta perioadă s-au atribuit Mossadului eliminarea unor însemnați conducători de organizații teroriste.

La 6 ianuarie 2011 Dagan și-a încheiat misiunea ca director al Mossadului.

Având sucursale în Londra și Paris, Black Cube a fost fondată în 2010 în Tel Aviv de către cei doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus. Compania oferă servicii juridice și de intelligence. Și-a câștigat renumele reprezentând în instanță afaceriști acuzați de infracțiuni economice, iar The Wall Street Journal nota în 2015 că angajații firmei au fost implicați în operațiuni private de contraspionaj cibernetic, infiltrându-se în rețele de hackeri.

Meir Dagan, fostul șef al Mossad între anii 2002 și 2011, a fost președintele de onoare al firmei chiar până acum două săptămâni, când a murit. Acesta a decedat în 17 martie 2016.

La 10 septembrie 2002, prim-ministrul Ariel Sharon l-a numit pe Meir Dagan director al Serviciului de Informații și Misiuni speciale cunoscut pe scurt sub numele de Mosad. Dragan a fost numit în locul lui Efraim Halevi. El a fost apoi reconfirmat în această funcție de două ori, până în anul 2011.

Cât a condus Mosad, Meir Dagan a câștigat foarte multă apreciere în Israel, dar și din partea unor factori internaționali, inclusiv din lumea arabă.

În aceasta perioadă s-au atribuit Mossadului operaţiuni de succes prin care au fost eliminaţi însemnați conducători de organizații teroriste, ca de pildă Imad Murniye, comandantul „militar” al Partidului lui Allah – Hezbollah din Liban, într-un atentat la Damasc. O altă operaţiune specială l-a vizat pe Mahmud al Mabhuh, personaj din conducerea organizației palestinene islamiste Hamas, neutralizat într-un atentat la Abu Dhabi.

De numele lui Meir Dagan se leagă şi punerea unor obstacole serioase în calea programului nuclear al regimului lui Bashar al-Assad din Siria și al ayatollahilor din Iran.

La 6 ianuarie 2011 Dagan și-a încheiat misiunea ca director al Mossad.

În afacerea Black Cube, activează mai mulți foști ofițeri de spionaj și contraspionaj din Israel, personaje care au ocupat poziţii importante în serviciul secret militar israelian.

Printre membrii Consiliului Consultativ se numără presonalități de prim rang din Israel.

Prof. Tishler este în prezent Președinte al Colegiului de Studii Academice de Management și a fost membru al Facultatii de Management din Universitatea din Tel Aviv,  din 1976 până în 2014. Domenii sale de cercetare sunt cele de modele de microeconomie aplicată, modele de cercetare și dezvoltare, economie de energie și de apărare probleme legate de securitatea țării.Prof. Tishler este membru al mai multor forumuri energetice și de apărare și are calitatea de consilier al IDF (Israeli Defense Force), Ministerul Apărării și Ministerul Infrastructurilor Naționale , bănci și industriale, companiile de servicii și high-tech din Israel și în străinătate.

Generalul de brigadă M.L.  (personaj cu identitate protejată inclusiv pe siteul firmei).

M. L. este câștigător al distincţiei Premiul Apărării din Israel, are peste 27 de ani de experiență în IDF (Israeli Defense Force) într-o varietate de roluri cheie. Pe parcursul carierei sale  a comandat mai multe unități de cercetare avansată, și a fost responsabil pentru inițierea și punerea în aplicare, în profunzime, a schimbărilor organizatorice în IDF, precum și de remodelarea metodelor de activitate operațională, procesele strategice și structuri unitare. De la retragerea din IDF , M.L. a ocupat mai multe roluri -cheie în industria high – tech israeliană .

Locotenent-colonel în rezervă E.J. (personaj cu identitate protejată inclusiv pe siteul firmei) are peste 25 de ani de experiență în forțele de informații ale armatei israeliene. Cel mai recent post pe care l-a ocupat, a fost acela de șef al unității de elită HUMINT, responsabil de unele dintre operațiunile cele mai de succes în ultimii ani . E.J. a urcat pe scara ierarhică  prin diferite roluri în unitatea de operațiuni HUMINT și a fost responsabil pentru mulți recruți de succes. De la retragerea din IDF , E.J. a servit ca director al afacerilor corporative într-unul dintre cele mai mari grupuri industriale din Israel, luând un rol activ în activitatea internațională și europeană a acestui grup.
Locotenent-colonel (rez .) Golan Malka.Golan Malka a finalizat recent mandatului său ca Vice-Președinte de Marketing si Business Development la Nisa Systems, Divizia de Informații și Cyber​​. De-a lungul ultimilor cincisprezece ani, el a deținut funcții de conducere la mai multe companii tehnologice majore, inclusiv Azimut și Elbit, conducând activitatea de afaceri pe scară largă atât pentru clienții corporatişti și de guvern în domeniile apărării, securitate națională, de informații și domenii cibernetice.

Maior (rez.) Itiel Maayan. Itiel Maayan este unul dintre cele mai importanți “Chief Tehnology Officer’s” în Israel, cu activităţi în majoritatea structurilor profesionale din domeniu. Un expert în toate aspectele legate de IT și cibernetică, el conduce în prezent Mobile Marketing la Verifone și este un membru al consiliului consultativ Microsoft, atât al personalului de consultanță cât și pentru clienți. Dl Maayan a fost membrul principal al echipei care a transformat Tel- Aviv-Jaffa într-una dintre din cele mai avansate municipalități din lume, în domeniul tehnologiei. Experiența lui este dată de capacitatea unică de a gestiona eficient proiecte la scară largă , care integrează mai multe componente tehnologice.

Am urmărit și eu ca tot omul Scandalul poreclit de presă al spionării Codruței Kovesi de către firma Black Cube.
Din Comunicatele ambelor părți, din informațiile date pe surse, din Documentul emis de DIICOT, se desprinde un singur adevăr sigur:
O firmă alcătuită din foști agenți Mossad, firmă de faimă mondială în domeniu, a întreprins o Operațiune de culegere de informații despre Codruța Kovesi privind viața personală și profesională a acesteia. Pe parcursul investigațiilor, doi dintre agenți au încălcat legile românești în domeniul informatic. Pentru aceasta, cei doi au fost arestați preventiv 30 de zile. Din cîte se înțelege e o sentință în prima instanță. Nu-i exclus ca la apel cei doi să fie eliberați.

Se impun aceste precizări, deoarece într-un efort vizibil de a face din întîmplare un nou moment de campanie electorală (Icoana Anticorupției e pîndită de Dușmani) Codruța Kovesi a declarat c-a fost o Operațiune eșuată de intimidare!
Din ce-am citit despre Mafie am priceput că intimidare în cazul unui procuror care luptă cu Mafia înseamnă o mașină a fiicei aruncate în aer sau chiar o tentativă de asasinat, iar în Calabria un cap de iepure tăiat primit acasă de părinții Eroului.

Am deschis repede televizorul s-o văd pe Codruța Kovesi bandajată la frunte precum Ștefan Ciubotărașu în Lupeni 29.
Codruța Kovesi era vie și bretonată.

În ce a constat intimidarea?
Păi în primirea de telefoane de amenințare noaptea!
Cine realizase Operațiunea?
O firmă la care lucrau foști ofițeri Mossad.

Tocmai citisem o carte despre legendarele Operațiuni ale nu mai puțin legendarului Serviciu israelian.
Cum adică?
O firmă alcătuită din foști lucrători Mossad n-a găsit de cuviință să aleagă ca formă de intimidare a Eroinei Noastre decît să-i dea telefoane noaptea? Asemenea unei neveste înșelate, care o sună pe amanta mai tînără zicându-i curvă?

Ce-i ziceau telefoanele de intimidare unei persoane precum Codruța Kovesi?
Că s-a mai îngrășat? Că are fundul mare?

Toate datele oficiale vorbesc de o Operațiune de culegere de informații. O acțiune legală ( și un ziar putea face asta, deoarece Codruța Kovesi e demnitar român) în sine. Ilegale au fost – cel puțin așa susține DIICOT- mijlocele folosite pentru obținerea de informații.

În aceste condiții se ridică următoarele întrebări:

 1. Pentru cine culegeau informații israelienii?
 2. O dată obținute ce urma să se facă cu ele?
 3. Orice investigație asupra unei persoane pornește doar cînd investigatorii au indicii că se vor găsi fapte compromițătoare. Ce indicii aveau israelienii cînd au pornit în anchetă?
 4. S-au obținut informații adevărate despre fapte și aspecte compromițătoare din viața personală și profesională a Codruței Kovesi?
 5. Dacă da, le va publicității firma sau le va negocia pentru a-și scoate oamenii din pușcărie?
 6. Nu cumva arestarea celor doi a țintit exact această negustorie- tăcerea în schimbul eliberării?
 7. Deși foști agenți Mossad, profesioniști de excepție, membrii echipei fac greșeli de Gâgă al Intelligence: sparg e-mailurile Codruței Kovesi astfel încît pînă și aceasta se sesizează, dau telefoane tatălui după miezul nopții. Ai impresia că respectivii au făcut tot ce le-a stat în putință ca să lase urme. Cum se explică stîngăciile lor impardonabile?
 8. De regulă, cînd sunt astfel de situații care implică spionaj pe teritoriul unei țări se ajunge mai greu la arestare. De regulă, cei prinși, mai ales dacă sunt dintr-o țară aliată precum Israelul, sunt trimiși acasă în cea mai mare discreție. De ce s-a apelat în cazul celor doi la arestare?
 9. Sunt sigur că în zilele următoare vor fi dat presei informații potrivit cărora spionii foloseau cartele Prepaid, iar spargerea sistemului informatic își are cauza în inexistența unei legi. Se va trece la o campanie menită a urgenta legea cartelelor?

Acestea sunt întrebările pe care mi le pun eu. Dacă dvs, cititorii, aveți și alte întrebări sau aveți răspunsuri la întrebările mele, le aștept cu nerăbdare.

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a făcut o analiză pentru STIRIPESURSE.RO a scandalului momentului, cel în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost spionată de foști agenți ai Mossad.

”Să o luăm metodic, că tabloul e mult mai larg de atât. Păi parcă nu demult președintele Iohannis dădea mâna cu oficialii israelieni sau se ducea la plajă, că nu mai știu exact time-ingul și spunea cât de apropiate sunt relațiile dintre România și Israel. În timpul ăsta, în țară, o altă instituție a statului aresta vreo patru israelieni, dintre care unul e cel mai bogat dintre ei.

Adică Iohannis dădea mâna cu israelienii și Codruța ce făcea? (…) Îmi vine greu să cred că oamenii ăștia care sunt printre cei mai bogați din lume, dintre care unul chiar e cel mai bogat din Israel fac afaceri de miliarde de euro fără a fi conectați cu statul israelian. Mai pe scurt așa, o instituție din România afectează interesele statului israelian”, a declarat Ciutacu.

Victor Ciutacu a explicat că a făcut cercetări despre firma Black Kube, cea care o spionase pe Kovesi, și a descoperit că aceștia reprezintă una dintre cele mai importante agenții de profil din lume, iar din comunicatul lor a reținut faptul că au fost angajați de o instituție a statului român.

”Eu m-am uitat cu atenție la comunicatul firmei din Israel sau din Marea Britanie, că mama naibii mai știe pe unde sunt înregistrați și băieții spuneau acolo că au fost angajați de o instituție a statului român. Bine, la ei e mai complicat că instituții ale statului sunt și serviciile secrete, că toate sunt la Guvern.  Eu sunt tare curios care e instituția aia și în baza cărui mandat o supraveghează pe doamna Kovesi și DNA. Parcă ajunseserăm la concluzia că justiția se autoreglementează și dacă sunt derapaje intervine CSM. Eu așa știu!”, mai spune Ciutacu.

Victor Ciutacu susține că până și comportamentul spionilor Mossad în România este extrem de ciudat.

”Adică cum, au venit ditamai spionii până în România ca să-i spargă mailul lui Kovesi? Păi ce, nu puteau să o facă de acolo? La noi Guccifer a spart mailurile lui Clinton, lui Collin Powell și a ajuns în SUA doar că a fost extrădat, nu ca să spargă mailurile, că aia a făcut frumos de aici. Au venit ei așa spionii, s-au cazat la un hotel de cinci stele din București, cu legitimațiile la ei și s-au apucat de spionat la Kovesi. Am înțeles că i-au spart mailul, că i-au amenințat apropiații. Uite, cu ocazia asta aflăm că are și doamna Kovesi apropiați, că până acum știam că e cam singură. Și în ce limbă i-au amenințat pe apropiați? Le-or fi vorbit în engleză? Nu știu, dar din treaba asta doamna Kovesi trebuie să iasă Albă ca Zăpada, mie așa mi se pare. Noi înțelegeam și de vorbă bună, nu era necesar să facă tot scandalul ăsta. ”, consideră jurnalistul România TV.

Victor Ciutacu nu exclude nici varianta ca informațiile aflate de spioni despre Kovesi să fi fost făcute publice pentru a-l forța pe Klaus Iohannis să nu îi reînnoiască mandatul. ”Doamna Kovesi parcă e cam nerăbdătoare. Și un președinte depune jurământul abia după ce își termină mandatul, chiar dacă-i tot el. Nu știu de ce e doamna Kovesi așa de nerăbdătoare, dar oricum nu cred ca Iohannis să facă vreun gest de ăsta de frondă și să refuze reînvestirea, îmi e greu să cred”

DIICOT a furnizat astăzi unui jurnalist de investigaţii o poveste cu foşti agenţi Mossad, sub forma unui banc cu miliţieni. Fascinat, adrisantul i-a dresat un titlu (“Şefa DNA, spionată de firma unui fost director Mossad”) şi nu şi-a mai pus întrebări, ca să nu strice bunătate de subiect.

Doi băieţi straniu de proşti, mult mai proşti decât ar fi de admis chiar şi într-o firmă de intelligence, se deplasează la Bucureşti ca să hackerească mailurile Procurorului Şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, de parcă n-ar fi putut face asta din Tel Aviv, de pe strada Mazeh nr. 3, unde îşi are sediul “Black Cube”. Mai mult, văzându-se în România, încep să-i hărţuiască pe apropiaţii doamnei Laura Codruţa Kövesi cu telefoane după miezul nopţii, telefoane “cu caracter ameninţător şi hărţuitor, producătoare de temeri”.

Te-ai gândi că au fost angajaţi de Steinmetz, Silberstein, Shevez şi Agavi – cei patru israelieni cărora li s-a cerut arestarea în Dosarul Truică. Doar că ăştia n-ar da un shekel pe nişte smuciţi, care par să nu fi avut alt scop decât să se dea în stambă ca să fie arestaţi.

Fiindcă, pe 2 aprilie, au fost arestaţi. O spun să afle şi procurorul şef Horodniceanu, care declara azi-dimineaţă: ”La momentul acesta, e clasificată (secretă, n.m.) toată verificarea. Este doar investigaţie, nu o cercetare penală ca atare”. Ba bine că nu.

Între timp, şefii celor doi băieţi au dat un comunicat obraznic, declarând că amploaiaţii aveau treabă serioasă în România: investigau corupţia la cel mai înalt nivel. Pe bune?

V-am rezumat povestea comică furnizată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Dacă, totuşi, în spatele poveştii e o altă poveste, avem tot timpul să ne îngheţe zâmbetul.

Scandalul “timorarii” sefului DNA de catre Black Cube s-a fasait. Cum era de altfel de asteptat. Cine si-ar putea imagina ca una dintre cele mai bune organizatii de spionaj din lume, Mossad-ul ar fi putut sa stea in spatele unei asemenea operatii executata prin intermediul unei societati fondata de unul dintre cei mai mari directori ai sai si din care fac parte spioni de prim-rand? Cum ar fi putut asemenea etnitati sa dea dovada de atat de mult amatorism? Dar faptul ca gogoasa se dezumfla, in mare viteza, nu ne impiedica absolut deloc sa ne punem cateva intrebari. Dimpotriva. Au fost capturati doi asa-zisi spioni Ron Weiner si David Geclowicz. Cel de-al doilea, despre care institutiile statului roman au informat opinia publica ca este fost agent Mossad, are doar 24 de ani. Si o idila cu o cetateanca vest-europeana, care a postat pe Facebook fotografii cu acesta. Pe care le-a sters imediat dupa declansarea scandalului. Asa spioni Mossad mai zic si eu. Spioni Mossad pe Facebook.

Ei sunt sub arest si se judeca pentru a fi pusi in libertate. Cum era si firesc, ambasadorul Israelului la Bucuresti – Israelul fiind unul dintre statele cele mai apropiate de Romania – a dat o succinta declaratie, prin care infirma zvonurile conform carora Israelul si Mossad-ul ar fi fost implicati in aceasta operatiune. Ceea ce nu inseamna, de fel, ca, in mod discret, nu incearca sa obtina eliberarea celor doi. Iar cei doi vor fi eliberati in curand. Pun pariu! Dar cine i-a prins? Aici informatiile sunt atat de contradictorii incat starnesc un ras nebun. Doamna Laura Codruta Kovesi lasa sa se inteleaga, dar, totusi, destul de explicit, ca, afland ca apropiati ai domniei sale sunt hartuiti, a sesizat DIICOT-ul. Pe alte canale, aflam insa ca cine a sesizat DIICOT-ul a fost un pensionar. Fost procuror. Domnul Ioan Lascu, care este tatal sefei DNA. In fine, fel de fel de lingai care fac parte din Divizia Media a SRI apar pe diverse posturi de televiziune pentru a ne strecura in urechi informatia ca acest serviciu secret si-a facut si de aceasta data datoria. Ca a vegheat la siguranta nationala. Si ca, de fapt, SRI este cel care i-a documentat si prins pe spioni.

Dar este vorba de o operatiune de spionaj? Acesta este unul dintre marile mistere. Pentru ca nu exista, dincolo de aceste afirmatii, nici cea mai mica informatie cum ca echipa Black Cube ar fi incercat sa fure secrete militare, economice sau de alta natura ale Romaniei. Tot ce stim, indiferent din ce directie suntem injectati cu informatii, este ca israelienii ar fi incercat sa penetreze informatic anturajul doamnei Kovesi. Dar doamne Kovesi nu detine secrete de stat. Doamna Kovesi coordoneaza munca procurorilor DNA si, conform legii, nici macar acolo nu are acces la continutul anchetelor. Ancheta fiind, nu-i asa, doar apanajul procurorului de caz. DNA nu se ocupa cu secretele de stat. Sub nicio forma. Deci, daca israelienii faceau spionaj, activitatea lor trebuia sa se desfasoare intr-o cu totul alta parte. Si sa vizeze alte institutii. Si alte personalitati publice.

Nu sunt deloc curios cum se va sfarsi acesta telenovela. Stiu sigur ca se va fasai. Am certitudinea ca cei doi israelieni vor fi urgent repatriati. Si ca, intr-un fel sau altul, va fi gasita si o scuza plauzibila. De exemplu, ca ei cercetau, in Romania, cazuri de mare coruptie in care erau implicati cetateni israelieni. Pana cand va fi spulberat mitul spionilor care tocmai au fost prinsi la Bucuresti, cu concursul tatalui doamnei Kovesi sau al doamnei Kovesi sau, cine stie, poate chiar al SRI, eu ma astept sa mai auzim cateva zile istorii amuzante despre grupuri ilegitime de interese care i-ar fi tocmit pe acestia pentru a-l  intima sau compromite pe seful DNA. Dar va fi un film de scurt metraj.

Laura Codruța Kovesi a declarat, vineri seară, la un post de televiziune, că activitatea celor doi israelieni arestați la București nu reprezintă altceva decât una dintre multele tentative de intimidare care-i vizează pe procurorii anticorupție.

Șefa DNA a făcut declarații surprinzătoare în legătură scandalul de spionaj cu agenți israelieni la București, la emisiunea “Dupa 20 de ani”, de la Pro TV.

“Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati, timp de o zi si jumatate. Cei care au sunat au incercat sa afle date personale, cum ar fi adresa de e-mail”, a dezvăluit Codruța Kovesi.

Contrar a ceea ce se credea până acum, Codruța Kovesi subliniază că nu i-a fost spart contul de e-mail.

Adina Anghelescu: SPP-ul a sesizat SRI-ul, nu tatăl șefei DNA

Invitată în emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, Adina Anghelescu a povestit cum au fost prinși cei doi israelieni de autoritățile din România, informații obținute din surse sigure, nu neapărat cele care au fost date presei.

Astfel, cazul nu a pornit de la denunțurile tatălui Codruței Kovesi, așa cum s-a arătat anterior, ci de la agenții SPP care o păzeau pe șefa DNA. SPP a sesizat SRI-ul și apoi Parchetul și DIICOT.

”DIICOT i-a săltat pe cei doi dintr-un hotel din centrul Bucureștiului, care aparține unui afacerist străin. Li s-au ridicat laptopurile, însă perchezițiile informatice nu au fost încă efectuate”, a spus Adina Anghelescu, la Antena 3.

”Mie mi s-a părut devastatoare informația potrivit căreia cetățenii aceia antrenați de Mossad sunau la rude să încerce să afle adresa de mail a Laurei Codruța Kovesi?!”, întreabă retoric Adrian Ursu, prezent în platoul emisiunii Exces de putere.

Potrivit DIICOT, Weiner Ron și Geclowicz David, cei doi angajați ai firmei israeliene arestați preventiv, au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenințător, precum și atacuri de tip phishing în vederea sustragerii de informații din conturi de e-mail.

Rise Project dezvăluie că cetățeni israelieni sunt anchetați de DIICOT pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a procurorul șef al DNA. Doi dintre suspecți, Dan Zorella și Avi Yanus, ar fi foști ofițeri de informați și sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei israeliene de investigații private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan — fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011.

Dacă preşedintele Klaus Iohannis ar fi ştiut şi şi-ar fi însuşit vorbele lui Cioran care spun că în afară de moarte nu există nimic care să nu poată fi pus la îndoială, poate şi-ar fi temperat entuziasmul televizat şi elogiile aduse Laurei Codruţa Kovesi, cu care a prefaţat anunţul reînvestirii acesteia în funcţia de procuror general al DNA. Dar, nu, Klaus Iohannis se pare că nu ştie că îndoiala e poarta deschisă spre cunoaşterea lumii şi a realităţilor, a multiplelor sale faţete şi a adecvării răspunsurilor în faţa provocărilor ei. Nu, Klaus Iohannis n-are nicio îndoială în privinţa calităţilor profesionale şi morale ale Laurei Codruţa Kovesi şi, mai ales, niciuna privitoare la determinarea sa de a continua, în şi mai mare forţă, lupta anticorupţie, aşa încît nu poţi să nu te-ntrebi: cum Dumnezeu, chiar niciuna?

Oare nu-i trezeşte nicio îndoială forţarea unui iacobinism de paradă şi de rău augur în urma căruia spectacolul mediatic şi punerea butaforică în scenă a cauzelor întrec cu mult rezultatele investigaţiilor, dar întăresc şi diseminează credinţa opiniei publice că trăim în republica procurorilor învestiţi cu puteri nelimitate şi, adesea, dovedit discreţionare?

Nu-l cuprinde nici un frison de îndoială constatînd că frica începe să joace rol principal în societatea românească, indusă în instituţii şi-n actorii funcţiei publice, frica menită să descurajeze chiar mai puţin tentaţia actelor de corupţie, dar în mai mare măsură făcînd să paralizeze orice iniţiativă benefică, orice proiect, orice imbold în descătuşarea energiilor creatoare?

N-are Klaus Iohannis nicio îndoială, nicio suspiciune în privinţa tezei de doctorat a şefei DNA şi-a constatării că lucrarea este un plagiat dovedit care o pune pe acelaşi nivel de vinovăţie cu Victor Ponta, linşat mediatic şi ieşit, printre altele, din viaţa politică pentru aceeaşi faptă, adică pentru furt intelectual?

Chiar nu-i trezeşte lui Klaus Iohanis nicio îndoială aflînd că în fişetele DIICOT şi DNA zace în scopul mucegăirii un dosar al fratelui Codruţei Kovesi, suspicionat rezonabil de acte de corupţie din perioada figuraţiei la Transgaz? Dar alte dosare grele ale epocii Băsescu cu uriaşe prejudicii aduse bugetului ţării care zac neatinse nici măcar de ochiul îngăduitor-miop al DNA şi aşteptînd uitarea şi prescripţia, nu-l fac curios şi apt de îndoială pe Klaus Iohannis?

N-are Klaus Iohannis nicio îndoială văzînd cum treaba DNA e făcută de hărnicia denunţătorilor şi de acuitatea timpanelor serviciilor, în vreme ce dosare croite după tipicul vendetei politice, odată ajunse pe masa judecătorilor, sînt întoarse ori clasate pe motiv de subţirime ori de netemeinicie a probelor?

În fine, odată cu ultimul scandal de aşa-zis spionaj, dacă operaţiunea nu este tocmai o acţiune în plus de făcut galerie Laurei Codruţa Kovesi în preajma reînvestirii şi de victimizare în scopul beneficiului ei de imagine în dauna contestatarilor, n-are Klaus Iohanis nici cea mai mică bănuială şi îndoială că investigaţiile agenţilor israelieni urmăreau, prin dovezi, probe, documente compromiţătoare oferite opiniei publice, să arate că Laura Codruţa Kovesi nu este nici pe departe un Corado Catani al ”caracatiţei” din România, altfel spus, că urmăreau tocmai demitizarea personajului, dezumflarea unei statui gonflate peste poate şi coborîrea ei de pe un soclu nemeritat de înalt, nemeritat de expus admiraţiei şi osanalei?

Nu, Klaus Iohannis n-are alte îndoieli decît cele cu privire la hotărîrile definitive ale instanţelor de judecată legate de proprietăţile sale! Pentru că cetăţeanul Klaus Iohannis este omul fără îndoieli, omul de stat care trăieşte periculos în suficienţa sa, vizibil încorsetat de un sentiment al fricii că ar putea să-şi piardă jucăriile cu care, surprinzător şi nemeritat, a fost dăruit de hazard: casele sale, plimbările sale, tihna, comodităţile şi bunăstarea sa, guvernul său, învestirile sale etc. etc.

La atîta lipsă de îndoială şi de introspecţie, este posibil ca preşedintele Klaus Iohannis să aibă, poate prea tîrziu, şi revelaţia unei certitudini: aceea că este dezumanizant, periculos şi păgubos să-ţi închipui că poţi conduce o ţară conferind cuiva, în numele luptei anticorupţie, instrumente şi calităţi de kapo, de sperietoare, de bau-bau, de pe urma cărora n-ar mai trebui să întreprindem nimic, să ne baricadăm în case şi să nu mai deschidem gura nici măcar acolo.

Şi să mai spunem că însăşi lipsa capacităţii de a se îndoi a lui Klaus Iohannis naşte deja serioase, temeinice, justificate îndoieli în ochii opiniei publice, cu privire la capacităţile sale de preşedinte de ţară, la discernămîntul şi buna sa credinţă, motiv care ar şi explica rapida sa prăbuşire în sondaje cu popularitate cu tot.


Categorii

1. DIVERSE, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Justitie, Servicii secrete

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “Studiourile DNA prezinta FILMUL PARODIE “SUPER-KOVESI IN LUPTA CU MOSSAD”. Fictiune menita mitologizarii sefei DNA sau joc de putere mai complex?

 1. @Sanziana:

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20929734-mca-romania-acuza-intr-scrisoare-transmisa-procurorului-general-presupus-colonel-sri-rezerva-publicat-carte-care-neaga-holocaustul.htm

  Domnul sereist in rezerva e popularizat pe tot soiul de bloguri provocatoare. Probabil ca s-a stabilit spre recoltare vreo cota de negationisti ai Holocaustului (fapt penal) si acum s-a scos felinarul ca sa se buluceasca fraierii. Sau e nevoie de un nou scandal diversionist din care sa reiasa ca suntem antisemiti si fascisti, noi, romanii, deci mai trebuie un val de reeducare. Oricum, posibilitatile sunt multiple. Niciuna, insa, nu-i lucru curat.

 2. Se prea poate sa aveti dreptate dar zic si eu: Si pentru asta trebuie sa se chinuie asa, sa scrie o carte, sa se compromita o editura, o librarie? Nu stiu, vom vedea.

 3. @Sanziana:

  Se chinuie, daca asta-i ”jobul” lor, sau daca sunt ”idioti utili” alimentati de manipulatori. Editurile si librariile sunt, cel mai probabil, doar victime pe lantul trofic al intermedierii.

 4. Pingback: SCANDALUL-DIVERSIUNE “SPIONAJ” MOSSAD-KOVESI. Un film prin care SEFA DNA intra in “HALL OF FAME”-ul anticoruptiei. Comedia “spionilor” salvati de mamele cu ochii in lacrimi, dezvaluiri tardive despre campaniile electora
 5. Pingback: SCANDALUL-DIVERSIUNE “SPIONAJ” MOSSAD-KOVESI. Un “film” prin care SEFA DNA intra in “HALL OF FAME”-ul anticoruptiei. Comedia “spionilor” salvati de mamele cu ochii in lacrimi, dezvaluiri tardive despre campa
 6. Pingback: DIVERSIUNEA SCANDALULUI DE “SPIONAJ” MOSSAD vs. KOVESI. Ce ascunde “filmul” cu acoperire atat de grosolana prin care SEFA DNA poate intra in “HALL OF FAME”-ul anticoruptiei? Comedia “spionilor” evrei salvati
 7. Pingback: FILMUL SPIONILOR BLACK CUBE ARE SI O POVESTE ROMANTICA. Auto-contrazicerile sefei DNA, Laura Codruta Kovesi | Cuvântul Ortodox
 8. Pingback: MITUL JUSTITIEI SI CUCUVELELE VOPSITE. Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, recunoaste ca MINTIT CEDO cu privire la CONDITIILE DIN PENITENCIARE/ Scandalul “albirii” PLAGIATULUI sefei DNA, Codruta Kovesi | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare